Osimhen bude Neapoli chybět tři měsíce, vynechá i APN

23.11.2021, 15:57
Aktuality
Victor Osimhen (© AFP)
Nigerijský útočník Victor Osimhen se nezúčastní Afrického poháru národů. Ze hry jej vyřadilo zranění, které fotbalista Neapole utrpěl v posledním ligovém utkání proti Interu Milán. Kvůli zlomeninám v obličeji se musel podrovit operaci a lékaři vyřkli nekompromisní ortel. Osimhena čeká minimálně tříměsíční pauza.

Osimhen skončil v nemocnici po střetu se slovenským obráncem Milanem Škriniarem ve druhém poločase. Dnes podstoupil operaci lícní kosti a po ní se dozvěděl smutnou zprávu. Podle lékařů bude rekonvalescence trvat minimáně 90 dnů. Neapol to oznámila na svých webových stránkách.

Africký pohár národů se má hrát v Kamerunu od 9. ledna. Za Neapol odehrál Osimhen v této sezoně 14 zápasů a nastřílel devět gólů. Pětkrát se trefil v Serii A, další čtyři zásahy přidal v Evropské lize.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Zark

rip titulík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Inter Eterno Amore

Škriniar ho riadne zničil. Je im ho ľúto. Skoré uzdravenie prajem.

Reagovat
10

Už jste někdo viděl All or nothing?

Reagovat
fRRR

Pracuju na tom, jsem na konci druhýho dílu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele