OSASUNA ULOVILA PORTILLA

17.06.2007, 15:29
Aktuality
Javier Portillo bude i v příští sezoně působit v Primera Division. Bývalý útočník Realu Madrid sice v letošním ročníku zažil sestup s Tarragonou, dohodl se však na angažmá s Osasunou...

"V Nasticu jsem byl velice spokojený a rád bych zůstal, pokud by se klub udržel v Primera Division, ale to se nestalo. Myslím si, že fanoušci pochopí důvod mého rozhodnutí odejít, což je nejlepší jak pro mě, tak pro klub," prohlásil 25letý útočník.

Portillo přišel do Tarragony před letošní sezonou z Realu Madrid a s nováčkem španělské nejvyšší soutěže měl platnou smlouvu ještě na jeden rok. V kontraktu však byla zakotvena klauzule, podle níž mohl v případě sestupu odejít.

V Osasuně, jíž se upsal ny čtyři roky, by Portillo měl nahradit Sava Miloševiče, s nímž vedení baskického klubu již nepočítá a neprodloužilo mu smlouvu. 25letý útočník je jedním z mála světlých bodů Tarragony v jinak nepovedené sezoně, když dokázal nastřílet 11 branek.

Portillo byl hodně dlouho pokládán za budoucí hvězdu španělského fotbalu. V Realu Madrid však příliš příležitostí nedostával a velká očekávání se mu tak nepodařilo naplnit. Napříč svému mladému věku již má zkušenosti i z Itálie a Belgie, kde hostoval ve Fiorentině, respektive Bruggách.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

přestupní částku raději nezveřejnili, aby zabránili neskutečnému trapasu, ale umím si ji dost dobře domyslet

Reagovat
HOST*El_Cid

jooo, kdybych tak dostal korunu pokazdy kdyz supertalent vybouchne (nebo aspon zklame)

Reagovat
HOST*Kol

Jak hraje, vůbec ho neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

umí hezký kolínka

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*Darbrai

tusim ze v mladeznickem tymu Realu Madrid dal vice branek nez Raul, mel to byt jeho nastupce, ale nejak se zasekl, ovsem nevim proc, pamatuji si ze daval i gol v LM... zdal se byt dost sikovny a i tech 11golu v nejslabsim tymu spanelske ligy neco znamena... jeste je mlady, takze se muze chytit a ukazat ze to neni vyhorela hvezdicka..

Reagovat
HOST*MilZed

Jeden z nejtalentovanejsich hracu Spanelska

Reagovat
HOST*mysman

REAL a jeho mladeznicky akademie

Reagovat
HOST*

vychovali mnohem více odchovanců než Arsenal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele