Opavští chtějí jakýmkoliv způsobem zachránit ligu

11.02.2020, 19:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
ratusek

Proto byli za Berbrem s tím, že nebudou dělat problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Čemu se divíš? Vždyt tady nebo někde byl o tom článek

Reagovat
smazaný uživatel

a) Jestli myslíš, že Opava má sílu na zákulisní ovlivňování, tak jsi naivní.

b) Nadpis je clickbait. "Jakýkoliv způsob" = záchrana bez ohledu na kvalitu či krásu hry.

c) Opavský primátor jel Berbra odprosit. To je zase bulvární zkratka. Jel narovnat vztahy poté, co ve vedení klubu skončili bývalí sudí a Berbrovi nepřátelé Machovský s Drastíkem. Machovský měl údajně Berbrovi před sezónou vyhrožovat a už před sezónou se objevili zaručené zprávy, že opavský klub bude mít s rozhodčími problémy.

Jako já nejsem paranoidní, když jeden zápas rozhodčímu nevyjde, beru to jako náhodu. Když ale zápas, co zápas otáčejí fauly, rohy, auty, takže je nemožné se udržet na soupeřově polovině... když každé rozhodnutí videa je proti týmu, přestože rozhodnutí trvá 10 minut, takže zjevně nejsou prokazatelné záběry a správně se má v tom případě rozhodnout pro útočící tým... když jasná červená na začátku zápasu pro nejlepšího hráče soupeře není ani žlutá... tak potom i já trochu znejistím Když tohle trvá 6 kol, tak se pak nejde divit, že Zavadilovi bouchnou saze. Klidně si můžeš myslet, že je blázen, já ty zápasy viděl. A tady byla poslední rozbuška - zase otočený faul - přitom jasný loket v hlavě opavského stopera. Od odprošení Berbra se Opavě píská rovina.

d) Zameť si před vlastním prahem. Žádný tým v lize nevede otevřenou válku proti Berbrovi, jako vedl bývalý opavský ředitel Machovský. Žádný "nedělá problémy". Všichni drží hubu a krok, takže nikoho odprošovat nemusí. A ofrňovat se nad Opavou je v tom případě pokrytectví.

Reagovat
Komix

Snažit se můžou, ale Starka je Starka

Reagovat
TheMally11

Druhá liga taky liga.

Reagovat
mickey mouse

Uvidíme, příprava nestála za moc, asi si to bude muset všechno pár zápasů sedat. Grussmann však odvedl skvělou práci v podmínkách jaké máme. Tento přestupák beru jako pozitivní signál, že v lize opravdu chceme zůstat.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Modi6

Jakýmkoli

Už plují kapříci Už to vidím, útočník běží od půlky sám na bránu, do konce zápasu dvě minuty a Opava vede po penaltě za nastřelenou ruku 1:0. A sudí píská konec ve chvíli, kdy útočník provede blafák a míč se blíží k čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

... a pak ses probudil a měl jsi ruku v nočníku

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli jsme vytvořit konkurenční prostředí, které si myslím, že tady je," to si zaslouží gratulaci Tondo!

"Jsme na soutěž dobře připraveni. My jako realizační tým to vnímáme tak, že jsme si kabinu vytvořili, jak jsme chtěli. Kabina je čistá, zdravá ... ?? co chtěl říct tímhle? Nějaké rasistické srandy, nebo investovali do čistících prostředků? A to s tím zdravým, skoro vyznívá jako by ho odchozí hráči postrádali ..

Že je ve většině sportů (nejen) kde se sází korupce a ovlivňování, je snad jasné i dítěti, ale SFC rozhodně nedisponuje dostatečnými prostředky,aby něco takového mohli dělat ve větší míře. Jejich hlavní šance na korupci je, že budou oslovení výrazným favoritem a uhrajou např venku nečekanou výhru, na kterou si vůbec dopředu všichni nevsadí přes prostředníky co jen půjde ..Ať už na výhru, či přesný výsledek..

Reagovat
veikko

Kabina je čistá, zdravá je určitě myšleno tak, že mají mezi sebou všichni dobré vztahy a táhnou za jeden provaz. Tahat do toho rasismus je docela mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý jsou body, na všechno ostatní se vyser.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele