Opava získala Nizozemce Bernadinu

14.01.2019, 10:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (197)

Přidat komentář
bruchy

Kříženec Kangy a Tetteha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

On ma 23 rokov? Mi to pride ako keby hral za podbrezovu uz 24..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak to vypadá s Puškáčem, pohlo se to nějak? Přijde teď nebo nepřijde?

Reagovat
ratusek

Doufám že ne

Reagovat
ratusek

Beru zpět. Spletl sem si ho s Petráněm

Reagovat
smazaný uživatel

Ptám se proto, protože si myslím, že by to hráče velmi ovlivnilo, kdyby téměř pět měsíců trénoval v rezervě Opavy, tedy v nepřátelském prostředí, velmi pravděpodobně bez jakéhokoliv zápasu, proto doufám, že to Baník vyřeší spíše dříve než později, nejpozději do odletu k Turkovi...Petráň byla nejspíš taky varianta, ale ten už asi nepřijde a rozhodně mi to nějak extrémně nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě vám ho chcou leda prodat a né takovou vyjebávku co chtěl puskac udělat když ho lojza grussman vytahl z třetí ligy jinak by se v ní eště hrabal

Reagovat
smazaný uživatel

No, chtít za něj 3-4 M (zvláště, když Kuzma za 2,5) je teda pěkně padlé na hlavu.

To tam snad pošlem Šašinku (s možným odkupním právem zpět) a budem fifty fifty.-

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja ho nechci:D 3A3inkui

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinku . Když ten za Baník dýchá, do Opavy bych ho fakt neposílal i když je to kopyto...Trápil by se tam a nesnášeli by ho i opavští fans, spíš jsem přemýšlel, že by šel Kuba do Bohemky, k nám Reiter, samozřejmě 8-10 mega, do Opavy Breda + 2,5 mega a Puškáč by tu byl už od zimy...Přemýšlím špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Proto sem napsal "snad".

Je dost možné, co se týče hráčské kompenzace, že to dopadne tak, jak píšeš. A propo Reiter za 10... Neblázni zas

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou cenu ale má, když jsme dali tolik nebo i o trochu víc za Holzera...Určitě si nemyslím, že Hašek mluvil o 5 milionech v tom sobotním rozhovoru, myslel 12 - 15 bych řekl, ale Šašinka a 10 mega to by mohlo být i pro něj dostatečné, snad...Vukadinovič s rok a půl platným kontraktem ve Spartě by nebyl o nic levnější, navíc by chtěl velký plat a ceny se kvůli Spartě a Slavii prostě zvedly, to je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Hška, co říka neberu moc v potaz

Reagovat
smazaný uživatel

Už snad opravdu konec ohledně Reitera. Ředitel Bohemians dementoval odchod našeho klíčového ofenzivního hráče v tomto přestupovém okně. Otázkou však zůstává, co nastane v tom následujícím a zda to nebude poslední Rudovo půlrok v zelenobílém dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento přestupák je od Baníku úplně skvostný

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Co se ti nelíbí? Není třeba rozjebávat zas půlku mužstva, nemusí se utrácet velké sumy, stačí vždy jen kosmeticky doplnit stávající kádr.

Zatím je to cajk a hlavně přestupoy trvají do 22.2.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdy začíná liga? Jaké velké sumy? Zatím jsme teda moc neutratili...Taky snad můžu napsat, že se mi něco nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo, napsat můžeš. Jen sem se podivil, že už tu píšeš, jak je to úchvatný přestupák a to sme na začátku. A hlavně nám ani moc nehoří prdel, tak není třeba kupovat toho a toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba koupit ofenzivního hráče, to se podařilo a rychle i když je to celkem starý Kuzmanovič z Opavy, tak to beru, to je OK. Je třeba posílit útok, ano, podepsal se za podivných okolností Puškáč, žolík z Opavy, zatím ale u nás v zimě není a u něj speciálně je to o tom, aby přišel co nejdřív, aby hrál přáteláky v Turecku, aby si zvykal, protože to prostě není hotový ligový hráč, hvězda, zkušenost sama...Baník taky chce hráče na pravou stranu, nevyšel Přikryl, nevyšel Reiter, možná posila Vukadinovič zatím běhá někde na Strahově maratony, je třeba mít tah na branku i v přestupech...Jasně, lehce se to řekne, ano, oficiálně je do 22.2., ale to je spíš taková nouzovka, kdyby se někdo vážně zranil. Prakticky by měly být kádry hotové nejpozději týden před ligou a my máme ještě tolik otazníků...Jak to bude s J. Šašinkou, možná i O. Šašinkou, jak to bude s Bredou, možná i Azackym, plus ty zmíněné, zatím nedotažené dvě posily...Ty hráče jsem si nevymyslel já, ale Páník, Jankulovski, Bělák a spol. už o tom mluví od září...Tak ať řeknou, že je všechno v pohodě, že posilovat nechtějí nebo že to není na pořadu dne a já i spousta jiných fans budeme zticha...Bohužel, je třeba přijmout fakt, že se ceny zvýšily a být i v tomhle konkurenceschopný, minimálně do té doby než se otrká omladina...Tak to prostě vidím já. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ok, beru tvůj názor a má v něčem i pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Han střelil první

Máš pravdu, otazníků je tam hodně. Řešit nemusíme v podstatě jenom defenzívu. V brance Laštůvka s Budínským, což je luxus, pravá obrana Pazdera, Celba plus Breda plus Arťom, který zahraje všude v obraně plus DZ, stopeři Procházka, Šindělář, Zio a Ukrajince bychom si taky mohli nechat, já osobně jej furt neodepsal. Na levé obraně není moc co řešit - Fleišman, může tam zahrát Granec a v nejhorším i Holzer, po sezóně bych začal počítat s Helešicem. Pravá záloha je na prd, protože tam je jenom Fillo a ačkoliv tam může zahrát Kuzma, tak ho asi nerozkrájíme, takže tam by to asi posilu chtělo, střed zálohy asi v pohodě Jánoš s Hrubým v klidu a před nimi snad Kuzma, možná by to chtělo širší kádr, ale nevím, jak moc Páník věří mlaďochům, jenom Jirásek nestačí. Levá strana snad pořešená Holzer je dobrý a Granec ho může v klidu zastoupi, pokud se nevzpamatuje, tak po sezóně asi pryč. No a útok je velká otázka Diop pro mě není hráč do základu a Bary už asi taky ne, Šášové dostali prostoru dost a nic z toho, takže hledat posilu na hrot by měla být priorita. Snažím se najít jména, která nikde nepadala, takže jsou vlastně nesmyslné - Lukasz Zwolinski, Soma Novothny, Nermin Haskić... Všechno to jsou ale jména tahána z mých zhulených stavů, kdy jsem drandil po všemožných stránkách.

Sestavu bych viděl asi nějak takhle: Laštůvka - Pazdera, Procházka, Zio, Fleišman - Jánoš, Hrubý - Fillo, Kuzma, Holzer - posila

Reagovat
Kepy_FCB

Ten maďar by byl bomba zbytek

Reagovat
Han střelil první

Podceňuješ mé skautingové schopnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si to dobře, já bych se taky po útočníkovi podíval třeba do Maďarska, Polska, Slovenska (ale reálné jména, ne žádný Bayo, Boženík, atd.)...Snad se tento týden některé otázky vyřeší.

Reagovat
Puskas

A ten Zajíc nic?

Reagovat
AjaxFans

utekl My taky máme problém v utoku, nepočítám s tím, že by odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Šanci na Doležala nebo Zajíce v zimě vidím reálně, procentuálně asi na 0,00001%, Kozák podepsal v Kluži, Pelta je schopný nabídnout Doležalovi velký plat, rozhodně se nebudou chtít zdát jediného vysokého hroťáka v kádru...Slovácko už dávno ohlásilo, že v zimě oslabovat nechce, ale vidím reálnou šanci, že by Zajíc mohl přijít místo Baroše v létě, pokud bude nabídka Baníku odpovídající a komunikace Jankula, Páníka a spol. se Zajícem bude dlouhodobá...Aspoň takhle to vidím já, když nad tím přemýšlím logicky.

Reagovat
penepi

Samozrejme, Bayo, ktoreho kupil, Celtic, nie je ziadne "realne meno".

Reagovat
zgeroTT

On myslel nerealne meno pre Banik

Reagovat
penepi

Potom sa ospravedlnujem a kvitujem sebareflexiu.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale snad ti to mohlo být jasné hned z kontextu...Hezký den.

Reagovat
penepi

Prave, ze ani velmi nie. Obidvaja tebou spomenuti hraci su samozrejme kvalitni s velmi solidnym potencialom, ale tiez to nie su ziadne ultra hviezdy, aby som nutne ocakaval, ze tim z vrchu ceskej ligy sa bude pozerat o level nizsie ako oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayo šel do Celticu Glasgow, 2 miliony eur za něj dali...My jsme Baník Ostrava, Baník Ostrava, ten klub, který se bojí dát za Přikryla, nadstandardního prvoligového křídelníka 6 milionů korun, takže asi 225 tisíc eur v přepočtu, takže jak se hezky česky říká, je a byla to utopie, sci-fi, píčovina, cypovina, kokotina, hloupost, jak chceš, v češtině máme pro nereálné věci více možných označení...Boženík je mladá útočná, ani ne dvacetiletá hvězda Žiliny, tedy té Žiliny, která prodává za částky nad 1 milion eur hráče prakticky každý rok a Boženík méně než milion eur, prostě stát nebude a vztah Brabce s jejich šéfem (Antošík?) může být jak chce dobrý, ale tohle prostě nevyjde, proto o tom ani nepřemýšlím a ve spojitosti s Baníkem to slyšet už nechci...My jsme klub, který pokud nebude postupovat do pohárů, tak těžko dá za jediného hráče více než 15 mega korun, takže asi 550 tisíc euro...Určitě by se ve slovenské lize, ale i maďarské, polském srbské, atd. takoví najít dali, ale Jankulovski chce jít jinou cestou, tak co se dá dělat

Reagovat
penepi

Jo jo, vsak ako som pisal uz vyssie, ocenujem tirezvy pohlad.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak je to vlastně u Vás? Prý Sparta chce výhledově (léto) Šporara a Mohu...Jaká je jejich přibližná hodnota a chce vůbec Slovan podporovat svého historického rivala Spartu?

Reagovat
penepi

Maju dlhodobe kontrakty (2022), takze odidu len v pripade naozaj solidnej ponuky a ked bude zabezpecena alternativa. Sporara urcite nepustia za menej ako 2 mega, aj to bude asi malo. Moha je este kvalitnejsi hrac, ale ten by mal byt teoreticky lacnejsi. Inak to spojenie so Spartou pocujem prvy raz.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to jde od velmi dobře informovaných redaktorů Sportu, Vacka a Konečného...Tak jsem v létě zvědavý.

Reagovat
penepi

Áno, už som vygooglil. Dokonca niekto na Sparťanskom fóre písal, že Slovan odmietol za Šporara 4M. Či priamo od Sparty, alebo skôr od Trabzonu, ktorý mali otvorený záujem, neviem, ale veril by som tomu. Slovan nie je v pozícii, žeby pri prvej lepšej ponuke musel predávať a už vobec nie Sparte. Tam by naozaj musela prísť nadštandardná ponuka a potom už je otázka, či sa to oplatí samotnej Sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logicky, Tetteh nejpozději v létě odejde za částku mezi 10 - 12 miliony eur, Sparta by tedy mohla zkusit nabídnout 5 - 6 za Šporara, ale že by Slovan i takhle někoho Spartě prodal, když jste při penězích a je tam ta historická rivalita...Možná, že by spoléhali i na to, že taková nabídka zamotá hlavu samotnému Šporarovi a on o to požádá vedení Slovanu...Levou stranu zálohy mají docela slabou, takže i tenhle zájem by dával docela slabost, ale reálnější je pro ně asi návrat Krejčího, který si v Itálii zrovna moc nekopl...Tak uvidíte, no.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Šporar hlavne za 5 miliónov nestojí....

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligence, level Slovan Bratislava ...

Reagovat
penepi

Nunu, aky si podareny.

Reagovat
lichna.

Upřímně, Pazdera v obraně = poloviční Fillo.

Reagovat
Han střelil první

Nevím, mně Pazdera nijak špatný nepřijde. Fillo dělá chyby, za které žádný Pazdera nemůže.

Reagovat
lichna.

Vždyť je Pazdera absolutně nepoužitelný pro podporu útoku, nesmyslně nabíhá a co je hlavní, za zápas má problém dobře odcentrovat.. Já se ho tu kdysi i dost ostře zastával, ale jak na podzim měl pár dobrých zápasů, tak pak šel hrozně dolů, což viděl i Pánik a na jeho místě zkoušel i Meschaninova..

Rozhodně to není obránce pro špičku naší ligy..

Reagovat
Puskas

Asi tak - vloni v pohodě, své si uhrál, ale v týmu pro přední příčky už se ztrácí.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Banikovec7

No hlavně to nemáme jak ověřit, že tato rovnice platí, když se s žádným lepším bekem v Baníku nepotkal.

Reagovat
lichna.

To je pravda. Ale já si té pravé strany dostkrát všímám, Fillo už hodněkrát ztratil balon, protože prostě nemohl předat míč Pazderovi, který v tu chvíli běhal v úplně jiných prostorách, než měl.

Reagovat
Banikovec7

Co ale mají slušně sehrané, jsou auty, kdy často Fillo z první uvolní Pazderu, který má prostor na centr, jen škoda, že ten pak většinou skončí na tribuně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera musí v létě odejít, starý, pomalý a ani ty centry nemá dobré...Dal bych více příležitostí Celbovi.

Reagovat
ratusek

Ty pičo Haskič

Reagovat
Han střelil první

Tak padá mu to tam.

Reagovat
ratusek

Neprosadil se na Slovensku a má se prosadit u nás

Reagovat
Han střelil první

Neřekl bych, že se na Slovensku neprosadil.

Reagovat
ratusek

V Žilině hořel a o angažmá v Ruži se ani nebudu bavit.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Emmett Brown

V Košiciach nebol zlý, v Žiline zhorel, áno, dal nejaké góly, ale herne tragédia, často hral za béčko, v Ruži naňho všetci nadávali, ledva priemerný útočník v slovenskej lige.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Což nevylučuje to, že co řekne Hašek neberu moc v potaz.

Reagovat
smazaný uživatel

kuzma tam chtěl k vam

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuje zarobit

Reagovat
Banikovec7

takze mel radsi odehrat zbytek kariery u vas za drobne, ktere by si mohl vydelat i normalni praci, jen aby u vam ukazal, jak je vam vdecny ze jste ho vytahli ze treti ligy

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ho brali aby ho v budoucnu prodali ané že za zady podepisuje s banikem a prachy tu měl ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ne,když finanční situace v Opavě je nejistá...chodí v Opavě vůbec výplaty?

Reagovat
Puskas

Chodí, ale o berlích.

Reagovat
Banikovec7

No to by me zajimalo, jake dobre prachy mel. Brali jste ho v dobe kdy jste byli ve FNL a ze treti ligy, pochybuju, ze by mel vice nez nejakych 30 tisic. A takovy hrac, abyste ho nekam prodavali za vetsi penize to zase neni a sam si je toho urcite vedom. Vy jste ho mozna vytahli a on vam 12 goly pomohl do ligy, nic vam nedluzi.

Reagovat
Kepy_FCB

Jestli je dobrej vytáhl by ho někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

hrál by v petřkovicích jinak tady ani moc základ nehrál spíš takoveho žolíka ale tím že se tu hrálo dobře tak to měl jednodušší když přišel na hřiště pár golu dal ale je to zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

kurvinský

Reagovat
smazaný uživatel

no a eště buzik

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.banikblog.cz/inpage/banikovsky-tyden-26/#.XDxHUgdVt8M.twitter

"Baník pro jarní boje posílil Kuzmanovič (29 let) a smlouvu s klubem uzavřel pětadvacetiletý Puškáč (který bude k dispozici možná až od léta po vypršení kontraktu v Opavě, spíš to ale dospěje k dohodě klubů a přijde již nyní)."

Reagovat
Puskas

No, je pondělí a začíná se to tam hýbat...

Reagovat
Banikovec7

aspon bude mit tenhle misto v satne, kdyz ma polovina uz sbaleno.

Reagovat
smazaný uživatel

X krát sem si to pustil, to nemělo chybu

Reagovat
Han střelil první

On je fakt psychopat. A ani vtipné nebo zábavné to není...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je srdcař a prožil s klubem fakt ty jejich největší sračky, to se musí nechat a v tom má můj respekt. Pak i to, jak se ze vteřiny nasere a do vteřiny je v klidu

Ale mluvit něco o tom, že furt jen Baník, Baník, Baník, že i Kaučuk má úspěchy (jaké?) a pak ty jeho kultůrní okénka, kdy řeší Dádu... WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bohužel nechápou že všechno se dá koupit i prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O cem mluvite, hosi, neco mi asi uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
buzna

trochu připomíná Jolandu

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

ted jsem na twitteru narazil na Zdendu po derby 1999

https://twitter.com/mabecz/status/1084468262023380992?s=19

Reagovat
puji

Bernadina má otce z Curacaa a matku z Ghany--není nad holandskou krev.

Reagovat
Han střelil první

Curacao patří pod správu Nizozemského království.

Reagovat
AjaxFans

Dat klopt

Reagovat
Kepy_FCB

Může jim míchat drink curacao

Reagovat
smazaný uživatel

Curacao je liker.

Reagovat
Kepy_FCB

Aha no vidíš, přes chlast tu jsou jiní...

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Kucka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
mistr129

Jeden borec z Curacaa už se na českých ligových trávnících zapsal nesmazatelným písmem

Reagovat
meno

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Taky sem si na něj vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad dementní komentáře z minulýho tisíciletí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hoši takového srdcaře má málokdo kdysis jeli na 7 bubnu za kaučuku ted už je invalida ale jezdí furt

Reagovat
Kepy_FCB

Už to tu bylo a tady je znamej až až

Reagovat
Greny
Reagovat
AjaxFans

Je to exot,ale bouchač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Takový nadšenec. opravdový nadšenec.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Už snad opravdu konec ohledně Reitera. Ředitel Bohemians dementoval odchod našeho klíčového ofenzivního hráče v tomto přestupovém okně. Otázkou však zůstává, co nastane v tom následujícím a zda to nebude poslední Rudovo půlrok v zelenobílém dresu.

Reagovat
Greny

OT : pokud by chtěl nějaký hráč super angažmá a smlouvocku měl by přijít do Brna..

Melicharek v Malmo

Krejčí do Plzně

Lutonsky do Jablonce

Reagovat
Banikovec7

Lutonsky K vam pry Kamenar z Bolky.

Reagovat
Greny

Snad ne... To může chytat klidně Floder

Reagovat
Fabregas@ole

Tvl, čím si Luty vysloužil angažmá v Jablonci, kterej atakuje Evropský poháry?

Reagovat
Greny

To nevím půlrok by měl být na hostování asi Prostějov ale leelta na ty hráče má cuch

Reagovat
skat

umí to s lopatou??

Reagovat
Kepy_FCB

Luton čekal 12 let a hrát za Peltu je hanba

Reagovat
Han střelil první

Co tam jako ten Krejčí bude dělat?

Reagovat
Greny

Tak na jaře ještě zůstane u nás pak budou béčka a když to řeknu blbě Plzeň mi přijde ze bude chtít hned do FNL s Beckem.. navíc je to pořád ročník 1999

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou koupit licenci na FNL hned, ať mají mladý kvalitní soutěž

Reagovat
Bex5

Obleky

Reagovat
Vasil

To jako vážně? To asi Lutyho neviděli tak 3 roky na hřišti

Reagovat
Greny

Jo a pultíku v Prostějově hostování... A proč ne? On od léta může být pro Jablonec hráč co jim pomůže. Jen u nás jsme ho furt cpali na beka na zálohu na beka na zálohu atd

Reagovat
Vasil

Dávat ho na beka byla blbost, nechápu že to nikdo kompetentní neviděl. Ale že by se tím zabil Milan jako halv, to nevím. Býval mladej, rychlej, makáč. Technicky to nikdy žádná hitparáda nebyla. Na Jablonec je to podle mýho málo.

Reagovat
db18

Z toho teda fanouškům Jablonce doopravdy sklapne.

Reagovat
Losinho

Diskuze klasicky zamrdaná tím, kdo všechno může přijít do Ostravy, přičemž za měsíc těhle spekulací vyšel jenom podrazák Kuzmanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti je tady porad zidovsky rabin Losinho aby svym duchaplnym komentarem celou diskuzi zachranil.

Reagovat
Losinho

❤ ❤ ❤

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Pokouřeno?

Reagovat
Posledni Kovboj

jaky jiny rabiny nez zidovsky znas?

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda..kamkoli kam clovek prijde musi jen cist sracky od uzivatelu s koncovkou FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké sračky myslíš? Myslíš na tomhle jednom článku, kde jsem něco napsal k Puškáčovi, technicky stále hráči Opavy? Pak z toho vzniklo vlákno, no bože...Strašná nenávist některých k Baníku mě až dojímá .

Reagovat
smazaný uživatel

To neni nenavist to je jen averze..at je to twitter, fb, ef nebo i debilni diskuzni forum na sfc, tak vsude tam i kdyz to absolutne neni o Vasem "velkoklubu" hned spustite svuj hnojomet

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš prostě s Baníkem evidentní problém, chlape...Nenormální...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se na to fórum podíval a napsal tam jeden baníkovec, jak na webovky sfc.4fan.cz, tak i na Facebooku, když počítám první stránku v diskuzi na webu a odkaz na článek o příchodu holandského hráče na Facebooku, na Twitteru píše maximálně nějakých pět baníkovců, proti 200 sparťanům, 150 slávistům...To je fakt mnoho...Sparťani a slávisti mají mezi sebou aspoň nějaký respekt, nenávist/averze, říkej si tomu, jak chceš vás k Baníku je přímo hrozná, odporná...Baníkovci taky nejsou v tomto o moc lepší a pak se nám směje celá republika, opět...Trochu inteligence je třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Banikovec na jednoho banikovce tam pripadaji tri nicky nastesti to spravce pochopil a zacal to mazat..na twittru si staci rozkliknout kvasnicu kde se lidi s profilovkou fcb serou do kazdeho clanku..na fb si radsi delaji fake profily a kdyz dostanou bidu tak to sami smazou..s tou inteligenci bych byl opatrny a smeroval to vlastnich rad

Reagovat
smazaný uživatel

Kvasnica ale píše o Baníku, většinou, proč by tam nemohli psát???...Já neříkám, že se fans Baníku všichni chovají inteligentně, to ne, ale s Opavou si nemáme co vyčítat, u vás mi ta averze k Baníku prostě přijde přehnaná a některým lidem úplně zatemňuje mozky, baníkovci mi v tomhle přijdou víc nad věcí, teda aspoň na internetu, v reálu je to 50:50

To, co třeba Džeky ukazuje v těch videích...Vážím si ho, je to srdcař, ale nepřijde mi zrovna inteligentní tohle postovat...Když někdy říká úplně nelogické věci, třeba proč se o Baníku pořád píše...Když má Baník nejvíce fanoušků na Slezsku a Moravě, což je prostě fakt (nebo není???) a Sport je navíc pod Bleskem, tak je jasné, že o Baníku bude hodně psát, protože to má vysokou čtenost, tedy peníze, na to nepotřebuju mít vysokou školu, abych si dokázal odpovědět, proč tomu tak je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses nam nejak rozohnil.. nemam nic proti tomu kdyz si komentuji prispevky ktere se jich tykaji ale kdyz pod kazdy druhy clanek spusti tuhle saradu co tady to uz je moc..Kdyz tady mluvis jak jsou fans fcb nad veci, pral bych ti cist ty blitky co potili pred derby, po derby a po prestupu Kuzmanovice. To byla prehlidka inteligence v primem prenose K Dzekymu se nebudu vyjadrovat, toho bud mas rad nebo ne..Jen kdyz uz ho chces pasovat za imbecila, tak si vzpomen jak se chovali vasi 2 roky zpet pri derby( pochcani pred stadionem tak ze se za ne az stydeli) a konecne k posledni veci. Samozrejme ze mate nejvice fanousku MSK a tudiz nechapu ze nekdo ma potrebu lezt na cizi forum atd. A cpat tam ty svoje

Reagovat
smazaný uživatel

To teďka ale není o Baníku, nemluvě o tom, že chodí i opavští fanoušci na ty baníkovské fóra, když se někde chodí pubertální trollové někomu vysmát, tak je to smutné, ale tohle se prostě na sociálních sítích děje...

Jak to bylo po derby nebo nebylo taky nebudu řešit, mě jde o to, proč sfc.4fan sdílí Džekyho a jeho prohlášeno na svou zeď...Neříkám, že všechno, ale z většiny jsou jeho řeči hloupé a zaujaté, až dětsky naivní, hloupoučké, je hezké, že je to srdcař, nestor opavského fotbalu, sportu celkově a já mu to neberu, má můj obdiv, ale jeho názory bych prostě světu veřejně neukazoval...Tak to je asi všechno, nic víc nemám...Tebe stejně nepřesvědčím. Hezký den.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale označení filcky je fakt hezké...Když na Twitter chodí tak málo baníkovců, kde píšou většinou ke svému...Podívej se jak to chodí u rivality Sparty a Slavie, tady to prostě o hlouposti ve Slezsku bude asi vždycky...Reaguji na ten koment z vašeho webu v jednu hodinu...Nápadně se ti totiž podobá, ale s tím já ti chlope nepomůžu...

Reagovat
HanzBP

Ty máš internet týden, nebo z čeho jsi tak vykulený? Tohle se dělo a dít bude. Je jedno jestli to je baníkovec, opavák nebo slávista.

Reagovat
Losinho

Určitě je to strašná nenávist, když jsem pár dní zpátky psal ať skončíte před Spartou

Reagovat
lichna.

Tak to nečti ne? Já nevím proč má pořád někdo problém s tím, co se řeší pod článkem. Tak kurva když vidím vlákno, kde si řeší Baníkovci své přestupy, tak to scrolluju a přečtu si to ostatní. Tohle brečení je naprostá ubohost..

Reagovat
Losinho

Když je to vlákno na tři čtvrtiny diskuze a je minimálně u půlky článků z cz ligy?

To je jako by se ten měsíc v každým druhým článku rozebíralo MS dvacítek, už vidím ty vaše nadšený reakce.

Reagovat
lichna.

Ale piču, není rozhodně u pulky článků a rozhodně není často tak rozsáhlé, jako tady..

Ale ono se ti to kecá, když už máte přestupy hotové, ale pamatuju si, jak jste vy i Sparta poprvé legendárně posilovali, tak tím bylo zasráno úplně všechno.. Prostě je to tak, když tu není článek přímo o Baníku a objeví se něco nového, tak se dá OT a diskutuje se. Stejně tak to dělají ale i jiní..

Reagovat
smazaný uživatel

Z poloviny je vlákno o přestupech, zbytek zabírají nářky a hádky o tom jak vám FCB vadí.

Brání ti něco rozebírat v každém druhém článku MS dvacítek? Klidně to dělej, jestli máš s kým, já to kolečko na myši použít umím a co mě nezajímá, přeskakuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat tu s tim brecenim udelaji vzdycky vetsi bordel nez je jedno ot.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
meno

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Shevchenko

Já ti nevím, ale podle mě HonzaBaník diskusi svým projevem a znalostmi solidně obohacuje, narozdíl od jiných individuí.

Reagovat
JeséRodriguez

Mě třeba ty přestupový spekulace v naší lize hodně zajímaj. Navíc Baník teď má peníze a má potenciál časem patřit řekněme do TOP 5 ligy.

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

To neříkám, ale furt je to neustálý OT.

Reagovat
frankiefcb

ne není to OT. Týká se to ligy.

Reagovat
Losinho

Ale ne článku.

Reagovat
lichna.

No a co?

Reagovat
Losinho

Tak to asi je OT

Reagovat
lichna.

Ano a OT tady v diskusích je naprosto normální jev.. Takže přestaň se chovat jak malá holka a vlákna, která tě nezajímají, prostě přeskakuj..

Reagovat
Losinho

Tyhle OT jsou bohužel poslední dobou určitě normální jev, no..

Reagovat
lichna.

V přestupovém období je to tak vždy. My čekali a čekáme ještě dvě posily, proto máme tendenci to řešit pravidelně. Vy máte hotový kádr, takže už to prostě neřešíte. V minulosti jsem ale taky četl o Slávistických, Sparťanských a jiných přestupech všude možně, tak nechápu, proč to tak řešíš.

Jde o naprostou blbost, kdy to jednoduše můžeš jen scrollovat.

Reagovat
ratusek

Vy si zameťte prvně před svým prahem a pak držkujte

Reagovat
Losinho

O SKS se teď v diskuzích skoro nepíše.

Reagovat
ratusek

a dřív když ste kupovali co umí kopnout do míče? Případně ještě nedávno při koupi nově příchozích?

Reagovat
Losinho

Tak se o tom psalo skoro jenom pod článkama o SKS teda, aspoň v tomhle přestupáku určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní megahvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě zajímavý hráč, co jsem se dočetl...jsem zvědavý, jak na tom je a zda udělá nějaký progres

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele