Opava angažovala další posilu, na hostování přivedla Kaniu

06.01.2021, 15:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
kecipep

Boj o záchranu budu rád sledovat. Snad se Opava zachrání. Jak zareaguje Brno?

Reagovat
soukup

přivedeme tak max 3 hráče a budeme se modlit

Reagovat
zeeb

to modlení nepomáha už pár let.. tak jeden už tam je, nějaký bek z SK a ted nějaká dva nejlépe z druhé ligy..Líšen už asi ne tak třeba Blansko :) :)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na dnešní přípravu na Maltě. Brno by muselo přivést do kážde řady minimálně jednoho kvalitního hráče. Jinak nemá šanci. Plus samozřejmě kvalitního trenéra, místo toho nýmanda co je tam teď. Ríša může dělat maximálně ásu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem ten zápas viděl taky, ta hra byla tak na střed druhé ligy...

Jestli Zbrojovka nezačne posilovat ligovými hráči, bude se příští rok hrát v Brně opět derby... Teda pokud Líšeň nevykope první ligu

Reagovat
ratusek

to vám jetě odejde Růsek

Reagovat
soukup

se zlomenou rukou o něj asi teď nebude velká bitka

Reagovat
ratusek

ty 3 týdny nehrají roli

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný boj o záchranu nebude, Opava s Brnem se na 15.místo nedostanou už ani na vteřinu, Příbram ještě bude kopat kolem sebe, nakonec ale taky zaklepe nožičkama a půjde dolů.

Reagovat
Kuba408

povíme si na konci sezóny s těmi posily, záchraně věřím, kdyby nepřišli, tak by to byl jasný sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nehodnotím podle toho co bych chtěl nebo nechtěl, Zbrojovka fo ligy patří a rád bych ji viděl i někde v první pětce, v Opavě je zase fotbalové prostředí a už kvůli slezskému derby bych jí záchranu přál, Příbram bych chtěl vidět spadnout. Ale všechny tyhle kluby zatím velká herní i výsledková mizerie, soupisky podle mě slabé a nad sebou mají týmy jako Teplice, Boleslav, Bohemka a ti nespadnou.

Reagovat
Uwe háže buly

Opava s těma posilama ještě muže záchranu uhaluzit. Možná bych jim to i přál, slezské kluby se mi v lize líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň to Opava zkouší a to je mi sympatické, Brno posiluje Záhumenským a Příbram...

V prvních čtyřech jarních domácích zápasech má SFC Zlín, Spartu a hlavně Brno s Příbramí. 9 bodů a z toho 6 proti přímým konkurentům musí udělat bezpodmínečně a pak by se mohli dostat 15 kol před koncem reálně zpět do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Opava si to dost zkokotila sama, kdyby dala ty dve penalty s Banikem a Bolkou tak ma 11 bodu a dobrou vychozi pozici. Nicmene jdou do toho hop nebo trop tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

S Boleslaví by měli určitě + 2 body, Boleslav - 1. S námi těžko říct, bylo to myslím kolem 20. minuty. Samozřejmě by se jim ve vedení asi hrálo lépe, ale Baník by to možná probralo a kvalitu na to otočit zápas proti Opavě má. Takže jen hypotéza. Boleslav je ale musí štvát neskutečně, to jo, už kvůli vzájemným zápasům s možným (možná i pravděpodobným - byť já Boleslavi stále věřím, že se zmátoří) konkurentem v boji o záchranu...Psychika je holt sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přivedou dva deadwoody a jednu kometu z Líšně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele