Opare svým jednáním zklamal Augsburg, novou smlouvu nedostane

04.02.2018, 09:57
Aktuality
Daniel Opare sice nadále startuje za Augsburg, ten však s jeho službami a disciplinárními prohřešky není spokojen a včera oficiálně oznámil, že Ghaňanovi neprodlouží smlouvu a po sezoně ho nechá odejít jako volného hráče. O Opareho služby se už teď v lednu údajně zajímaly celky Schalke či Leicesteru...

Pravý bek od třetího bundesligového kola vynechal pouze jediné utkání s Herthou, za což mohlo pět nasbíraných žlutých karet. Jinak Opare platí za stálici sestavy, pro dnešní duel s Frankfurtem však ani nebyl zařazen do nominace a klub oznámil, že s ním nadále nepočítá.

"Daniel Opare nám opakovaně lhal, opakovaně a navzdory faktům, které mu byly předloženy," vysvětloval sportovní ředitel německého celku Stefan Reuter. "Augsburg zastává hodnoty jako týmová práce, spolehlivost a upřímnost. Nedávné chování Daniela Opareho se jím opakovaně příčilo. (...) Hráči jsme sdělili, že si může hledat nový klub," stojí v prohlášení na webových stránkách FCA.

Opare strávil poslední den přestupového okna v Anglii, kde neúspěšně jednal o přesunu do Leicesteru, přičemž se dříve v Německu spojoval s přestupy do Schalke či RB Lipsko. Na sociálních sítích dokonce po uzavření přestupového období kolovaly fotky Opareho na srazu s koučem Schalke Domenicem Tedescem na letišti v Düsseldorfu. Dle ředitele S04 Heidela nicméně Augsburg o daném setkání věděl.

"Jednání nebylo ani zakázané ani tajné. Žádná nabídka neexistuje a v tuto chvíli ani není o ničem rozhodnuto. Byla to pouhá výměna pohledů ze strany Daniela Opareho a Schalke 04," uvedl na přesnou míru Heidel.

Pravonohý fotbalista, kterého dříve v 17 letech ulovil Real Madrid, si v Bundeslize kroutí svou druhou sezonu a poprvé od odchodu z belgického Lutychu v létě 2014 si dosud dopřával pravidelnou herní zátěž. Nyní je budoucnost bývalého hosta v Beşiktaşi a Lens znovu nejasná.

Autor: Tomáš Daníček / dw.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak ked sa divam na tu fotku tak mi je hned vsetko jasne... ked ide vyjednavat o zmluve a jeho podmienky su aby to bolo vonku na cyklo drahe

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdí na tréninky na kole co je na tom špatného ?

Reagovat
fabec1222

Může se zranit

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna je to demotivujuce ked hras za augsburg a mas zmluvu typu: strava a ubytovani zadarmo + bicykel... potom vidia hracov inych klubov, ze ty jo ten ma aj auto ... tak chcu kontrakt strava ubytovani a auto... a potom sa to vykoristovacom (augsburg) nelibi a ukoncia radsej zmluvu a najdu si ineho azylanta

Reagovat
Kepy_FCB

Do Sparty s nim, tam s cernousky umi...

Reagovat
db18

Ale je to pravý bek, s těma tam neumí.

Reagovat
Murtago

Kadeřábek! Ha!

Reagovat
db18

A od tý doby nic!

Reagovat
Kang & Kodos

Jak nic? Loni byl pravej bek náš nejlepší hráč. A půl roku předtim jsme na beka předělali Zahustela, kterej pak měl životní půlrok

Reagovat
db18

A proto jste se v létě rozhodli, že toho nejlepšího pravýho beka psychicky rozeberete, prodáte a alternativu za Zahustela nepřivedete, místo toho přijde další hráč na levou stranu.

Reagovat
Kang & Kodos

Na co normálního beka, když máme Zahustela!

Reagovat
Han střelil první

Přesně! To je jako kdyby si lil vodu do rybníku.

Reagovat
dinss

Reagovat
Bayern +

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

pro augsburg za postoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Spalovač šancí

Ten musí slušně vyvádět

Reagovat
Pablos

"Daniel Opare nám opakovaně lhal, opakovaně a navzdory faktům, které mu byly předloženy," ...,,Nene, já nemám kolo, nene já to kolo neukradl! "

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele