Ooijer potvrdil návrat do PSV Eindhoven

21.05.2009, 12:53
Aktuality
Andre Ooijer před sebou má poslední zápas v dresu Blackburnu Rovers. Nizozemský obránce definitivně potvrdil svůj návrat do bývalého působiště a od nové sezony bude znovu oblékat dres PSV Eindhoven...

"V neděli to bude můj poslední zápas za Blackburn, poté se vracím do PSV. Nechtěl jsem o tom mluvit moc na veřejnosti, protože jsme bojovali o záchranu. Bylo to složité rozhodnutí, v tomto klubu jsem zažil skvělé tři roky. Ale je čas vrátit se domů. Já jsem spokojen, že je Blackburn zachráněn. Jsem si jistý, že tady jsem se stal lepším člověkem, žít v zahraničí a hrát tam znamená obrovskou zkušenost," prohlásil Ooijer.

O 34letého Ooijera se zajímal i nový nizozemský mistr z Alkmaaru, sám zkušený fotbalista ovšem dal přednost návratu do svého bývalého působiště, odkud odešel v létě roku 2006. Nizozemský reprezentant letos za Blackburn nastoupil k 31 ligovým zápasům a dal dvě branky.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Swarley

pro Blackburn odvedl kus dobré práce...

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skoda, jedna z nejvetsich jistot u Rovers. Na druhou stranu se tam bude hodit nejake omlazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budeš nám chybět

Reagovat
fantomas

Měj se.

Reagovat
AjaxFans

Alespon o krapec pozvedne holadskou ligu Ale bohužel šel ke konkurenci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele