ONLINE: Než se v Anglii dochumelí...

31.01.2014, 23:59
Názory a komentáře
Měsíc leden si pomalu balí kufry a s ním se během dneška na některých místech planety loučí také někteří opoždění hráči. Konkrétně jejich proudění do Velké Británie, po ní i z ní, bude jako už každý půlrok mapovat tento speciál EuroFotbalu...

Do uzavření přestupového okna zbývá už jen necelých osm hodin, přesto klasicky nelze říci, že bychom již měli odpracováno. Naopak se stále objevují zbrusu nové spekulace jako Berbatov do AS Monaka (Daily Mail) a podobných šumů se ještě vytvoří.

Ze záležitostí, které se již zdají být v pokročilém stádiu, vyčnívá chystaný šokující zisk záložníka Källströma londýnským Arsenalem. Naopak za sebou již dnes máme jednu pořádně utajovanou bombu v podobě přesunu Lewise Holtbyho z Tottenhamu do Fulhamu. Mimoto se úřadovalo ještě jinde v hlavním městě, když Chelsea podepsala talentovaného stopera Zoumu, aby jej obratem poslala hostovat do Vite... tedy pardon, Saint-Etienne.

A živo jistě není pouze v Londýně - o tom se už ale račte přesvědčovat na dalších řádcích, které budou postupně přibývat. U této příležitosti bych vás chtěl akorát ještě poprosit, abyste se pokusili vyvarovat vkládání spekulací do diskuze, neboť právě ty mají být náplní tohoto článku. Vtipných poznámek a obrázků z Twitteru naopak není nikdy dost, to se ví. Ale teď už přeji příjemnou zábavu...

16:25 Norwichský Wes Hoolahan má dál zaracha a ten mu dle informací Birmingham Mail vydrží až do konce tohoto přestupního období. Kanárci odmítli již třetí výzvu Aston Villy v čele s bývalým Irovým nadřízeným Paulem Lambertem a důvodem zřejmě není nic jiného než pokračující spory bývalého manažera Norwiche s jeho někdejším šéfem, výkonným ředitelem Davidem McNallym. Rozcházet se ve zlém se holt nevyplácí.

16:30 Rozjednaná hostovačka Thomase Ince v Crystal Palace byla odstavena na vedlejší kolej, když se do celé věci vložil Stoke City. O nadějného křídelníka má údajně zájem také AS Monaco, to ale pochopitelně v takové konkurenci nemůže obstát.

16:33 Tottenham dnes z výplatní pásky dočasně a snad alespoň částečně odepsal Lewise Holtbyho a vzniklé volné místo prý už nikdo nezacelí. Tim Sherwood otázky dotěrných novinářů odpálkoval suchým "Já už nikoho nepotřebuji, děkuji pěkně"; jakkoliv jsou Spurs spojováni s osobami Berbatova, Naniho či Konopljanky.

16:38 Stylově v dresech odkazujících na americký fotbal s námi populární deadline day sledují také dvě legendy filmového plátna. Aneb "soccer", zdá se, spojuje nespojitelné.

16:41 V sedm hodin našeho času se v liverpoolském Melwoodu uskuteční něčí zdravotní prohlídka. Nikoliv však Konopljankova. Čí tedy?

16:43 Sítě vehementně rozhazují ve Stoke-on-Trent. Manažer Sunderlandu Gus Poyet sám potvrdil, že Potters podali nabídku za řízného středopolaře Leeho Cattermolea, a se zajímavou zprávou nyní přichází rovněž francouzský L'Equipe: Stoke dál stojí také o šikovného dribléra Rennes Jonathana Pitroipu.

16:47 OFICIÁLNĚ: Navzdory pozdním pokusům West Hamu se řecký kanonýr Kostas Mitroglou skutečně přesouvá do Fulhamu. Na Craven Cottage podepsal kontrakt do roku 2018. (A Hammers nepochodili ani u Genku, respektive Vossena.)

16:49 Po postu útočníka chtějí Cottagers vyztužit také prostory levého beka. Swansea obdrželo již jejich druhou nabídku za Neila Taylora, pro dlouhodobé zranění poněkud pozapomenutou kometu sezony 2011/12.

16:53 OFICIÁLNĚ: West Ham si do konce sezony vypůjčil z Neapole ofenzivního levého beka Pabla Armera.

16:59 Přestupová částka za Mitrogloua je oficiálně neznámá, avšak živě se spekuluje o plus mínus 12 milionech liber. Příliš, tak akorát nebo snad málo?

17:01 Kevin Doyle (vzpomínáte?) se pokusí restartovat uvadající kariéru v Queen's Park Rangers. Aktuálně druhý tým League Championship získal útočníka Wolverhamptonu do konce ročníku na hostování.

17:05 Stuart Brennan z Manchester Evening News neočekává, že se do dnešních hrátek ještě jakkoliv zapojí čerstvý lídr Premier League z bleděmodré části města. Případy Fernando i Mangala jsou prý smeteny pod stůl, kam ale mohou být znovu dopraveny v létě.

17:09 Manažer bohatého QPR Harry Redknapp pobavil výrokem o jedné ze svých nedávných posil, Brazilci Dellatorrem: "Lhal bych, kdybych vám řekl, že jsem ho někdy předtím viděl hrát."

17:11 Na odreagování od přestupových spekulací: FA zrušila automatický jednozápasový trest za směšnou červenou kartou pro Dannyho Rose ze šlágru Tottenham-ManCity.

17:16 Do cílové rovinky Velké ceny Monaco se řítí Dimitar Berbatov. K finalizaci půlroční hostovačky údajně zbývá akorát pochodit u lékařů.

17:25 Wes Hoolahan by přeci jen mohl být osvobozen z norwichského "zajetí". Zdá se, že se vynořila možnost hostovačky, a tak situaci nyní vedle Aston Villy monitoruje také WBA.

17:31 OFICIÁLNĚ: Swans hlásí posilu s (překvapivě) britským, přesněji řečeno skotským pasem. Zanedlouho teprve 20letý záložník Jay Fulton přichází z Falkirku, ve Walesu podepsal smlouvu na dva a půl roku.

17:35 Agent Nacera Chadliho připouští zájem z většiny koutů Evropy, včetně Belgie či Nizozemska, zároveň ale tlumočí přání svého klienta setrvat na White Hart Lane. Z Britských ostrovů je v souvislosti s křídelníkem Tottenhamu nejčastěji spojováno Swansea.

17:43 Arsenal se vzdal jednoho ze svých odchovanců a velkých oblíbenců fanoušků Emmanuela Frimponga. Ten se přinejmenším do konce probíhající sezony stěhuje do Barnsley; přitom však nejde o hostovačku.

17:45 Po brankáři Wayneu Hennesseym se má do Premier League vrátit další známá postava minulých ročníků, stoper Scott Dann. Ten je údajně na cestě z Blackburnu do Crystal Palace, přičemž musel řádně slevit z platových požadavků. Doteď bral na Ewood Parku lukrativních 35 tisíc liber týdně; něco takového mu Eagles slíbit nemohli.

17:47 Redaktor deníku Independent Ed Aarons byl dle svých slov informován, že předseda Blackpoolu Karl Oyston na poslední chvíli couvl a Thomase Ince nikam nepustí.

17:53 Cardiff údajně nepochodil se čtyřmilionovou nabídkou za svého bývalého hráče, útočníka Leedsu Rosse McCormacka.

18:00 Do věci Nacera Chadliho se vkládá také Liverpool. Nechci být vlezlý, ale k mání je prý když tak i Marcus Rosenberg. (A WBA začíná být zoufalé.)

18:05 Crystal Palace pustí do Norimberku záložníka Josého Campañu. Půjde zatím o půlroční hostování.

18:08 Další zvrat v kauze Hoolahan. Dle insidera WBA Chrise Lepkowského chce nakonec Norwich jedině prodávat, hostovačka jej nezajímá. O dvaatřicetiletého tvořivého záložníka by se přitom dle jiného zdroje mohl ucházet i Sunderland.

18:11 Informace bokem: v Německu se již dopřestupovalo, čili padá například varianta Papisse Cissého do Gladbachu. Ve hře nicméně zůstává Turecko.

18:13 Zbývá pouze pět klubů, které dosud v rámci lednového přestupního období nepřivítaly jedinou novou tvář. Všechny se vejdou do top10 a jmenovitě jde o ManCity, Tottenham, Southampton, Arsenal a Liverpool. Momentálně to vypadá, že minimálně první tři na seznamu zůstanou.

18:22 Hyperaktivní Fulham stíhá další trojlístek hráčů. Konkrétně má jít o Johnnyho Heitingu z Evertonu a duo mladíků z Manchesteru United, které René Meulensteen jistě důvěrně zná, Larnella Colea a Ryana Tunnicliffea.

18:24 Lee Cattermole už má být na cestě do Stoke-on-Trent, aby se podrobil zdravotní prohlídce.

18:27 Pokud by se snad Gus Poyet skutečně rozhodl jít po Jonathanu Pitroipovi, jak jsem spekuloval výše, řešení problému se střílením branek by si od něj slibovat dozajista neměl. V Ligue 1 totiž šikula z Rennes neskóroval již 1 588 minut, pro lepší představu neskutečných 26 hodin (ba ještě o chlup déle, abych byl přesný).

18:34 Fanoušci West Hamu krátkodobou akvizici v osobě Pabla Armera řádně oslavili. Teď už je ale nejsledovanějším mužem Británie Lee Cattermole. (A tedy ne že bych býval čekal, že se toho někdy dožiju.)

18:37 Eagles podle všeho jeden Scott Dann nenasytí. Z Blackburnu mají mít v plánu vylovit také známého exnewcastleského umělce Leona Besta.

18:38 Francouzské Le10 tvrdí, že Berbatov v Monaku prošel zdravotní prohlídkou.

18:45 To samé by šlo říct i o vztahu Dani Osvaldo - Juventus.

18:49 Po Rossu McCormackovi by se dle L'Equipe mohl Cardiff zaměřit na Srba Filipa Dordeviće, jenž měl dostat od svého Nantes svolení k odchodu.

18:58 John Percy, expert Telegraphu na kraj Midlands, pro nás má detaily Cattermoleova dotahovaného přestupu do Stoke City. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem pěkných pěti milionů liber a smlouva by měla být podepsána do roku 2017.

19:01 Šéfredaktor sport-express.ru Artur Petrosjan po telefonátu s jedním z agentů Jevhena Konopljanky vyzradil veřejné tajemství: varianta přestupu do Liverpoolu už prakticky neexistuje, Dněpropetrovsk se rozhodl svého tahouna nyní neprodávat.

19:03 Joe Ledley by se mohl konečně dočkat vysněného přestupu do Premier League. Bývalému záložníkovi Cardiffu zbývá dohodnout se s Crystal Palace na podmínkách spolupráce; se Celtikem již má být vše vyjednáno.

19:05 Arsenal neuspěl ve snaze získat na hostování forvarda Lille Salomona Kaloua.

19:14 Momentální nudu na přestupním poli prořízla Deloitte Sports Business Group se zprávou, že kluby Premier League již teď utratily v lednu o pět milionů liber více než loni, kdy "rozfofrovaly" 120 milionů.

19:15 V případě, že Crystal Palace uspěje v jednáních s Joem Ledleym, mohl by se opět stěhovat problémový Barry Bannan. Tentokrát na zkoušku do Swansea.

19:17 OFICIÁLNĚ: Dani Osvaldo se bude na mistrovství světa připravovat doma v Itálii, konkrétně v turínském Juventusu, kam odchází na půlroční hostování.

19:35 Sky Sports informuje o tom, že Källström úspěšně složil zdravotní testy. Přidává se také John Cross z Mirroru, jenž co nevidět očekává oficiální oznámení o dotažení půlroční hostovačky švédského záložníka.

19:37 Lee Cattermole nakonec nikam nejde. Tahle sága je u konce.

19:38 West Bromwich se kromě Wese Hoolahana dotazoval také na sunderlandského Craiga Gardnera. Progres ovšem nezaznamenal ve věci žádného z těchto dvou přestupových cílů.

19:47 Swansea potvrdilo, že přesun Nacera Chadliho do Walesu padl.

19:52 ManCity se dle zdrojů Daniela Taylora z Guardianu "ani nepřiblížilo" požadavkům Porta na odstupné za Fernanda s Mangalou.

19:54 Po Kalouovi si Arsenal nebude moci vypůjčit ani zkušeného Kloseho z Lazia.

19:56 Již devátým zapůjčeným kmenovým hráčem ManUtd v tomto přestupním období se podle všeho stane Federico Macheda, jehož hostovačka v Birminghamu se má blížit vyřízení.

19:59 Craig Gardner, jenž hrával za birminghamské medvědy i sousední Aston Villu, prý o návrat do kraje Midlands usiluje už nějakou dobu. Ve hře by přitom mělo být pouze hostování ve WBA, ačkoliv zkušenému univerzálovi v létě vyprší smlouva se Sunderlandem.

20:00 Přesně čtyři hodiny před uzavřením přestupového oknu se s vámi loučím a předávám slovo kolegovi Marku Ustohalovi.

20:15 Cabaye už nějakou chvíli oficiálně hráčem PSG, ale náhrada na sever Anglie stále nepřišla. Ticho po pěšině, nebo snad klid před bouří? Clément Grenier se drží lyonských barev a o jeho údajném přesunu do Newcastlu se mlčí.

20:25 Tohle není žádná vánice, spíše líný lednový snížek. Kluby si dávají pauzu. Jak to dopadne s Draxlerem či Kroosem?

20:29 Liverpool si zatím na přestupovém kolbišti moc dobře nevede. Konopljanka nikde, Ince nikde...

20:34 Kdo v osm hodin zadříml a probudil se teď, nepřišel vůbec o nic. Takhle nudnou pasáž přestupového období si často dopřát nemůžeme.

20:39 Michael Laudrup se vzhlédl v útočnících z Championship. Pár dní poté, co podepsal Davida N'Goga z Boltonu, se nyní ptá na hostování forvarda Middlesbrough Marvina Emnese. No, jedna posila lepší než druhá. Konkurence pro Bonyho veškerá žádná...

20:42 OFICIÁLNĚ: Tak přeci jen to nebyl vtip. Kim Källstrom ze Spartaku Moskva je do konce června hráčem Arsenalu.

20:45 Arsene Wenger si nové posily cení. "Kim je velmi zkušený hráč, který prokázal kvalitu jak v klubu, tak v reprezentaci. V Arsenalu ho vřele vítáme."

20:50 Nadšený je i Källstrom. "Arsenal je úžasný klub se spoustou skvělých hráčů a skvělým trenérem, který tu dlouhou dobu dělá dobrou práci. Moc mě těší, že tu mohu být a ještě se něco naučit. Jsem tu, abych odevzdal Arsenalu to nejlepší a pomohl týmu. Můžeme v této sezoně dosáhnout dobrých výsledků."

20:57 Jedna jobovka mimo přestupní šachy. Druholigový Leeds propustil manažera Briana McDermotta.

21:02 Independent informuje o tom, že Arsenal zatoužil po Källstromovi i po vítězi Ligy mistrů s Chelsea Salomou Kalouovi. Jeho současný zaměstnavatel Lille však údajně žádost odmítl. Zoufat ale, fanoušci Gunners, nemusíte, podívejte, jak to vaší nové posile sluší v novém dresu.

21:09 OFICIÁLNĚ: Kometa Manchesteru United z let minulých Federico Macheda míří na další hostování, štěstí zkusí v druholigovém Birminghamu, kde bude hrát do konce probíhající sezony.

21:20 Joleon Lescott v Manchester City nehraje a spekulovalo se o jeho odchodu. Stoper Citizens ale vše smetl ze stolu. Chce se současným zaměstnavatelem bojovat o čtyři trofeje.

21:23 Macheda je fuč, Man United ale možná přijdou i o dalšího žolíka. Chicharito se vyskytuje v plánech španělské Valencie, zatím jde ovšem pouze o spekulace.

21:28 Liverpool slíbil na sedmou hodinu oznámit lékařskou prohlídku nové posily. Došel snad vrtulníku čerstvé akvizice benzín? Je půl desáté a stále nic.

21:38 Další desítky minut asi budou patřit Crystalu Palace. Avizují tři posily, tou první by mohl být četněkrát zmiňovaný Tom Ince. Podle informací BBC jsou dalšími dvěma stoper Scott Dann z Blackburnu a Joe Ledley, záložník Celticu.

21:43 Podle zpráv BBC je nyní Toni Kroos v Manchesteru. O pravdivosti informací však můžeme jen polemizovat.

21:53 Thomas ince by měl do Crystal Palace přijít na půlroční hostování. Opačným směrem naopak vyrazí Stephen Dobbie.

21:59 Stoke City se blíží k angažování Jonathana Pitriopy.

22:05 OFICIÁLNĚ: První vlaštovka Crystalu Palace přiletěla. Stoper Blackburnu Scott Dann podepsal s nováčkem Premier League smlouvu na tři a půl roku, k Rovers putuje blíže nespecifikovaná částka.

22:09 OFICIÁLNĚ: Hotový je i transfer Dimitara Berbatova. Bulhara z Fulhamu vyštval kanonýr Mitroglou, bývalý forvard Manchesteru United nebo Tottenhamu však do Monaca odchází jen na půlroční hostování.

22:24 Lee Cattermole do Stoke City nepřestoupí. Minimálně do léta zůstane kapitánem Sunderlandu.

22:28 Tak tohle by byla bomba. Některé internetové zdroje hovoří o tom, že Swansea jedná o angažování Rafaela van der Vaarta z Hamburku.

22:35 Everton se konečně zbaví Johna Heitingy, John Heitinga se konečně zbaví Evertonu. Defenzivní univerzál je blízko přestupu do Fulhamu, podle svých slov však zvažuje celkem dva až tři týmy.

22:37 Kdyby se náhodou Berbatov neprosadil přes konkurenci do sestavy Monaca, rozhodně se nudit nebude.

22:41 OFICIÁLNĚ: Po dlouhé době přichází zprávy i s Chelsea. Ne, tentokrát nejde o neuvážený drahý nákup, ale spíše o formalitu. Gael Kakuta strávil půl roku ve Vitesse Arnhem, jaro bude hrát v Itálii, kde se upsal Laziu Řím.

22:49 Liverpool se blíží vysněnému přestupu. Jevgen Konopljanka má za sebou zdravotní prohlídku a nyní se jedná o podmínkách smlouvy.

22:55 Kdo bude "vítězem" lednového přestupáku? Podle mnohých Crystal Palace, který získal již brankáře Hennesseyho, stopera Danna a je blízko příchodů Joea Ledleyho a Thomase Ince.

22:58 Obránce Fulhamu Philippe Senderos možná spojí svoji nejbližší budoucnost s Valencií. Příchod Heitingy na Craven Cottage by najednou dával o mnoho větší smysl.

23:02 OFICIÁLNĚ: Hotovo dvacet! To byla rychlovka, Senderos přestupuje do španělské Valencie.

23:15 OFICIÁLNĚ: Tak i Swansea má svoji posilu. Ale že by to byla nějaká paráda... Útok Laudrupova výběru doplnil Marvin Emnes z Middlesbrough. Prostě N'Gog no.2. Ve Walesu stráví zbytek sezony.

23:19 OFICIÁLNĚ: O poznání zajímavější je cesta opačným směrem. Do Middlesbrough jde hostovat útočník Sunderlandu Danny Graham. Ten strávil "na laně" i podzim, v Hullu mu ale přibyla konkurence v podobě Longa a Jelaviće.

23:25 Něco přes půl hodiny do zaklapnutí přestupového okna, přesto stále zbývá vyřídit několik věci. Konopljanka do Liverpoolu? Pitriopa do Stoke City? Ledley a Ince do Crystal Palace?

23:26 OFICIÁLNĚ: Senderos už místo udělal, Fulham tak zkompletoval přestup z Johnyho Heitingy z Evertonu.

23:28 Zapojuje se i Harry Redknapp. Jeho Queen's Park Rangers touží po útočníkovi West Hamu Mobidu Maigovi, který se po uplynulém měsíci stal až čtvrtou variantou na hrot.

23:40 Deadline Day, jehož vrcholem je hostování Källstroma a nekonečná sága okolo Konopljanky, to jsme si snad ani nezasloužili... Ještěže alespoň Fulham udělal terno s přestupem Mitrogloua.

23:48 OFICIÁLNĚ: Crystal Palace dotáhl do konce čtvrtý přestup. Po Puncheonovi, jemuž se hostování změnilo v přestup, Hennesseymu a Dunnovi se stal hráčem Eagles i Thomas Ince z Blackpoolu. Ten však prohrál na celé čáře, svou hvězdičku totiž londýnskému klubu zapůjčil na do konce sezony, kdy mu zároveň vyprší i stálý kontrakt.

23:52 OFICIÁLNĚ: Strýček Harry zabodoval. Z West Hamu do QPR získal na hostování do konce sezóny útočníka Mobida Maigu.

23:54 OFICIÁLNĚ: Hodiny rychle tikají a s dohodami se roztrhl pytel. QPR doladilo další hostování, do svých řad získalo dalšího útočníka, kmenového hráče Manchesteru United Willa Keana.

23:57 OFICIÁLNĚ: West Bromwich Albion pořídil dalšího útočníka. Skutečně. Anelka, Anichebe, Berahino, Vydra, Rosenberg a eventuelně i Sessegnon, to prostě nestačí! Do konce sezony přišel hostovat Thiefy Bifouma z Espanyolu Barcelona.

00:00 Ding, dong, je konec! Big Ben slavnostně odbíjí anglickou jedenáctou, u nás je půlnoc a to znamená jediné - jednáním mezi kluby zatnulo zavírající se okno tipec. V následujících desítkách minut ještě kluby mohou dolaďovat podmínky smlouvy - což by mohl být případ nové liverpoolské modly Jevgena Konopljanky. To se nicméně stane už bez mé účasti. Já vám i za kolegu Tomáše Daníčka děkuji za pozornost u nejnudnějšího Deadline Day za dlouhá léta a přeji dobrou noc.

Autor: Tomáš Daníček, Marek Ustohal / bbc.co.uk, telegraph.co.uk, guardian.co.uk, skysports.com, independent.co.uk

Komentáře (1493)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro CM v United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

conec Moyese?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Swarley

s tím už se můžeme do léta rozloučit

Reagovat
smazaný uživatel

radsej tak, ako teraz doniest nejakych Guarinovcov, nie?

Reagovat
Swarley

rozhodně, však já to nemyslím jako kritiku...celou dobu je to pořád stejné, jestli nemůžeme přivést TOP kvalitu, tak nemá cenu vymýšlet nějaké bláznivé záchrané plány...už Matu beru jako bonus, takže jsem s přestupákem spokojenej...jestli se nám povedlo nalomit toho Kroose na léto nebo někoho podobného, uvidíme co ten levej bek, jestli teda Shaw nebo se spíš zaměříme na Coentraa...dozvíme se v létě, ale současná situace by i tak měla stačit na 4. místo...Robin, Rooney + nově Mata jsou v týmu, jestli tohle nejsou posily, tak už nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za 5.-6. flek budete radi

Reagovat
Didier Drogba

Cuan Mata?

Reagovat
TheAdy

Crystal Maiden ?

Reagovat
Nikikrew

slaby hrdina....

Reagovat
fenixLFC

to je relativne, ako support je celkom dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hraca

Konečně

Reagovat
Arbiter

konečně hefy

Reagovat
smazaný uživatel

som premýšľal, kto ho prvý spomenie

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal trapas

Reagovat
Jandak

tak aspon vám zvedne věkový průměr ;)

Reagovat
C0br

Přivedeme nějakého toho skopčáka či co?

Reagovat
Swarley

Klose?

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si článek

Reagovat
Willy Wonka

Nějaké novinky o prodloužení Rooneyho kontraktu?

Reagovat
dexik

300000 k/t plus kapitán

Reagovat
dexik

Liber

Reagovat
Swarley

a ředitel přestupů

Reagovat
minoLFC

+ veto nad prestupmi

Reagovat
Willy Wonka

S tou dardou peněz jsem počítal, ale přece mu nemůžou slíbit kapitána nebo možnost kecat do přestupů, ne?

Reagovat
Swarley

bude vybírat i barvu dresů a fanouškům místa, kdo kde bude sedět

Reagovat
smazaný uživatel

A to že hraje v záloze mu nevadí?

Reagovat
Swarley

ne-e, on sám si určí, čemu se bude říkat záloha

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

hele a co jsem četl, tak má mít od klubu proplacenej ještě druhej nástřel vlasů...pokud vlasy slezou, může odejít za 5 mega euro jinam

Reagovat
smazaný uživatel

To vedení už musí hodně smrdět od toho jak mu furt lezou do řiti. Ještě by si mohl dát podmínku, že mu bude Moyes čistit kopačky.

Reagovat
dexik

Já bych byl víc nasranej kdyby odešel, ty love si zaslouží :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že si zaslouží stejně jako Messi a Ronaldo? Navíc za rok bude stejně brečet (jak už pár let po sobě) že je mu to málo a Vaše vedení (s hnědýma hlavama) zas bude muset Rooníčkovi nasypat o pár tisíc víc, aby měl na vlasové implantáty.

Reagovat
Willy Wonka

Jelikož bude mít podepsáno tak na 5 let, tak se na něho boudou moct vysrat. Tohle bude jeho poslední smlouva na doopravdy velké peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to hrozně moc a ještě na pět let /?/. To bude asi nejlépe placený 33letý veterán na světě.

Reagovat
Godwinson

Třetí nejoblíbenější den v roce Snad se dočkáme něčeho zajímavého.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že tu není automatický reload, takto mě za chvilku přestane fungovat F5

Reagovat
FC Porto FC

Z Porta odletěl triskáč do Manchesteru zajímavé

Reagovat
Darren Fletcher

to sa len vracia agent s prazdnou

Reagovat
dexik

Do United dnes už nikdo neprestoupi

Reagovat
Jandak

podle čeho soudíš, že na Goal.com vyšel článek?

Reagovat
dexik

Myslím si to, samozřejmě bych byl rád kdyby někdo přišel do středu zálohy a Shaw :-)

Reagovat
Jandak

uvidíme..

Reagovat
dexik

Schweinsteiger by potěšil ale je to nereálný :-D

Reagovat
smazaný uživatel

MU signed Mata to try to get to the Champions League, we are going to sign Kallstrom to try to win the title.

Reagovat
Darren Fletcher

to mi ani nenapadlo, Mata moze hrat v CL? ci?

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby to na ty 2 zápasy mělo smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôže

Reagovat
paver

OT: Rybalka pokračuje v Liberci http://1927.kiev.ua/news/view/7640

Reagovat
smazaný uživatel

GL sekce

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby při těch blížících stovkách komentářů o něco šlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nevadí. Já si spíš nerážím na to, že v sekci Gambrinus liga má větší šanci o tom s někým diskutovat.

Reagovat
kmotor corleone

tak vypisuj!

Reagovat
Le Gunner

Mimoto se úřadovalo ještě jinde v hlavním městě, když Chelsea podepsala talentovaného stopera Zoumu, aby jej obratem poslal hostovat do Vite... tedy pardon, Saint-Etienne.

pro autora.

Reagovat
smazaný uživatel

I mě to pobavilo asi máme novou farmu

Reagovat
smazaný uživatel

Mitroglou oficiálně ve Fulhamu Jak řikám.. to sestup nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo.. dřívě velcí sympaťáci, teď banda ....... .

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, taka extratrieda a do takej stodoly

Reagovat
fenixLFC

vyjadruj sa normalne, teraz ti chazy nerozumel

Reagovat
fenixLFC

vyjadruj sa normalne, teraz ti chazy nerozumel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, že si vybral zrovna Fulham

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

co máte furt s tim pls ? jsem to asi prošvihnul a nevim o co jde

Reagovat
smazaný uživatel

ten mata bude dobrej kauf

Reagovat
Jandak

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jakýkoliv pohár pro arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

zmrzlinový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hafna

Prosím nějakého středního záložníka do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

ten MVila je kachna, takže asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

Gus Poyet confirms Stoke offer for Lee Cattermole

Reagovat
smazaný uživatel

tam by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to už bylo ráno jasné, to bude masakr, pokud to vyjde

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

to bude ta tvoje sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadpis je hororovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Osvaldo to bol nakup jak svina fakt

Reagovat
Willy Wonka

Pořád hrozně problémovej a stylem hry se do Anglie moc nehodí. Já bych do svého týmu doopravdy nechtěl. A ta cena byla taky strašně přestřelená...

Reagovat
spider_8

Teď koukám, že Bamford dal na podzim v MK 17 gólů a další 3 přidal ve 4 zápasech za Derby, přitom tam přišel na začátku ledna. V září mu bude 21, bylo by super si ho od léta nechat jako třetího útočníka za Lukakuem a někým kdo přijde. Stejně nemá cenu tam nechávat někoho tak kvalitního jako je Demba, když si vůbec nezahraje.

Škoda, že jsou to jen mokrý sny, protože José si buď Torrese nebo Eto'a nechá. Nebo oba

Reagovat
smazaný uživatel

Podobné statistiky měl tuším i Borini a jak dopadl. Hlavně těsně před odchodem jak válel a stejně ho pustili.

Reagovat
spider_8

Však říkám, že tomu nevěřím Ale by to bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Medical booked for 6 at Melwood. Not Konoplyanka. Confirmed with @LiamForde.

tak kdo to bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co brečíš? Přijdou dva hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

EDIT: Co se týče případného řestupu Konoplyanka, tak eventuální zdravotní prohlídka by stejně proběhla na Ukrajině, leda že by poslali tryskáč

Reagovat
tomasinho

Pernament transfer of Victor Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Toho by určitě checkovali

Reagovat
smazaný uživatel

no ja by som ho určite precheckoval znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzicky je na tom výborně, o tom žádná, technika slušná ale fotbalové myšlení, to už je horší

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak vam treba

Reagovat
minoLFC

Ayre...vytasal sa na motorke pred Anfieldom....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem napnutej jak kšandy Big Sama

Reagovat
smazaný uživatel

Liam Forde ‏

Medical booked for 6 and it's not Kono

Oh maaaaaaaaan

Reagovat
Swarley

to bude ten, co má u vás na starost přestupy...protože do té doby už od někoho určitě dostane přes hubu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
PJ

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fajdax

salah

Reagovat
tomasinho

Problem is that there are working 3 Agents on that deal . Any of them want a reasonable Agent fee . It was Taken a short Break in Talks

Konop

Reagovat
ďuriLFC

Bože ja už som taký natešený naňho že musí prísť.

Reagovat
Maresma

No pooooooooojd.

Reagovat
Maresma

Liam Forde je mimochodem kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

vás vážně dokáže vzrušit každý prd

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš někdo z anglie a blízko lfc, jinak by to bylo provařený,,, napadá mě Barkley

Reagovat
tweek

Aj Spartak Moskva potvrdilo, že hosťovanie Kima Källströma v Arsenale do konca sezóny je krôčik od definitívneho skompletizovania.

(sky sports)

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, proč zrovna on dohaje??

Reagovat
smazaný uživatel

a koho by si chcel zohnať 31.1.? Schweinsteigera?

Reagovat
smazaný uživatel

já ho nemám rád. za celou jeho kariéru těží z hypu okolo něj.

Zrovna v Rusku by se dal sehnat třeba i někdo mladší, kterej by se dal zakomponovat i do budoucna..

Reagovat
J0EL

To vazne chces tento prestup (load) obhajovat? Ved je to uplny nezmysel.

Reagovat
J0EL

*loan

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nič neobhajujem, ale ani nehaním. Ja neviem, čo by ste chceli? Máme málo stredných záložníkov a veľa zápasov, s tým sa nerátalo, tak Wenger musí reagovať. Čo má spraviť? Čo by si akože robil na jeho mieste? Kallstrom je určite krok do neznáma, ešte oveľa väčší ako Flamini, ale lepšie než nič. Fakt nechápem, čo chcete...

Reagovat
J0EL

Ide o to, ze Wenger ma po dlhej dobe sancu na trofej a namiesto posilnenia kadru pride vyhasnuta hviezdicka. Utocnik k Oliemu, resp. na jeho miesto by mala byt priorita. Ak uz to musi byt zaloznik, tak niekto, kto by po case nahradil Mikela a Rosu, niekto mladsi. Toto je ako vravis velka neznama a popravde neverim, ze nas Kim moze posunut vpred.

Reagovat
smazaný uživatel

V zime ťažko takého niekoho zoženieš, je naivné myslieť si niečo iné. Wenger je podľa všetkého spokojný s tým, čo má, tak mu skúsme veriť.

Reagovat
J0EL

Ta jeho "spokojnost" nas moze a pravdepodobne bude stat titul. V zime sa daju zohnat tiez kvalitne posily, trvdit opak je skor naivita. Suarez, Mata, Arteta tiez prisli v zime. To uz potom nema zmysel sem vodit nikoho. Sancu moze kludne dostat aj Zelalem.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeho "genialita" nám dáva vôbec príležitosť myslieť v zime na titul. Nechajme to naňho.

Reagovat
Le Gunner

To mi chceš říct, že bys o titul radši bojoval se Zelalemem, než Kallströmem?

Reagovat
Mada

Z jakého důvodu?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Spartak + tá Moskva = to Spartak Moskva

To je ako predvčerom v českej Pošte pre teba, kde bola žena preoperovaná na muža a hovoril/a, ako ho/ju babka oslovuje v strednom rode.

Reagovat
tweek

jj, já to jenom zkopíroval z ArsenalSite..

Reagovat
penepi

Reagovat
aurelio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to má být ještě k tomu všemu hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

veď to je ideál.

Reagovat
Swarley

no kdy se nadechneš, projdeš po mísnosti, mrkneš na stanovené cíle do přestupáku = útočník a vypadne ti z toho Kallstrom na hostování, tak nevím jestli to je ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Moje stanovené ciele pred týmto prestupákom boli: o nikoho neprísť, takže... Kallstrom je len reakcia na Ramseyho zranenie, inak by neprišiel nikto, presne ako som čakal.

Reagovat
Swarley

jasný no, ale tak pořád by se dalo uvažovat o jiných jménech než Kallstrom, třeba mladších, třeba perspektivnějších a třeba na přestup...ale ok, v poho, chápu

Reagovat
minoLFC

prestup by bol práve horší

Reagovat
minoLFC

pre nich

Reagovat
tweek

No jako vzít ho na přestup by byla podle mě blbost.. stejně většinu toho půl roku prosedí... Bude to zkušená záskok za zraněné...

Reagovat
tweek

*zkušený záskok

Reagovat
smazaný uživatel

takže skopíroval z ArsenalSite, hej?

Reagovat
tweek

věděl jsem, že si rýpneš...

Reagovat
smazaný uživatel

nič v zlom, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitroglou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ian McKellen vypadá hrozně teda...

Reagovat
minoLFC

rakovina

Reagovat
Le Gunner

Stáří nezastavíš. Ani Gandalf ne.

Reagovat
schuby

Myslím si že Mitrogluv přestup je jasnou ukázkou toho jaká soutěž je nejlepší. Fulham je 19. celkem tabulky a když to srovnám s PD kde je na 19.místě Vallecano, tak si troufnu říct, že tam by rozhodně nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, nejde o nejvíce hvězd, jde o průměr všech klubů a v PD to Barca a Real, eventuelně Atleti nezachrání, v PL hrajou poměrně známí a dobří hráči i ve spodku tabulky. Polovina PD by v Anglii hrála Champ.

Reagovat
smazaný uživatel

Spanieli upadaju, postupne pojde zbytok ligy cestou Santanderu, stale je Anglicko a Nemecko co sa tyka financneho zazemia niekde inde

Reagovat
herbage

spíš ukázka toho, že je PL finančně nejsilnější. Zas tak kvalitní hráč to není a kluby ve Španělsku si seženou za zlomek jeho ceny mnohem lepší hráče

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
schuby

No tak to nevím jestli by toho byli schopni

Reagovat
smazaný uživatel

např?

Reagovat
herbage

Santa Cruz

Reagovat
božský John

Kdyz si vemes, ze prvni City jeste nikoho neprivedlo a treba PSG uz koupilo Cabayeho, tak to jasne ukazuje, ze L1 je daleko lepsi, nez PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jen dokazuje, ze v City jsou sejkove o dva roky dele.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Arbiter

myšlenka dne

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

to se k přestupáku hodí

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

I hope we will klose some deals today, because otherwise there would be a huge (kall)storm from the fans.

Reagovat
smazaný uživatel

BBC reports Arsenal were offered the chance to sign Berbatov and refused it.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Kloseho si tiež škrtáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitroglua kupi ta drevaren a hnileho dedka posunu na Emirates

Reagovat
Rssa

Jak McKellen, tak Stewart jsou Angličané, tudíž nic nečekaného.

Reagovat
fantomas

"Stylově v dresech odkazujících na americký fotbal"

Reagovat
miguel bain

Tak snad toho Mitroglua nezku***, Fulham má na svědomí už dost bludných duší útočníků.

Reagovat
Rssa

Nechápu, jak se nějaký rozumný fotbalista dokáže podepsat vícero agentům, případně dát nějaké procento ze sebe agentovi. Jakýkoliv šance na přestup potom je nižší a nižší.

Reagovat
vodka

třeba Berdych prý dává 40 % toho, co vydělá, agentovi, který si ho vyhlédl eště jako mlaďocha... docela masakr...

Reagovat
smazaný uživatel

tomu moc neverim, pokud to neni nejakej kamos, skoro rodina, tak by nejaka takova smlouva typu: naveky veku a nikdy jinak snad ani nebyla platna a davno by ji vypovedel.

Reagovat
vodka

tak mam to pres 2 lidi, ale mělo by to tak byt. že on mu zabezpečoval všechno možné do doby, než začal vydělávat a teď má takovou srajdu ve smlouvě, no...

Reagovat
smazaný uživatel

veril bych tomu, kdyby to bylo na zacatku jeho kariery, ale v te spicce uz je docela dlouho, takhle nevyhodnou smlouvu by vypovedel a i s penale by ho to vyslo lip. Ale nechci rikat, ze to neni pravda, lidi jsou hloupi a nekteri sportovci obzvlast...

Reagovat
vodka

můžu se zkusit eště poptat, eště vim, že to měl byt nějaký černoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli prijde Konoplyanka plus jeste k tomu nekdo tak snad zacnu verit v boha.. Ale

Prosim BOŽE at prijde "aspon" ten Konoplyanka

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zasah do cierneho

Reagovat
smazaný uživatel

OT na pobavenie: Aky je rozdiel medzi horarom a horarkou? No horar pozna kazdeho vtaka v lese a horarka v dedine

Reagovat
Gunnersaurus

ja som prečital horalkou

Reagovat
Zaschrona

http://www.sporcle.com/games/Reconfrog/highest-football-transfers-1998---2011

Kdyz se dnesek tyka tech prestupu... Kolik jmen date dohromady ze 150 nejdrazsich prestupu planety od roku 1998? Ja dal 134.

Reagovat
kiwwi

93 a zopar som proste nevedel ani za boha napisat

Reagovat
smazaný uživatel

parada, idem na to

Reagovat
vodka

138, ale toho mchitariana sem si musel hledat, jak se píše. jinak mi chyběli samí taliáni, že třeba to vemeno Emerson a Osvaldo přestupovali za takové prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Carragher says "Not signing a striker will cost Arsenal the title"

Reagovat
fajdax

A bojím se že nás se to taky týká...

Reagovat
smazaný uživatel

nás taky

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte Moneyho

Reagovat
smazaný uživatel

právě že on nás drží nad vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když má formu tak je fajn, škoda, že ji nemá furt no.

Reagovat
vladis271

nás nie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Sandstorm

Ten Mitroglou nakonec nebude takový terno, když šel do Fulhamu. Někteří by ho tady posílali rovnou do Barcelony. Ani na BVB nemá. Čekal jsem spíš, že půjde do BL, Stuttgart a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si ho mal nasledovaneho , tak by si nepisal taketo zavery

Reagovat
Sandstorm

Viděl jsem ho v LM. Prostě z Řecka se do TOP klubů přímo nechodí. Asi tak. Ten Fulham bude buď přestupní stanice a nebo se vrátí do Řecka. Počítam s tou druhou možností.

Reagovat
Swarley

no uvidíme, on by fakt mohl být docela dělo...ale tak v těžší lize nemusí tak dominovat i když předpoklady pro PL má hodně solidní, jsem hodně zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

silovy utocnik s vybornym zakoncenim, ono uz len to ze v negolovej greckej lige ma fantasticke statistiky , a rovnako aj v lige majstrov s tazkymi supermi hovori samo za seba plus idealny vek

Reagovat
Sandstorm

Tak to určitě. Pro Fulham je to mega posila. Boj u udržení se ted stává ještě zajímavějším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
Sosi

Hotový přestupy by nebylo špatný dávat tučně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bral aj toho Kloseho.

Reagovat
Kowe

Konoplyanka's agent: "Deal very unlikely. We have a v.good relationship with the president Kolomoyskyi. He doesn't want to sell

To jako fakt?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Sandstorm

Nebo ještě dává šanci jestli někdo nepřihodí. Třeba Tottenham

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

1) je to od goal.com

2) jeho agent není Cabrera jak píšou v tom článku

3) jeho agent je @JamLipp78

a tohle psal před 7 hodinama

The English club is doing everything possible to get the deal done.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Von ma prej 3 agenty

Reagovat
Kowe

taky sem četl že jich má víc ale zdroj jsem neznal, bylo to někde na twitteru.

Reagovat
vladis271

a každý chce slušný agent fee. A to by mal byť tem kardinálny problém, kde sa to všetko zaseklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapuje me to, ani nebudu nasranej

Reagovat
fantomas

Jinak Speroniho je mi líto, ale na Hennesseyho (pokud má dělat jedničku) se zpátky v PL těšim. Muj dávnej oblíbenec z Wolves.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

můj oblíbený drink

Reagovat
vladis271

Moment. BR mal 15:30 tlačovku, kde povedal, že jediný možný príchod v tomto mesiaci môže byť KOnopí a Forde teraz tvrdí, že 19:00 je medical a nie je to Konope?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Neopič se

Reagovat
Kowe

nějakej dorostenec beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nemůžete Rodgersovi všechno věřit. To měl jako říct, že má mít v 6 další hráč prohlídku aby to zas začali řešit slepice a tak? Ale stejně přijde jenom Konoplyanka.

Reagovat
božský John

Scouseri se ke Konopljankovi upinaj jako svyho casu k Sahinovi, o kteryho valcili s Arsenalem

Hrozne mi to tu situaci tady na webu pripomina a snad Jevhen nedopadne stejne..

Reagovat
tomasinho

My se upínáme ke každému naprůměrnému, nejsem zvyklí na dobré přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre ....

Reagovat
miky10

Bože, Doyle do tý špíny.

Reagovat
smazaný uživatel

FB stránka věnována nizozemského fotbalu. Přidejte se!

https://www.facebook.com/pages/Oranje-fotbal-CZSK/430322020432672?ref=hl

Reagovat
božský John

Udelej fans stranku chorvatskyho nebo slovinskyho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko právě na zdravotní prohlídce v Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prej i Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je v Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žeby Pelle použil takú istú taktiku na Chelsea, ako použila práve Chelsea na Liverpool s Mosesom?

Reagovat
fajdax

Džeko je ale trošku jinde než Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy by som chcel na skúšku mať tvoj mozog. Zrovna teraz by ma zaujímalo, ako ti v hlave napadlo meno Giroud alebo akú tam vidíš s tým súvislosť. Alebo to bola typická pičovina od teba?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by tiez velmi zaujimalo preco v spojitosti s tebou vyhrkol prave Girouda

Reagovat
minoLFC

Jj mi ho ohrozujeme

Reagovat
minoLFC

my

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hluboce o tom myslím City nedokážou přemýšlet ..a možná to ani nemají zapotřebí :D

Reagovat
niflheim

Neeeeeeeee, Doyla ne

Reagovat
fantomas

Snad bys mu nepřál celou sezonu v třetí lize.

Reagovat
niflheim

Reagovat
A Seleção

OT:Az ted se ke me dostalo video s Hernanesem odjizdejicim z treninku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mu robili kolonoskopiu?

Reagovat
smazaný uživatel

podla zobrazenych lekarov zrejme ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Fulham privedie aj toho Taylora, tak budú mať asi najlepšie okno spomedzi všetkých a hneď budú pre mňa asi 100x zaujímavejším tímom.

Reagovat
smazaný uživatel

Eindhoven prý stojí o Altidora. Prosím, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

nechajte si ho, vystriela vam zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

To není ani vtipné.

Reagovat
Chazy

ses furt nesmířil s tím, že jeho působení v Hullu nebyla náhoda a je to ultimátní poleno?

Reagovat
fantomas

Já teda spíš nák nechápu, co letos udělal tak zlýho, aby byl takle vyháněnej.

Reagovat
Chazy

Ale to já taky ne, ale fakt to není hráč, kterej něco vystřílí

Reagovat
fantomas

Tak ale s tim se snad ani nekupoval.

Reagovat
Chazy

To já na druhou stranu netuším, s čím se kupoval, však je to fakt neschopa.

Reagovat
fantomas

Měl dělat prostor pro Fletche primárně (což mu v několika zápasech šlo perfektně), ale taky ho nekupoval Poyet no.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho v Eredivisie nechcem

Reagovat
fantomas

Co se ti na něm nezdá? Dyt je letos platnější než Fletch..

Reagovat
smazaný uživatel

A to v čem?

Reagovat
fantomas

V čemkoliv, co se od něho dalo slibovat. Čili v dodatku fyzičnosti na hrot, černý práci.. z něho by měl za správných okolností Fletcher hodně těžit. A z toho, že se tak neděje, vinim spíš jeho než Altidorea teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nechápu, jak může Fletcher těžit z Altidorova přínosu (který je teda mezi námi nulový, protože góly nedává a tým se na něj pořádně nadře, protože už prvním dotekem ztratí míč), když se na hřišti nepotkávají.

Reagovat
fantomas

Může to bejt kdokoliv další, každopádně jakmile Altidore hraje na zataženější pozici, tak platnej jednoduše je, což letos několikrát prokázal. Jeho první dotyk se nesmyslně démonizuje.

Reagovat
Chazy

Heh, to si nedokážu představit s jeho fotbalovým myšlením. Je to takovej o dost horší Heskey.

Reagovat
fantomas

Ale neni.

Reagovat
vodka

šak on fakt neumí skoro nic, kromě zpracování na prsa zádama k bráně, ideálně na půlce. plus má za to, že se snaží, ale je to strašné kopyto.

Reagovat
Chazy

Podle mě jo, on ani ten balon pořádně nepokreje, prostě má fyzický dispozice, ale nevyužívá jich tak, jak by měl. Nějak extra úspěšnej v soubojích není, ten míč nedokáže předat, když ho v poli udrží. To sou věci, který Heskey zvládal vždycky no. Pro mě fakt velezklamání.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho první dotek je naprosto otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo není otřesný, on si jím vždycky míč posune o pět metrů dál a pak ho má obránce. Jestli má toto splňovat účel, pak je Jozy naprosto skvělý.

Reagovat
fantomas

No tak dobře, vyžeňte si Ji Dong-Wona s Altidorem a šmrdlejte si to tam s tragédkem Wickhamem či kym. Já budu koneckonců spokojenej, zase budete mít o chlup blíž k sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hned tak útočně? Nikdo ho nevyhání a asi ani neodejde, protože má moc vysoký plat, který je problém pro PSV. Ty jsi tady psal, v čem je platnější než Fletcher a z čeho může Fletcher těžit. Nemůže těžit z ničeho, když spolu nehrají a pokud hraje Jozy sám tak je to spíše přítěž. Lepší bude, když zůstane Wickham a odejde Altidore.

Reagovat
fantomas

Potom ať je spolu Poyet staví, no, a uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by je měl spolu stavět, když ten systém se dvěma útočníky nepreferuje?

Reagovat
fantomas

Protože z osamocenýho Altidorea je, vskutku, céčkovej hráč. Čili ste zase tam, kde ste byli před začátkem sezony.. týmem o jednom jedinym použitelnym útočníkovi.

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Nebavil jsem se s tebou o tom, že opět vyhoří? Nebo s kým?

Reagovat
cristiano.K.

U mě trochu předčil očekávání,ale samozřejmě s Fletchem se rovnat nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Kalase ze ho nikam neposlali protoze zase 1/2 sesony nebude hrat.

A pak se divim ze M.Kadlec neodesel ted v zime z Fener... a bude tak 1/2 roku taky jen jako divak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fulham se nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty kdo by chtěli ještě posílit tenhle kvalitní článek vizuálem a audiem

http://www.coolsport.tv/skynews.html

Reagovat
tomasinho

Housewives in India negotiate better than Ian Ayre.

Reagovat
tulen

ten neznámy z poolu by mohol byť Ince nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne, to by bylo sakra zklamání

Reagovat
tomasinho

Nestra, stačí Moses. BR se vyjádřil, že chce hráče do základu, žádné rozšíření kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad aspoň ten M'Vila

Reagovat
tomasinho

Já už radši nedoufám. Zas budu nasraný.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, žádný den tak nemiluju a nesnáším zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda ještě 5. březen, co se letošního roku týče

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady lidičky... náhodní kolemjdoucí právě viděli Diega Costu jak si kupoval mokaccino v stánku u Emirates Stadium a následně zamířil do útrob stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

a nebylo to latté?

Reagovat
smazaný uživatel

sojové

Reagovat
smazaný uživatel

hladal vsak WHL, asi zabludil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

tak z přestupu Mangali a Fernanda do City by nemuselo být nic. Chceme za Mangalu 45 mega a za Fernanda 15 mega i když má smlouvu na pul roku Pinto da Costa ho teda nechá radši odejít po sezoně zadarmo než levně v zimě

Reagovat
iamek

Jste famozni obchodnici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

https://twitter.com/fnn_ukraine/status/429283309995454464

No jestli je tohle pravda, tak jsem fakt banda největších dementů.

Reagovat
tomasinho

Must chuckle, Kono is in Kiev/Spain with Ayre/fallows but the owner/agents/Liverpool holding up the deal....delete one option every 5 mins

Reagovat
Maresma

Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel

Konoplyanka a De Jong prosim

Reagovat
iamek

David Moyes pre Sky Sports: “Kľudne môžete postaviť všetky kamery pred naše tréningové centrum, ale nemyslím si, že je to potrebné, lebo my sme si naše prestupy už urobili.”

Reagovat
Pigeon

v létě Kroos

Reagovat
iamek

Minimalne

Reagovat
Pigeon

hlavně žádný ropný shit style

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro už radši žádný transfer týkající se Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Cattermouly bude taky dobrá chyba.

Reagovat
fantomas

Pustíte ho jedině, když na jeho místo stihnete ulovit náhradu. Tim klidně můžete vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaké oficiální vyjádření, že půjde jedině, když bude náhrada? Já jsem od fanoušků SAFC a ani nikde jinde nic takového nečetl.

Reagovat
fantomas

Louise Taylor to tvrdí, nemám důvod ji nevěřit. Proč byste se ho taky zbavovali bez náhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tam je Bridcutt, tak třeba Catts odejde a už SAFC žádný přestup neudělá.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LGT

LFC Bootroom ‏@KEVLFCBOOTROOM 29 s

Peter Odemwingie is currently parked outside melwood, anyone know why? Panebože

Reagovat
smazaný uživatel

fake..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are looking at other targets including Chadli

Reagovat
Maresma

Tyvole, to ať radši hraje Ibe třeba. Já na toto fakt nemám už..

Reagovat
smazaný uživatel

No smejes se a ani nevis cemu.. Chadli hral vyborne v Tottenhamu, bohuzel nebyl tak drahej jak

Ostatni tak proste neni tak dobrej naopak by to byl dobrej prestup

Reagovat
tomasinho

Je to tragéd, upgradovaný Assaidi, který má dvě kličky a ne jednu. A hostování hráčů z Tottenhamu? Díky, nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

kridlo nie je len o kluckach, on je dobry, ale v Spurs zatial tolko priestoru nedostal, napriklad proti Arsenalu jasne najlepsi hrac slepic

Reagovat
smazaný uživatel

oprava, proti vam myslim

Reagovat
tomasinho

Tam to nebylo tak těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

nie som si isty ci to bolo proti vam, ale pokial si pamatam, on jediny vas po stranach cvicil a pripravoval nebezpecne akcie

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, budeme posilovat největšího konkurenta o LM.

Reagovat
LGT

5. posranej přestup nějakýho lepšího hráče v posledních dvou oknech yeah Ayre

Reagovat
vladis271

to som zvedavý ako nám ho Spurs skúsia prebrať.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se radši nudil než ten stres s přesutpama u LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

proč stres? ráno se podívám, zda někdo přišel a když ne, tak se nic neděje, počítá se s tím

Reagovat
tomasinho

To je tak, když máš na něco 30 dní a řešíš to ten poslední. Na který pytel jsme naháněli Slaha tři týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

S vyjednávacími schopnostmi LFC, maj celkem štěstí, že mají tak kvalitní akademii.

Pokud toho Evžena nepřivedou, tak z toho budu hodně nešťastný.

Reagovat
tomasinho

Co ty, ale co my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Na vás kašlu

Reagovat
tomasinho

Neměl bys, jinak nic nebude. Tobě to může být jedno, je to jenom oblíbenec, nám jde o LM.

Reagovat
Godwinson

Hernanes v nejbližších hodinách přestoupí z Lazia do Interu Milán a v záloze klubu z hlavního města Itálie by ho mohl nahradit Gaël Kakuta. 22letý Francouz je hráčem Chelsea, kam se před měsíce vrátil z hostování v nizozemském Vitesse. (football-italia.net)

Jedna z nejvtipnějších expresek, co jsem tu četl

Reagovat
Pipo123

Čo je to zač ? môže niekam posunúť Lazio ?

Reagovat
Godwinson

Bezpochyby, blíž ke dnu.

Reagovat
Pipo123

To si ma teda potešil, on je krídlo ?

Reagovat
Godwinson

AM, ale na křídle taky zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že může. ale bude to chtít odvahu a musí dostat důvěru, aby se dostal do systému.. jednou za něj můžete sklidit ovoce.

na druhou stranu: Kakutu bych si teda představoval jinde než v SA a už vůbec ne v Laziu. ale risk je zisk..

Reagovat
smazaný uživatel

to uz snad neni ani vtipny, nechapu, proc Tare s Lotitem tahaji absolutne prumerne hrace, Kakuta nehral ani ve Vitesse, po Postigovi by tomu timhle saskem nasadili korunu

Reagovat
smazaný uživatel

LFC je pomalu horší než AFC

Reagovat
fff

Clovek tu chvilku nie je a cosa stane? Konopnik stale nic, Mvilla bl asi fakt len fantazia a zrazu nas spaja niekto s Chadlim? sa na to mozem .

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsou to blbosti. Nedivím se, že jste ve stresu, když věříte každé sračce, co se napíše na twitteru. Ten twitter vypněte a buď prostě někdo přijde a nebo ne.

Reagovat
tomasinho

Já jsem vypnul twitter už, panikařím víc jak Panike

Reagovat
Swarley

tomu už jen chybí ve 23:00 divoké spekulace a v 1:00 potvrzení Inceho na 21 mega

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

na ssn teď řikali, že jednání s konopem furt pokračují.

Reagovat
smazaný uživatel

na ssn taky nakecají kravin, skončili jste. Máte Mosese, to stačí.

Reagovat
Maresma

tak aspoň je v létě místo pro Griezmanna, žejo.

Reagovat
fantomas

Já si myslim, že neni tolik potřeba panikařit.

Reagovat
tomasinho

Tak to křídlo až taková nezbytnost teďka není. Spšíe jde o to, že zase jednou máme možnost mít kvalitního hráče po nějaké době a nejsme schopni to vyjednat. O DM ani nemluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do řady no Já myslím, že dost přeháníte, s tím cdm to chápu, ale jestli Konop nevyjde tak se zas tak moc neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

ty agenti jsou takový kurvy, hráč by rád přestoupil všema 10ti prsty, ale agenti chtěj prachy pro sebe omg.. Konop by je měl okažitě vyhodit, vyplatit a jít do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu do práce.. v 7 až dorazím, chci vidět Konopa confirmed a toho borce co bude v mít v 6 anglickýho času medical!

Reagovat
tomasinho

Těš se

Reagovat
smazaný uživatel

držím palce. přál bych vám ho!!!

Reagovat
afc

ATSN Breaking News: -

Real Madrid have signed Bendtner on a 4 year contract with a staggering fee of £45million.

Reagovat
Error

Hmm... Vždyť už to není vtipné.

Reagovat
afc

a plny FB je toho...

Reagovat
ondris

Rozjednaná hostovačka Thomase Ince v Crystal Palace byla odstavena na vedlejší kolej, když se do celé věci vložil Stoke City. O nadějného křídelníka má údajně zájem také AS Monaco, to ale pochopitelně v takové konkurenci nemůže obstát.

Reagovat
Zaschrona

Ten hyperaktivni Fulham by teda ale mohl pospisit, predevsim s tim Heitingou.

Reagovat
tomasinho

Everton defender John Heitinga is in London for talks with Fulham over a possible move to Craven Cottage.

"Fulham boss Rene Meulensteen identified fellow Dutchman Heitinga as his preferred candidate to replace Aaron Hughes before the Northern Ireland international's move to QPR, which went through earlier on Friday.

"Negotiations between the Cottagers and Heintinga are ongoing and they hope to complete his signing in time for the 23:00 GMT deadline.

Od Ornsteina, bud v klidu

Reagovat
Zaschrona

Doufam, doufam, snad jo. Ale je to Heitinga, klidne se muze stat, ze se na posledni chvili rozmysli a zadne dalsi prestupy nebudou.

Reagovat
tomasinho

Třeba no.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ten Frimpong tak zhoršil?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se bavil s Diabym.

Reagovat
smazaný uživatel

Rybalka,Budnik liberec jen tak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Catts ve Stoke... místo něj bude nastupovat Bridcutt, Gusovi ještě do středu zálohy zůstanou Colback, Gardner a Larsson, kterým v létě končí smlouva + Ki.

Reagovat
cristiano.K.

LOL, kdybyste radši poslali do kytek jednoho z těch přestárlých tragédů

Reagovat
smazaný uživatel

Teď teda nevím, koho myslíš...

Reagovat
cristiano.K.

nedává to smysl to víme. Pouštět hráče, který pro klub dýchal,zahraje dva posty. Místo toho si nechat neperspektivního Browna s Johnym

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, já bych pro Cattse tolik neplakal, kdyby odešel až v létě. Jak bys to s Brownem a O'Sheou chtěl vymyslet? Z velké části i díky nim je Sunderland tam, kde je, navíc O'Shea je kapitán. Kromě toho by se museli přivést další posily, protože Diakité zaplaťpánbůh odešel na hostování do Fiorentiny a zbyli tam na stopera už jen Roberge, zraněný Cuéllar a neznámý Vergini.

Reagovat
cristiano.K.

Čelůstku bych zkusil s Johnym na stoperu. Ta neperspektiva je do očí bijící. Věk nezastavíš, jestli kvůli něčemu spadnete,tak díky stoperům

Reagovat
smazaný uživatel

Máš snad pocit, že Sunderland má čas a prostor něco teď zkoušet?

Reagovat
cristiano.K.

tak jako fanoušek Slavie znám Čelůstku dobře a vedle jednoho zkušeného hráče by určitě nevyhořel. Navíc i na RB hrál hodně slušně, fakt čumím,jak se Bardsley chytil.....škoda pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

To je všechno pěkné, ale na to vážně není kapacita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem to nedočetl. Spadne se kvůli stoperům, protože hrají výborně?

Reagovat
cristiano.K.

tak mi řekni hlavní problém u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně Sunderland asi nejvíce tlačí bota v útoku. Ty si fakt myslíš, že dvojice Brown - O'Shea je největší slabina?

Reagovat
cristiano.K.

stopeři celkově, nemyslím si,že by oba měli hrát v základu, to je celé

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže jsi pořád nenapsal žádný důvod, proč by tam neměli hrát, když jsou to nejlepší, co Sunderland na tuto pozici momentálně má?

Reagovat
cristiano.K.

Tak jasne jsem naznacil, ze by se tam mel vyzkouset Čelustka. Jenze to se melo zkusit uz davno,ted uz je pozde neco zkouset,coz si sam psal.... Kazdopadne jsem rad, ze Catts zustal, na zachranu vam verim

Reagovat
Counter

On to samé tvrdil i u Arsenalu, že titul nemůže vyhrát hlavně kvůli stoperům... Nebrat vážně.

Reagovat
cristiano.K.

tlačil jsem vám Vermu do základu, to je celé

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Takže bys v zimě(!!) během sezony, kdy bojuješ o sestup(!!), pustil kapitána i jednoho z nejlepších stoperů ligy posledních dvou(?) měsíců? To je teprve na to tvý "LOL".

Reagovat
vodka

Reagovat
fff

Reagovat
Wat

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

z nejlepší stoperů? a ještě ti to opalcujou

Reagovat
vodka

tipuju O'Shea s Cuellarem a Brownem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo, ale pak jsem váhal, protože by byl nesmysl se jich v lednu zbavovat.

Reagovat
cristiano.K.

větší nesmysl je Cats

Reagovat
smazaný uživatel

Catts nikam nejde.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

ten Kroos teda nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ... v Bayernu.

Reagovat
tomasinho

Bože, bez toho twitteru to je taková pohoda ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

ale co když se tam teď objevilo něco zásadního? Neměl by si to jít zkontrolovat?

Reagovat
Maresma

Abys neměl takovou pohodu...

No plans for #LFC to hold a medical for anyone in Liverpool or elsewhere in UK this evening. If there is one, it will be in Ukraine

Konoplyanka passed his Liverpool medical at Dnepropetrovsk. The delay is due to several agents claiming commission.

Reagovat
tomasinho

Zmrdeee

Reagovat
Maresma

No co, nebudu trpět sám.

Reagovat
tomasinho

Dík no. Takže žádný medical ted v 7 není, super. A Kono taky nebude, místo toho Ince, kterej bude mít okamžitý impakt

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro nervy fanoušků LFC

Reagovat
dantetomas

my sme fakt na smiech...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože se snažíme vyjednat, co nejmenší částku za Konopa a zbytečně tu stresujete?

Reagovat
Arbiter

@GraemeBailey

We are hearing that Chelsea's Gael Kakuta could be set for a deadline day move to Lazio.

A prý by z toho mohly být dva miliony €. Prosííííím, klidně i za mega Strašně promrhaný talent

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chci taky pryč, ale platit jim za to 2 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kalas nikam nejde

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Podle skysports.com FC Liverpool právě nabídl Blackpoolu 8 milionů za Thomase Inceho!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Další sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ale nyní, když se Liverpoolu pro posílení LW stále více vzdaluje Konoplyanka mi Ince přijde jako dobrá varianta.

Reagovat
tomasinho

V čem? To můžeme stavět Mosese. BR chce hráče do základu, hráče s okamžitým vlivem na hru, ne hráče na rzošíření kádru. Nehledě na to, že lepší jak Sterling není a u Mosese o tom taky pochybuju.

Reagovat
fff

a u Mosese o tom taky pochybuju

A to uz je co povedat .

Reagovat
tomasinho

Tak já pořád myslím, že on má kvalitu a mohl by být dobrý lavičkový hráč pro LFC a hráč základu pro tým středu až spodku tabulky. Ale je tam to ale.

Reagovat
fff

Ale ja stale verim, ze pride Dempsey.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

už je to tady

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, pry se snazime Barryho dostat nastalo uz ted. Otevrelo by nam to slot pro hostovani - Rodwell, Lescott, Ince,... kez by

Reagovat
blade115

Taky toho Zoumu mohli potvrdit až v noci ... Takhle to bude děsná nuda. Největší vzrušením bude odchod Kakuty do Lazia.

Ale na jednu stranu díky bohu za to ...

Reagovat
smazaný uživatel

STále doufám že se někde utrhne Kalas

Reagovat
fajdax

Kamarádovi kterej si u něj šel asi před týdnem pro lístky řekl že je dost frustrovanej a že by chtěl jít hostovat...Tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zas ten kámoš?

Reagovat
fajdax

Jo. A klidně se mi směj že mi je 17, že si vymýšlím a podobný sračky. Nezajímá mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen chci připomenout, že ten tvůj kamoš se minule mýlil.

Reagovat
fajdax

To asi těžko Říkal že Mata jde určitě do United, což se pár dní potom potvrdilo i ofiko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty si psal, že Mata už je dávno v Manchesteru, myšleno fyzicky. Takže neser nebo to dohledám.

Reagovat
fajdax

Lžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

hostování... měj by jít na něco s opcí nebo rovnou přestup. nemá šanci pod Mouem...

Reagovat
fajdax

Ou tak sorry, teď si to čtu a psal že Kalas je frustrovanej že vůbec nehraje a že jestli nekoupíme obránce na jeho pozici, tak ho v zimě nepustíme ale v létě chce prej odejít buď na hostovačku a nebo klidně i na přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have had a loan bid for Salomon Kalou rejected by Lille. (Source: SkySports)

Přál bych si ho zas vidět v PL. Salomon je prostě klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno, jestli Konop skonci v Poolu nebo u Spurs, ale chtel bych ho videt v PL

Reagovat
fantomas

Ledley

Reagovat
Wat

Jen ať si Kalou zůstane tam někde ve Francii.

Reagovat
Zaschrona

Fourth Official ‏@FourthOfficial_

Everton and Atletico Madrid in talks over Mario Suarez

Parada, presne takovy DM je potreba jako blazen, snad to klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to s tou šířkou kádru nepřeháněl, stejně na 90% budete na konci sezony bbez pohárů

Reagovat
Zaschrona

?

Reagovat
smazaný uživatel

co sa vysmievas koktavym

Reagovat
Zaschrona

Tobe snad prijde, ze Everton ma na DM dostatek hracu?

Reagovat
smazaný uživatel

a vobec nejakeho mate? Barry?

Reagovat
Zaschrona

No prave. Kdyby se zranil, tak mame veliky problem...

Reagovat
vodka

Barry, Gibson, McCarthy, podle mě to celkem stačí...

Reagovat
Zaschrona

hmmm, Gibson zranenej do konce sezony a ti dva hrajou spolu v zaloze... takze je asi logicky, ze nekdo je nutne potreba...

Reagovat
vodka

aha, ja že se ma Gibson vratit nekdy tedka...

Reagovat
smazaný uživatel

skuste zavolat Carsleymu ci Gravesenovi, ti nahanaju strach uz len pri pohlade na nich

Reagovat
smazaný uživatel

on klati cesku modelku

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Baronne

To my taky tyvole

Reagovat
Phillipinho

Atleti pousti na hostovani Guilavoguie a prijde Diego....dalsi DM uz nepusti

Reagovat
Zaschrona

Pry se snazi o Banegu, porad by to mohlo klapnout.

Reagovat
Phillipinho

Jako chteli bud Banegu nebo Diega....a Diego uz je prakticky hotovej...Guilavogui jde do Saint -Etienne, kdyby odesel Mario, tak jim zustane jediny DM( Tiago)

Reagovat
Zaschrona

A nemuze smerem dozadu hrat i treba Gabi?

Reagovat
Phillipinho

V poslednich zapasech pri zraneni Tiaga a Suareze tam s nim hral Koke a tu roli dozadu Gabi hral no, ale jinak je to spise rozehravac....jako kdyby nepustili na hostovacku Joshuu, tak se tomu da verit, takhle tezko....jinak kdyztak by vas vysel tak na 12 mil. eur myslim

Reagovat
Zaschrona

ok, diky za info

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace hrozně sympatický nákupy, už se těším na spolupráci Jedinaka s Ledleym

Reagovat
fantomas

Snad to klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
justcall
Reagovat
smazaný uživatel

Dani Osvaldo to Juventus. Done

Nechápu proč ho vůbec kupovali.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa dalo čakať, do týmu nezapadal...

Reagovat
blade115

Wonder what Mauricio Pochettino's doing on deadline day?

https://pbs.twimg.com/media/BfUr1anCcAAVjNn.png

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ledley je docela zrádce. Před sezonou ho Cardiff oslovil a on, že ne, že je spokojený v Celticu. A teď do Crystal? Ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho ohledně Kurta : "Připojí se k nám v předsezónní přípravě a uvidíme, jestli zůstane nebo odejde na hostování. Je to mladý hráče na pozici pro kterou také potřebujeme budoucnost."

.........................

Reagovat
Miguel19

Jak šokující..

Reagovat
kvasha16

uz si ako Talker

Reagovat
kvasha16

taktiez hovoril ze jedna vec je fyzicka vyspelost a dalsia vec je takticka a psychicka pripravenost co bude dolezitym faktorom pri rozhodovani

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, jak dlouho to bude Kurta bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Síla

Reagovat
Ángel di María 22

Dřív mi Chelsea tolik nevadila, dokázal jsem jí i přát, ale tohle je už fakt moc...

Reagovat
Zaschrona

Zatim teda hodne spatnej deadline, kdyz pomalu nejvetsi zprava je, ze Cattermole nakonec asi nejde do jeho zaslibeneho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Děje se okolo nás něco?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, Moyes povedal, ze dnes uz neriesi nic

Reagovat
smazaný uživatel

A věříme mu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic sa nedeje, ziadne spekulacie

Reagovat
C-M@ster

Rooney nic neschválil?

Reagovat
SunFells

Prý mu měl napsat seznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve to čte, dejte mu čas.

Reagovat
Zaschrona

Macheda jde pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím. Ten u nás stráví celou kariéru, a v roce 2030 bude mít rozlučkový zápas s rezervou Boltonu, na který přijdu aji s transparentem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem proste, ten jeho jeden moment bol tak silno emotivny, ze na neho nikdy v zivote nezabudnem

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to, ze ne. I tak to bylo skvely prestupovy obdobi. Mata in, Zaha se snad rozehraje v Cardiffu.. ja jsem spokojeny. cokoliv navic bude bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Jenom sem si říkal že když Moeys tak opomenul projevit zájem o Cabayeho, tak možná plánuje něco dalšího. Ale on možná plánuje něco velkého až na léto.

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem cetl, tak zajem byl, ale museli jsme dorovnat PSG.. coz jsme asi vyhodnotili jako moc velkou castku.

Reagovat
Dawon

Ja nevim, ja jsem porad rozpoloceny...na jednu stranu Mata super nakup, na druhou stranu pokud jsme chteli utratit 40m, tak jsme to mozna mohli radsi utratit za post, ktery zivotne potrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

potrebovali jsme kreativitu a tu jsme dostali. kreativni CM by bylo samozrejme lepsi, ale i tak myslim, ze tohle nam pomuze vyresit hodne problemu. a v lete uz snad CM prijde. ten Kroos by byl super, a treba vcera jsem si fakt rikal, ze prijde... ted uz to nevypada.

Reagovat
vladis271

To je vpíči. My nie sme schopní už pekne dlhú dobu priiviesť naše TOP targets. Ale čija je to chyba? Hádzať všetko na Ayreho? No fakt nvm. On určite dostane nejakú sumu, nad ktorú ísť nemôže, a potom sa môže aj pos.ať a nič nezmôže.

Ale je to na palicu. Na koho mám byť treza nasraný? Na majiteľov? Ten trápny inštitút prestupovej komisie (ktorý mal byť dávno zrušený potom, čo vyhodnotil a cenovo ohodnotil hráčov ako Aspasa a ten z béčka Barcelony, čo stále zabúdam ako sa volá, lebo tak veľakrát za nás nastúpil)? Na BR? Podaj vám niekto poprepichoval gumy na autách.

Reagovat
tomasinho

Klíííd Vlado, stejně jdem na titul

Reagovat
vladis271

toto je dobré:

Tak podľa všetkého jediná potencionálna posila LFC Jevgenij Konopljanka nebude musieť prejsť celou zdravotnou prehliadkou, lekársky tím Reds sa zameria najmä na členky, kolená a chrbát. Dôvodom je krátkosť času, ktorý im zostáva do skončenia TW.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nejaka Anna z LFC CZ/SK, ktera to zas z neceho odvodila, ne?

Reagovat
tomasinho

Bylo to na twitteru už tak 2-3 hodiny zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

Nevie niekto nieco viac o tom ze by mal ist Costa do CFC ???

Reagovat
smazaný uživatel

zevraj by mala byt nejaka dohoda a prestup by sa mal uskutocnit v lete a mala by to byt vymena Costa vs Coutrois + doplatok...ale netusim co je na tom pravdy

Reagovat
Tuxedo

Dik

Reagovat
soukup

no já nevím, nejsem z toho Cattermouly moc nadšenej. jako kdyby to mělo odstřelit Palaciose, tak je to fajn, ale toho nikdo chtít nebude a to znamená, že budeme jeho 45k týdně sušit už prakticky jen na lavičce

Reagovat
tomasinho

Cattermole padnul.

Reagovat
smazaný uživatel

45? ci kokot

Reagovat
soukup

teď sem našel 26k týdně, ale teda nevím, žil sem vždycky v domění, že dostal tehdy smlouvu na úrovni toho našeho stropu

Reagovat
soukup

no vida, stačilo F5 a nemusel sem to ani psát

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City SkySports is reporting that Lee Cattermole will now remain at Sunderland through the rest of the season.

Ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio reject Arsenal loan bid for Miroslav Klose. (Sky Sports) Smůla

Reagovat
SunFells

So Klose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

taaakze vazeni som tu zaveseny kazdy den ale az dnes ma situacia prinutila sa zaregistrovat a prispiet nejakym komentom..podla nicku asi viete aky team ma v srdci

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

***********LIVERPOOL FC**********

Reagovat
tomasinho

No Yanne, tak netrč v Kazani a val tryskáčem do Melwoodu

Reagovat
smazaný uživatel

nie som cierny no racism

Reagovat
tomasinho

A umíš zahrát DM?

Reagovat
suldik

Reagovat
dantetomas

ale Yanne, rychlo odpovedz... Aby sme ta stihli podpisat... Letne okno coskoro konci

Reagovat
smazaný uživatel

skor LB alebo AML ale som taky univerzal hral som vsetko okrem pravej zalohy a brankara

Reagovat
vodka

Lincoln?

Reagovat
smazaný uživatel

di do prdeleeee

Reagovat
smazaný uživatel

Se ted upnu k Fulhamu asi.

Reagovat
madridcan

OT: Preco mi neide vo fante na premierleague.com pouzit kliknut na moznost wild card?

Reagovat
vodka

ide, ale eště na té obrazovce, kde měníš přímo hráče.

Reagovat
madridcan

nechapem

Reagovat
Wat

Musíš prvně provést ty změny a pak až, pokud jsi to teda neudělal...

Reagovat
madridcan

Dal som prec Lukakua napriklad a dal tam Lamberta, stale mi ju neoznacilo...

Reagovat
Wat

Já to zkoušel a normálně mi to jde, tak to netušim, kde je problém.

Reagovat
vodka
Reagovat
madridcan

Jop to som tam videl, ale problem bol v tom, ze som najprv musel pouzit svoj free transfer, tak preto mi to neislo dik

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte někdo toho Chadliho

Reagovat
smazaný uživatel

We've obtained an exclusive photo of Liverpool MD Ian Ayre attempting to negotiate a deal for Konoplyanka.

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1557578_10152246187469238_826404225_n.jpg

Reagovat
Rssa

Spíš by tam měl být vůl....

Reagovat
vladis271

jdi doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Kono proste musí klapnout :) Na to jsem v PL hodně zvedavej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ledley konecne v PL! ♥

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@LFC

We are delighted to announce that deal with FC Dnipro for Yevhen Konoplyanka has been agreed.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou budete mit nakonec ty Konopljanky aspon ctyri

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Se to snažím urychlit. Místo Ayra by to líp vyjednala i automatická pračka. Vypnutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Izer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A na DM Gerrarda

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nic není.

Reagovat
SunFells

Nic tam nevidím.

Reagovat
tomasinho

Rodgers to radši zabalil a jel se modlit před svůj portrét do obývačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je prej doma už.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

Moyes ven!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže Catts opravdu zůstane. Poyet ho chce udržet, aby ho použil ve Wembley, protože Bridcutt to finále hrát nemůže. To ale znamená, že odejde Gardner.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda, snad Gardner zustane v PL, ten by mi chybel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho mám rád, ale poslední dobou hraje hodně pod své možnosti. Podle mě to bude West Brom - on se už nedávno vyjádřil, že by se rád vrátil na Midlands. Život na severovýchodě prostě nesedne každému.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedne no, to znam moc dobre z NUFC Podle me mu nesedi ten system na jednoho utocnika, on se mi spis hodi do klasickyho 4-4-2 a to uz dneska skoro nikdo nehraje. I WBA by ho brali jenom na lavicku urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že mu nesedí ten systém, protože loni byl jeden z nejlepších. Takto se musel dělit, no dělit, o pozici s Cattsem a teď do toho ještě přišel Bridcutt. Mj. David Vaughan odešel dnes na hostování do konce sezony do Nottinghamu Forest. Na ty se musím někdy podívat, když tam teď řádí Reidy.

Reagovat
smazaný uživatel

Forest maji ten po par letech zase moc hezky slozenej tym, Davies holt manazerovat umi, v tom je skvelej Sice jim uz asi 10 let chybi utocnik, kterej by spolehlive daval goly, ale i tak by to na PO melo stacit. Muze se stat, ze je pristi rok privitame v PL. Pokud Foxes a QPR pujdou primo, tak uz tam zadnej zhavej favorit neni, i ten Reading by pro ne mohl byt hratelnej

Reagovat
smazaný uživatel

ted*

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je jejich hra uzpůsobená? Já mám pořád zato, že stojí na Reidym a rád bych ho zase jednou viděl v Premier League, ale nevím, jaké by měli šance přežít, když stojí jejich hra na nich... On má sice vynikající přehled a techniku, ale bojím se, že rychlostně by nestíhal, navíc by mu v případě postupu bylo už dvaatřicet a když si vzpomenu, jaké měl problémy se životosprávou před pěti-čtyřmi lety...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja letos Champ stiham sledovat jen tak utrzkovite, ale vim, ze hru ridi Reidy, takovym tim genialnim zpusobem, ze o nem nejakou dobu nevis a pak zase vymysli nejakou genialni prihravku. Co je ale zajimavy, ze Billy Davies udelal ze stopera Halforda hrace na hrot, takovy novy Chris Samba, a zatim se mu to vyplaci. Doplnuje ho Mackie, Reid, Lansbury a dalsi, zalohu maji ted hodne silnou

Reagovat
smazaný uživatel

Greg Halford?! Toho si pamatuji, že byl chvíli i v Sunderlandu po návratu do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ten

Reagovat
vodka

a nehrával on u wolves pravého beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že také.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se, že tam je ještě pořád Danny Collins. S Craigem Gordonem asi můj nejoblíbenější hráč v Sunderlandu, co pamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho mam taky moc rad, hlavne u Potters mel jednu hodne slusnou sezonu, na kterou rad vzpominam

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byla taky jedna z největších hloupostí (a že v té řadě má celkem silnou konkurenci), co Brucie udělal. Collins tehdy držel obranu, byl schopen zahrát nalevo i ve středu, dvakrát po sobě byl vyhlášen nejlepším hráčem sezony a ten kačer ho pak prodal.

Reagovat
soukup

Collins byl skvělej

Reagovat
soukup

to budou mít ten střed hřiště dost narvanej, Reid, Majewski, Cohen, teď Vaughan... slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Mě akorát sere, že se derby hraje až v neděli... být o týden zpět, tak tam Vaughan mohl zase něco fouknout a pak odejít. http://youtu.be/2FqgRXDmpNQ

Celkem je prdel i ta sestava, se kterou se v SJP v dubnu vyhrálo: na tom záběru rozpoznávám Vaughana, Grahama a Sesse. Ani jeden si v neděli nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se podíval na tu sestavu a z těch, co v dubnu hráli, mohou v neděli nastoupit jen Bardo, Colback, O'Shea, Larsson a Johnson.

Reagovat
fantomas

Však se spekuluje jen o WBA.

Reagovat
tomasinho

Prej ho chce WBA. By s odkroutil kolečko - Villa, Birmingham, WBA

Reagovat
fantomas

Teprv třetí hráč v historii mám pocit.

Reagovat
kissak

Magpies zase velice pasivní na přestupovém trhu

Reagovat
Rssa

Toto už prostě je amatérismus. Už několik přestupáků za sebou nejsme schopni dovést hráče, kterého chceme. Vše se řeší na poslední chvíli a stejně se nevyřeší nic. Pokud tam jel Ayre jen s 13 mega nebo kolik a neměl nic víc na přihození, tak je to jen utrácení za letenku.

Amatérismus diletantství, marnost. Vyhodit vyjednávače, zrušit komisi, zastřelit Mosese a spát.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Zaschrona

Nevim no, treba fakt neco bude na tom, co jsem sem hazel od @FreddieBoswell7 - nemate kvuli FFP momentalne na nej penize, tak se to snazite dohodnout nejak s odkladnou platbou do toho FFP...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej tam ani nejde o částku, ale o to, jak bude probíhat platba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je mozny ze resime FFP a City a Chelsea jim to je jedno?

Reagovat
tomasinho

Protože se tam počítali splátky majitelů na dluhy prej. 30 mega ročně nebo tak nějak. Nebo každý přestupák.

Reagovat
Zaschrona

Jim to jedno neni, Chelsea kvuli tomu prodala Matu a City kvuli tomu dneska nekoupila Mangalu s Fernandem...

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

najprv si ho kupte, potom si ho kludne zastrelte

Reagovat
Swarley

dobře, tak fotbal neumí, ale mohli jste ho aspoň pustit vyjednávat, hned ho chceš střílet...třeba by mu tohle šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mluvilo o Canalesovi v souvislosti s EFC...

OFFICIAL: Valencia confirm sale of Sergio Canales to Real Sociedad

Reagovat
Zaschrona

nj, vic nez enquiery z toho nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Budto neprijde nikdo a nebo Ince.. Fakt nevim co je horsi.. Za A) jsme neschopny za B) jsme neschopny a jeste k tomu vymasteny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se můžeš ptát, co je horší? Varianta s Incem samozřejmě.

Reagovat
vodka

Kallstrom by mel byt v AFC

Reagovat
Wat

Hm, k čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta panika a zároveň odevzdanost od lidí tweetujících ohledně LFC je taky úžasná, všeříkající bych řekl.

Reagovat
vladis271

nikto nepanikári.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ovela

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

panikaří

Reagovat
smazaný uživatel

panikeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ak Rooney okrem privedenia Maty vybaví aj ten odchod Machedy,tak si tých 300 poctivo zaslúži

Reagovat
smazaný uživatel

Ian Ayre Pojď synu, vyjednej to.. nebo budeš muset prodat motorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrainian striker pictured in Liverpool shirt #LFC #TransferDeadlineDay pic.twitter.com/LS2dKLDI9y

Reagovat
dantetomas

Este ze sedim na zachode

Reagovat
Melda

Je to k pos...ání :D

Reagovat
SunFells

David Ornstein ‏@bbcsport_david 10m

#Afc board were happy to meet #Schalke fee for Draxler & keen this month to avoid summer battle, but AW valuation lower & unwilling to budge

Hmm, možná anglická média tolik nekecala

Reagovat
justcall

pokud přijde v létě (pokud možno ještě před WC), tak se to dá chápat

Reagovat
SunFells

To se určitě dá chápat, v létě budou ochotnější ho prodat a tak si asi neřeknou až o takovou částku.

Reagovat
A Seleção

Myslim,ze to bude naopak narocnejsi ho ziskat v lete,jelikoz jestli se mu treba zadari sezona tak,ze by mohl mit na to hrat zaklad za Nemce,tak Schalke urcite bude chtit s jeho prodejem pockat.

Reagovat
SunFells

Schalke by nemělo na výběr a výš ta částka jít nemůže, je to výkupka. A hádám, že jednat budou dlouho před MS.

Reagovat
justcall

David Ornstein ‏@bbcsport_david 13m

#Afc board were happy to meet #Schalke fee for Draxler & keen this month to avoid summer battle, but AW valuation lower & unwilling to budge

Reagovat
smazaný uživatel

Exnewcastelský umělec Best

Reagovat
smazaný uživatel

Neveril bych, ze to nekdy reknu, ale co bychom za nej ted dali

Reagovat
smazaný uživatel

Já se směju tomu "umělec".... Byl trochu kopyto, ale vždycky to tam nějak dotlačil. Snad bude dobře hrát ten de Jong, ale moc tomu nevěřím. Každopádně zítra přijde opět čas Mackem Slayera Ameobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jedna velká nuda...

Reagovat
Čivrss

palec nahoru pro UPC za zařazení SS2 do nabídky

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že to maj všichni kvůli PL, která se hraje od srpna. To maj brzo teda.

Reagovat
Čivrss

už od srpna je spamuji s dotazy ohledně toho programu a konečně sem se dočkal, nekaž mi radost

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, vyjebaný UPC, čekám na konec smlouvy a už s nima nechci mít nikdy nic společnýho, největší podrazáci pod sluncem.

Reagovat
madridcan

Aj pre Slovakov?

Reagovat
blade115

Nope.

Reagovat
madridcan

Ja som vedel, ze sa mi srdce rozbusilo, ako dochodcom pri pohlade na zlavu na cestoviny, zbytocne...

Reagovat
blade115

Slovak Sport TV2 je součástí pouze české nabídky freeSAT. Pro zákazníky freeSAT na Slovensku není stanice v nabídce z důvodu geoblokace - regionálnímu omezení. Na Slovensku může stanici nabízet pouze společnost Slovak Telekom. Ta získala exkluzivitu od vysílatele Slovak Sport TV.

Ono ale není o co stát. Tak amatérská stanice se jen tak nevidí... Já se jen modlím, aby to za ty tři roky koupila Nova. Jenže to zas určitě vznikne další rádoby stanice, která koupí práva, díky čemuž PL uvidí tak 20% fanoušků...

Reagovat
madridcan

Ako ja to riesim aj tak streamom, ale tak PL by som si pozrel rad, ale niekedy sa mi proste babrat na pocitaci nechce. Nova si PL hyckala a vobec to nebola amaterina. Vyborne studia, komentar a vsetko. Pravidelne 5-6 prenosov a na vysokej urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je s freesatem?

Reagovat
Sali5

Sali5

31.01.2014 19:21

Už je tam, pozice 89, akorát si musíš dokoupit balíček freeSAT plus, pokud nemáš

http://cz.freesattv.tv/satelitni-televize/premiove-kanaly/freeSAT_plus/?intcmp=ss2tv

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu do toho, díky.

Reagovat
Sali5

Asi to taky objednám. Sice není problém sehnat kvalitní stream na PC, ale v TV je to přecijen o něčem jiném. Navíc když fotbal bude o ničem, tak díky tomu balíčku můžeš přepnout třeba na ten Blue Hustler

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdu! Se zbláznili! Místo NUFC - SAFC tam dají WHU - Swansea.

Reagovat
cristiano.K.

už jsme to dneska řešili

Reagovat
smazaný uživatel

Nečetl jsem. Každopádně to je na přesdržku.

Reagovat
tomasinho

To, že Ince nikde je známka toho, že si vedeme dobře právěže.

Reagovat
Usty

To je otázka... jestli je nikde, přestože ho chtějí, tak je to zoufalost.

Reagovat
tomasinho

My ho nechceme, nedávalo by to žádný smysl.

Reagovat
Melda

v to doufám, co vím, tak je to typově hráč Sterlinga, takže na co?

Reagovat
tomasinho

A horší. A to i než Moses. Takže to může hrát Ibe klidně.

Reagovat
Melda

Tak doufám, že ho nekoupí.snad mají rozum.Pokud by jim byl víceméně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United have had a bid (£9.8m) turned down by Benfica for midfielder Filip Djuricic

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci bejt zlej a viděl jsem ho asi jenom tak v 7 zápasech, ale že by byl Konopljanka nějak extra lepší než třeba Moses? To nemohu říct...

Reagovat
tomasinho

Taky to od tebe nikdo nevyžaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nic ve zlym, ale děsně jste si ho tu vyhajpovali. Špatnej hráč to neni, ale dělat z něj zachránce sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

My nepotřebujem nic zachraňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš no, zase zalez a nejlíp už napořád. Nikoho už ty tvý žvásty nebavěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Furt vypadá jako letech kdy měl kvalitu na to aby tenhle dres oblékal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dobrej!

Reagovat
Swarley

to jsem teda fakt zvědavej jestli to ještě má v noze

Reagovat
R22

£16m rising to £18.5m. 5 year contract. 60k p/w. As I said, announcement at 8:30-9ish. Due in Liverpool on Monday.

pls ať je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš v klidu. Nepanikařte tolik.

Reagovat
R22

já panikařim?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neříkám, že zrovna ty, ale je to myšlený na všechny. Konoplyanka bude do konce přestupáku náš, v klidu.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to nedávám jestli nic nebude mezi 8:30-9 tak to vypínám ten twitter/ef a všechno a seru na to.

Reagovat
smazaný uživatel

jejich času

Reagovat
R22

tyhle twitterovský "zaručený" zprávy se musej brát trochu s nadhledem no

Reagovat
smazaný uživatel

LFCZA ‏@LFCZA 6m

Deal supposedly announced at 11pm SA time/9pm UK time with #Konoplyanka arriving on Monday to Liverpool. #LFC

Retweeted by This Is Anfield

Andrew Hudson ‏@atwinny 7m £16m rising to £18.5m. 5 year contract. 60k p/w. As I said, announcement at 8:30-9ish. Due in Liverpool on Monday. Retweeted by LFC Footy News

Ale teda nevím, jak moc se tomu dá věřit, no. Uvidíme v příští hodině, no

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

jinak ten Macheda zase jen na hostovačku, co?

Reagovat
Swarley

jako jasný, je to v článku napsaný, ale víte jak...stejně jako fanoušci Liverpoolu tak nějak doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně, on chodí po hostovačkách tak dlouho, že už mu musí za chvila vypršet smlouva. Jak dlouhý má proboha kontrakt? A nebo tam má nějakou klauzulu že když se ho nepodaří někomu vsomrovat, tak se mu automaticky smlouva prodlouží o další rok?

Reagovat
Swarley

já fak nevím, on má tu smlouvu snad na dobu neurčitou, protože to jinak není možný

nebo jako kdo to s ním pořád prodlužuje? přijde mi, že je u nás tak 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna ma smlouvu s Rooneym (-.-)

Reagovat
Swarley

jako ok, já jsem říkal, že Rooneymu odpustím vždy a všechno, ale všechno má své hranice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Wolves asi rezignovali na nejakej boj o postup. Behem ledna pustili Sigurdarsona, Doyla, Griffithse, Johnsona a Hennesseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

pi*i Já jsem věděl, že ten moment kdy tragicky selhali a nedovedli pořádného manažera aby je zachránil v PL, se jim pořádně vymstí. Takový dobrý projekt měli rozjetý, stadion se začínal rekonstruovat. Dneska mohli být v půlce tabulky, mohl je trénovat Ole, a byl by to hyper sympatický tým. Nevíš čím to je, že se na to tak vykvákli?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jim dosly prachy, protoze vsichni tihle meli na League One hodne nadprumernou smlouvu. Doyle byl tusim suverenne nejlip placenej hrac ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je logické. Ale aji tak je to věčná škoda. Na postup by to s nima dotáhli raz dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Rio Ferdinand

Fulham have just signed our next CL opponents star man....good work Rene!!

tak to Rio vidí stejně kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds have sacked manager Brian McDermott

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

Umí Ince na DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a co že tak nejednou? doteď vám tam hraje Lucas a Gerrard, a najednou se pánům zachtělo někoho, kdo tam umí zahrát?

Reagovat
Melda

Celou dobu chceme týpka na DM.Gerrard je jen alternativa .-)

Reagovat
Swarley

však ano, já jen pana učitelského trošku popichuju

Reagovat
Melda

Jasný :D Ale je jasné, že Ince na DM nezahraje

Reagovat
Rssa

Je to absolutní zoufalství z neumětelství...

Kdyby BR řekl rovnou, že nikoho nechce a nikdo nepřijde, tak ok, dá se přežít. Ale takhle nalákat a pak hovno? Na ránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Källström v tom Spartaku nějak rapidně nezlepšil, tak nevím no, v Lyonu to ke konci bylo docela marné, tak snad všechny překvapí.

Reagovat
SunFells

Zase v Arsenalu bude mít trochu jinou motivaci než ke konci v Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud ho nenacpete na křídlo jako Garde, tak to bude fajn

Reagovat
SunFells

To asi nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

osobne som od Arsenalu cakal zvucnejsiu posilu ale povedzme si pravdu keby sa uzdravi Ramsey a Willhere + Flamini a pride nejaky hrac do zakladu tak koho by posadil Arsene, ze ? takze skor lavickovy hrac alebo zaskok za zranenych, a tych ma Arsenal dost a hlavne casto

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, vidím to podobně prostě hráč který odkope max jestli 10 zápasů a nazdar, zkušenosti má a může jen překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nudný deadline. I na Sky Sports každou chvíli musí dát reklamu nebo nějakou zákulisní blbost, ve zbytku času opakují to samé pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli se do toho vloží Levy?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, třeba by mohl podepsat toho konoplyanku, sice nevím na co, ale aspoň by byla sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád čekám na PSG nebo City až ujebou 50-60 mega a asi nic

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

jako zase to nemusí být tučně všechno

Reagovat
Swarley

už dobrý, taková momentka...

Reagovat
miguel bain

Přivedu jen hráče, který bude opravdovou posilou, no s Kallstromem si zabil stary. Má tam Rosu, sice o 2 roky staršího, ale o kurevský flák kvalitnějšího, kterého nestaví i když může, a přivede si 31 letého Kallstroma, který nehraje ani v Moskvě. No vyndej mi ocas

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem seste se psalo ze v 7 prijde nekdo na zdravotni prohlidku do LFC a nic :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

BOOM! According to Cadena Ser Manchester United have just loaned Chicharito Hernandez to Valencia!.

tak to jsem zvedavej jestli se tohle potvrdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi rozpůčujem půl kádru, a přivedem jednoho hráča. Všiml si Moyes jak velkou máme marodku?

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě sem to opravoval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prej je to kec. uz to nekde popreli. ufff.

Reagovat
Spasitel

José Bosingwa sa vracia na ostrovy Arsenal sa dohodol s Trabzonsporom na sume 15m.

Zdroj: http://drtuber.com/

Reagovat
Error

Dnes zatím spíše čteme zprávy více o tom, jak někdo někam nejde, než naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem teď četl, že prej Assaidi je možná povolanej zpátky.

Reagovat
tomasinho

Assaidi na jedné straně, Moses na druhé a jdem na titul

Reagovat
smazaný uživatel

k dokonalosti už by chybělo jen povolat mezi ně i Boriniho

Reagovat
tomasinho

Hezkýýý. Na podhrotu Aspas, za ním Alberto a Lucas.

Reagovat
Rssa

To si četl tady teď po sobě, ne?

Za mě teda jen Sušička by se mohl vrátit, zbytek ať se snaží tam, kde je.

Reagovat
R22

Tribuna reporting that the Konoplyanka deal is done and that there'll be an announcement soon

http://ua.tribuna.com/football/1010225776.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Konoplyanka to Liverpool is now complete. Dnipro got £3M as bonus after continuous bargaining. Official in an hour.

Reagovat
smazaný uživatel

О трансфере Коноплянки в «Ливерпуль» может быть объявлено в ближайшее время

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad už !!!

Reagovat
tomasinho

Co to je?

Reagovat
SunFells

бомба

Reagovat
smazaný uživatel

7:23PM: Ross McCormack: "I'm happy to stay at Leeds & play under Brian McDermott.”

7:53PM: Brian McDermott sacked.

Reagovat
smazaný uživatel

podle nějaký tribuny.com je už Konopí naše zase, ach jo

Reagovat
C0br

Dělá ten Ed něco?

Reagovat
Swarley

ne-e, Rooney mu dneska dal volno

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Godwinson

Jak to je, je pravděpodobný nějaký příchod do Liverpoolu?

Reagovat
tomasinho

Jenom Konoplyanka, DM asi až v létě.

Reagovat
Rssa

Zatím to vypadá, že pouze vyjednávač Ayre, když přiletí s prázdnou...

Reagovat
Zaschrona

Takze uz to zacina vypadat, ze nikdo neprijde a ani ted Heitinga nezvedne kotvy. Fakt parada....

Reagovat
Swarley

21:03 Cattermole zůstává v Sunderlandu

20:28 Cattermole má zůstat v Sunderlandu

tak asi to tak osud chtěl

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

SOTONEK ♥♥♥ Zas o něco sympatičtější, když je Osvaldo pryč.

Reagovat
miky10

A nasrat na UPC, že tu žádnej SlovakSport 2 nemam, jen jedničku.

Reagovat
Willy Wonka

Já mám jedničku na 36 a dvojku v HD skoro na konci seznamu, tuším 135...

Reagovat
miky10

Tam mam Primu Love. Fakt sem to projížděl celý a není tam prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=ZmEs6YhCEO8

Takhle nějak probíhá vyjednávání LFC s klubama o přestupech. Ayre je ten fialovej a v první části se dotazuje na hráče a jak tam vytáhne banán v druhý části tak to je věc kterou chcem a v třetí části nám to vždycky uteče.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, si to celý vyspoiloval.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

zavolám ujovi z Dnepropetrovska, nech ide vyfackať Ayreho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

konoplaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako tebe, ale mne už je z toho do plaču

Reagovat
fenixLFC

keby si mam robit nervy este aj z nejakých prestupov tak si mozem hodit maslu

Reagovat
smazaný uživatel

keby som mal mať rebríček troch ľudí, ktorých najviac nenávidím tak by to boli bezpochyby 1.Janukovyč 2. Ayre 3.Azarov i keď už podal demisiu

Reagovat
R22

Liverpool have signed Konoplyanka for an initial £16m with £3m bonuses. According to Russian media £57k a week

za mě teda

Reagovat
ďuriLFC

Už asi šiesty krát dnes,za chviľu bude drahši ako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě dkonce dva

Reagovat
smazaný uživatel

No jako, tohle už musí bejt pravda!!

https://pbs.twimg.com/media/BfVcuazIEAISiIw.jpg

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za info, asi predstavi novou super posilu spolu s konopljankou aspon jeden ale proism

Reagovat
fenixLFC

nemal by som pozerat faily z doty, lebo mi na cele nase posobenie tento den napada toto http://www.youtube.com/watch?v=zcOvYVOdlL0&feature=youtu.be&t=4m

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně obdivuju lidi, kteří se vyznají v dotě

Reagovat
fenixLFC

je to len o zvyku, ako u skoro vsetkeho co robis, ziadna veda

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, já jsem lolkař, dotu jsem zkoušel, ale prostě se v tom nevyznám

Reagovat
fenixLFC

tak v dote je skvele popisane co co robi a tak, ked si sa naucil hrat lolko, tak dotu takisto, ono aj ked hras len za jednu postavu tak sa postupne naucis co ktory hrdina robi

Reagovat
smazaný uživatel

ono už ani nemá cenu se přesouvat na dotu, na lolku už nějaký ten skill mám

Reagovat
kiwwi

ani ten Scholes nebude?

Reagovat
tomasinho

Malone: Just seen Toni Kroos at Old Trafford. Fingers crossed!

Reagovat
smazaný uživatel

CaughtOffside ‏@caughtoffside 3m

Liverpool have agreed a €19m deal to sign Yevhen Konoplyanka

Tak nic no, timhle asi přestávám věřit, seru na to.

Reagovat
kiwwi

ty vole, tak to je zufalost

Reagovat
smazaný uživatel

Vy už jste ho podepsali asi šestkrát a zřejmě to furt nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak čekání na Torresův gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pruda

Reagovat
smazaný uživatel

James Ducker @DuckerTheTimes 18m

Stories that #MUFC have loaned Javier Hernandez to Valencia are complete rubbish

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Kroos v Manchestru? poooojď, podepiš ho Rooney !!

Reagovat
tomasinho

Však to není neumí napsat

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

jn, taky pravda

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí otisk palce a tři křížky.

Reagovat
Swarley

však si to Kroos napíše sám, u nás ho nebude nikdo vodit za ručičku

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se to stane, lámu nad Bayernem hůl a přeji jim to nejhorší.....

Reagovat
smazaný uživatel

co davas teraz, fakt?

Reagovat
Swarley

tak to nikdo nečte tenhle článek? na co se s tím borci serou? ty panikaříš ohledně Chicharita a snažíš se to hned vyvrátit a Kroos už je u OT

Reagovat
kiwwi

nic sa nedeje, aj reporteri co su pred Old Trafford pisu, ze United uz nebudu nic riesit, ale ze maju informacie, ze leto bude megahuste z nasej strany

Reagovat
Zaschrona

Udelate neco tak husteho, jako je prodej Rooneyho do EFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten jeho plat by padl celý váš rozpočet.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

no neviem, Rooney je už viac ako hráč..on je už členom manažmentu..on to nakoniec prevezme po Moyesovi,stane sa celoživotnou legendou a nakoniec si postaví sochu vedľa Fergieho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

však jasné, ta zpráva nevypadá úplně nejvěrohodněji...to tu chtěl jen Usty trošku rozvířit

Reagovat
Virtuos

CP sa ukazuje v tomto prestupovom období veľmi dobre, záchrana nemusí byť ďaleko ... ale zase nemusí byť ani blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mnoha ukrajiňáků už je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle Ukrajinci pracují. Dělají, jako že je všecko hotovo a přitom neudělali vůbec nic

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
Melda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

vy v tom Vansdorfu umíte i azbuku

Reagovat
miky10

Tohle se učí ve Výběžku spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra jedu do Mostu, tak se asi v tom Liboněčem zastavim a konečně si to s tebou vyřídim.

Reagovat
cristiano.K.

jako fakt? Máte tam zápas? Kdybys to řek dřív,tak bych se šel i podívat. V Mostě jsem každejc 14 dní

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

jo tak tohle byla ta zdravotní prohlídka

Reagovat
ďuriLFC

Absolutely nothing confirmed on signing of Konoplyanka as of 30 seconds ago.

Reagovat
Swarley

no nevím no, tady se začínají stahovat mračna...i záložní plán v podobě Inceho padl...

Reagovat
smazaný uživatel

To si Blackpool dela srandu, ze maji 4 zajemce o Ince a dokazou z toho vytriskat jen pulrocni hostovani s tim, ze v lete jim za nej da nekdo nejaky debilni vychovny podle tabulek

Reagovat
Swarley

jako jo no, to zrovna moc nevychytali

Reagovat
smazaný uživatel

A kvůli tomuhle jsem nešel do hospody?

Reagovat
Swarley

buď trpělivej, jak se nedotáhne do úspěšného konce Konoplyanka, tak tady začne pořádná show...úplně nejlepší na tom je, že o něm ještě včera nikdo ani neuvažoval, všichni chtěli DM a dnes to bude možná největší krádež století ale já se nedivím, já to mám u těch spekulací úplně stejné a kdyby se nedotáhl Mata, vyšiloval bych obdobně

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Mata je velká náplast. Kdyby přišel ještě někdo použitelný na CM, tak byl to byl snový přestupák. Takhle se spokojím s tím že Macheda nebude brát minuty talentům, a že nedojde ten kiwwiho zázrak.

Reagovat
Swarley

uvidíme, nějak to prostě polepíme z vlastních zdrojů...já doufám, že se Fellaini trošičku rozjede, teď má velkou příležitost, tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

letos je to vážně slabota 22:00 a jen nejakych 870 komentů, nic moc teda

Reagovat
nani92

a 800 o jednom hráčovi..

Reagovat
JIMMY-PO

uz sa bliži Levy time

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale prý už máme zavřeno

Reagovat
JIMMY-PO

škoda, LB a hrot by bodli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nedotáhne ani jeden hráč tak bych normálně Ayra kopal doprdele a přestal bych až by ten vůl byl aspoň 20 km od Melwoodu

Reagovat
Error

Dann už je taky jasný... velký večer pro Palace.

Reagovat
nani92

Mata už prestúpil aj vo FIFE

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS!!! First pics of L'Pools Konoplyanka pic.twitter.com/O4pThZ8sB9

Reagovat
smazaný uživatel

U nás už je prý hotovo, tma, brána zamčená, docela nezvyk. Nějaký útočník měl určitě přijít. Ale aspoň máme zatím v součtu za tuto sezónu po Newcastlu a Evertonu nejlepší přestupovou bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je čas přivítat Konoplyanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno prdeeeeeeeeeeeel, podle Bena Smithe dělá fakt Konop prohlídku.

Reagovat
smazaný uživatel

očividně nějakou hooooooooooooodně důkladnou

Reagovat
smazaný uživatel

měl by bejt už po ní no, ale to ještě, jak si můžeš dál přečíst, neni všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, těšil jsem se, že zas bude sranda jako onehdá s Dempseym.

Reagovat
smazaný uživatel

Na prohlídce, ale ...deal still not done though.

Takže čekám, že se udělá prohlídka a ten majitel si usmyslí, že ho prodávat nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej už prohlídka dávno byla během dne nebo co.

Reagovat
ďuriLFC

Na Sky už hovorili že prehliadka bola už asi pred 5-6 hodinami.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí vás fanoušky dostat na úplně dno a přitom už je ten přestup dávno hotový.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ráno se psalo, že udělá prohlídku dřív aby se to pak všechno stihlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, já to četl, ale pak se to zase promlčelo, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

nové video o Chelsea, keď tak pozrite :)

https://www.youtube.com/watch?v=LoyCP9JcIb0&feature=youtu.be

Reagovat
smazaný uživatel

Jevgenij Konopljanka podľa BBC úspešne prešiel lekárskou prehliadkou a tak je jeho prestup do ‪#‎LFC‬ je o krok bližšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze LFC za nej do pulnoci minimalne jeste jednu nabidku udela

Reagovat
Zajda

"Jevgenij Konopljanka podľa BBC úspešne prešiel lekárskou prehliadkou a tak je jeho prestup do ‪#‎LFC‬ je o krok bližšie." Zdroj: Liverpool FC - CZ/SK na Facebooku :)

Reagovat
SunFells

BBC bych normálně nevěřil, ale jak se o to zaručili Liverpool FC - CZ/SK na Facebooku ...no, poďme slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jevgenij

zatim nejlepší zdroj, co se tady objevil

Reagovat
smazaný uživatel

No, pořád na ten facebook dávaj lepší a důveryhodnější tweety než většina fanoušků LFC tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti rozumim no, ale o tý stránce si prostě myslim svý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepleteš si jí s tou druhou spíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Kono deal is finally done according to Russia-24 TV - at least they're a proper station!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude nebo nebude? Já už su z toho zmatený

Reagovat
Godwinson

Berbatov

Reagovat
Swarley

tak na Berbu budu zvědavej, snad mu to sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavej jestli si Berba vůbec tošku zahraje.Lepší než nic,to je jistý.Pěkná dovolená v Monaku.

Reagovat
Swarley

pořádně nevím, jaká tam je konkurence při výpadku Falcaa, ale tak snad nějakou tu šanci dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím,tak klasickej hrot tam neni.Tedy myslim do vápna,co má hlavu,podrží míč...

Možná že je přece jen šance.Já nevěděl že je falcao skrosenej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ranieri hráva na dvoch hroťakov (4-3-1-2) a v tíme má teraz Riviera a dva talenty Martial a Germain, zraneného Falcaa a na hosťovaní Traoreho, tak že Berbatov pôjde jednoznačne do základu k Rivierovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vidíš,na Riviera jsem zapoměl To máš pravdu.Ty mladý mi přijdou spíš křídla na stranu.Ale tak se jeví hostování jako pochpitelný.

Reagovat
soukup

a ten Pitriopa je teda co? technický křídlo? co mi o něm místní žabožrouti řeknou?

Reagovat
smazaný uživatel

rýchle šikovné krídlo

Reagovat
tomasinho

Ach jo, já jsem nervní

Reagovat
tomasinho

Been told as it's an international deal Liverpool and Dnipro could in theory trigger extra time to negotiate for Konoplyanka until midnight.

Reagovat
tomasinho

Lloydie ‏@mclloyd10 18m

Done deal, Diego Contento has signed for Liverpool on a four and a half year deal from Bayern Munich. Undisclosed fee.

https://twitter.com/Suarezzeddd/status/429341908302041088/photo/1

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
tomasinho

No nějaký joke. Ale neříkám, že bych ho nebral jako.

Reagovat
Honza Matoušek

Původní zprávy říkaly, že by Enrique měl bejt už pomalu zpátky.. Otázka je, jak hodně se to prodloužilo.

Reagovat
tomasinho

Dneska o tom mluvil Rodgers, že to trvá déle, než čekali.

Reagovat
Honza Matoušek

No more Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je lepší než Cisoko

Reagovat
ďuriLFC

Veď to je Assaidi

Reagovat
tomasinho

Copak já ho poznám pořádně? Nevypadá jako Assiadi, spíše jako zarostlý a opálený Sahin

Reagovat
ďuriLFC

Neviem či určite je to on,ale asi 2 hodiny dozadu som videl tu fotku s popisom že je v melwoode a sťahujeme ho z hosťovania

Reagovat
tomasinho

Reagovat
soukup

a to jako vážně? protože upřímně pro klub úrovně LFC je Assaidi naprostej tragéd a i ten Moses je proti němu pan fotbalista

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

According to Icelandic television station Stod 2, Fulham had a bid of €10 million rejected for Heerenveen striker Alfred Finnbogason.

To je škodaaaaaa, megaškodaaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Heitinga definitivně ve FFC.

Reagovat
fenixLFC

skoda, mohol este vyzierat karamelky

Reagovat
Zaschrona

Neverim, ze by mohl byt pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

#WhereInTheWorldIsPeterOdemwingie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Hotovo...Yarmo pardon Kono je náš....nechápem že sa to vždy musí riešiť pár hodín pred koncom prestupaku

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je sranda. By byla nuda neřešit nic v poslední den.

Reagovat
smazaný uživatel

hm?

Reagovat
vilp

http://www.clubatleticodemadrid.com/noticias/diego-jugara-en-el-atletico-hasta-final-de-temporada

Diego oficiálně v Atléticu, ti letos budou mít fantastickou sezónu, hlavně ve vyřazovacích bojích LM se na ně moc těším.

Reagovat
smazaný uživatel

No do rozbehnuteho atletia mi to ako extra posila nepride.

Reagovat
vilp

Jenže mají úzký kádr, který by to neměl šanci vydržet. Zranit se Costa nebo jeden z dvojky Koke - Arda, je s ofenzivou zle. Diego to tam zná, do systému Simeoneho skvěle zapadl, takže by to měla být do nejnáročnější části sezóny posila jak hrom, se kterou můžou více rozložit síly a vrhnout se po hlavě do všech tří soutěží.

Reagovat
protiproudu
Reagovat
smazaný uživatel

According to a source - #LFC have asked for a one hour extension to the FA to push through the signing of Konoplyanka.

o_O

Reagovat
SunFells

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ayre time

Reagovat
Error

Kakuta zase jenom hostovačka... škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na to nesral....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty překladače někdy vyhoděj supr věci..

Konopka obecná jde do Liverpoolu. Zatímco příznivci "Dnepr" rozptýlit revolucí Kolomoisky se rozhodla převést své mazlíčky v hotovosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to úplně vidím.

A: ''Tady chtěl bych prodat svoji ruskou modrou kočku.''

Prodavač: ''Ruský nebereme.''

A: ебать!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomněls tam dopsat něco, co mělo bejt vtipný?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Já tomu fakt nerozumim, jak někdo muže vymyslet takovýhle věci.

Reagovat
Swarley

to jsem si vždycky říkal, když jsem hrál s tebou v útoku hax

Reagovat
miky10

Copak si už zapomněl na ten jeden trénink?

Reagovat
Swarley

ok, ok

Reagovat
miky10

Nezapomněl? Uffff

Reagovat
miky10

Tyvoe, teď mam taky všechno tučně, to sou nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne, ale u něj jsem na tyhle výplody už zvyklej a nad tou záhadou se už nezamejšlim.

Reagovat
miky10

Nevim no, mě to prostě udiví pokaždý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, jen se neuspesne pokusil napodobit djouroua.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se zaučuju.

Reagovat
miky10

Jakože to budeš zkoušet dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Trenuj nekde offline, prosim.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

no jestli tohle používá na překlad těch jednání, tak se není čemu divit, že to tak trvá to než se vůbec představí a řekne jim proč přijel, tak jsou dvě hodiny v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Ayre těch problémů bude mít ještě víc, takže z toh vyjdou ty 3 dny cca na jednoho hráče.

Reagovat
SunFells

A nakonec za 15 mega koupí zavlažovač trávníku

Reagovat
Swarley

právě jsem to chtěl napsat, ještě bych se neradoval, kdo ví, co koupil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez té první věty bych si myslel, že překladač překládá nějaký text o tom, co se teď děje v Kyjevě...

Reagovat
R22

He Gets What He Wants.. He Gets What He Wa....aants.. Ian Ayre He Gets What He Wants..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

@Richard_Buxton_55 secs

Told that #LFC & Dnipro have finally reached an agreement over Yevhen Konoplyanka. Fee still same as earlier but it's in Euros rather than £

Začínám tomu věřit. Tenhle zdroj si nevymýšlí.

Reagovat
iamek

To je tak dobry fotbalista, ze tady z nej uz treti den uchcavate ?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

http://pbs.twimg.com/media/BfVkZ3rCIAE6bbB.jpg

Já jsem mu věřil už od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SKY SOURCES: Philippe Senderos joining Valencia from Fulham on a permanent deal

Cooo ?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To by prekonalo i Taarabta v AC

Reagovat
smazaný uživatel

kecyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are ready to make a late move for Southampton playmaker Adam Lallana according to Sports Direct News.

Reagovat
miky10

Reagovat
ďuriLFC

C´mon!

Reagovat
fenixLFC

na FB citam dajaku spekulaciu o ponuke na poslednu chvilu na susaetu

Reagovat
ďuriLFC

C´mon!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
iamek

Rio Ferdinand ‏@rioferdy5 7m

Wow…..great news……. #TransferDeadlineDay

Trooool

Reagovat
Zaschrona

Tak uz by ten Suarez mohl podepsat, kdyz Heitinga snad uz vyficel.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjooooooooo, Senderos mě donutí zas sledovat PD, už jenom ta představa.

Reagovat
Whitemedia

Už jen 45 hodin do nového dílu Top Gearu

Reagovat
smazaný uživatel

Co je kurva s tou diskuzí?!

Reagovat
miky10

Zasrals jí svejma příspěvkama hihihi.

Reagovat
ďuriLFC

Niečo veľké sa deje,zdá že to Ayre fakt zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ten Senderos spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos v PD.. seriously?

Reagovat
SunFells

Taky čumím.

Reagovat
smazaný uživatel

‏@Richard_Buxton_2 mins

Konoplyanka had already undergone medical in anticipation of #LFC move. Dnipro finally got their wish of the €15M upfront

za 15 éček? Proč to kurva trvalo tak dlouho?

Reagovat
fff

Som uz dnes cital aj take, ze 18m ale libier. Tak tato onecna suma, ak je teda pravdiva, je dost v pohode.

Reagovat
fenixLFC

snazili sme sa Ukrajincov presvedcit, ze 15 mil eur je viac ako 15 mil. libier

Reagovat
smazaný uživatel

Overall deal with add-ons could cost #LFC as much as €19.4M. Still subject to paperwork clearance & the like but agreement finally reached.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 23s

Apologies, Senderos is on a permanent deal. He's gone.

aaaaaaaa

Reagovat
rickroll

The Club can confirm that Philippe Senderos has joined Valencia CF on a permanent transfer.

Tak to bylo rychlý

Reagovat
fenixLFC

inac toto hrube pismo v diskusii nie je uplne zle

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nezvyk. Takže je to na hovno.

Reagovat
fenixLFC

uz to tu neni je to nezvyk, ale zrovna toto sa mi pacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to seš moc. Je to úplně nejhorší právě.

Reagovat
rickroll

za to mohl Senderos no....

Reagovat
smazaný uživatel

#FFC confirm Philippe Senderos has joined Valencia CF permanently.

No to si děláš prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Valencie už je fakt zoufalá. Takovýho tragéda přivést

Reagovat
tomasinho

Senderos

Reagovat
fenixLFC

senderos? kedy preboha valencia kupila Ayra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Valencia je uplne v srackach , Senderos co ti jebe ? hlavne ze poslali do prdele Limu

Reagovat
tomasinho

Sky sports confirming Liverpool deal could go to as late as 1am due to the serious backlog of the FIFA transfer system.

Reagovat
smazaný uživatel

To už řikali odpoledne na SSN, že to má fifa zasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim že Heitinga byl nespokojenej a nemělo cenu držet ho.Nehrál toho moc,ale pořád to byl solidní obánce.Everton musí v létě koupit stopera.Prodloužení smlouvy s Disteinem je fakt nespasí.

Reagovat
Zaschrona

Staci podepsat zadarmo Lescotta a budem v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott v Evertonu? Proč ne.Jednou už se osvedči,peníze za něj slušný...

Asi 25 mil.Myslim že ono to tak nějak nakonec dopadne.Jistě se nebude kupovat někdo drahej.

Reagovat
Zaschrona

Musime prachy vrazit do utoku, Lescott by byl uplne idealni.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeně.Moje řeč.Tam tlačí bota moc.Chce to přisolit a koupit spolehlivýho střelce.Žádnej kompromis s druhý ligi.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto odchádza preč, už nič dnes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Marvin Emnes uz je u Swans na hostovani s opci, koukam, ze to Ustymu asi uteklo

Reagovat
smazaný uživatel

Si ho pamatuju jako běžce hlavně co na PL nikdy mít nebude.. se něco změnilo?

Reagovat
Usty

chm, oficiálně jsem to nezaznamenal..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

mno. už je to i na BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Liverpool kurde ?????

Reagovat
minoLFC

Hotovo...je náš

Reagovat
fenixLFC

Liverpool bude vzdy nas

Reagovat
tomasinho

Fanoušci Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham fans cheering the news of Senderos' departure. Imagine his reaction to that - http://3.bp.blogspot.com/-_8mt1t7hmtw/UZVTz7Q_QuI/AAAAAAAAL1g/kMEEBiDebcg/s1600/Philippe-Senderos.gif

Reagovat
Zaschrona

OT: Rabusic dle vseho prestupuje do Hellasu Verona

Reagovat
Euphael

zdroj?

Reagovat
Zaschrona

Gianluca Di Marzio

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liberec je fakt v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kusnir kelic ranunic out

Rajnoch jarolim a ten ukros in

Jako nejak hrozny mi to neprijde

Reagovat
smazaný uživatel

maj finanční problémy.. a řekl bych, že si s tím poradili celkem dobře. akorát ten Rambo je na hounou.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě na to nemá

Reagovat
exse

Pokud dali aspoň jedno mega, tak je to super přestup pro všechny strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos je s agentem v Manchesteru

Reagovat
fenixLFC

moyes uz siel spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Manchester najal MI6 na únos?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ a Messi je s agentem v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

S Public Agentem.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

btw myslíte že je to všechno domluvený s tema holkama? Vím že Rosenbergovy rychlý prachy byly fake ale u tohodle si nejsem jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Ono je to cele komplet domluvené, včetně faketaxi, public invasion apod. Jedinný čeho bych si nebyl jistý je tak FemaleAgent a opačná verze

Reagovat
fajdax

Proč myslíš? Mě to přijde podle toho jak tam mluví a celkově jak se chovají docela "reálný"

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je.

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
smazaný uživatel

Ideální stoper

Reagovat
smazaný uživatel

úplne vyhovuje do PD

Reagovat
miky10

Nick

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nani nikam nejde, protoze je zase zranenej, pry stehno a mesic out.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CHONG

Proč proboha Swansea kupuje do útoku nějaké nýmandy, když má čtvrtého nejlepšího útočníka ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

pátého*

Reagovat
CHONG

Kanibal, Kun, The Beast

Reagovat
Masi

Giroud

Reagovat
CHONG

Bony je lepší.

Reagovat
Masi

No dobrá... Lukaku?

Reagovat
CHONG

Tak Lukaku je solidní tank, ale to je Bony taky a navíc je techničtější a chladnokrevnější, takže pro mě i zde vychází vítězně Bony.

Reagovat
Counter

Persie?

Reagovat
CHONG

Tak srovnatelný s Bonym, ale Bonymu hraje do karet to, že není tak náchylný ke zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge, Persie, Rooney..?

Reagovat
CHONG

Sturidge je horší než Bony, Rooney je asi lepší, to je fakt a s van Persiem bych to viděl tak na plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh první sem to napsal ze srandy, že tam přidám Girouda a Bendtnera, ale teď si uvědomuju, že vlastně ne. Kun - Suarez TOPOLANCI. Pak Beast a Persie a pak bych dal až Bonyho.

Reagovat
Zaschrona

Martinez has left Finch Farm without signing anyone.

https://pbs.twimg.com/media/BfV1Sh0IgAAX-FK.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Potíže v ráji?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Útok Laudrupova výběru doplnil Marvin Emnes z Middlesbrough. Prostě N'Gog no.2

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Senderos to je Valencia až tak v piči?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jo.

Reagovat
miky10

Diakritika?

Reagovat
Spasitel

Chelsea sa toho blondavého tragéda čo nezbaví za Costu + neco by bol skvelý kauf.

Reagovat
tomasinho

Nestihnem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč.

Reagovat
Flamex

v pohodě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rafa do Swans je doufam Bullshit ne?

Reagovat
fejfi24

zkoušeli jste někdo ten slovak sport na upc? funguje vám to?

Reagovat
miky10

Jednička jo, dvojka ne.

Reagovat
fejfi24

oni ty ku*vy totiz chteji abychom si dokoupili hd set top box...protoze nektere programy ty starsi nepodporuji...aspon to jsem se dočetl na foru o upc

Reagovat
miky10

Já mam HD všechno, ale tenhle program tam prostě vubec nemam.

Reagovat
fejfi24

tak to muzem o vikendu ja na arsenal a ty na blues zapomenout a ja se tak tesil...

Reagovat
miky10

A když si to prohodíme, tak to pude?

Reagovat
Pospovič

taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na to, jdu spát, po 6 vstávám. Ať jde Ayre kdyžtak fakt do píči, jestli Konopí nepřijde.

Reagovat
miky10

Hej nechoď.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Heitinga do FFC, potvrzeno.

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny, ono se to fakt stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Heitinga za Senderose, tak to je hodně slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Graham je taky případ. Fanoušek Newcastlu, kmenový hráč Sunderlandu a teď na hostování v Middlesbrough.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

On vlastně nebyl 'arry v autě dneska....

Reagovat
Zaschrona

byl.......

Reagovat
smazaný uživatel

A já to prošvih? No to snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

pic.twitter.com/LWIBWzZnDP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Almost!

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News say Tom Ince has agreed loan move to Crystal Palace, despite them agreeing a fee with Stoke.

To je taky vocas.

Reagovat
Maresma

Co ten kono?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulhamu patri deadline day.

Reagovat
smazaný uživatel

Konopí krůček od Slepic

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už maj od 10 zavřeno, takže netrapči.

Reagovat
Euphael

jak víš?

Reagovat
Counter

Protože jde do Liverpoolu.

Reagovat
Bayern +

Nudaaaaaaaaaaa Ale Fulham to vyhral jednoznačne, Kvist, Holtby, Mitroglou = záchrana.

Reagovat
Zaschrona

... a ja tu celej vecer cekam, jestli k rivalovi prestoupi hrac z Ukrajiny...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Behem par hodin udelali asi 10 zmen v kadru, to je fakt skvela ukazka nejake koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale je potřeba říct, že změny k lepšímu.

Reagovat
Bayern +

Serú na to asi, chcú to zachrániť aj keby mali najať väzenskú výpomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

připomněli mi QPR. tak snad budou mít podobnej konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušic přestupuje do Hellasu Verona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL: Valencia release Éver Banega who joins Newell's Old Boys.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL: Valencia release Éver Banega who joins Newell's Old Boys.

To je fakt

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL: Valencia release Éver Banega who joins Newell's Old Boys.

To je fakt

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

TRANSFER NEWS: Brendan Rodgers has made a late bid to transfer all blame onto Ian Ayre.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia to vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvedavy co zas ten stary dedek vypoti za vymluvy ze se mu nepodarilo privest Draxlera, Kima zatim nehodnotim, ale spokojeny s timhle prestupakem nejsem ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ty seš dobrej kretén

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jak ho mám rád, tak v těch přestupových termínech mě taky strašně se*e. Kdyby řekl, nikoho nechce, máme skvělý tým, který má na titul. Řeknu oka. Ale prostě on chvíli, že nikoho nepotřebujem, pak najednou zas že jo a nakonec si pak vždy v den deadlinu čteme jak nás odmítají jeden klub za druhým a chytnem posilu typu Kallstrom...

Jako nechci ho odepisovat, třeba se to ukáže, jako geniální tah, ale nic to nemění na tom, že jsme zas všem pro smích a atmosféře v klubu to nepřidá...

Reagovat
iamek

Will Keane joins #QPR on loan

Reagovat
iamek

Fulham close to permanent deals for ManUtd midfielders Ryan Tunnecliffe & Larnel Cole, documentation being processed.

Reagovat
iamek

Zustane vubec nekdo v rezerve

Reagovat
iamek

LOAN: Goalkeeper @samjohnstone50 has moved to Doncaster Rovers on a four-week loan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
daewa

Takže tobě se zraní na pár týdnů Austin a behěm jednoho dne přivedeš na hostování Dellatorreho, Keana, Doyla a Maigu na JEDNU pozici v základní sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste neskutecny Ne, ze by me to prekvapovalo. Navic nikoho z nich v PL nebudou moct nejak moc vyuzit, takze to zase za rok vyhazou

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni prisli do konce sezony, hostuji.

Reagovat
Ajven
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Reagovat
justcall

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Crazy night at Leeds United. Fans have gathered at Elland Rd, refusing to allow new owner Cellino to leave following sacking of McDermott.

A já si říkal, proč mi kámoš z Leedsu neodepisuje.

Reagovat
miky10

Neříkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda neříkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale co je s tím ukrajincem?!

Reagovat
smazaný uživatel

vo Valencii fetuju?

Reagovat
smazaný uživatel

a dovod preco by mali?

Reagovat
smazaný uživatel

predaj Canalesa a Kupa Senderosa ? to je na basu !

Reagovat
smazaný uživatel

tak su na tom este horsie nez sme si vsetci mysleli, dufam ze ich nebude cakat cesta la corune

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze odmietli Limu , 2 liga caka este aj Banegu predali

Reagovat
-Kopy-

když o tom nic nevíš, tak o tom nepiš prosimtě...

Reagovat
vilp

A co o tom víš ty? Rád bych se něco dozvěděl.

Reagovat
-Kopy-

valencie jako klub nerozhoduje o ničem, kdyby jo, tak Lim by nás už dávno koupil...rozhoduje bankia především, prodej se prodloužil do konce února, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zas nie, na nejaky kludny stred im to vystaci, este cakam, kym zdrhne Mathieu a bude snad od nich asi komplet, a Jonas spat do Brazilie

Reagovat
smazaný uživatel

+ Banega

Reagovat
smazaný uživatel

+guardado

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Valencia jde fakt do sra*ek

Reagovat
FC Porto FC

Neodešel ani Fernando ani Otamendi ani Mangaal paráááda

Reagovat
smazaný uživatel

Počítej, že v létě vám ten kádr provětraj kluby z PL

Reagovat
iamek

Jim to je jedno. Kasnou 100 mega, za 20 nakoupi posily a pak je zase za 100 prodaji. Neuveritelne je obdivuju.

Reagovat
FC Porto FC

Tak léto mě ted nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Valencie koukám kraluje přestupáku, to je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

A Monaco podepsalo další zbytečnou posilu...

Reagovat
Godwinson

Tak já myslim, že jim pomůže. Hostování ještě jde. Horší by bylo, kdyby ho za 15 koupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Aymen Abdennour: Toulouse to AS Monaco

Reagovat
Godwinson

Píše se o tom celý den, ale nečekal jsem, že to klapne. To by bylo výborné, stopery mají na píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč zase vykrádat Toulouse, do píči už!

Reagovat
Godwinson

Toulouse je klub o hovně, do tří let jsou v L2, proč jim k tomu nepomoci. Lepší než kdyby tahali špínu odjinud. Tohle náhodou hodnotím velice sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou... Já jim přeju a Casanovu mám moc rád.. Příští sezonu budou nahoře.

BTW : Levý obránce Florian Marange a brankář Yohann Pelé budou pomáhat Sochaux v boji o záchranu. Oba byli poslední měsíce bez angažmá, prvně jmenovaný podepsal smlouvu do konce sezóny, gólman dostal kontrakt na dva a půl roku.

TO je fakt . Oni spadnou.

Reagovat
Godwinson

Vysoce pravděpodobné, no. Jim už pomůže máloco.

Reagovat
smazaný uživatel

docela by mě zajímalo o co jim de

Reagovat
-Kopy-

no docela by to šlo ale zkazil to ten Senderos, to je nechutná ostuda

Reagovat
Counter

Jak teď na tu Vale koukám, tak Zaschrona se se svým slavným komentem "nějaká Valencie" projevil jako vizionář.

Reagovat
soukup

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Maresma

Takže nic?

Reagovat
justcall

Konoplyanka oficiálně

pic.twitter.com/eZBQB5Ubkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik za něj zaplatili ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Najnudnejší deadline? Stará známa fráza, ľudia nemajú peniaze.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To s tím Rabušicem je fakt pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
OVi.77

Tak co ten Kroos?

Reagovat
iamek

což by mohl být případ nové liverpoolské modly Jevgena Konopljanky.

Reagovat
Counter
Reagovat
Wat

Tak co je?

Reagovat
C-M@ster

Wate, do pyžama a zítra hurá do Brna!

Reagovat
Wat

Celej žhavej, no.

Reagovat
C-M@ster

Dojede i pišta a maf.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford sign Arsenal forward Park Chu-Young on loan until end of the season

Ten tam ještě je? Chudák...

Reagovat
smazaný uživatel

zapraseny a zabudnuty ako ich vitrina

Reagovat
C-M@ster

Kde je ten Kroos?

Reagovat
smazaný uživatel

V Manchesteru na opeře

Reagovat
OVi.77

Jedná o nové smlouvě..u nás samozřejmě

Reagovat
C-M@ster

Nene! U vás přece odmítl prodloužit a pak ho viděli u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec přestoupí do Realu

Reagovat
OVi.77

Odmítl prodloužit nabízenou smlouvu kvůli podmínkam, Rummenigge se pak vyjádřil že další návrh smlouvy už se bude snažit splnit jeho podmínky..money, money, money

Reagovat
smazaný uživatel

A v létě příjde Koke a Toni Auf Wiedersehen

Reagovat
OVi.77

No vzhledem k tomu že Toni je základ pro hru od Pepka, tak by Koke dopadl jak Shaqiri, aneb lavička a DFB Pokal , plus střídání v 70.min

Reagovat
OVi.77

Navíc polož si základní otázku..proč by chodil do horšího?

Reagovat
tomasinho

Ha, to říkám, nedotáhli jsme to.

Reagovat
smazaný uživatel

Stale cakam na to ze Liverpool ohlasi miesto prichodu konope prichod Chadliho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jindřich Staněk ‏

My manager Ludek Miklosko .

https://pbs.twimg.com/media/BfWBK72IcAA1Hxr.jpg:large

Reagovat
cristiano.K.

achjo.....ten pocit,když jsi dva roky přejete nakého hráče, vůbec s ním nepočítate, poslední tři dny se neřeší nic jiného.............a ani po deadlinu se nic neví.

Dají se dělat dohadné položky?

Reagovat
smazaný uživatel

twl, fandil jsi někdy Arsenalu?? několik let čekáš co se objeví nového a nakonec zjistíš, že ti mezi prste protečou hráči jako Van Persie, Fabregas, Nasri, Henry, Toure atd...

Reagovat
cristiano.K.

ne, ale fandím jim v boji o titul

Reagovat
R22

This Is Anfield ‏@thisisanfield 1m

Sky Sports reporting that reports in Ukraine say Konoplyanka is staying at Dnipro.

tyvole Ayre

Reagovat
Maresma

BBC saying LFC have another hour to do the deal.

Reagovat
fenixLFC

uz ho zastrelte

Reagovat
smazaný uživatel

Sky saying Konoplyanka is staying in Ukraine. BBC saying LFC have another hour to do the deal.

Na palici tohle. Mi jebne.

Reagovat
nani92

podpísali sme to Konope,či nie?

Reagovat
Counter

Pořád věřím víc vám než LFC.

Reagovat
C-M@ster

K nám jde Kroos!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem toho Ukrajince je slušnej kolotoč to ho tak moc Liverpool potřebuje ?

Reagovat
cristiano.K.

ne, jen Rodgers pak brečí,že má zdravých patnáct hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
Manik...

Hmm tak to bylo extra nudné přestupko

Reagovat
smazaný uživatel

a co takovej Westham U ? ten směle pokračuje do 2.?

Reagovat
Swarley

tak co? to pořád není vyřešený?

Reagovat
Dawon

S Kroosem uz se jen resi posledni detaily ve smlouve

Reagovat
Swarley

starej dobrej Rooney ví co dělá

Reagovat
Dawon

Zitra ma pry kvuli toho volno, bude dospavat

Reagovat
Zaschrona

No, nakonec to neni tak hrozny, mame uzkej kadr jako svina totalne preplneny zranenima, ale Gueye a hlavne Vellios zustali, to je totalne zasadni informace. Proti Ville snad v zakladu, nejak se na ten vybuch reagovat musi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Newcastle dostal 20 milionů za Cabayeho a nebyl schopnej sehnat náhradu. Namísto toho posílil post, kterej posílit nepotřeboval, a to hráčem, kterej na podzim odehrál 84 minut a bude totálě z formy. Skvělá práce.

To už se snad dostane do hry i Gosling.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se snazili nahradu podepsat, nevidim duvod, proc pristupovat na nejaky blaznivy pozadavky ted, kdyz stejne na jare o nic nehrajeme a v FA Cupu uz taky nejsme. A utok nepotreboval posilit? Vzdyt je to nase nejvetsi slabina. Nerikam, ze De Jong to zmeni, ale taky je to jenom hostovani, nikdo nema co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě protože se o nic nehraje mohli zkoušet klidně Armstronga, víc zapojovat Sammyho nebo Vučkiče. Alespoň na konce zápasů.

Viděl jsi zápas s Norwichem? Tam bylo vidět, jak nějakej tvořivej hráč chybí. Sissoka to táhne ke kraji, Tioté je rozbíječ a ani Anita není zrovna tvořivej.

Ten Gosling v týmu je nebo ne? Dřív mi nepřišel špatnej, tak leda třeba zkusit toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl. A vim, ze tomu nekdo tvorivej chybi, ale nevidim duvod to ted lamat pres koleno, kdyz v lete bude na vyreseni tohoto problemu daleko vic casu a prilezitosti.

Armstrongovi je asi 17, mozna par minut dostane, ale nic od nej necekam. Sammy neni utocnik, Sammy je shit, kterej se mota na kridle, Vuckic uz svuj talent asi promrhal.

Gosling v tymu je, ale nikdy nic nezahral a tvorivej hrac to taky neni, nevidim duvod ho davat do hry, dokud jsou pred nim tri ctyri lepsi hraci. AM muze hrat Sissoko stejne jako pred rokem, kridla mame slusny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Sammy byl proti Norwichi docela slušnej. Dost mě udivuje, jak na těch svejch hůlkách vůbec stojí, natož jak na ních běhá.

S tím Armstrongem jsem to myslel tak, že by měl dostat čuchnout. Pak může někam na hostovačku a vrátí se jako kanonýr. Co jsem četl, tak na to má obrovský předpoklady. To samý Good.

Uvidíme dneska proti Mackems jak to Alan poskládá. Hlavně kdo bude na hrotu. Nejspíš Shola a ke konci přijde de Jong.

Reagovat
smazaný uživatel

ince a ledley

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš to je čurák ten Ayre.. na co byl 4 dny v Ukrajině? Proč? Na to mrdám fakt.

Reagovat
R22

#LFC will not be signing #Konoplyanka. Ben Smith confirms on BBC Radio 5 Live

tak nic no..ať už toho Ayreho pošlou někam, neschopnej čehokoliv...

Reagovat
dantetomas

tak a zasa sme raz za kokotov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Vás nemám za kokoty, je mi Vás upřímně líto..

Reagovat
Maresma

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 52s

Deal off. Liverpool won't be signing anyone

Reagovat
tomasinho

Vyhoďte toho čuráka.

Reagovat
tomasinho

Nesháníme DM, 4 dny oxiduje na Ukrajině a stejně hovno z toho. Chudák Rodgers fakt, Dempsey, ted tohle.

Reagovat
fenixLFC

suarez nebol jeho rpestup, ze nie? niekto tak neschopny ako ayre sa fakt nenajde

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neví, jestli je to Ayreho chyba. Akorát je to snadnej terč, no. Ale svět se nezboří. Ligu Mistrů dáme i bez Konopa.

Reagovat
tomasinho

Suáreze udělal Commolli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

cha cha chacha chaaaaaaaaaaaaaaaaá :-D

Reagovat
Maresma

Ten pičus by si nedokázal ani koupit hambáč v mcdonaldu. Vyhodit ho co nejdřív...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

výstižně řečeno

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

ten tam zapomene i těch 15 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

to mi připomíná,že jsem chtěl jednou v mcdonaldu koupit longera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli to Liverpool rumours false

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho máš fakt rád

Reagovat
fenixLFC

nebudeme kupovat niekoho z timu, ktorému sme vonku dali 5

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna vy ste schopni vsetkeho dufal som ze sa Levymu podari majstrovsky tah ako chelsea s mosesom. tak snad si ho zoberiete v lete, ked vam ukazeme ako sa podpisuje konoplyanka

Reagovat
tomasinho

Už se nemůžu dočkat, až nedáme top 4, odejde Suárez a přijde akorát natrvalo Moses.

Reagovat
fenixLFC

to sa potom na to uz fakt definitivne vyserem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem řekl několikrát v lednu, Gerrard a Moses stačí.

Reagovat
Luc-Luc

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

‏@ketilbstensrud11m

Mkhtyrian, Willian, Diego Costa, Salah and now possibly Konoplyanka. Questions must be asked #LFC's ability to conduct transfers.

....

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Commoli.

Reagovat
tomasinho

Ten sebou nechal vyjebat, ale aspoň někoho přivedl.

Reagovat
cristiano.K.

je to no, ten ted musí být jako páv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koho kupil Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Donuty a Vauxhall.

Reagovat
smazaný uživatel

Ayre na ten jeho k*k*tizmus musí mať papiere

Reagovat
Honza Matoušek

To je síla teda

Reagovat
Wat

Hezky.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Ajej, tohle nebude hezký čtení

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to je dorba komedia smiech cez slzy, bud je Ayre totalne neschopny alebo im nemohol ponuknut dost penazi, v tom pripade neviem na com tam vobec chodil

Reagovat
smazaný uživatel

Celej ten managment je na píču. Není možný aby každej přestupák byli v hledáčku 2-4 jasný cíle a ani jeden nevyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

O to ani nejde, to se může stát (i když u vás často ) spíše jde o to mít náhradu, něco jako United a Fellaini.

Reagovat
tomasinho

Konop byl náharada za Salaha

Reagovat
fenixLFC

co je samo o sebe smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked Henryho nezaujima futbal, neschopaci budu pokracovat na svojich miestach,tak sa mozeme pripravit na podobnu zabavu aj v lete

Reagovat
Dawon

Tohle je balzam na dusi po tom, jak jsme my v lete blili na Woodwarda

Reagovat
Godwinson

Liverpool má na ty "vyjednavače" vážně smůlu. To jsem se na tenhle transfer tak těšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Esto es Anfield ‏@estoesanfield 3 min

Después de tantos RUMORES, es OFICIAL que Konoplyanka no viene al #LFC

Reagovat
rickroll

*cue losing horn*

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne......a teraz nas predbehne aj trapne KFC

Reagovat
smazaný uživatel

no nič na takúto situáciu je len jeden liek, domáce pálené a pritom pustené jackass

Reagovat
justcall

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 5m

Ian Ayre is an easy target. Collapse of this particular deal was not his fault. He was dealing with an impossible owner

Reagovat
Dawon

Je smula, ze my absolutne hovno vidime do toho, jak ty prestupy fungujou a jak takove jednani probihaji, ale bohuzel na nekoho se vzdycky nadavat musi, co nadelas Holt riziko povolani

Reagovat
smazaný uživatel

´Tak měl vyjednat Salaha a nebyl by probléma nemuselo se to zase řešit na konci přestupáku. . Smith ho jen brání ale to, že nejsme schopný nikoho podepsat je chyba Ayreho.

Reagovat
tomasinho

Má celý měsíc na to, týden před si nechá utéct Salaha a pak dělá vše na poslední chvíli. To mohl rovnou zkusit DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Ayre má od té přestupové komise určenou nějakou částku přes kterou nesmí jít. A pak se vyjednává celkem těžko, že jo.

Reagovat
tomasinho

Tak to snad zjistí kolik hcou a jde o dům dál ne? Proč tahá na Ukrajinu doktora a všecko, když neví, zda má na hráče peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že zrovna Ayre nerozhoduje o tom jestli tam poletí i doktor a tak. Taky doufám, že Ayre už vypadne, ale vyhodit jsme ho měli už dávno.

Reagovat
Kowe

Reagovat
fff

Je to chudacik. Raz nie su peniaze, raz je zly majitel, raz k nam hrac nechce ist ... fakty su ale tie, ze z poslednych 5-6 hracov, ktorych sme chceli sme nedotiahli. Clovek s takymito vysledkami si zasluzi akurat tak kopnut do riti a poslat co najdalej od lfc.

Reagovat
SunFells

Stejně bych ho neposlal ani pro knedlík.

Reagovat
Figi

0:20 Jednání Liverpoolu ztroskotalo vyjednávání s Dněprem o přestupu Jevhena Konopljanky. Hráč přitom na Anfield chtěl, s "reds" se dokonce domluvil na podmínkách smlouvy, jenže kluby se nedohodly.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda, že neuvidím Konoplyanku v PL Snád v lete. Ten Liverpool by mu sadol.

Reagovat
SunFells

To si Liverpool dělá píču, ne? To už ani není vtipný, jak jsou neschopný, jak takový ten mladší retardovaný brácha.

Reagovat
Counter

Mi to teda vtipné přijde pořád

Reagovat
Swarley

tady je to krásně vidět...prostě musí zase přijít ten velkej, zlej, nejstarší a nejchytřejší brácha, kterej vás všechny zmlátí nahromadu, protože to není normální...pak jedni kupují hráče jako Kallstrom nebo 4 dny jednají o nikom a já nevím co všechno...tahle anarchie fakt PL nedělá dobře, jedem, je potřeba se vrátit co nejdřív na vrchol...

Reagovat
fenixLFC

presne, nech nam city ukaze ako sa ma nakupovat

Reagovat
Swarley

to je žalující ségra, práskačka, co pak dostává největší kapesný

Reagovat
SunFells

Prosímtě, tady ten brácha to už má za sebou. Teď už je jenom rád, když ho sem tam někdo pustí si sednout v autobuse

Reagovat
Figi

Záložník Éver Banega opustil Valencii a přesunul se zadarmo do týmu Newell's Old Boys. Domů. Do Argentiny.

Reagovat
SunFells

Tentokrát Tottenham zakročit opravdu mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já žádám jeho hlavu !!!

Reagovat
Counter

Figovu

Reagovat
cristiano.K.

Ayre by nedotáhl ani anglickýho brigadníka s 4k týdně

Reagovat
Swarley

a díky chlapci za článek, supr práce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dík hefymu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Co to v tom Liverpoolu fetujou? To je jak honit si měsíc čuráka a nakonec se ani neudělat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za tohle si ale zaslouží respekt..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal sem větší drama. Ale realisticky vzato je to dobrý přestupák. Přišel Mata, konkurence neposílila nijak extrémně, takže proč ne.

Reagovat
Counter

jn, Everton s NUFC tahle zima zklamání

Reagovat
Zaschrona

Tak celkove vzato Traore > Jelavic, McGeady se velmi hodi... a Heitinga potreba nebude... zasadni problem jsou zraneni a pokud se nam zrani Barry nebo McCarthy, tak mame neskutecnej problem... ono uz i takhle to je na ostatnich postech hodne blby a hraci hrajou pres injekce...

Reagovat
CHONG

To jsou hrozní tragédi v tom Liverpoolu, když nejsou schopní dotáhnout ani Ukrajince, vždyť to dokážou i ti balíci z Metrostavu.

Reagovat
justcall

#LFC had an agreement with Konoplyanka. Owner of FC Dnipro refused to sign the paperwork

Reagovat
Rssa

Konoplyanička?

Reagovat
Counter

Aspoň ten Salah že klapnul...

Reagovat
stas87

v lete moze byt pre liverpool neskoro tahat konopljanku?

Reagovat
Swarley

to už nebude problém, budou mít dost peněz z prodeje Suaréze

Reagovat
stas87

pep ho bude velmi chciet :))) myslis ze to do predkola nedotiahnu?

Reagovat
Swarley

tak v mém nejlepším zájmu je doufat, že to tam nedotáhnou těžko říct, formu mají fakt dobrou, Suaréz je schopnej všeho, takže bude zajímavé sledovat, jak dlouho jim ty síly vydrží...my už musíme jít na max a uvidíme, na co to bude stačit...já jsem přesvědčenej, že se do té čtverky dostaneme...a jediná možnost je přes Liverpool nebo Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Až zejtra prohrajete ve Stoke, tak tě to přejde zase.

Reagovat
Swarley

jako já už bych se v téhle sezóně nedivil ničemu

stejně se to všechno bude odvíjet od našich výkonů...musíme začít pravidelně sbírat, pak se můžeme teprve začít dívat po soupeřích, které doháníme... ale tak doufám, že se ta kára podaří trošku nakopnout...

Reagovat
stas87

cital som to vyjadrenie kroosa,on nema dovod ist inam,zrejme ide o zmluvu,skor to vidim tak ze podpise novu a az mu skonci tak konecne vyskusa inu ligu :)))

Reagovat
Swarley

jako to je dost možný, že se tam snaží jen vydupat lepší kontrakt, já jsem to moc nesledoval...ale tak věřím vedení, že přes léto se budou snažit s tím něco udělat a jestli mají nějaké větší plány, tak ok, celkem jim to teď po Matovi věřím a je dost možné, že budou fakt schopni nějaké jedno nebo dvě velká jména přivést...

ale to je až v létě, na to je času dost a je potřeba pracovat s tím, co je teď a zkusit se porvat o to čtvrtý místo...ještě je brzo odpískat tuhle sezónu, to nejlepší je teď z marodky zpátky kromě Carricka, tak to musíme urvat...

Reagovat
Counter

Jak přes Arsenal?

Reagovat
Swarley

buď 1. místo nebo nic, u vás žádný jiný přání nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bude Pep velmi chtít? Suareze?

Reagovat
stas87

ano,slova beckenbauera boli dost jasne,predaj mandzukica a kupa suareza je logicky krok

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím, mají Lewu, navíc na hrotu prakticky může hrát kdokoliv u něho. Jestli by ho fakt koupili dejme tomu za 70 +- tak někdo půjde ze záložníku pryč.

Reagovat
tomasinho

Když pošlou Martineze se Shaqirim, jsem ochotný jednat

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlou Pizarra a půjdeš se klouzat.

Reagovat
tomasinho

Lavičkáře s monstrózním platem? Díky, to ne. 50 + Shaqiri, Shaqiri + Martinez + 20 třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, podle mě ho teď už nebudou chtít, nedává to žádný smysl.

Reagovat
fenixLFC

v lete onho moze byt vacsia bitka, takze ho sotva dotiahne stupidne vedenie, ktore ho neziska ani ked sme jediny kandidat.

ono hoci sme nastvani, tak az tak extremne ho teraz nepotrebujeme, ale ked neprislo ani kridlo ani DM, tak to uz je na houby

Reagovat
Kowe

Tak Dnipru zdrhne Konop za rok/půl roku zadarmo. Docela trapný z obou stran. Ale stejně.. tahat křídlo, když je potřeba střední záložník.

Reagovat
CHONG

Vidím, že Valencii už to v Primera División moc nebaví, zřejmě si příští rok chtějí zkusit Segundu.

Reagovat
teenz

Taky výzva.

Reagovat
smazaný uživatel

‏@TonyEvansTimes32s

To me, that's the bigger concern. I don't like what I've heard about transfer committee's ability to isolate targets

Tony Evans‏@TonyEvansTimes1m

I don't think BR will be butting the wall after missing out on this one. Think he'd rather have strengthened elsewhere

Reagovat
smazaný uživatel

Konoplyanka přestoupil do Liverpoolu, bohužel to byl jen sen :D

http://top4gifs.blogspot.cz/2013/09/d-d-d_9.html

Reagovat
fajdax

To je skvělý

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Ale dost smutny prestupak. Najvacsia diera v strede ihriska, dm, to sme sa ani nepokusali. Salah sledujeme 3 mesiace a nie sme schopni ho podpisat. BR sa stazuje, ze ma na treningu 15 hracov, chceme hrat na troch zaloznikov, 2 z celkoveho poctu 4 su zraneni a my nic. A nakoniec sa nas top vyjednavac drbe 4 dni na Ukrajine a pocas poslednych 5 minut zisti, ze majitel toho hraca vlastne absolutne nechce predat? Ako moze takytp clovek mat na starosti zjednavat obchody

Bude to zaujimavy zvysok sezony, treba dufat.

Reagovat
tomasinho

Hlavně, aby už Allen vydržel zdravý, déle jak měsíc v kuse snad nebyl zdravotně fit od přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

On by fakt nakonec mohl být tím klíčem k 4. místu... snad už fakt bude držet. Dobře, že to neriskoval s Evertonem jako oni třeba s Barkleym. Takhle se snad kompletně uzdravil a na tréninku byl prej uplně ok.

Reagovat
tomasinho

Snad teda bude ok, budeme ho fakt potřebovat. Před zraněním hrál dobře. V trojce s Hendem a Gerrardem to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby hráči neboli frustrovaní a SaS s Gerrardom a spo.l na to nejebali, lebo určite si robili nádeje, že niekto príde... Aj Lucas prvýkrát v živote vyhlásil, že potrebuje konkurenciu na jeho post...

Reagovat
wild

Kai Wayne ‏@KaiWayne

KAI SPORTS NEWS: Liverpool deal for Yevevhiyevenen Kononopolypylianka falls through after shirt man says they can't afford the lettering.

Reagovat
wild

Kai Wayne ‏@KaiWayne 2h

The most astonishing thing about this whole transfer window is that Bebe still plays for daddy's team.

Reagovat
smazaný uživatel

Medical & personal terms were done, #LFC had triggered buyout clause. Owner refused to sign paperwork.

WTF?

Reagovat
Swarley

tak ono to fakt moc celé nedává smysl, na konci roku mu končí smlouva, hráč chtěl jít k vám a on to v poslední minutě zamítne? jako nevim no, ale víš jak to bývá s některýma těma boháčema z východu, těžký domluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně.. na co jsou pak výkupní klauzule?

Reagovat
Swarley

ta byla těch 15?

Reagovat
SunFells

Tak asi žádnou neměl. Vždyť doteď o žádné nebyla zmínka. A tehdy by byl klub povinen jej prodat že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports saying that Liverpool triggered Konoplyanka's release clause of £15m but the owner refused to sell. Is that even legal?

Reagovat
Maresma

Reagovat
SunFells

Pokud je tady toto pravda, tak snad to bude vyšší moc nějak řešit. Tohle si určitě dovolit nemůžou, pokud to byl jediný problém.

Reagovat
tomasinho

Končí mu prý až v létě 2015

Reagovat
Swarley

aha, ale i tak je to dost zvláštní, jestli to utli takhle na konci...no uvidíme, co se kolem toho ještě vyrojí..

Reagovat
fajdax

Jojo všichni víme jak je to těžký obchodovat s těma boháčama z východu.... Osobní zkušenosti, co?

Reagovat
Swarley

ano, za studené války to bylo docela drsný

Reagovat
fajdax

Zas tak starej snad nejseš

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ten Konop teda padnul?

Reagovat
tomasinho

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia used a picture of Brede Hangeland when they announced the signing of Philippe Senderos. Awkward.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ani neví, koho koupili

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, oni jsou hluboko

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
niflheim

OT: Už Vás někdy policie zastavila za to, že jste prováděli taneček z Horečky sobotní noci? Mě identifikovali, to je podle mě moc

Reagovat
fajdax

Klidně by mohla, tech 13 zápasů je strašně málo....Není to zrovna moc směrodatný

Reagovat
smazaný uživatel

Občas je kurevsky frustrující být fanouškem Liverpoolu, ale stejně YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

No nic.. už nám nevyšlo tolik hráčů, že se z toho přece neposerem i když frustrace je teď u každýho velká včetně mě. Musíme věřit, porazit v neděli WBA a budem zase o fous blíž k tomu abysme skončili 4. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to bylo s Konoplyankou a jeho odchodem do LFC

Ayre: Sefe, tak já valim na tu Ukrajinu

Henry: Nedas si ještě koblihu?

Ayre: Radeji uz bych si mel pospíšit, transfer window kazdou chvili konci a me za chvili jede vlak do Dnepru.

Henry: No dobře, ale listek ti klub proplati jen do Kyjeva, vis prece, ze snizujeme naklady, moneyball a tak.. z Kyjeva uz budes muset po svých, však nemame kam spechat

Ayre: A kdyby nahodou neprijali naší nabidku 5 milionu liber?

Henry: Udelame to stejne, co vzdycky, rekneme, ze jsme nabidli 15, ale nakonec nam to posrala Chelsea nebo Tottenham a sekretářka napise omluvny dopis fanouškům.

Ayre: A myslite, ze se takto dostaneme do top 4?

Henry: Co je top 4?

Ayre: Však vite, uz jsme o tom mluvili, top 4? Liga mistru?

Henry: Jo aha, hele Iane, ja uz musim bezet, za chvili mi hraji Red Sox a potom jdeme s Lindou na veceri, tak hodne stesti, vazne si nedas tu koblihu?

Zbytek uz znate

Reagovat
miky10

Djourou, cos to proved.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak on nemůže za to, že ho hláška roku tak zpopularizovala :-X

Reagovat
Swarley

dal bych si koblihu

Reagovat
Melda

true storry

Reagovat
vodka

1456 pro travu a kavu a kaju....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
miky10

Reagovat
iamek

Ach jo ja se tesil na budouciho drzitele zlateho mice Konopi a ono nic

Reagovat
tomasinho

Tak oni ti jkreténi museli vědět, že to nevyjde daleko dříve. Těžko by měli v 8 ráno rozhovor s Rodgersem o tom, že nikdo nepřišel. To znamená, že ho museli pořizovat včera. Hlavně, že to neřekli a dávali fanouškům naděje. A ne, nezaspal jsem, pořád jsem na dementy ohromně nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Konop fakt nevyšiel? lol

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
kiwwi

tak si to zhrnme:

Top 10 transfers of January window

10. Lewis Holtby (Tottenham to Fulham Loan)

9. Diego (Wolfsburg - Atletico Madrid Loan)

8. Pablo Daniel Osvaldo (Southampton - Juventus Loan)

7. Hernanes (Lazio - Inter €20m)

6. Yohan Cabaye (Newcastle United - Paris Saint-Germain €24m)

5. Aiden McGeady (Spartak Moscow - Everton Undisclosed Fee)

4. Mohamed Salah (Basel - Chelsea €13.4m)

3. Radja Nainggolan (Cagliari - Roma €3m Loan)

2. Keisuke Honda (CSKA Moscow - AC Milan Free)

1. Juan Mata (Chelsea - Manchester United €45m)

a United pracovali takto:

IN:

The Juan and Only Mata (Permanent, Chelsea)

OUT:

Anderson/Andow (Loan*, Fiorentina)

Fabio (Permanent, Cardiff)

Wilf Zaha (Loan, Cardiff)

Will Keane (Loan, QPR)

Ryan Tunnicliffe (Permanent, Fulham)

Larnell Cole (Permanent, Fulham)

Kiko Macheda (Loan, Birmingham)

Jack Barmby (Loan, Hartlepool)

Tom Thorpe (Loan, Birmingham City)

Sam Byrne (Loan, Carlisle)

Charni Ekangamene (Loan, Carlisle)

Tyler Blackett (Loan, Birmingham)

Tom Lawrence (Loan,Yeovil)

Sam Johnstone (Loan, Donchaster)

*with permanent option

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson/Andow

Reagovat
niflheim

No jestli to CM nepřišlo na základě toho, že jsme jen ve dvou soutěžích, navíc se vrací Mikrofon a v létě to bude lepší. No...uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

V top 10 ti chybí matic ale to je vpohodě

Reagovat
kiwwi

pravda...nerobil som to ja ale

Reagovat
niflheim

Vždyť přišel z hostovačky.

Reagovat
tomasinho

I was told - Fee agreed, Personal terms agreed, medical done, done deal. No idea it wouldn't be signed off by the owner.

Reagovat
kiwwi

a kto ti to povedal?

Reagovat
tomasinho

Karl ‏@Karlton81

Reagovat
Miguel19

Takže 80% příspěvků o Konoplyankovi a on stejně nepřišel?

Reagovat
eder

Možná přijde i kouzelník...

Reagovat
dantetomas

Kuzelnik uz prisiel... Ten, kto ho nedokazal podpisat

Reagovat
tomasinho

Tak je čas, aby odešel.

Reagovat
dantetomas

Odide... Suarez v lete

Reagovat
eder

Posilují jenom slabí, silní to nepotřebují. Aneb "Co tě nezabije, to tě posílí". Díky, pane Ayre...

Reagovat
Error

QPR Proboha, to jsou idioti.

Reagovat
dantetomas

Dufam, ze delegacia lfc kupila na ukrajine aspon sadu dresov na nasledujucu sezonu... Horsie, ako tie sracky od warrioru to aj tak byt nemoze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele