Omlazená Plzeň chce hrát skupinu pohárů a vzít si zpátky titul

09.07.2019, 13:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Súčasnú Plzeň vidím v sezóne 2019/2020 reálne tak na 3. miesto za Slaviou a Spartou. Mne osobne sa zdá, že Sparta pred sezónou posilnila zostavu výraznejšie než Viktoria a má ten káder proste tentokrát nabušenejší.

Reagovat
db18

Sparta posílila, ale k dispozici o moc lepší kádr mít nebude, protože beka zase musí hrát Zahustel...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně šílené, že se řeší jako úplná priorita bek, aby nehrál Zahustel a on stejně bude hrát . Neměli mu prodlužovat smlouvu, opakovaně ukázal, že na Spartu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, je pravda že v tomto smere majú trochu divnú stratégiu. Centrov na tri prdele a na pravom kraji obrany Husťa... Na to ale kúpili toho Vindheima z Malmö aby nahradil Zahustela na RB. Síce má teraz svalové zranenie a začiatok sezóny nestihne, ale potom by nemal mať väčší problém prepracovať sa do základu...

Reagovat
smazaný uživatel

*Oprava - nie centrov ale stopérov

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Radakovič zraněný, Costa taky, Lischka po delší absenci, Panák dlouhodobě mimo...Až se jim všichni uzdraví tak budou mít 6 stoperů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

pod Zmrzlinářem taky posílila

Reagovat
kattos

To se o Plzni říká furt a stejně vždycky dokážou udělat dobrou sezonu.

Reagovat
valloire

Jj, velkoklub jde na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta posiluje už 7 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Grajciar

Reagovat
db18

Posledně asi po 25 minutách řval, že už nemůže Tak snad se to zlepší... ale jinak na tom podhrotu byl docela důležitým styčníkem.

Reagovat
havrys99

Určitě to bude i do mistráků důležitý článek pro mladý koně. Jsem moc rád, že Gabriel zůstává, přišlo mi divný, když se tu tak měsíc zpátky řešilo, že se má vracet do Sparty.

Reagovat
db18

Tak původně tu měl být jen na hostování že jo... ale asi mu teď končila smlouva, tak zůstal u nás.

Ale dozadu je naprostá špička. Přes něj neprojde nikdo... Horší je to trochu s rozehrávkou, tam se musí ještě otrkat, ale je fakt hodně slibný. V příští sezoně klidně 3. stoper být může

Reagovat
havrys99

Určitě bych byl pro, byla by škoda zabít jeho potenciál.

Co jinak ten Nizozemec? Nějaký dvoumetrový kladivo?

Reagovat
db18

Toho jsem zatím neviděl. Byl jsem akorát v Blšanech... a příště se chystám ještě do Zbůchu 27.7, tak jestli bude hrát i tam, tak poreferuji.

Reagovat
Spalovač šancí

LM daj, titul asi ne

Reagovat
Kuchta

LM daj? Jako že postoupěj přes tři předkola v nemistrovský kvaldě?

Reagovat
raduinho

To chce každý.

Reagovat
havrys99

Suchan šestá hostovačka, teď do Vítkovic a Hlavatý do Pardubic.

Reagovat
dejvikker

Pfeifer taky do PCE

Reagovat
havrys99

yep

Reagovat
Blasphemer

Suchan už je dávno odpisová položka, no. Dokdy má smlouvu?

Reagovat
havrys99

Když přišel s Matějů tak jsem našel v článku léto 2019. Teď se v tom vyznej

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to obměnili docela dobře, ale za Hrošovského chybí podobná kvalita. Třeba Darida by byl ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by ideál, ale s Herthou má ešte 2 roky zmluvu a aj keď to vyzerá, že túto sezónu bude predovšetkým na lavičke, tak Hertha ho určite nepustí za nejaké drobné, aké by bola Plzeň ochotná zaplatiť. Tam je reálny príchod jedine zadarmo po skončení zmluvy, prípadne budúce leto za nejaké drobné, ak by sa stal v Berlíne nepotrebným...

Reagovat
smazaný uživatel

S odchodom Hrošovského sa tak nejak počítalo, ako náhrada za neho do stredu zálohy boli angažovaní Herc a Kalvach, ale ako vravíš, na hernej úrovni Hrocha podľa mňa ani jeden z nich ešte zďaleka nie je...

Reagovat
db18

Kalvach je za Procházku, za Hrošáka je Janošek. A Herc je zatím spíš na lavičku, ale jinak na podhrot místo Čermáka/Koláře

Reagovat
Logan

Podle mě kádr pročistili pěkně. Hrošovský ale bude hodně chybět. Podle mě celkem s klidem obhájí druhý místo před Spartou, která sice půjde postupně nahoru, ale začátek jim ujede.

Jo a budou hrát mnohem pohlednější fotbal než vloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška- Řezník, Brabec, Hejda, Limba (Hloušek)- Procházka (Kalvach), Janošek (Hořava)- Mihálik, Kayamba, Kopic- Krmelec

Obrana stále na top úrovni na pomery českej ligy a verím, že Plzeň ani v novej sezóne príliš veľa inkasovať nebude. Stred zálohy ale bez Hroša zaostáva v porovnaní so Slaviou o parník, tam bude jasne najväčší problém. Nikto tam nemá na to, aby hneď z fleku nahradil Hroša a myslím, že zo začiatku to bude výrazne cítiť, obzvlášť ak Vrba bude stavať svoju osvedčenú dvojku Procházka, Hořava. Podľa mňa by mal hrať základ Kalvach a vedľa neho buď Procházka, alebo Janošek, podľa typologie súpera.

Ofenzíva je zase výborná, je tam množstvo možností a veľká flexibilita, Vrba to môže postaviť na X spôsobov. Ale zase bude veľmi záležať na tom, za ako dlho sa dostane Krmelec do formy, pretože ak tam bude strašiť dlho bez toho, aby bol schopný strieľať góly ako vo svojej top forme pred zranením, tak Plzeň stratí dosť bodov.

Ja si myslím, že druhé miesto by sa pred Spartou malo stále relatívne v pohode uhrať, ale strata na Slaviu sa pravdepodobne zase o niečo prehĺbi...

Reagovat
db18

Slavii se možná rozpadne obrana... Deli už je jednou nohou pryč a o Ngadeua je taky zájem... a pak tam bude Kúdela s Hovorkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak predajú oboch, tak určite privedú nejakú náhradu, ktorá bude kvalitatívne trošku inde, ako Hovorka Myslím, že Slavia bude v pohode, prachov majú tri prdele a to ešte nepredali Součka, dovoliť si môžu takmer kohokoľvek a kým tam bude Trpiš s Nezmarom, tak neverím, že klesnú nejako radikálne dole...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele