OM: BEZ LIGY MISTRŮ NEBUDE ANI RIBERY

06.04.2007, 12:59
Aktuality
Olympique Marseille v létě dost možná přijde o Francka Riberyho. O 24letého záložníka je v Evropě velký zájem a sám hráč se případnému odchodu bránit nebude. Dojde k němu v případě, že se francouzský klub neprobojuje do příštího ročníku Ligy mistrů...

"Znovu opakuji to, co jsem řekl již dříve, všechno závisí na Lize mistrů. Chci si zahrát v nějakých zahraničních ligách. Nechci udělat stejnou chybu jako před rokem, kdy jsem něco oznámil a mluvil příliš rychle. Ale říkám to jasně - chci hrát v Lize mistrů. Je to můj osobní cíl a priorita," pohrozil Ribery francouzskému klubu.

K odchodu Riberyho ze Stade Velodrome není zase tak daleko. Marseille se ani letos nedaří naplňovat mistrovské ambice a osm kol před koncem Ligue 1 je až na osmé příčce. Situace ohledně kvalifikace do Champions League však není beznadějná, protože na třetí Sochaux ztrácí Olympique jenom čtyři body.

Ribery byl na odchodu z Marseille již po skončení světového šampionátu v Německu. Tehdy se zájmem přestoupit nijak netajil, na poslední chvíli si však všechno rozmyslel a prohlásil, že o odchodu nikdy neuvažoval.

O Riberyho přestupu se mluvilo také v zimě, kdy se ozval Real Madrid. Vedle španělského velkoklubu se o služby francouzského reprezentanta údajně ucházejí také Arsenal, AC Milán, AS Monako a Bayern Mnichov, do boje o Riberyho možná promluví také Juventus, jehož trenér Didier Deschamps je hráčovým velkým fanouškem.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*...

At jde do Realu nebo Juve tam potrebuju spilmachra v Arsenalu je Hleb a Rosa a v Bayernu by se zakopal ....

Reagovat
HOST*Kuba

Monako??? Co by tam prosimvas delal. Sice o Franckoj nemam zase az tak velke mineni, ale Monako??? To je spatnej vtip

Reagovat
HOST*Kapřík

Hele jo, nepomlouvej !

Reagovat
HOST*Kapřík

Hele jo, nepomlouvej !

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tak má svatou pravdu! Monako je slaboučké! ale to je utopie.. podle mě odjede do zahraničního top klubu!

Reagovat
HOST*Kuba

Uvedu to na pravou miru. Monako mam rad, je to muj jednoznacne nejoblibenejsi klub ve Francii, ale rozhodne si nemyslim, ze by byl vetsi nez Marseille. Z toho my vyplyva, ze tam asi fakt nepujde. Sorry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele