Olomouc zahájila zimní přípravu bez Plška, Nešpora i Pilaře

06.01.2020, 13:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
sosna

Plšek na podzim 7 gólů - přestoupil. Nešpor 5 gólů - stále zraněný. Pilař 3 góly - vyřazen z kádru. Na zkoušku přichází ekvádorec, který se za celý podzim ve druhé lize netrefil ani jednou. Na jaře očekávám ofenzivní smršť. Ještě že vedení odmítá prodat Jemelku. Tento stoper je se třemi góly momentálně naším nejlepším střelcem.

Reagovat
sosna

Však Jemelka nikam nejde.

Reagovat
HorajzmAmmann

z toho jeho rozhovoru čekám, že si to stejně vytrucuje... nikdy není dobře, když zatrhneš hráči přestup. Tohle je špatný na všechny strany.

Reagovat
Losinho

Teplice by s Horou mohly vyprávět

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
sosna

Naštěstí Jemelka je úplně jiná povaha než třeba Pilař. Z tohoto bych nedělal žádné drama.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo jo, Jemelka vyloženě drží hubu a netrucuje:

„A víte co? Za posledních čtrnáct dní jsem aspoň lidsky vyspěl a otevřely se mi oči v tom, že není vše tak růžové, jak mi bylo několikrát řečeno. Takové zjištění se do budoucna taky hodí, nicméně furt doufám, že kluby se dohodnou a mně bude umožněno udělat další krok v kariéře.“

v každé jeho odpovědi je cítit frustrace jak kráva. Jestli tohle nepoznamená jeho výkony nebo miniálně náladu v kabině atp tak už nevím co... A jestli odejde až za půl roku, stejně příjde Olomouc o dva klíčové hráče za půl roku. Nic moc... Na druhou stranu bych vám pustil aspoň Šindeláře - myslím, že to je dobrý stoper a já ho měl v Baníku rád.

Reagovat
doshcz

Reagovat
sosna

„Jsem připravený na všechno. Budu jako profík samozřejmě odvádět pro Sigmu maximum, aby se to třeba povedlo v létě."

Další část stejného rozhovoru... Samozřejmě je teďka nasranej, ale nevěřím že zrovna on je ten typ, co by dělal nějaké peklo v kabině. To tu kabinu spíš rozdrbal sám Látal během podzimu. Já mám větší obavy z toho, že mu dělá agenta ta krysa Brulík a v budoucnu můžeme očekávat nějaké problémy od něj. Ale taky je možné, že Kazaší ještě přitlačí a Venca přece jenom odejde už teď. Jako případnou náhradu pak rozhodně Zima. Nic proti Šindymu, ale tohle opravdu není cesta.

Reagovat
ondrasch77

Tak nemusí dělat nutně peklo v kabině... Ale podvědomě na to myslí, sere ho to, přestane se dařit, začne dělat chyby...

Vem si, jak v létě/na podzim ze začátku vypadal Hora, když mu neklapnul přestup do Jablonce...

Reagovat
sosna

Hora nerovná se Jemelka. Každý hráč (člověk) k tomu přistoupí jinak. Určitě je možné, že půjde výkonostně dolů. Ale že si v době největší frustrace vylil srdíčko do Sportu ještě neznamená, že bude na jaře úplně tragickej, jak se tady někteří snaží tvrdit. Osobně si myslím, že se jeho výkony svezou s celým týmem. Buď chytnem výsledkově začátek a bude to v pohodě, nebo spadnem pod deku a boj o záchranu je jasnej. Popravdě spíš očekávám druhou variantu, protože bude problém v ofenzivě.

Reagovat
ondrasch77

Horu jsem uvedl pouze jako příklad (je jich samozřejmě daleko víc).

Tragickej být nemusí, ale že by to na něm nezanechalo žádné stopy, bych neřekl...

Jinak, jak píšeš, taky myslím, že u vás budou problémy spíš jiného rázu...

Reagovat
HorajzmAmmann

není to cesta, tomu rozumím, ale pokud odejde Zima do SKS (asi by zůstal na hostování) a Jemelka tak hotového stopera k Benešovi potřebovat budete.

Ale jestli máte v hledáčku někoho lepšího tak pro vás samozřejmě lepší... pošlem ho do Opavy za Svozila

Reagovat
Batigol

Pak se člověk nediví že chtějí všichni pryč. Jemelku odmítnou prodat, na co jim bude když chtějí hrát o 10. místo? Vždyť skupině o sestup se nevyhnou ani tak. Pak zas budou brečet, že nemají finance a když je chtěli koupit Japonci, tak je odpálkovali protože by neměli jak tunelovat

Reagovat
sosna

Japonci?

Reagovat
Batigol

Jojo, je to tak 2-3 roky byla to nějaká společnost bývalého fotbalisty Hondy který hrával v AC Milán. Bohužel naše vedení opět dělalo drahoty.

Reagovat
sosna

Jo, už si vybavuju že nejaka taková informace tehdy probleskla. Ale takový to jedna paní povidala. Bůhví jak vážný to bylo a co to obnášelo pro klub.

Reagovat
Batigol

Celé naše vedení je na tomto principu. Mám fakt obavy, že ten kádr je na druhou ligu a to na dlouhou dobu, to nebude rychlý návrat jak v minulosti.

Reagovat
sosna

Cože? Kádr není na druhou ligu ani náhodou.

Reagovat
Losinho

Od Jemelky čekám vzhledem k vyjádřením leda tak tři vlastňáky.

Reagovat
PISTOLERO

Poslední zhasne. Co se to děje v té Olomouci? Tak sympatický klub to býval.

Reagovat
czechfant

Chudák Venca. Konečně se uzdraví, rozehraje a potká takovýho... No, prostě Látala.

Snad mu nebude treninkove manko chybět

Reagovat
Alf14

K zblití co vedení dělá se sigmou

Reagovat
Messi14

CZ kluby jsou plny manazeru profiku

my jich mame plnej autobus

Reagovat
Kepy_FCB

2.liga volá

Reagovat
smazaný uživatel

ne,ta bude volat Příbram:Zatímco o přítomnosti kmenového spaťana Matěje Polidara se ještě bude rozhodovat, trenér si hodlá v prvním týmu proklepnot úspěšné mládežníky Josefa Obdržala, Denise Budínského, Stanislava Gabriela i Jana Vokřínka.

Na přestup pak přichází extrenčínský Peter Kleščík (31 let), exteplický Martin Jindráček (30 let) a Jan Kvída, jenž se do Příbrami vrací z Hradce Králové.

Na hostování dorazili Filip Zorvan, který patří Votrokům a na podzim byl zapůjčen ve Vítkovicíh a Jakub Sašinka, jenž je majetkem Baníku a poslední měsíci strávil v Karviné.

Na zkoušce pak jsou jak Slovinec Hajleta Nermin, tak Jan Díl, který může posílit o záchranu bojující tým ze Slovanu Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Do přípravy tak nejdou Marek Koddr, Roman Květ, Marek Boháč a Martin Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nejdou Kodr se Zemanem? Když toho odehráli spoustu, ne? Chtějí přestoupit? Květ sice toho kvůli zranění moc neodehrál na podzim, ale v minulé sezóně jeden z nejlepších hráčů Příbrami ve výborném věku...Že někdo v první lize chce Kubu Šašinku, tak to taky o něčem svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci fotbal hnije už hodně dlouho. Ale s Minářem a Látalem to hnije uplně. Jemelkovi slíbí přestup v dalším přestupovém období, když prodlouží smlouvu. Tato situace nastane teď v zimě a ti zmrdi to samozřejmě nedodrží. Kdyby se aspoň jednalo o jiného hráče. Ale zrovna u něho, který jim vždy vyšel vstříc ohledně peněz, smlouvy...Plus kauza Pilař a nařízená tisková konference celého týmu, kdy podrží trenéra a vedení. Lež, lež, lež. To je pohled Mináře na fotbal, ať už byl kdekoliv. Mafoš jeden.

Reagovat
Pride

O Látalovi se tak nějak ví, že je to kokot a lidský odpad. Snad odsud zmizne a už se nevrátí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele