Olomouc začala s přípravou, na Kučeru se čeká

16.06.2010, 15:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chtělo by to někoho dobrého na pravou zálohu, jinak by to mohlo být dobré. Ani toho Kučeru nepotřebujem. Každopádně doufám že pro novou sezónu bude jednička Blaha a Lofásik se konečně odebere do věčných lovišť.

Reagovat
Jajinek

Výborně, jsem zvědavej, na jaký post se s Kučerou počítá. V podstatě zahraje všude, stoper, bek, DM...

ten kádr by měl být vcelku nabitej

Gólman :

Myslím, že jediná slabina. Lovásik už by měl jen trénovat, je nejhorším z trojice. Drobisz je psychicky labilní a dokáže dělat chyby, navíc ho určitě poznamenala kauza čůrák (rozuměj Kapr). Blaha je pak sice dobrý, ale nevyrovnaný. Ale zřejmě na dvojici Blaha, Drobek bude Psotka spoláhat. Já si ale přál někoho zkušenějšího.

Pravý bek :

Dvojice Janotka, Rossi je velice kvalitní, není o čem, na základ mají oba, přičemž oba mohou hrát i v záloze

Stopeři :

Dreska, Škerle dobrý základ, zvlášť na progres Dreksy jsem zvědavej, kometa minulé sezóny, parádní výkony. Určitě bude na stoperu nastupovat i Kučera, a pak jsou tu Murín a Kalas, takže obsazeno taky kvalitně.

Levý bek :

Laco musel jít, protože dvojice Machalický, Heidi je vcelku dobrá, oba dokážou zahrát, i když musejí zapracovat na stálosti výkonů. Vepřek je podle mě jen do počtu

DM + CM

Zde bych viděl jeko největší uplatnění Kučery. Záda mu budou jistit Kaščák a Rossi, případně nastoupí dva z této trojice. Na CM buď Bajer pro venkovní zápasy, nebo Hořava doma, když se na jeho pozici AM posune hrot. Navíc maldík Šichor, který ale v nabitém kádru bude muset hodně máknout, aby nedopadl jako Nepožitek se Štetinou....

AM :

Hořava jasná volba, podle mě hráč, za kterého Sigma už na konci této sezóny dostane pořádný balík. Hvězda týmu! Když se bude hrát doma, tak se Hoři posune na CM a na AM bude hrát Odži

útok :

Správně se pustili Štěpán i Kazár...v takhle nabité sestavě by neměli šanci.

Šultes, Ordoš, Hubník, Petr, Navrátil, Schulmeister a Nekuda (další supertalent). zahrají si všichni. I kdyby Hubník konečně našel angažmá tak si nepohoršíme, i když u něj pochybuju.

+ může opět někdo vyletět z juniorky v přípravě...Vašíček, Pospíšil atd atd.

Kádt je široký, mladý, kvalitní, dravý po úspúěchu, stejně tak trenér. Jestli letos nebudou evropské poháry budu zklamán. Baník je ve výprodeji, Slavia v přestavbě, krajně nesympatický sparťanskou - baníkovský odpad z Plzně už snad letos zapadne do středu tabulky kde patří. Teplice budou tradičně sraženi nedostatkem touhy přiznat si ambice na přední příčky...takže zatím favorziuji Spartu, Jablonec, Boleslav a Sigmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubníka potřebujem. Je to dříč a bojovník do vápna. Vůbec nevadí že nestřílí góly, já bych ho nenechal ani zahrávat penalty aby se zbytečně nerozptyloval skórováním a zaměřil se na vybojování míče a přihrávku před branku.

Reagovat
Jajinek

Hubníkovi bych přestup přál, už dlouho po něm touží a ne a ne to vyjít. Nyní máme útok nabítý a Hubníkovu pozici může zaujmout Petr či Schulmeister...

Reagovat
smazaný uživatel

Šumák je taky bojovník, ten by ho mohl nahradit. Ale Petr je spíš hračička, důraznou hru tělem umí taky, ale než aby chodil do soubojů tak se snaží obránce ukličkovat.

Reagovat
Jajinek

útok Petr - Ordoš / Šultes - Navrátil je celkem reálný...

Reagovat
smazaný uživatel

Heide odchází a je to pré jistota, takže nalevo se bude točit Machalický a Vepřek. Ososbně si myslím že mimo brankáře byla levá strana a hlavně útočná levá strana naša nejvetší slabina. Onofrej si svoje odbránil, ale ty centry byly děs a hrůza. A Heide zase slušně odcentroval, ale bránit se nenaučil.

Reagovat
smazaný uživatel

já koukal na nějaký zápasy Kučery v Bundeslize, moc se mi líbil a hrál na levym obránci...

Reagovat
smazaný uživatel

On zahrál dobře všude. Ale v Sigmě kde se spoléhá na rychlé krajní obránce a záložníky by už asi nestačil. Já bych ho nechal hrát na defenzivním záložníkovi, tam by mohl uplatnit přehled ve hře a nemusel by se nějak rychle přesunovat.

Reagovat
Jajinek

kam odchází Heidi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším že ho chce Nantes, což Sigma asi nepřebije a nejspíš ani nechce.

Reagovat
Jajinek

no to bude asi nějaká kachna..co ty tam dělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to druhá liga a on je reprezentant. Navíc rychlý a ti se do Francie hodí. Já bych se tomu ani nedivil, byl by za pár korun, tak proč ho nevzít.

Reagovat
smazaný uživatel

PĚKNÉ SCHRNUTÍ

Reagovat
smazaný uživatel

to je nashvál?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň patří do středu tabulky? A Olomouc ne, jo? Plzeň hrála nejhezčí fotbal v lize, tak nevim, co tu říkáš takovýhle sračky. A argument, že je to baníkovsko-sparťanský odpad snad už vůbec nemyslíš vážně, patří do skupiny keců jako že Slavia je ubrečená, Spartě nadržujou rozhodčí.. Prostě otřepaný kecy, když člověk neví, čim urazit.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak, určitě tam patří. Je to kolik, tři roky kdy pravidelně pendlovala mezi první a druhou ligou. A to loňské páté místo byl její vrchol snad za celou dobu co existuje česká liga. Uznávám ten progres co na rozdíl od takových Budějovic udělala, ale aby to byl tým špičky, tak to musí pár let potvrzovat.

Reagovat
Jajinek

koukni se na základní sestavu Plzně, kolik je tam bývalých Spartťanů, bývalých Baníkovců... Pak se koukni na součet bodů nebo klidně i umístění v historii samostatné české ligy od roku 93 a uvidíš, kdo spíše patří na špici. Nicméně je pravda, že Plzeň hrála dobrý fotbal tento ročník...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, podle čeho posuzuješ, kdo patří kam. Já to myslel podle uplynulý sezóny a tam prostě nepatří, je to vyústění dobrý práce celého týmu, žádná náhoda.. A nevim, proč by to vadilo, ti hráči chytli v Plzni druhý dech a třeba Limberského to vyneslo až do repre.. Ale v pohodě, jenom nerad slýchám kritiku na Plzeň

Reagovat
Jajinek

Plzeň hrála v loni dobře, ale to nic nemění na tom, co jsem napsal, že dlouhodobě patří do středu talbulky maximálně a i jim to přeju, protože raději v popředí uvidím tým, který staví v drtivé většině na vlastních odchovancích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako brankářskou jedničku bych dal Šustra - vynikající mladý golmán(1990) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva tři roky s Blahou budou dobra dvojice.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

paráda s juniorky jdou ti správní borci ještě mi tam chybý Pospa a bylo by to ok není důvod nakupovat ten tým je i tak dost silný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni budou připravu mit a treninky s ackem, ale predevsim budou chodit hrat za B. Za Ačko jedině, kdyby byl někdo zraněny, vykartovany.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele