Olomouc chystá zápas století a v lize chce být v klidu

10.07.2019, 21:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Reagovat
elChe

hm ten zapas bude to nejzajimavejsibz celyho nadchazejiciho rocniku...

Reagovat
Rob Roy

Tipnul bych, že do Sigmy se vrátí Řezníček.

Reagovat
Posledni Kovboj

Drulak vs. reprezentanti, to bude mit koule

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale nebude to mít čů*áka.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El Campeon

Reagovat
adam77

Do 10 místa skončí

Reagovat
mario23

Pokud ještě posílí, mohli by bejt top v prostřední skupině i když pokud Látal naváže na svoje úspěchy, půjdou do té skupiny o titul, ale tomu moc nevěřím.

Reagovat
sosna

Buchta (Mandous) - Sladký (Látal), Beneš (Štěrba), Jemelka (Polom), Kerbr (Vepřek) - Greššák (Zmrzlý) - Pilař (Zahradníček), Houska (Texl), Plšek (Chytil), Falta (Buchvaldek) - Yunis (Nešpor)

Žádné další příchody neočekávám, rozhodně né posílení v pravém slova smyslu. A na tu změnu herního stylu jsem teda opravdu zvědav.

Reagovat
Stannis Baratheon

Smím se zeptat na Zifčáka se Slámou?

Reagovat
sosna

Sláma dobrej technicky, přehled ve hře. Už někdy před dvěma rokama ho Jílek chválil v přípravě, že z těch mladejch je nejvíc připravenej na mužskej fotbal. Nicméně čuchnout stejně nakonec nedostal. Poslední dobou hrával beka, ale vzhledem k jeho hře i postavě by mi seděl spíš někde v záloze, kde hrál dřív. Zifčák kapitán devatenáctky, co vyhrála ligu a pak hrála juniorskou LM. Byl na stáži v Sampdorii Janov. Doufal jsem, že začne sbírat minutky v lize, ale prej máme Marťu Nešpora...

Reagovat
Stannis Baratheon

A myslíš že mají šanci u nás vyčnívat a třeba nám pomoct v boji o přední příčky?

Reagovat
sosna

Doufám, že ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá charakteristika Já doufal, že Zifčák zůstane a bude dostávat šance. V přípravě vypadal dobře a myslím, že teď byl ten čas posunout ho o stupeň výš. Na druhou stranu může se na tom hostování taky solidně rozehrát a získat herní praxi v dospělém fotbalu.

Reagovat
ratusek

Nevypadá to špatně. Otázka co Yunis, ale s utokem má problémy každý tým v lize. Výměna za Chramostu teda padla?

Reagovat
sosna

Naštěstí ano. Souboj Nehoda Sport vs. Laďa Minář skončil prodloužením smlouvy do roku 2022.

Reagovat
ratusek

Pokud to Latoš zvládne tak vás tipuju na černého koně soutěže do top5 nebo top6. Otázka co ten Greššák a utok. Možná spíš bude hrát Nešpor

Reagovat
smazaný uživatel

Greššák měl dobrou přípravu, spíš bych se obával toho útoku a možná alternace na pravém beku. Sám moc nevím co od nás očekávat, může to být dobrý, ale i hodně špatný. První zápasy ukážou.

Reagovat
sosna

Pokud bude Greššák marnej, tak v přípravě zahrál velice dobře Zmrzlý. Mohl by vyletět jak Kalvach, ale narozdíl od něj zatím nehrál nikde za chlapy... Yunis bude určitě jednička na hrot, v Rakousku dal jedinej góla a několik tutovek ještě spálil, Nešpor v přípravě nepředvedl absolutně nic.

Reagovat
ratusek

Loni jsem vás moc nemusel, ale letos vám přeju. Někdo by měl prpvětrat ten český vršek tabulky. Když ne my, tak vy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Batigol

Co jsem tak slyšel, tak kluci toho měli doslova plný zuby, ale to nemusí být na škodu, protože fotbal oni hrát umí, jsem hodně zvědavý myslím, že hned začátek napoví

Reagovat
REPLIKATOR

Lauda ještě žije

Reagovat
Puskas

Jo, "Niki" byl fajn útočník.

Reagovat
vitecek15

Zatím jsem na něj slyšel z kuloárů Sigmy jen špatné věci. Ale jsem strašně zvědav, protože kádr nevypadá vůbec zle (pokud Látal vyhodí ze základu Vepřka a Buchtu, budeme mít solidní šance) a nějaké výsledky taky měl. Na druhou stranu se vyjadřuje jak kopyto. Ale hlavně doufám, že se nebude bát dát šanci mladým klukům, protože U19 tam v LM měla dobré výsledky a i hru, Jílek jim moc šancí nedal, a ten kádr trošku víc osvěžit potřebuje.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Buchtu? Však chytal dobře.

Reagovat
vitecek15

Poslední rok chytal hrozně. Jednoduchý střely nechytil, přišli jsme kvůli němu o dost gólů, není moc sebekritickej, naopak ostatní kritizuje velice rád, kabina ho navíc moc nemusí, tipuje strany, kam míč asi poletí. Mandous se naopak ukázal v docela dobrým světle. Navíc Buchtovi furt nemůžu přijít na jméno po jeho naprosto neupřímným vylití srdíčka do Bezfrází. To mu snad nikdo nemohl sežrat...

Reagovat
sosna

Tak si nám konečně objasnil, že za tou nesmyslnou kritikou je pouze osobní averze, díky.

Reagovat
vitecek15

Osobní averze? Dělal jsem na Sigmě 5 let, Buchtu jsem znal osobně...

Reagovat
Y.N.W.A

Tak nějak při srovnání kádru s kádrem Zlína, kterej chce být do 6, zatímco Olomouci stačí 7 - 10, to vidím přesně opačně... Ševci na šestku nemají, vidím osm lepších týmů, včetně Sigmy

Reagovat
didosh

Tak na vás jsem zvědavý...super stadion, plno odchovanců,trenér Olomoučak, co víc si přát?Snad se konečně zvednou ty vaše mizerné návštěvy

Reagovat
frankiefcb

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele