Olomouc chce na jaře i bez Plška hrát o pohárové příčky

13.02.2020, 11:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
meno

S Látalem nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Provedl PIlař soudružskou sebekritiku před kolektivem mládežníků?

Reagovat
db18

Uznal, že byl zraněný a nyní se uzdravil.

Reagovat
Puskas

Jen místo "strana" říkal "tým".

Reagovat
vitecek15

S Látalem tomu absolutně nevěřím. A to je škoda, ten tým tam teď na Evropu rozhodně je.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde proboha?

Reagovat
Vlkoslav

obrana Jemelka Benes, dale Houska Falta nebo treba Zahradnicek? nic? Ten tym by na to mel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tym mel dobrej jeden rok.. Benes uz to hraje ze setrvacnosti, svoje si ukope ale nic navic.. Jemelka bude akorat tak nasranej.. Plsek pryc, Yunis katastrofa..

Reagovat
Vlkoslav

zazrak to neni a ani si nemyslim ze evropu letost nebo v dalsich letech ukopou, sigma je bohuzel tym bez ambici. plsek bude chybet, Yunis je dle meho totalni traged ale ze vseho nejvic boli letni odchod kalvacha na dm, tam bude zakopanej pes, ale pres to vsechno, ten tym by na to proboha!!! mel....bohuzel to ted za Latala smeruje jeste vic do zadele nez by bylo zdravo

Reagovat
vitecek15

Přesně. Jemelka, Beneš, Houska, Falta, Zahradníček, Šíp (z toho snad vyroste hvězda), Yunis (když si dá dokupy hlavu a priority). Celkově ten tým vidím nejlépe za poslední možná dekádu.

Reagovat
Vlkoslav

o to vic boli, ze to lataj Latalem

Reagovat
GjøvikFF

Přemýšlím, kdo z těch hráčů, které jsi vyjmenoval, by měl na základní sestavu v době, kdy Sigma hrála finále dvou pohárů a hrála vepředu i v lize. Tak možná jeden z dvojice Jemelka Beneš.

Reagovat
Vlkoslav

to mozna, ale za posledni dekadu souhlasim s tim, ze je to asi nejlepsi kadr co Sigma ma, vsechna cest Jilkovi za jeho praci a olomoucke juniorce, v soucasnosti asi snad jedinej duvod proc byt na Sigmu alespon trochu pysnej

Reagovat
Uwe háže buly

Na poháry mají možná tak ve slovenské lize, tam by se pobili s DAC..

Reagovat
Fodbalysta

Vzhledem k tomu, co skoro ten samý tým předváděl pod Jílkem, je víc než jasné, že Sigma má kádr na to hrát o poháry (pokud najdou útočníka nebo začne místo Plši dávat goly někdo jiný). Je zarážející, že ti stejní hráči (Houska, Falta, Zahradníček, Sladký, Plšek..) předváděli pod Jílkem fotbal na který se fakt dalo koukat a bavil i fanoušky, kteří jinak Sigmu nesledují. Najednou si pod Látalem ti samí kluci nejsou schopni nahrát na 3 metry, nevěří si, hrají vysoko pod své možnosti a většina z nich taky na nějaký čas vypadne ze základu. Nehledě na to, že kauza Pilař ani nic podobného se za Jílka vůbec nedělo. Věřil sem Látalovi, když přicházel, že po "hodném" Jílkovi, jehož aura už pomaličku vyprchala přijde někdo, kdo zase bouchne do stolu a bude tým šlapat, ale je to velký zklamání. Tým, který měl po slibné účasti EL

našlápnuto k tomu, aby se vrátil tam, kde historicky patří, je momentálně v takovém stavu, že dle mého bude mít co dělat aby se vyhnul skupině o udržení. Nechci tu hodnotit Látalovu práci po půl roce, pokud vydrží a hlavně předvedená hra se zvedne, bude ho zase každý vyzvedávat. Nejde ted ani tak o tu samotnou předváděnou hru a bodový zisk, ale spíše ty věci kolem, které sem vůbec nepředpokládal, že by se někdy pod trenérem s takovým jménem vůbec mohly dít.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo třeba měli jenom hodně dobrej rok a všechno se jim sešlo.. Plšek už tam není a není tam ani pořádnej útočník.. Yunis fakt není zakončovatel pro pohárovej tým

Reagovat
Fodbalysta

Je možný, že se povedl jeden rok, každopádně si stojím za tím, že ta osa kádru měla/má na to, aby bojovala minimálně o skupinu o titul. Yunise tam samozřejmě nepočítám, protože ten v lize nepředvedl zatím nic. Tam se všeobecně předpokládalo, že udělá alespoň dobrou půlku sezony, dojde k nominaci do té Iránské reprezentace, stoupne mu tím cena a někam se prodá.

Reagovat
žrout

OT: Jak se cítíš po přestupu do Slavie a je to velký skok oproti Jihlavě?

Reagovat
Puskas

Leda tak na Envelopu.

Reagovat
andrew96

Mohli by ji ve volném čase opravit.

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mistr129

Reagovat
Messi14

cili podepise = bude pokracovat v A, nepodepise = bude pokracovat zranenej v B

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc je jeden velky bordel. A Latal tam pasuje. Tento namistrovany diktátor by si totiz jinde neskrtl.

Reagovat
Black Jagir

Ben Cross

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Vlkoslav

neverim latalovi ani hovno, ale davam mu jeste jednu sanci vyvest me z omylu

Reagovat
Kepy_FCB

Olomouc je Příbram...

Reagovat
TheMally11

Ostrava je Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsi měl na mysli Karvinou

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami neni takovy bordel. V Olomouci je

Reagovat
Fodbalysta

nesouhlasím.. Příbram nepadá, Olomouc ano

Reagovat
smazaný uživatel

My sme si teraz stiahli na hosťovanie kmeňového hráča Olomouca, útočníka Ismara Tandira, ktorý sa v Sigme nepresadil, hoci v rámci pohára strelil dva góly za 46 minút aj keď to bolo proti Rosiciam a SK Líšeň. V prípravných zápasoch teraz ale nevyzeral byť úplne márny, som zvedavý do akej miery bude v bojoch o záchranu pre náš nemohúci útok posilou.

Reagovat
Fodbalysta

Tak při vší úctě ke každému klubu.. Byl sem na zápase v Rosicích a v tom utkání by posledních 30 minut musel dát gol i slepý, vzhledem k šancím, jaké Sigma měla. A Líšeň i když ve druhé lize šlape, taky podle mého není měřítkem k tomu, aby se podle výkonu proti těmto týmům určovala kvalita útočníka. Když nastoupil do zápasů v lize, kde měl něco ukázat, nepředvedl vůbec nic. Pamatuji si vypuštěný souboj před "šestnáctkou" v 92. minutě na Bohemce, kde kvůli tomu Sigma dostal gól a prohrála. Nepochopil sem už jeho angažování, protože ani ze Slovenska na něj nešly bůh ví jaké recenze. Sestřih jeho videí na youtube kde snad z 9 ligových golů dal 5 z penalt taky o něčem vypovídá (tím něříkám, že je snadné skorovat z penalty). Každopádně doufám, že se zvedne, pomůže vám výkony i góly a vrátí se do Olomouce v lepším rozpoložení. Dle mého si došel do Olomouce pro větší peníze a na zbytek se s prominutím vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Je mi jasné, že Tandir nie je žiaden ofenzívny virtuóz, ale skôr také skoro dvojmetrové poleno, z nejakej tej štandardky by mu to tam v bojoch o záchranu proti mužstvám z druhej polovice tabuľky slovenskej ligy snáď ale mohlo občas padnúť.

Reagovat
Salfovic

Tak určitě

Reagovat
PaYaB

Co to ten Látal plác ? S tím, jak hrajou, tak by spíš měl říct, že prioritou je záchrana a ne tyhle žblepty.

Reagovat
insane

A co vubec ten Lataluv presun do Polska? Nakonec to nedopadlo? A nebo to tak horky ani nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedopadlo, zdá se.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ladyboy arsenal

s Látalem sou horkým favoritem leda tak na sestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele