Olić vzdal boj o Euro a ukončil reprezentační kariéru

03.03.2016, 11:50
Aktuality
Českou defenzívu na blížícím se evropském šampionátu ve Francii nebude trápit Ivica Olić. 36letý útočník letos jenom paběrkuje v německém Hamburku a kvůli minimálnímu hernímu vytížení se nyní rozhodl ukončit své působení v chorvatské reprezentaci...

"Chci poděkovat svazu a všem v národním týmu, s nimiž jsme usilovali o úspěchy pro Chorvatsko. Zvláštní poděkování patří fanouškům, rodině a přátelům, bez kterých by se nic z toho nestalo. Týmu přeji úspěch na mistrovství Evropy 2016," řekl Olić pro oficiální stránky Chorvatské fotbalové unie.

Olić v letošní sezoně nemá místo v základní sestavě Hamburku a na podzim naskočil jenom k osmi bundesligovým zápasům. Rok 2016 je z jeho pohledu ještě horší, v lednu mu nevyšel odchod a v jarní části sezony se na trávníku zatím neobjevil.

Olić vedle Hamburk hrával také za CSKA Moskva, Bayern Mnichov a Wolfsburg. V národním týmu debutoval v roce 2002 a nastoupil ke 101 zápasům, v nichž nastřílel dvacet gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (14)

Přidat komentář
kylo ren

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nikdo nečekal, tak dokázal zazářit. V důležitých okamžicích ale často selhal. Viz třeba penalty ve finále LM proti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty finále LM Bayern celkově posral, když měl vyhrát, tak prohrál, a když měl prohrát, tak vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vyhrát. To je právě diskutabilní. Ten systém co hrála Chelsea byl opravdu nechutný, na druhou stranu se proti takovému bloku hraje strašně špatně. Ještě když měli Čecha, který má spoustu slabých stránek, ale ve hře na brankové čáře je fenomenální.

Reagovat
Spalovač šancí

Konečně

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadá, jak Jamie Oliver. Anebo obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že byl špatnej, ale nikdy mi jako hráč, kterej patřil k nejlepším nepřipadal.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele