Oleg Romantsev odstoupil

14.06.2002, 13:10
Aktuality
Při každém mistrovství světa po základních skupinách odstoupí několik trenérů neúspěšných zemí. Stejně tak je tomu i letos a po Puovi (Uruguay), Milutinovičovi (Čína) a Onigbindem (Nigérie) dnes odstoupil také ternér Ruska, Oleg Romantsev.

Romantsev kromě ruské reprezentace trénuje také nejúspěšnější ruský klub Spartak Moskva. Už před turnajem řekl, že si po jeho skončení pořádně promyslí svá angažmá a jedno z nich ukončí. U reprezentace končí podruhé, Rusko trénoval už v letech 1994 - 1996 a podruhé na lavičku usedl v roce 1998. Jeho největším úspěchem u ruského kormidla byla výhra 3:2 v Paříži nad Francií v kvalifikaci o mistrovství Evropy 2000.

Hodně rozviklaná je také židle pod Rogerem Lemerrem, trenérem neúspěšných obhájců titulu. Francouzská veřejnost žádá jeho odvolání, fotbalový svaz se ale definitivně rozhodne až šestého července.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele