OKOLO REALU JE PLNO SKANDÁLŮ...

13.04.2004, 21:11
Aktuality
V Realu se dějí velké věci! A okolo něj ještě větší! Úterý a třináctého, pro Real nic příjemného. Skandál na treninku, hledání klidu, avantýry Beckhama. To vše je dnes také mužstvo z jiné galaxie.......

Místní policie v madridské čtvrti Las Rozas musela dnes zasáhnout proti skupině fanoušků, kteří 30 minut po zahájení tréninku rozvinuli za jednou z branek třicetimetrový transparent s nápisem: PARA VOSOTROS PUTAS Y DINERO, PARA NOSOTROS INDIGNACION Y REPRESION. Přeloženo do jazyka českého a upraveno pro oči nezletilců, mravokárců a cudných dívek a žen: Pro Vás k...y a peníze, pro nás nedůstojnost a útlak, podepsáno Grupo Brokoli (Skupina brokolice). Desítky fanoušků po celou dobu tr0ninku nepřestali s nadávkami na hráče, kteří předtím živě diskutovali s tren0rem Carlosem Quierozem o situaci okolo mužstva, herního projevu a výsledků minulého týdne.

Vedení Realu poté rozhodlo přesunout tréninky do La Manga, Murcia, kde se hráči budou připravovat od středy do pátku na důležitý sobotní zápas, derby s Atleticem Madrid. Tým bude bydlet v hotelu Hyatt, který nabízí mimo jiné trénink na osmi hřištích.....

Před odjezdem na stadion Vicente Calderon se poslední taktická příprava odehraje za zavřenými dveřmi Ciudad del Futbol de Las Rozas, tedy v areálu Fotbalového města jehož majitelem je právě Real Madrid. Jaký transparent si přinesou aficionados na utkání s Atletikem? Nechme se překvapit!

Sarah Marbeck je dalším bolehlavem pro Beckhama, vedle proher a nepřízně fanoušků. Tato modelka narozená v Malajsii tvrdí, že dva roky byla víc než jen milenkou Davida. "Budu mluvit a to proto, že po dobu dvou let se můj život zastavil! Celou tu dobu jsem čekala na Davida. Tvrdil mi, že mě miluje a já usínala s telefonem v ruce očekávajíc jeho zavolání!" Marbeck (29) si zaplatila advokáta, který ji bude zastupovat. Je to ostřílený kozák, který má za sebou obhajoby takových hvězd, jako Kylie Minogue a Madonna....

Manželský pár Victoria a David Beckhamovi se však jen tak nedají a dnes prohlásili, že žalobu podají také oni. Vicky slavila včera společně s Davidem, Brooklynem a Romeem, své třicáté narozeniny v Hertfordshire na jihu Anglie, tedy v jejich vilce. Z tváří obou partnerů se dalo vyčíst vše - láska, spokojenost.... Při téměř tříhodinové večeři v luxusním londýnském hotelu Claridges nechyběly polibky a úsměvy, zvláště ve chvílích, kdy se objevili novináři a fotografové. Věřme, že z tváře Vicky a Davida nezmizí pohoda ani ve čtvrtek, kdy se v televizi a v novinách objeví, prý, senzační zpovědi Sarah Marbeck a Rebeccy Loss, ale především po utkání s Atletico Madrid v sobotu 17. dubna. V poslední době si David Beckham té pohody a klidu moc neužil. Doma ani na hřišti...

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (46)

Přidat komentář
HOST*Juventista

Chudak Quieroz

Reagovat
exmafie

Chudák David...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ženské by pro ty prachy udělaly asi cokoliv!!!

Reagovat
exmafie

mrchy chamtivé

Reagovat
HOST*MARA

guma david A VELKA

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi,je to tu. Já to říkal už před sezonoui,že to jednou přijde. Real jde čím dál tím níž. Slavný Real Madrid už ztratil respekt u slabších,teště se na nejtemnější období váší historie.

Reagovat
smazaný uživatel

klid skalni katalance-zdroj pichy a arogance

Reagovat
HOST*yarda

Hm, asi budu zase za rýpala, ale INDIGNACIÓN znamená ve španělštině spíš rozhořčení nebo rozzlobení. "Nedůstojnost" by se řekla INDIGNIDAD.

Reagovat
HOST*

100% souhlasím a onlouvám se. Chyba se vloudila.....

Reagovat
smazaný uživatel

¨jak to sakra vis mas naky povinny hodiny spanelstiny nebo sis dal tu praci to najit

Reagovat
HOST*yarda

Hm, no mě vlastně španělština živí...

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to jo

Reagovat
HOST*Ricardo Quaresma

Real je tým plný hvězd a přitom neumí ani pořádně kopnout do kopačáku!!! Jsou to namachrované piče. Potřebovali by pár mládých talentů a rozhodit uplně ten tým. Tak bych to udělal já a byl by ten tým úplně někde jinde.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, jasně, teď jsou všichni moudrý... Nicméně bych počkal do léta a NEDĚLAL bych letos žádné turné, které hráče vyčerpalo už na začátku sezóny.

Reagovat
exmafie

Hmmm,třeba ve druhý lize... Jinak se mi pořád líbí jak tady někteří profíci píšou,že za Real hrajou namachrovaný frajírci,kolik hráčů Realu znáte osobně,že můžete tvrdit že ten a ten je namachrovanej....Taky by mě zajímalo,jakej je rozdíl mezi "namachrovanou pičou" Figem a "nenamachrovaným borcem" Del Pierem????

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to jsi v případě Del Piero vybral zrovna p... jak vrata

Reagovat
exmafie

No,uznávám,že to nebyl zrovna trefnej výběr,ale napsal jsem prvního kdo mě napadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

del piero je taky piča. Bůh je Shearer Alan(Newcastel United) pro ce není a neznají.Newcastel letos vyhraj UEFU.real je řiti

Reagovat
exmafie

Real ještě není až tak v řiti (pořád hrajeme o titul),ale s tím Shearerem si to trefil,neznám moc lidí kteří by ho neměli rádi....

Reagovat
HOST*yarda

Hm, jo jo Shearer je borec...

Reagovat
smazaný uživatel

Figo je hříšník!!

Reagovat
exmafie

A po smrti půjde do pekla...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se stalo to, co bylo od léta v podstatě nevyhnutelné. Nepíše se o Beckhamových výkonech na hřišti, ale v posteli. Myslím že nejen mě, ale i drtivou většinu ostatních fanoušků Realu tohle vůbec, ale vůbec nezajímá. Ať se klidně za čtyři roky 6x rozvede. Já ho hodnotím jen jako fotbalistu. Rád bych ještě opravil tvrzení, že Real skončí sezonu bez trofeje. Copak španělský superpohár není trofej. Pro merengues je a strašně důležitá!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to je fakt, zase na druhou stranu díky některým novinářským hyenám a jejich kachnám se nemůže Becks moc soustředit na fotbal i z toho důvodu je doma mírně řečeno pod pantoflem.

Reagovat
exmafie

Pravda,co dělají hráči mimo hřiště je jejich věc,tak nevím proč nám jejich soukromí vůbec někdo cpe a myslím,že Becks je natolik profesionál,že na jeho výkony (na hřišti samozřejmě) to nebude mít vliv....

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham je v Realu na hovno. Žádné mega výkony nepředvádí a má plno jiných starostí,než je fotbal. Ještě,že nehraje z nás.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak to je k smíchu. Abych pokračoval ve zvířecích přirovnáních - tak proč jste se o něj před sezónou tak chrtili???

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jen tak,asi ať Joan vyhraje volby. Teď máme Ronnieho,který je mnohem lepší než Beckham,a víc se mu daří!

Reagovat
smazaný uživatel

aby vam ten Roonie neodesel za prachama k Romanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Neodejde!

Reagovat
antimadrista

Toho není schopen.

Reagovat
antimadrista

Neboj, teď bysme ho už nechtěli, je to ubožák.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
exmafie

Sami jste joudové...

Reagovat
alegre

Vsichni "anitireal" fandime tento tyden BARCELONE!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Hm, slušní odpustí, ale na tohle dám zdvižený prostředník (možná oba)

Reagovat
HOST*apač

až zase bude mít formu tak všem natrhne prdel

Reagovat
HOST*nikdo

Po svete behaji stovky lepsich nez on. I S NATRHNUTOU PRDELI.

Reagovat
smazaný uživatel

Stovky lepších než Ronaldinho Gaúcho? Tak tos teda pěkně nedal! Je to jeden z nějlepší fotbalistů na celý planete! Brzo bude nejlepší.

Reagovat
alegre

Nebylo to mysleno na Ronaldinha, ale na Beckhama. Ronaldinho je dnes nejlepsim hracem sveta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Přesně tak.

Reagovat
HOST*Dr. Kyslík

Beckham funguje v Realu tak nanejvýš jako módní návrhář.

A Real je nejen díky němu tam, kde jsem vždy doufal, že bude.

Reagovat
alegre

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak, kdo si ještě kopne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele