Odvolaného Nicolu nahradil na lavičce Livorna Attilio Perotti

13.01.2014, 17:56
Aktuality
Davide Nicola již není trenérem AS Livorno, aktuálně předposlední celek italské nejvyšší soutěže ho dnes odvolal z funkce. Pro čtyřicetiletého kouče, který je již čtvrtým odvolaným trenérem v Serii A v novém roce, se stala osudnou sobotní domácí porážka 0:3 od Parmy...

"Livorno oznamuje, že odvolalo trenéra prvního týmu Davida Nicolu. Klub mu děkuje za jeho profesionalitu a oddanost," stojí v oficiálním prohlášení, který toskánský klub vydal dnes odpoledne. Nástupcem se stal dosavadní technický ředitel Attilio Perotti.

Nicola, který dříve vedl mimo jiné Janov, Sienu či Turín, na lavičce Livorna působil od června 2012 a v minulé sezóně ho dovedl mezi italskou elitu. Je již čtvrtým trenérem za posledních několik dní, který v Serii A přišel o práci - dnes v Miláně skončil Massimiliano Allegri, Bologna odvolala Stefana Pioliho a z Lazia odešel Vladimir Petković.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net, čtk

Komentáře (3)

Přidat komentář
jester Radka Bejbla

Každou chvíli je v Itálii někdo odvolanej. Tam to nemá jistý nikdo na delší dobu

Reagovat
Coniglio

no a?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Toto bolo úspešné kolo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele