Odstoupení Amkaru Perm z Premier Ligy je nelegitimní

21.12.2010, 14:46
Aktuality
Ruský klub Amkar Perm dnes na svých oficiálních internetových stránkách oznámil, že odstupuje z Premier Ligy. Jak se později ukázalo, tato informace se nezakládá na pravdě. O odstoupení Amkaru totiž nerozhodla správní rada, ale pouze prezident Valerij Čuprakov. Rozhodnutí je tak nelegitimní.

"Vzhledem k obtížné finanční situaci klubu se Amkar rozhodl dobrovolně odstoupit z Premier Ligy. K dnešnímu dni má klub dluhy ve výši 167 milionů rublů a jednání s potenciálními sponzory úspěch nepřinesla," stálo v prohlášení na oficiálních stránkách Amkaru Perm.

Mezitím, co se zpráva o odstoupení Permu dostala k ruským médiím, klub své prohlášení z oficiálních internetových stránek odstranil. Vyšlo totiž najevo, že se tato informace nezakládá na pravdě. Na včerejším setkání členů představenstva se nehlasovalo o odstoupení klubu z Premier Ligy, ale rozebírala se neúspěšná sezona 2010. Kritizován byl především prezident Amkaru Valerij Čuprakov, který byl požádán, aby svůj post opustil. On sám následně rozhodl o odstoupení Permu z Premier Ligy, podle představenstva klubu ale jeho rozhodnutí není legitimní.

Autor: David Kubáň

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vsazim barak, ze si misto v Premier lize nejakym zpusobem (at uz jakymkoliv) zajisti Žemčužina Soči

Reagovat
smazaný uživatel

misto Amkaru a pripadnejch dalsich dluzniku

Reagovat
smazaný uživatel

Soči připadá v úvahu, pokud odstoupí i Saturn. I když před Sočí je v tabulce Ural, který do PL chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim, ze by si panove v Zemcuzine nejak neporadili

Reagovat
smazaný uživatel

FK Krasnodar

Reagovat
Kongo

FK Nižnij Novgorod

Reagovat
smazaný uživatel

Baltika by bola zaujimava

Reagovat
smazaný uživatel

Je to KOCOURKOV .

Reagovat
božský John

A ten šmejd spanhel mi musel hnedka psát...prej "juchu" ....nic není lepší,než odpoledne si spát a pak vám přijde taková sms

Reagovat
smazaný uživatel

O tu radost jsem se musel podělit.... Ale ukazuje se, že asi byla bezdůvodná .

Reagovat
smazaný uživatel

prosím bože, ať Amkar zmizí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele