Odmítání očkování je jako řízení v opilosti, míní liverpoolský trenér Klopp

03.10.2021, 11:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (470)

Přidat komentář
The Krupy

veľmi trefné a sympatické vyjadrenie

Reagovat
Benfica

Snad prvy krat s tebo suhlasim

Reagovat
Kily8

Reagovat
smazaný uživatel

Úhel pohledu, věc názoru, pro mě to je největší lejno, které tento docela sympatický trenér kdy vypustil

Reagovat
blade115

Pěkné

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle článek má potenciál na shitdiskuzi.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Reagovat
Shottack

Asi toho pod Sparta-Rangers bylo málo.

Reagovat
fabec1222

Neskutečnou

Reagovat
Gazdo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří nezklamali, ale spíše to bylo slabší. Lidem tohle téma buď leze krkem, anebo pokud je to zajímá, neberou názor fotbalového trenéra k tomuto tématu jako ten stěžejní a erudovaný.

Reagovat
Kily

další otázka je, kolik lidí se stěžejním a erudovaným názorem vlastně existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou jsou to nějací lidé z oborů obeznámeni s různými odbornými statistikami ohledně vakcinace. Vesměs lidé co nedostávají prostor v médiích.

Reagovat
Kily

ti dostali prostor a cítí důležitost, pak jsou tady výrobci vakcín, kteří sami přiznávají, že ještě nemají dostatek dat a nevědí, kdy bude potřeba třetí nebo čtvrtá dávka, dalším je expert Prymula, který měl z opatření legraci a na covidu si vydělal neskutečné peníze. A pak rozčarovaní lidé, kteří věřili dnes už klasickému reklamnímu bonmotu "skončete s koronavirem a nechte se očkovat", aby se z obav nechali očkovat a pak se dozvěděli, jak očkování tenhle problém stejně definitivně nevyřeší, jak jim bylo nalháno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Klopp očividně dostal kfalitní zadání, zde už opravdu nemá cenu cokoli psát. Každý si ve finále "svou stranu" vybere/vybral, takže podle mě tyhlety články opravdu mají minimální efekt, ale diskuse bude legrace, to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, jak muže srovnávat zcela dobrovolne očkováni staré par měsíců se zákonným nařízením o nemožnosti řídit pod vlivem alkoholu. To proste nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

To zákonné nařízení tu máme od roku 1961 a lidé si tehdy mohli klepat na čelo stejně jako ty nyní. Je jen otázkou času, kdy i covid očkování bude stejnou normou jako jiné věci, které byly v minulosti zpochybňovány a dnes se nad nimi málokdo pozastaví.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

prezraď mi, aký typ vymývania mozgov si absolvoval a koľko krát to bolo. 50 či viac krát? toto čo tu píšeš je na kriminál kamarát. i to sa asi stane normou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, můžeš se mnou nesouhlasit, v pohodě. Já zastávám zákon přírody. Slabí pochcípají a silní přežijí. A je mi jedno, jestli je dotyčný očkovaný nebo ne. Život je jen hra. A pro koho vyprší čas tak adios, game over. Třeba i pro mě, hned zítra, někdo mě trefí nebo mě klepne, taky v pořádku. K tomu exitu dokloužeme časem všichni, každý zeslábne do bodu, kdy chcípne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nihilister

Reagovat
vanGomm

Je podezřelé,že prostor ve sdělovacích prostředcích dostávají pouze lidé,kteří jsou zastánci odkování a lidem ho doporučují,nedo by ho dokonce nařizovali.V opačném gardu,tedy ti co jsou proti ten prostor nedostanou a pokud tu a tam ano,tak jsou ihned pod velkou kritikou Až to očkování bude platit ne pouze 6 měsíců,ale takových 10-15 let,tak pak se může teprve srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, čas ukáže. Proto taky píšu, co píšu. Vyhraněnost oběma směry je hloupá.

Reagovat
Benfica

Pani.. ja sa dnes zhodnem s fans Juve..

Reagovat
Salfovic

Prostě přirovnání jak noha.

Reagovat
fenixLFC

Tak snad vodkoro bude ockovanie povinne zo zakona nech to aj ty pochopis

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Hele fakt ne. To že Ty nechceš vnímat problematiku celkově a vědomě si hazarduješ se zdravím, fakt neznamená, že já do toho jaksi musím jít s Tebou. Prostě ne no :-) Za sebe jsem se smířil s tím, že mě teď všude testují (no všude, reálně pouze bazén, jinde jsem to řešit nemusel). Ale přeji Tobě i ostatním tuhle šmakuládu, čistě z důvodu že si pak aspoň připadáte chránění a jak víme, mysl vždy vítězí nad hmotou :-) Takže za mě to efekt má, ale kdo nechce, neměl by být jakkoli diskriminován. Mé zdraví = můj byznys.

Reagovat
bobis21

Jenže u očkování nejde jen o tvé zdraví. Přestaňte konečně šířit tento nesmysl. Je jedno kolikrát tu lež řeknete, neuděláte z toho pravdu.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Odpovědí není očkování, ale zdravý životní styl. Antivirotika jsou běžně dostupná.

Reagovat
Nebelung

A která zabírají na covid? Že je nikdo pořádně ještě nepoužívá

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Na první otázku bych Ti rád odpověděl, ale tím výrokem jsi mě odradil Kdo hledá najde.

Reagovat
Nebelung

Ivermectin nebo Isoprinosin?

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Ty dva znám jen z doslechu, ale donesly se mi jen pozitivní zkušenosti, asi fungují. Ale já měl na mysli hlavně kupříkladu medicinální houby a přípravky z nich, které mají prokazatelné antivirové účinky a lidé s nimi C19 potlačovali. Také existuje přípravek českého původu Vironal, který se na virové infekce používá již dost let a doporučila mi jej přímo lékařka jako prevenci + intenzivní užití v případě nastupujících potíží. Vše běžně dostupné.

Reagovat
Nebelung

Tak to jsem nečekal. Vironal určitě není antivirotikum. Možná to může mít nějaké preventivní účinky, ale před nákazou to velmi pravděpodobně neochrání bez dalšího. Nemáme zatím žádné anvirotikum, které by bylo masově nasazováno na léčbu covidu a zároveň prokazatelně fungovalo. Bohužel.

Reagovat
Chlupatá máma

U očkování jde pouze o tvoje zdraví. Nelži.

Reagovat
bobis21

Ne. Každá nová infekce sebou nese riziko mutace, což je ten největší problém. I když budeš naočkovaný sám, nijak tím nezměníš že mezi ostatními může virus dále mutovat. Takže ne, nejde jen o zdraví jednotlivce, proto tady máme kvanta povinných očkování už desítky let, díky kterým jsme vymýtili nemoci, které byly před vakcinací největšími příčinami úmrtí.

Reagovat
masly008

Mor ani Španělská chřipka se nevymýtily vakcinací. Nevím o jiné smrtelnější epidemii.

Reagovat
bobis21

Ano, a kolik to stálo obětí?

Reagovat
masly008

Já jen reaguji na to spojení vakcinace a nejvíce obětí ve které napíšeš pravdu. Nemůžeš vědět kolik by onemocnění bez vakcinace bylo.

Reagovat
bobis21

To jsem ale mluvil o nemocech jako tuberkulóza, která celou historii sledování byla vždy v top2 příčin úmrtí, až po vakcinaci v 50. letech zázračně zmizela. To je prostě pravda.

Reagovat
masly008

Moc to z toho vyčíst nejde teda. Ale OK no.

Reagovat
bobis21

https://www.czso.cz/csu/czso/zemreli-podle-podrobneho-seznamu-pricin-smrti-pohlavi-a-veku-v-cr-1919-2005-a95l7hehjg

Tady máš data o příčinách úmrtí od doby co se to sleduje, z toho vyčteš přesně to co píšu.

Reagovat
Golasso

To jsou špatné příklady.

Mor je bakteriální infekce, nikoliv virová, což je zásadní rozdíl, protože se nemoc dá docela dobře léčit antibiotiky, při současné úrovni hygieny se nešíří snadno a těžko v současnosti vyvolá celosvětovou pandemii. O vymýcení bohužel nemůže být řeč, jsou části světa, kde se můžeš pořád nakazit.

Španělská chřipka měla výrazně vyšší smrtnost, než COVID-19 a primárně zabíjela zdravé, mladé lidi kvůli přehnané reakci imunitního systému. Tohle mělo nejspíš 2 důsledky: 1) vyšší smrtnost znamená zjednodušeně řečeno pomalejší šíření a španělská chřipka se dá z tohohle hlediska přirovnat spíš ke koronavirovým SARS nebo MERS 2) reakce společnosti byla pravděpodobně lepší, protože se musela bát hlavně majoritní část populace a ne ty části, které se tak jednoduše hází přes palubu . Taky lidi tehdy nebyli speciální sněhové vločky... Španělskou chřipku by se pravděpodobně povedlo zastavit i dříve, ale bohužel, válečná propaganda držela informace pod pokličkou a reakce přišla pozdě.

Jinak si myslím, že mít lidi během morových ran a epidemie španělské chřipky vakcínu, tak se očkují jak diví ...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Euphael

I ockovany je prenasec

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale značně méně často a s menším mnozstvim ale chápu, že pro lidi jako jsi ty existuje jen černá a bílá.

Reagovat
Gazdo

Tu by som si dovolil nesuhlasit (nezastavam sa antivaxerov). Ide o to ze clovek ockovany aj ked nie vzdy covid chyti tak ked uz ho chyti je ovela vacsia sanca ze ma male alebo vobec ziadne priznaky a preto ho ani nenapadne sa ist testovat ale to mu vobec neubera na infekcnosti ba prave naopak. Takyto clovek kludne dalej chodi do spolocnosti pretoze o tom ze je infekcny casto ani nevie kdezto u neockovaneho cloveka je ta pravdepodobnost mensia pretoze sa u neho covid skor prejavi a tym padom je lahsie u neho nastavit karantenu

Reagovat
valloire

“Pokud očkovaní mají lehčí a mnohem lehčí průběh a v nemocnici jich je 20%, tak jsou zcela jistě nejnebezpečnějším a nejzáludnejším zdrojem infekce. Přesto je nikdo netestuje a oni se chovají, jako by byli sterilní...”

Jiří Šinkora

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že mu to ubírá na infekcnosti, protože má v sobě víru min a méně dlouho

Reagovat
bobis21

1. Je menší šance že se u nich virus rozšíří natolik, aby se stali infekčními.

2. Pokud už to nastane, jsou infekční o několik dní kratší dobu než neočkovaní, což je další snížení šíření.

3. Když už na někoho přenesou, přenesou nižší množství viru, což u toho dalšího opět snižuje šanci na to, že nastane to co jsem zmínil v kroku 1.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

zdroj?

Reagovat
bobis21

https://www.cdc.gov/media/releases/2021/p0607-mrna-reduce-risks.html

"Once fully vaccinated, participants’ risk of infection was reduced by 91 percent"

"fully or partially vaccinated study participants had 40 percent less detectable virus in their nose (i.e., a lower viral load), and the virus was detected for six fewer days (i.e., viral shedding) compared to those who were unvaccinated when infected"

Reagovat
Benfica

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RKBoy

Reagovat
smazaný uživatel

mé zdraví = můj byznys....to platí i pro ty, co jsou nakažený AIDS?

hazarduješ se zdravím? šmakuláda? aha....

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

To nevím, AIDS mě moc nezajímá. Osobně používám ochranu vždy, co děláš Ty je mi dosti u zádele abych pravdu řekl :-)

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils, nevadí, nepředpokládal jsme to

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Díky za plodnou debatu

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš zač, šmakuládo

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

To vím Ty gumo nevím kdo tady nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

já to třeba vím, kdo tady nechápe, ty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
merlick

Mé zdraví = můj byznys. == tak si pls potom aj zaplat 600 000 KC za tyzdenny pobyt na JISke, nie z mojich penazi.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Nežiju na východě, mimochodem u lékaře jsem nebyl 10 let, takže mám předplaceno královsky Ty gumko ;-)

Reagovat
merlick

gratulujem ti, nie vsetci mame take stastie ako ty

Reagovat
kiwwi

Za 10 rokov si na zdravotnom poistení odviedol 600k Kč? S takou matematikou by som bol prekvapený, keby si mal vzdelanie na nejakú prácu, kde by si to odviedol za 3 životy.

Reagovat
Nebelung

Proč? Ta částka není vůbec nereálná.

Reagovat
kiwwi

nehovorim, ze je to nerealne, ale urcite nie pre nejakeho Ladu z madridu

neviem ako mate nastavene odvody do zdravotky, ale u nas su to 4% z hrubej mzdy, takze aby odviedol 600 000 KC za 10 rokov, tak by za ten cas musel zarobit 15 mega. To je 125k KC mesacne (cca 5k eur), co su platy top ITckarov alebo vyssieho manazmentu - ironically enough, prave tito ludia budu na 90% zaockovani a staraju sa o svoje zdravie lepsie

Reagovat
Nebelung

U nás celkem 13,5 % - 4,5 % Laďa a 9 % jeho zaměstnavatel.

Reagovat
Front hell

Zase na druhou stranu je z mojich peněz placená léčba kuřáka,když dostane rakovinu, léčba AIDS když někdo suka bez gumy, lecba cukrovky u vyzraneho prasete atd. To jsou taky lidé co jsou těm nemocem naproti.

Reagovat
Front hell

*Jdou

Reagovat
merlick

tak Covidu na JISke mozes zabranit 5 eurami za vakcinu na rok. Na Slovensku je 85% pripadov v nemocnici neockovanych, nedavno ich bolo nad 90%.

AIDS tu teda nie je moc rozsireny, cukrovkari neznamenaju len obezni ludia. Fajciarom zdrazievaju cigarety asi najviac zo vsetkych komodit, a velka cast ide do dani. Neviem moc by som to neporovnaval, je tu trocha solidarny system nastaveny v ramci zdravotnictva, a takych veci ze za 5 eur rocne na osobu usetris kopu penazi tu moc nemas.

Reagovat
Front hell

Já nebráním nikoho jestli to tak bereš,ale tvoje odpovědi. Lidí s AIDS přibývá a to jsou samozřejmě jenom lidi kteří o tom ví, předpokládá se že zhruba 1000 lidí o tom ani neví a nemoc šíří dál.Takže skutečné číslo je zase někde jinde. Je jasné že ta šance že ho chytneš je malá,stejně jako je malá šance že jako zdravý člověk se dostaneš s covidem až na JIP. Já mluvil o lidech co tomu jdou naproti a to obézní lidé cukrovce jdou. Stejně jako spoustě dalších nemocí. A takové obezitě zabránis úplně zdarma,ani těch 5 euro to nestojí

Reagovat
merlick

no okej ale stale je to v tej istej rovine:

obezita = nevzdelanost/neinformovanost/kaslanie na svoje zdravie

AIDS = nevzdelanost/neinformovanost/kaslanie na svoje zdravie

coivd = to iste + ohrozovanie zdravia ja ostatnych (nemyslim len vakcinu teraz ale aj brojenie proti ruskam napr)

Tak ked nedokazes ludi nosit ruska (taka banalna hlupost ktora mi takmer ani nevadi), ako ich chces odnaucit fajcit?

Reagovat
Front hell

No zrovna u té obezity bych řekl že se lidem jedná o vlastní pohodlnost a nechuť s tím něco dělat. Informovanost je už v tomhle ohledu velká. Protože v ČR máme zadělano na velký problém co se týče obezity u dětí. Jako ja chapu tvé nasráni,ale s tím nic neudeláš, ja taky nechapu proč je z mojich peněz hrazeny dvouměsíční pobyt na JIPce nějakému motorkáři,kteremu to zavodění jednou nevyšlo.

Reagovat
Front hell

A jěště k těm rouškám,většinou co příjdu do obchodu a je tam někdo bez roušky a je napomenutý prodavačkou, ať si jí teda nasadí tak většinou slyším odpověď. ,,Ale ja jsem očkovaný"

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

Doba kdy te prodavacka (tedy postradatelna cast spolecnosti) nebo jiny nymand zacne napominat misto toho aby zacali makat sami na sobe a nemuseli delat praci stroju ale neco kreativniho ci prinosneho je zavrzeni hodna .. jdete s komunismem (nechat do neceho kecat plebs - popr hazet proti ustavni restrikce) a fasismem do pi.. .. ti co se boji rymecky ci tezkeho onemocneni by meli co nejrychleji vychcipat jen brzdi lidstvo v rozvoji ! Kdo se boji nesmi mezi zive ..

Reagovat
Front hell

Možná by jsi mohl sám začít dělat něco prinosneho a kreativního místo aby jsi tady psal ty kupy hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kazdeho neco .. nic se nema prehanet.. Nebudu prirovnavat ale tusim ze mam jako jedinec vetsi prinos pro komunitu i stat nez ma cely tvuj rod za poslednich x generaci dohromady.. To mi dava dost volneho casu obcas chodit trollit nymandy a nebo jim tu a tam hodit i nejake info at porad jen nebreci ze se cely svet spikl proti nim jinak by se prece taky meli fajn:D samo jsou to v 99,9% jen ufnukane line kur.y ale i tomu 0,1% neni od veci obcas poradit;)

Reagovat
Front hell

Piš klidně dál. Čím více tvých komentářů,tím více ukazujes jak jsi pro tuhle společnost zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

pise fanousek Arsenalu

Reagovat
Front hell

Tak nějak nevím co s tím má společného komu fandím. Ale asi ti došla slova a proto si napsal takovou tu typickou sracku,kterou píšou lidí co už neví kudy kam. Nehledě na to že jako fanoušek Barcelony bych se v momentální situaci moc neozýval asi není momentálně ve světě více klub v prdeli jako je právě Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

jj 2. nejhodnotnejsi znacka ve sportu .. nech si o tom zdat;) ..

Reagovat
Front hell

Která propouští hráče aby měla na platy a stejně dluží kde může neskutečná hodnota

Reagovat
smazaný uživatel

smat se ze se ma nekdo lepe a argumentovat zcela prazdnymi nadpisy od reuters jejiz vypovedni hodnota je 0 asi jako sance Arsenalu v tomhle desetileti na trofej:D Barca ma ted platovy strop 90mil. eur coz v praxi znamena ze umori 1mld dluh do 5ti let a budou zpatky v boji o trofeje doma i v Evrope .. tyhle pady zazil kazdy vetsi klub viz benfica, united, AC milan a dalsi;) i kdyby ted 5 let prodavali vsecky talenty z akademie a kadr jeste vice oslabili porad na tom budou lepe nez kanonyri kteri skonci do par let jako Derby ci Nottingham forest

Reagovat
Front hell

Dobrá naivita

Reagovat
Front hell

Prostě to co tady píšeš je v praxi naprosto neproveditelné

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja to nechapem. je to proti zakladnej logike a pricetnosti.

Reagovat
protiproudu

Hrozně stupidní příměr. Když řídíš v opilosti a způsobíš nehodu, tak poškozený nemá moc možností, jak nehodě zabránit. Nechat se očkovat aby jsi neonemocněl můžeš a to i přesto, že protistrana očkovaná není a chráníš se dostatečně. A samozřejmě obligátní otázka nakonec: Očkovaní vir nepřenáší?

Reagovat
mistr129

Otázka nakonec je pravdivá, tady nemám jasný názor na to, jestli je to procento, o které se pravděpodobnost přenosu snižuje, dostatečné.

Ale k tomu výše, nechat se očkovat nemůže každý (například kvůli případné silné imunitní reakci), navíc když by neočkovaní nakažení plnili nemocnice, odserou to zase ostatní ať už co do lockdownů, nebo nedostupnosti jiné péče.

Reagovat
mistr129

*ne pravdivá, ale dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Řízení bez vlivu k nehodám nevede?

Reagovat
John Obi Mikel

Očkovaní vir nepřenáší?

A střízliví nehavarují?

Reagovat
GjøvikFF

Samozřejmě havarují. Ale společnost se snažila nastavit pravidla, aby nehod bylo méně tím, že musíš například vlastnit řidičské oprávnění a nesmíš řídit pod vlivem. Nikdo netvrdí, že žádné nehody nebudou, stejně jako nikdo netvrdí, že jako očkovaný v žádném případě nechytíš a neroznášís virus...ale je to cesta k tomu tu incidenci snižovat.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je to přirovnání naprosto přesný, nehod se na silnici stává mraky, kdyby mohli jezdit lidi pod vlivem, bylo by nehod diametrálně víc a s tím i víc lidí ve špitálech a na krchovech. Covid roznáší i očkovaný, ale kdyby nikdo očkovanej nebyl, bylo by diametrálně víc nakaženejch a s tím i víc lidí ve špitálech a na krchovech....

Reagovat
protiproudu

Chápeš že jsi odpověděl na tu otázku?

Očkovaní vir přenáší stejně jako střízliví havarují.

Reagovat
bobis21

Další kdo nechápe jak funguje očkování. Potřeba očkování co největšího počtu lidí ze zabránění dalším mutacím

Reagovat
Busby babes

je to marny, je to marny, je to marny. Dementi to ani po roce a pul internetu plnem dostupnych informaci nechapou.

Reagovat
Kily8

Reagovat
wishmaster

Reagovat
protiproudu

Mutace = klonování. Vir začne klonování a když pronikne do buňky, k čemuž dochází v největší míře při nakažení resp. při projevu nemoci a v mnohem menší míře u očkovaných, s vlastní imunitou nebo po prodělané nemoci. Takže souhlasím s tím, že je důležité očkování skupin osob ohrožených samotným nakažením a průběhem nemoci = snižuje se možnost mutací. Ovšem nesouhlasím s očkováním těch u kterých nemoc nijak nepropukne. U těch dochází z podstaty věci k minimálnímu klonování. Podle mě je tvůj argument nepřesný.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Lof

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Základní problém je, že někteří mají validní, lékařský důvod, proč se očkovat nesmí, nebo pro ně očkování není.

On se do společenského života někdy dostat musí a ty jezdíš kolem opilý, naprosto bezdůvodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Kloppo

Reagovat
mimi_united

Klobúk dole

Čím viac antivaxxerov, tým menej antivaxxerov

Reagovat
smazaný uživatel

Čím více sebevrahů tím méně sebevrahů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že i z takového idiota vyleze občas rozumný názor.

Reagovat
Remt

ne, naopak on je skvelej clovek, jen z nej obcas vyleze shit jako treba ze moc foukalo a proto jsme hrali blbe

Reagovat
martin.b

sebechvála smrdí

Reagovat
Remt

z ownyho vylezla jen jedna dobra vec a to byl ownysearch!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom rozumné?

Reagovat
smazaný uživatel

Jste si velmi podobní. Akorát s tím rozdílem, že z tebe ten rozumný názor nikdy nevyleze.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Nebuďte na sebe tak přísný, musíte se víc snažit, pak Vás tady nebudou mít za idiota.

Reagovat
Tomanatura

Kloppo

Reagovat
Kixi Syhimour

Xisco Muñoz už není manažerem Watfordu. Klub jej propustil po porážce 0:1 s Leedsem. V Premier League odkoučoval pouze sedm utkání, v nichž si připsal sedm bodů.

klasika

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf. Zas tak zle na tom nejsou. Budou nejhůř 15.,pokud vyhraje CP.

Reagovat
homeles8

Já se nenechám očkovat přesně z toho samýho důvodu. Ostatní lidi jsou zmrdi, tak ať klidně zemřou v bolestech, debilové.

Reagovat
Benfica

top koment zatial

Reagovat
Front hell

Článek přesně proto aby se tady sešlo spousta chytraku z obou táborů,kteří budou přesvědčovat ten druhý tábor že jejich názor je jediný správný

Reagovat
Golasso

Na názory sere pes, rozhodují fakta.

Reagovat
Mouser

Reagovat
Front hell

To nic nemění na tom že oba tábory to ženou do takového extrému že je to až trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

covid diskusia je asi jediný prípad, kde to do extrému neženú ani tak diskutujúci ako politici.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš někým schválená fakta

Reagovat
The Krupy

Ty si fakt sprostý

Reagovat
Golasso

Ne, myslím fakta.

Reagovat
valloire

někým schválená fakta?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Což je pochopitelné, když ty názory jdou přímo proti sobě.

Reagovat
Front hell

Což nemění nic na tom že je to už trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Názory nemají stejnou váhu.

Reagovat
Ranoth

na FB plno sraciek o covide, na IG plno sraciek o covide, v TV plno sraciek o covide, uz dokonca aj na Eurofotbale je propaganda na ockovanie... aspon, ze pri otvarani ladničky na mna nevyskoci covid propaganda

Reagovat
fenixLFC

Propaganda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Watford have confirmed that Head Coach Xisco Munoz has left the club, after joining in December 2020. #Watford

Tak Watford nepřekvapivě mění trenéra, to je fakt hrozný klub, určitě letos ještě minimálně vymění

Reagovat
standa91

Hovno a nasrat...az bude vse ok a bude nejaka finalni vakcina JEDNA!!! Tak pak ok..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

Ty seš strašná ovce, sen každýho politika. Nakecá mu sebevětší hovadinu a ty to budeš hájit do roztrhání těla.

Reagovat
VTID94

Reagovat
vladis271

najväčšie ovce sú ľudia, ktorí pozerajú na ostatných ľudí ako na ovce. A potom to hádžu Okamurom, Kotlebom, Ficom alebo Blahom.

Reagovat
valloire

Oni ty ovce jsou vidět a dají se poznat. Bečí přesně tak, jak mají. Okamura je nácek co?

Reagovat
Golasso

Okamura je podnikatel a válce v Břevnově se samy nepostaví . Cestovka pro plyšáky a liberální image už nevynášely, na politickém trhu byla poměrně jednoduše využitelná díra, takže se Tomio rozhodl, že bude politikem. Jestli se pro něj stokrát vyřčená lež nestala pravdou, tak těm svým kecům nejspíš ani sám nevěří.

Reagovat
valloire

A kdopak jde do politiky s touhou pomáhat za pár šupů svým voličům? Tyhle kecy na Okamuru sedí úplně na všechny. Včera byla debata a kdopak tam lhal jako když tiskne? Pan politolog prej varoval vládu loni před další vlnou... To určitě, on si myslí, že si nikdo nic nepamatuje.

Reagovat
Golasso

Tady to rozmělňování viny ve stylu "všeci kradnů" úplně miluju . Nemít iluze o politicích je super věc, ale pokud si mám vybrat mezi odstíny šedi, tak si nevyberu vantablack jenom proto, že nikdo není bez poskvrnky. Jinými slovy – volit Okamuru proto, že ostatní politici taky nejsou ideální, je asi tak geniální nápad, jako vyspat se se syfilitickou šlápotou jen proto, že jsem se zklamal v ženských.

Fiala (nebo jakýkoliv jiný "odstín šedi") se taky těžko jedním výrokem zařadí po bok těch nejhorších chronických lhářů ...

Reagovat
Hachim Mastour

Sulíkom, Matovičom a Kollárom

Reagovat
mistr129

Reagovat
Benfica

Presne

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

zdejší fanoušci Liverpoolu takovou jsou, fenix i třeba Oliver by Kloppa hájili a omlouvali ikdyby Klopp spáchal vraždu

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

este ze si mi to vysvetlil. svetove spiknutie prekukol pri 5 poldecaku, za komancov bolo lepsie a o vsetkom vies vsetko. rozumbrada ako vysita, idealny volic babisa, pitomia alebo slachtu

Reagovat
Bastaron

Reagovat
r.mrazik

tenhle trouba voli SPD

Reagovat
RKBoy

jednoduchý človek, vlastný rozum a názor nemá, len všade palcuje a posmieva a ked už niečo zo seba vypustí, cítiš ako ti odumierajú mozgové bunky.

Reagovat
Maximm9

Nemec se nezapre. Ziju v Nemecku a ani si nedokazete predstavit ty sracky co si clovek obcas precte

Reagovat
standa91

VERIM!!

Reagovat
fenixLFC

Prrsne nwmec sa nezaprie. Inteligentnejsia a vyspelejsia narodnost

Reagovat
Front hell

Reagovat
Tromas

Stejná teorie byla v 40. letech 20. století v Německu.

Reagovat
smazaný uživatel

fanatizmus sa nemení, len jeho obálka sa mení. (Inak nenarážam vôbec na Kloppove vyjadrenie, reagujem na Milanov výkal)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
SCELO

tak ty si inde....

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři světa v pokrytectví.

Reagovat
Lof

Reagovat
Kily8

že si nešiel žiť do Ruska, alebo Bieloruska. Garantujem ti, že tam ti tieto sračky nikto nebude tlačiť do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

zdravi je nemocny a nesvobodny je svobodny

Reagovat
Golasso

Chudák zdraví, snad bude brzo zdravý.

Reagovat
Univerzál

Tak dneska Klopp

Perfektní přirovnání.

Reagovat
Liquid

27% nemocných v nemocnicích v ČR je po obou dávkách očkování a proč pak jsou tedy v nemocnici, když je očkování mělo chránit před tímto těžším průběhem ??? Je to opravdu jen komerční produkt, který příliš nepomáhá.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Hele nemá cenu. Ber to tak, že to fakt byla síla ta denodenní masáž o hrůzostrašném C19 a strašně moc lidí se mentálně upnulo na to, že "vakcína vše vyřeší". A stávající situace, kdy je mnoho validních důvodů do toho *zatím* nejít už je prostě pro ně next-level posun přesně opačným směrem, což logicky dělá bordel v hlavě. Spousta lidí tak vede iracionální debatu se značně pokulhávajícími příměry, je to zkrátka jednoduché

Jak jsem psal již jinde dávněji (a v diskusi mi mnozí dali za pravdu), je nespočet způsobů, jak se starat o své zdraví. Ač je vakcína jedním z nich, jiné cesty jsou stejně (ne-li více) funkční a je tak jedině správné, že zde máme možnost svobodné volby. Ano, na Nově o tom neuslyšíte. Ale to už je opravdu jen váš problém, kde si vytváříte názor na aktuální dění

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
El Cid z City

Počet očkovaných je u starších mnohem vyšší než u mladších, těch 27% vypadá na dobrej poměr.

Reagovat
smazaný uživatel

máš proočkovanejch přes 50 procent populace a jenom čtvrtina lidí, který jsou s covidem ve špitále je naočkovanejch, docela jednoduchý počty, který ukazujou, že to docela funguje

Reagovat
bobis21

Nemůžeš po anti-vaxerech matiku, ani když se jedná o matiku 1. stupně základky

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hlahart

Většina lidí je očkovanejch a i tak, že jsou neočkovaní početně v menšině, tak jsou nemocnice z velký většiny naplněný neočkovanýma. Co na tom nefunguje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a chápeš, že bylo jasně řečeno, že očkování do nemocnice s covidem nepůjdou, že když covid dostanou tak budou mít lehký průběh nemoci většinou bez příznaků, že očkování není 100% víme, toleroval bych ale maximálně 5%, 27% je těžký fiasko

Reagovat
Hlahart

To byl výrok platný v nějaký době. Těžko se může vztahovat pro futuro na mutace, který dopředu nikdo nedokáže popsat. To je snad úplně elementární základ uvažování o tom problému, ne? Zároveň platí, že pokud by byla co nejrychleji naočkována drtivá většina rozhodného vzorku populace = vznikalo by co nejméně mutací = dalo by se lépe predikovat = zajistila by se vyšší účinnost očkování.

Reagovat
fenixLFC

uvedomujes si ze ked je tvoje cislo pravdive tak mas 73% v nemocniciach neockovanych? ako vysvetlit tak vysoke percento?

Reagovat
r.mrazik

zkus zapojit ty hovna,co mas mezi usima

Reagovat
Remt

Nekdy si rikam ze takhle skvelyho trenera si LFC ani nezaslouzi. Zboznujeme te Kloppo!

Reagovat
smazaný uživatel

pisat taketo clanky nema vobec zmysel. fotbalovy trener nam vysvetluje, ze chripka je ako soferovanie v podnapitom stave. toto je parodia na vedu, nehovoriac o obmedzovani osobnych slobod. covid tu bude nadalej i s ostatnymi chripkovymi virusmi s umrtnostou porovnatelnou. to co sa deje povedla obycajnej chripkovej pandemie je systematicke a zamerne nicenie demokracie, slobody a ekonomiky.

Reagovat
Golasso

Přirovnání sice za moc nestojí, ale jinak má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

nemá.

Reagovat
Golasso

Je čerstvá!

Reagovat
celeb

asi tak

Reagovat
oli9

Kdo se chce očkovat ať se naockuje, kdo nechce ať naockuje. Jen to testování se má zrušit... A jet normálně dál

Reagovat
Panini Calciatore

Sorry ale toto je totalny rubbish zo strany Kloppa porovnavat diametralne odlisne veci.

Ludia sa proste nechcu dat ockovat preto ze tej vakcine neveria resp. sa boja.

To je ich jediny dovod.

Minuly rok tu vsetci cakali na vakcinu a vtedy nikoho nenapadlo ze si to nekoniec pichnut nedaju.

Kazdy to bral ako spasu ze potom bude po pandemii.

Bohuzial vyslo na povrch kopec veci ktore to tak ruzovo nedefinuju resp. predtym sa o nich nevedelo a je problem.

Podla mna by sa tito v podstate laici vratane papeza k tomu ani nemali vyjadrovat.

Nech sa vyjadria odbornici a my si uz vyberieme.

Jeden fakt je, ze umiera coraz viac ludi na srdcovo-cievne problemy vratane mladych.

Som si isty ze aj vakcina v tom hra ulohu a ludia nie su sprosti.

Z covidu sa mozes dostat ale ked dostanes tromby do ciev po vakcine tak ti uz nepomoze nic.

Za mna teda Klopp

Spomedzi vsetkych "neodbornikov" sa k tomu podla mna najvhodnejsie postavil Jagr ked povedal:

"Ja tu niesom na to aby som ludom radil co maju robit".

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu.

Reagovat
Kincl

A máš nějakou statistiku nebo studii kde je napsáno, že ty srdeční problémy způsobuje vakcína?

Reagovat
Panini Calciatore

Pokial sa s tym manipuluje resp. veci zatajuju tak sa to nedozvieme.

Ludia odpadavaju a ked sa zistuje ci boli ockovani tak drviva vacsina.

Aby si bol spokojny tak pribalovy letak vakciny udava ze neziaduce ucinky su aj tromby v cievach.

A to si tam napisal sam vyrobca ktory dodnes neruci za svoj produkt.

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej výrobce léčiv nenese zodpovědnost za nežádoucí účinky

přečti si vedlejší účinky panadolu, budeš překvapenej, co všechno tam je napsaný

Reagovat
Panini Calciatore

Ja nehovorim o neziaducich ucinkoch.

Vyrobca panadolu zodpoveda za svoj vyrobok a uvadza neziaduce ucinky.

Vyrobca vakciny nezodpoveda za svoj vyrobok a uvadza neziaduce ucinky.

Vidis ten rozdiel?

Vsetky vakciny su doteraz schvalene EMA-ou len podmienecne, ani jedna nepresla kompletnym schvalovanim ako je to u liekov ako je aj napr. panadol.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Panini Calciatore

Co znamena rucenie? Ze ked niekto zomrie na vakcinu tak ho ozivia ci co?

Tomu to uz bude prd platne. Ani len pozostalym nevyplatia co by mali.

Vsetko je to len na oko. A never konspiracnym webom ktore maju za ulohu sirit propagandu zapadneho sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa.....eeeee.....coze?

Reagovat
Kiwi-21

Vím ve svém okolí o dvou případech a minimálně u jednoho z těch dvou případů řeknu jistě že až po vakcíně,do té doby naprosto zdravý člověk

Reagovat
Mariano13

Väčšina ľudí sa nechce dať očkovať, kvôli (tiež neodborným) politikom. Z Krčméryho si robia srandu, alebo ho majú za zapredanca, z drvivej väčšiny doktorov, ktorý prosia ľudí aby sa očkovali a boli zodpovední takisto nič, pretože na 10000 takýchto doktorov sa objaví jeden dr. Bukovský, ktorý povie, čo oni chcú počuť a to im stačí, už je pre nich najväčší odborník na svete a mal by dostať nobelovku. Za to, že Klopp povie niečo s čím nesúhlasíš, je pre teba laik, ktorý sa nemá vyjadorvať a ty tu bez zábran komentuješ, ako najväčší infektológ.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Feind

ja uz rok planuju, ze se necham ockovat

teda az prijdou s necim, co funguje

Reagovat
bobis21

Tak to už jsi tam měl být dávno

Reagovat
valloire

a proto v Izraeli maj co maj

Reagovat
Golasso

Z hlediska Izraele se do toho míchá víc věcí:

1.) Mají vysokou proočkovanost v "normální" komunitě, ale mají velkou skupinu ortodoxních věřících, kteří se očkovat odmítají. Ve výsledku to takoví premianti nejsou, jak se o nich traduje.

2.) Spousta laiků je krmena médii daty o Izraeli, která jim nic neřeknou. Vysoká proočkovanost znamená víc očkovaných v nemocnicích s COVIDem, to je nevyhnutelné stejně tak, jako že potkáš víc očkovaných na ulici. Další vliv má to, že populace není očkovaná rovnoměrně, ale víc očkovaných máš mezi starými a nemocnými, kteří končí častěji v nemocnici. Porovnávat účinky očkování z hlediska hospitalizace mezi očkovanými a neočkovanými bys mohl leda tehdy, kdybys měl naočkovaných přesně 50 % lidí napříč všemi skupinami obyvatel.

Reagovat
valloire

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/izrael-ockovani-vakcina-delta-opatreni-covid-koronavirus-cesko-treti-davka_2108040653_eku

jo jasně, ale ty vakcíny tak úplně nefungujou, za mě je lepší přirozená imunita získaná prodělaným covidem

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Golasso

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/data-funguje-ockovani-jak-cist-dulezitou-statistiku-174087

Ten článek v podstatě nic objevného neříká, znovu odkazuji na to, co jsem napsal nahoře + přikládám článek, kde je to vysvětleno detailněji a po lopatě. Jediná znepokojivá věc, se kterou se původně nepočítalo, je nižší ochrana proti variantě Delta. To je bohužel blbý, ale i tak ta ochrana tam je a řeší se, jak situaci zlepšit v rámci třetí dávky.

Co je podle tebe lepší, je celkem jedno, názor většiny vědců mluví jinak.

Reagovat
valloire

většina vědců...přirozená imunita je vždy lepší než umělá, to platilo před covidem jaksi vždycky

Reagovat
Golasso

Víš, jak funguje ta vakcína?

Reagovat
valloire

jistě, právě proto

Reagovat
Golasso

tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

A ty áno?

Reagovat
Golasso

Já ano, ale podle tvých příspěvku soudím, že na to máš nějakou vlastní alternativní teorii, takže to ani nebudu zkoušet

Reagovat
Golasso

Jinak jestli ten tvůj článek nekecá, tak 62 % očkovaných v Izraeli je dost málo na to, aby se furt předhazoval jako vzorová země.

Reagovat
bobis21

Data z Izraele to právě potvrzují. Ale já vím že s tebou to nemá cenu, zase budeš předstírat že umíš statistiku lépe než statistik. Vymytý mozek nic nepřesvědčí, takže s tebou ani ztrácet čas nebudu.

Reagovat
valloire

já vim, nogo zony neexistujou

Reagovat
Hlahart

No-go zóny existujou. Pro mě jsou to třeba facebookový diskuze pod příspěvky Tomia Okamury.

Reagovat
valloire

Jasně...a jinde?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
El Cid z City

Nejdříve covid neexistuje,všechno se to dělo jenom kvůli prachům za testy. Tolik nakaženejch bylo jenom dílem nespolehlivejch testů,co překrucovaly výsledky a z negativních dělaly pozitivní. Teď tolik málo nakaženejch není dílem očkování,ale samozřejmě promoření..ale jakého, když covid nebyl?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Rádio Jerevan ti jiste rádo zodpoví

Reagovat
mistr129

Reagovat
Csaplárova past

Kazda epidemie a pandemie zkoli slabe kusy, to je holt priroda. Pojdme se ale zamyslet, kolik tech mrtvych bylo v rizikove skupine jen vlastni vinou a nerizenym zivotnim stylem. U takoveho jedince je to jen ukonceni mizerneho zivota a usetreni nemalych prostredku na jeho lekarskou peci v budoucnu, ktera by byla znacna. Infarkt, obezita, cukrovka 2. typu. A co je jeste horsi, dostali se na ventilaci a zabirali ve spitale misto lidem, kteri za to tolik nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som uz davno vravel, mali by sme odsudit nepricetne nazory a nemali by sme tolerovat idiociu a pomylenost. Neurobilo sa to tak, tu je vysledok. Absolutne nepricetna reakcia cloveka, ktory potratil sudnost.

Reagovat
Liquid

to je hroznej idiot ten Klopp

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavní téma "odborníků" se mění, míra čuráctví nikoli. Díky bohu ❤

Reagovat
Posledni Kovboj

Ultimatni kombo bude, az se sem bude valit vlna migrantu, ktery budou ockovany.

Reagovat
Kily

Reagovat
Kang & Kodos

To sem snad i začnu chodit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

a ještě budou teplý

Reagovat
Posledni Kovboj

a budou chtit adoptovat deti

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Benfica

Btw pred rokmi im nevadilo nahodou ze ockovani nie su?

Reagovat
Posledni Kovboj

myslis...pred tim nez existoval Covid-19?

Reagovat
Benfica

Hej

Reagovat
Posledni Kovboj

aha

Reagovat
soukup

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Uwe háže buly

Dement

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Neříkal ještě nedávno, že na tohle není odborník, tak se k takovému tématu nechce vyjadřovat?

Reagovat
VTID94

Reagovat
valloire

možná prozřel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak se asi odborníkem stal

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na začátku. Od té doby jsme všichni amatérští imunologové a experti na vakcinaci.

Reagovat
smazaný uživatel

peníze nesmrdí

Reagovat
Front hell

A u toho měl zůstat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pablos

Ta nutnost diskutujících mluvit za společnost a za svou ,,stranu" je úsměvná Kurva tak, když se nechá člověk očkovat, tak má asi důvod, když se nenechal tak má taky důvod. Ale vyměňovat si ty důvody, když je každej opačný...

Reagovat
valloire

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fenixLFC

az na to ze ten kto sa neockuje nema ziaden objektivny dovod vsetky co uvadzaju su bud polopravda alebo vyslovene loz

Reagovat
Bastaron

Reagovat
marke7

Ty jsi nebezpečný.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Kámo Ty máš vážně tak akorát. Pls dej si tu práci a rozšiř si obzory. Díky.

Reagovat
valloire

co prodělanej covid a následný protilátky? oni to ale ještě neschválili politici co, takže pro tebe to neexistuje blbe

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Baronne

Ty si fakt těžce omezenej vylízanec

Reagovat
Front hell

Ty jsi stejně hloupý jak Csáková,ale z druhé strany

Reagovat
Lof

Ježiš už drž hubu.

Reagovat
Edgar Davids

asocialni psychopate, vis o tom, ze jsi nebezpecnej svymu okoli?

Reagovat
Acquanni

Ano, třeba já prostě doufám, že to budu chytat co nejčastěji a roznášet mezi co největší počet lidí, vždy se pak směju, když na seznamu vidím čísla nakažených, kolik pak z toho bude moje zásluha, dělá mi to fakt dobře na čur**a

To, že ta vakcína prostě neprošla dostatečným testováním, jaké by u vakcín a léků být mělo, není rozhodně důvod Můžeš nesouhlasit, ale říct, že je to lež je nesmysl.

Reagovat
kiwwi

je to loz

Reagovat
valloire

ono to prošlo dostatečným testováním nebo se ti jenom líbí ty věci co dělá vaše vláda?

Reagovat
kiwwi

jj som normalne cely bez seba z toho, co robi nasa vlada, som uplny masochista

ano, ockovanie preslo dostatocnym testovanim a potvrdi ti to kazdy relevantny vedec alebo lekar

Reagovat
valloire

Ne neprošlo a kdo to tvrdí je úplatnej šarlatán. Takhle rychle to ani nejde, ta vakcína se podávala ve fázi testování a pokusný králici byli tisíce lidí...víc psát nebudu...

https://www.mediciproockovani.cz/jak-se-schvaluji-vakciny/

Reagovat
kiwwi

co to prosim ta taras a ako ten link podporuje tvoje taranie?

Reagovat
valloire

Co přesně táram? Si to přečti, testování trvá i 10 let a pohádka o tom, jak to bylo předpřipravený je pro...

Reagovat
kiwwi

Ok, ty si si nieco precital a kedze tomu, co si precital zjavne nerozumies, tak sa ti to pokusim vysvetlit. Pojdeme na to cestou komentar za komentarom, aby si neutekal od temy, nevynechaval casti, ktore sa ti nehodia alebo neprekrucal...takze pojdeme krok po kroku

"Celý proces testování od základního výzkumu až po udělení registrace mnohdy trvá i 10 až 15 let."

OD ZAKLADNEHO VYSKUMU az po UDELENIE REGISTRACIE - to je zaciatocny a koncovy bod - dufam, ze zatial tomu rozumies

Zakladny vyskum mrna vakcin niekde pred 30 rokmi. O vektorovych sa ani nemusime bavit.

Reagovat
valloire

Klasickej argument a víš i za B, že mrna byla zakázána a tudíž nebyla testována na lidech a celej slavnej covid není vůbec standartní nemoc? Doufám, že tomu rozumíš

Reagovat
kiwwi

mozes mi o tom povedat viac - samozrejme dufam, ze dodas aj relevantne zdroje

poznamka pod ciarou: testovaci proces od zakladneho vyskumu az po udelenie registracie trvajuci 10-15 rokov neznamena, ze 10-15 rokov sa testuje na ludoch

Reagovat
valloire

Tak jasně, ale určitě to není půl rok ne? Vedlejší účinky jsou neznámé a trvá to o dost dýl. Tady byla prostě objednávka na vakcínu, tak se všechno hrozně urychlilo a třeba ty trombozy, o kterých prosakují zprávy, je jeden z vedlejších účinků jež jsou zatím známé.

Reagovat
kiwwi

to si toho vela nedodal (samozrejme okrem svojich laickych domnienok)

vedlajsie ucinky su naprosto zname, testovanie trvalo dostatocny cas, proces bol administrativne urychleny, preslo to cez dve najvacsie a najprisnejsie liekove agentury FDA a EMA (pokial sa teda bavime o AZ, Moderne, Pfizer, J&J) a je jasne preukazatelne a preukazane, ze pozitiva vyrazne prevazuju nad rizikami

mimochodom tromboza je je taktiez jeden zo sprievodnych javov covidu, ale narozdiel od vakciny je to v omnoho vyssom percente, tzn. ludia, ktori po vakcine dostali trombozu, by tu trombozu pri infikovani dostali s najvacsou pravdepodobnostou tak ci tak a mnoho ludi vdaka vakcinacii dokonca tu trombozu nedostalo

samozrejme, mozme sa dalej bavit, ale poprosim ta, v nasledujucej reakcii na svoje tvrdenia pouzi relevantne zdroje, aby sme sa mali coho chytit, pretoze takto to nema velky zmysel

Reagovat
valloire

Zajímali by mě tvoje relevantní zdroje, protože zvýšený výskyt trombozy u AZ je dokázaný a nějaká pravděpodobnost, že by ji dostali tak či tak je stejný tvrzení jako že na covid, když máš cukrovku a jsi tlustej, tak na co vlastně umřeš? Umřeš tak či tak, covid necovid. ...Opravdu si ty zprávy neschovávám, ale četl jsem jich dost a názor mám jasný. Ty v podstatě opakuješ oficiální mainstremový názor a postoj.

Reagovat
kiwwi

Ak sú vedci, lekári a farmakológovia mainstream, tak rad budem opakovať ich postoj. Zaujímalo by ma, koho postoj opakujes ty, pretože z vlastnej hlavy to nemáš.

Reagovat
valloire

to ani ty

Reagovat
kiwwi

ved ty ani nevies citat

Reagovat
valloire

Jj, zápasím s tím od základky.

Reagovat
kiwwi

a napriek tomu si myslis, ze mas co povedat ku komplikovanym temam ku ktorym nemas akekolvek vzdelanie a odbornost...taky je dnesny svet

Reagovat
valloire

tak tady to je jenom diskuze a takovej je dnešní svět, kdy i ty, bez vzdělání a odbornosti jak říkáš, o tom diskutuješ

Reagovat
kiwwi

ja ale opakujem to, co povedali ludia, ktori na to vzdelanie a odbornost maju...to je ten velky rozdiel

Reagovat
valloire

ale to i já

Reagovat
kiwwi

tak to som si nevsimol...tak sa mozme vratit na zaciatok debaty a ty mi mozes povedat nejaku svoju vyhradu a uvedies k tomu nejaky relevantny zdroj, idealne taky, s ktorym sa stotoznuje naprosta vacsina odbornej obce

Reagovat
valloire

Jo tak naprostá většina..., co když ta tvá naprostá většina je pouze na výplatní pásce farma firem? Určitě jsi se setkal s tím, že ti doktor předepisuje jeden konkrétní lék, dejme tomu condrosulf a druhý nechce, protože bere prachy od jiných? Takže si pusť dr. Hnízdila třeba, ale ten zas nesplňuje tvý požadavky většiny.

https://www.youtube.com/watch?v=yDIzztUQrJk&ab_channel=PetrLunak

Reagovat
kiwwi

jj, aj u nas mame takeho, vola sa dr. Igor Bukovsky

Zaujimalo by ma jedno, ked ta boli zub, ides si ho dat osetrit k ortopedovi, urologovi alebo ku koznemu? Alebo sa nad tym racionalne zamyslis a pojdes k zubarovi?

Reagovat
valloire
Reagovat
kiwwi

hadam, ze Pekovu mas ako tajne eso v rukave

ale vazne...aj u nas sa najdu nejaki lekari, ktori tvrdia, ze Covid je vazna chroba, zabija (najcastejsie starych a chorych), ockovanie je cesta, tzn. idu v konsenze s drvivou vedeckou obcou, len maju na niektore veci iny pohlad - konkretne tento na Ivermectine a ockovanie ludi co to prekonali

to je uplne v poriadku az teda do momentu, ked im to dalsi vedci nevyvratia - co sa aj v tomto pripade stalo...nerozumiem tej potrebe najst si spomedzi 100 vedcov najst si nejakeho, ktory aspon ciastocne podporuje protiprud a ignorovat tych zvysnych 99...vysvetli mi tie myslienkove pochody - tych 99 je zaplatenych a ten 1 je dostatocne odvazny? Alebo 99 sa ich myli a tento moj 1 ma pravdu? Takto skepticizmus nefunguje.

ved uz existuju data a metastudie o tom, ze Ivermectine nefunguje a ze covidom sa mozes nakazit opakovane, dokonca su pripady, ze druhy priebeh je tazsi ako ten prvy - napr. u nas alebo v Cesku (alebo v spuste dalsich krajin) ockovali tych co covid prekonali takmer okamzite a nic take ako tento vedec sa nestalo, vsetko bolo v poriadku. V Rakusku napr. nechceli ockovat ludi po prekonanom Covide, kym nepreslo aspon 6 mesiacov, boli omnoho opatrnejsi, ale myslim, ze uz aj tam od toho upustili a ockuju kazdeho

Inac podla tvojej logiky, aku mas zaruku, ze tento pan nie je na vyplatnej paske vyrobcu Ivermectinu? Paradoxne by som ti vedel dat hint na odpoved, ktorou by si ma odzbrojil - Vyrobca Ivermectinu ho neodporuca na liecbu a verejne tvrdi, ze nefunguje, takze asi si neplati lekarov, aby ho propagovali - no len tymto by si odzbrojil aj sam seba

toto su take bizarne debaty...chapal by som im este pred spustenim ockovania alebo uprostred prvej vlny, ked sme nemali data a uplne sme tomu nerozumeli (koniec koncov aj uznavani vedci menili svoje nazory a odporucania podla najnovsich poznatkov, co je uplne v poriadku, takto ma fungovat veda - narozdiel od tej "druhej strany", ktora si mysli, ze tym, ze su konzistentni uz 2 roky, tak vlastne dodavaju svojim tvrdeniam legitimitu)...ale teraz? Ked uz presne vieme ako ten vir funguje, ked vieme koho najviac postihuje, ako sa siri, ako sa (ne)da liecit, ked mame zaockovanych 2.5 MILIARDY!!! ludi 2 davkami a 3.5 miliardy aspon jednou davkou? Chapal by som to v pripade, keby sme boli jedina alebo jedna z mala krajin, kde sa nieco take deje, ale worldwide vsade uplne rovnaka situacia? Napriec roznym zamepisnym sirkam, politickym systemom, roznym kulturam, proste naprosto vsade? Ved dokonca aj v krajinach, kde mali politicki lidri kadejake prapodivne nazory na covid, tak aj tam vedci razili jednotnu teoriu a casto krat boli za to verejne kritizovani, sikanovani a napadani. To si naozaj myslis, ze statisice vedcov po celom svete su podplateni, dohodnuti a vsetci drzia liniu, nechavaju sa sikanovat a nikto nevystupil z radu len pre peniaze? Toto si moze mysliet len clovek, co naprosto nerozumie tomu, ako funguje veda a zabludil vo svete konspiracnych teorii. Koniec koncov, nie je vobec nahoda, ze ludia, ktori spochybnuju vedecky konsenzus pri covide, razia spustu dalsich konspiracnych teorii a ich profil sa velmi napadne podoba

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ted Clubber Lang

Reagovat
VTID94

Nejsom očkovaný ale som zástanca. Viac neplodnosti menej ľudí. Výborne vymyslené je nás moc proste...spojler INFERNO

Reagovat
John Obi Mikel

To dává velkou logiku. Světové špičky chtějí snížit počet lidí. Jakých? No přece těch, co je podporují a uvěří jim. Aby zbyli jen jejich odpůrci.

Reagovat
VTID94

Na tom nezáleží znížiť počet ľudí. Je nás moc očkovaný neočkovaný to je jedno

Reagovat
Pablos

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Benfica

alebo farma firmy si schalne nechaju zabit svojich zakaznikov..

Reagovat
smazaný uživatel

ono je snazsi premluvit hloupejsi vetsinu + je to vyhodnejsi a nechat si tu chytrejsi mensinu , ktere se to pak vysvetli ze to bylo nevyhnutelne reseni a vyslevtlit to chytremu cloveku jde lepe nez hlupakovi :-)

Reagovat
Golasso

Až se budou snažit něco vysvětlit odpůrcům očkování, tak si na nás ještě se slzou v oku vzpomenou, (j)elita jedna

Reagovat
Infi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Belveder

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Si asi pleteš vakcinaci s vasektomií

Reagovat
Witcher

ne asi zabanovat všechny neočkovaný

Reagovat
VTID94

Reagovat
smazaný uživatel

S dovolením si zde půjčím "My body my choice". Zajímavé, že u potratů to platilo a tady najednou ne

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fakt zajimavy. Uplne jako kdyby ten rozdil byl v tom, ze v jednom pripade na zdravi ohrozujes jen sebe a v druhym pripade i ostatni lidi. Demente.

Reagovat
Lacko_Boh

ty si dement

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No, v prvním případě rovnou tho člověka zabiješ. Ve druhém dostane covid, není o čem. Demente.

Reagovat
fenixLFC

v prvom pripade to nie je clovek ale nevadi

Reagovat
RKBoy

no ono prakticky zabíjaš další život, neohrozuješ len seba..

ako neočkovaný možem niekoho "ohrozovať "len teoreticky a na základe toho ma nemá nikto právo obmedzovať či diskriminovať... podla tejto logiky som potom ohrozovaný každým človekom na ulici jazdiacim na aute či držiacim nejaký nebezpečný predmet.. nehovoriac a kvante iných vírusov.

Tí čo sa chceli ochrániť si dali vakcínu a tí čo jej neveria, resp. si myslia že majú dostatočnú imunitu nie.. a to je už len na nich čo dalej bude, ty ako očkovaný by si nemal mať už strach a už vobec sa starať v takejto veci do života iných.

Reagovat
smazaný uživatel

lépe bych to nenapsal :)

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tu se zase vyrojilo dementnich panbickaru

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fenixLFC

byt potomkom takychto ludi a dostat od nich vychovu je ohrozenim celeho sveta

Reagovat
Allianz_Arena

Je neuvěřitelné, že je tohle někdo schopný srovnávat

Reagovat
RKBoy

určite je to zmysluplnejšie porovnanie ako tento hlúpy blábol od Kloppa.

Reagovat
patas92

No to fakt ne

Reagovat
RKBoy

takže porovnanie

dobrovoľne opitý, dobrovoľne sadajúci si za volant s veľmi pravdepodobnou a praktickou možnosťou niekoho zabiť či ohroziť je rovnaké ako

neočkovaný, zdravý človek bez akýchkoľvek symptonov si kráča vonku po ulici či sedí v MHD ktorý može teoreticky preniesť vírus?

tak to ok.. rovno všetkých pozatvárať, postavať koncetračné tábory a nikoho nepustiť von pokiaľ ho nenapichajú aspoň 10 dávkami, čo z toho že vlastná imunita je efektívnejšia a lepšia ako akákoľvek vakcína, a že vírus može byť prenášaný aj očkovanými ktorý sú tiež čoraz viac hospitalizovaný, načo riešiť praktické otázky ako túto chorobu liečiť aj bez toho ako niekoho napojiť na stroj alebo len poslať domov a čakať kým to prejde, načo podporovať zdravotníctvo aby malo lepšie prostriedky, viac personálu a lepšie podmienky..

nie, ľudia sa tu budú handrkovať o mizerné vakcíny a kto ich má a kto nie, je len otázka času kedy sa u nás začne diať to isté čo v Austrálii a to už nebude nadšený nikto.

ja tu nikoho neurážam ani nikoho neodsudzujem na základe jeho osobnej volby a názoru, nikto tu nikoho neočkovaním nezabíja a ak si niekto myslí, že áno, tak to rovnako platí pre očkovaných čo sa netestujú a šíria to tiež...

kým sa nenaučíme žiť s týmto vírusom ako s každým iným, bude to dookola to isté.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Klopp Klopp. Si Ťa značíme medzi konfidentov, dôverníkov, spolupracovníkov a servilných pomocníkov despoticko-zločinno-totalitného systému.

Klopp Klopp, sme radi, že sa o seba staráš. Ale staranie sa o nás, láskavo nechaj na nás.

https://www.johnccarleton.org/BLOGGER/2021/08/07/written-proof-cdc-has-no-isolated-purified-sample-of-sars-cov-2-virus-that-causes-covid-19/

Reagovat
Didier Drogba

Očkování je snad na ochranu sebe samotnýho, ne? Jestli chce někdo chránit okolí, tak může použít respirátor

Reagovat
Didier Drogba

nebo vlastně roušku, respirátor ty sračky taky pouští do luftu

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si stoupnout si dvojmetrového rozestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Jacquese Attalli Bilderberg

„Budúcnosť bude o hľadaní spôsobu, ako znížiť populáciu. Samozrejme nebudeme schopní ľudí popravovať, ani im stavať tábory. Zbavíme sa ich tým, že ich presvedčíme, že čo s nimi robíme, je pre ich dobro. Niečo nájdeme, alebo spôsobíme pandémiu zameranú na cielené skupiny ľudí, spôsobíme skutočnú hospodársku krízu, alebo vírus, ktorý postihne starších ľudí. Na tom nezáleží! Slabí a vystrašení tomu podľahnú! Hlúpi v to uveria a sami požiadajú o liečbu. Postaráme sa teda o liečbu, ktorá bude riešením. Výber idiotov bude teda urobený samovoľne. Na jatky pôjdu sami.“

Reagovat
Swarley

Arnold Rimmer

Nachystejte květináče, na Vánoce jsem zpátky. Nebo tak nějak.

Reagovat
Golasso

Mahatma Gandhi

"Send bobs and vagene"

Reagovat
Golasso

Měla být reakce na hvězdu z Hollywoodu

Reagovat
smetos

Ockovani by melo zamezit horsimu prubehu nemoci. Na JIPu lezi prevazne neockovani. Pokud se tedy dobrovolne odmitnu ockovat, mel bych s tim pocitat a taky bych tem odmitacum tu nadstandartni peci nechal proplatit. Samozrejme jsou pak vyjimky ktere to ockovani ohrozuje na zdravi, po tech bych to nevymahal. Zni to blbe ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ho, revolucionár jeden malý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezva, beru. Za předpokladu, že péči si budou hradit třeba i kuřáci, alkoholici, drogově závislí, 150 kiloví přežírači s hubou věčně mastnou od bůčku, a v neposlední řadě i očkovaní s nákazou. V jejich případě by měl nést další náklady výrobce sračky, tak ať si to uplatňují u něj. Aha, nelze, ale proč mě to má zajímat ? Věděli to, rozhodli se - takže žádná péče pro ně z pojištění .....

Reagovat
Front hell

Taky by si třeba pobyt na jipce mohl platit člověk který vědomě překročil rychlost a vyboural se. Zní to blbě ale je to tak.

Reagovat
ratusek

šašek

Reagovat
DreamTeam

Ten to má v tý hlavě taky řádně vymleté, pokud tedy podobný hovna nemá říkat na pokyn klubu .

Reagovat
Mořská vosa

To snad ne... Masírka už i na Eurofotbalu.

Reagovat
The Krupy

Ak by prišiel covid pred tridsiatimi rokmi, boli by sme zaočkovaní všetci a mali by sme pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred 30-timi rokmi by to nikto neriešil. Práve sa vďaka jednému povaľačovi a ožralovi rozbíjala republika a likvidovalo hospodárstvo.

Reagovat
Salfovic

Pravda o zrůdě

Reagovat
The Krupy

Tak pred dvadsiatimi, to je jedno. Išlo mi o to, že ľudia nečítali na internete kokotské hoaxy a výmysly a kvôli dezinformáciám neboli až tak vymletí.

Reagovat
Malresi

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tomas Kazu Joker

To říkal jeden virolog. Kdyby se pravé neštovice očkovali v době internetu, tak se jich nikdy nezbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Občania, občania! Súdružky a súdruhovia!

Čoskoro nám začína letná sezóna. Chceme sa zabaviť, chceme si oddýchnuť, chceme si užiť.

Ale pozor! Hnusoba je tu stále prítomná.

A preto, s očkovaním tento rok štartujeme už v apríli!

Registrovať sa na 107-mu posilňujúcu dovolenkovú vakcínu môžete od 1.apríla.

Registrujte sa už dnes!

Súdružkám a súdruhom, ktorým došlo v straníckej knižke miesto na potvrdenie o vakcinácii (v časti prílohy), nech požiadajú svojich straníckych referentov, alebo súdružky na personálnom oddelení o nové očkovacie doložky.

Tí občania, ktorí sú moderní a používajú aplefóne, nech si stiahnu na stránke ministerstva propagandy novú aplikáciu "Vakcinačná Doložka".

Reagovat
smazaný uživatel

Udělejme už ale fakt opravdu a vážně snad poslední tečku. Společně to zvládneme !

Reagovat
Přéma

Kretén.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mikesh

Reagovat
Mořská vosa

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto přesný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude třeba zakázat všchno, abychom ochránili ostatní, už nikdy nevylezem ven z domu. Mohl by na nás spadnout sousedčin květináč, pokousat nás pes, hned na to bychom mohli spadnout do kanálu a tam by nás mohla kousnout krysa s novou nakažlivou nemocí. Tím pádem je nutno zakázat květináče, psy i kanály. A samozřejmě to je vše k ničemu, pokud nevynalezneme vakcínu proti všem nemocem, které teprve přijdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Další vymytý z Anglie. Poté, co je už déle známo, že očkování nezabrání, aby se dotyčný nenakazil a je dál přenašečem, akorát privilegovaným a tedy víc nebezpečným, protože může mít nákazu, ale s průkazkou ho nikde nekontrolují, poněvadž jde o peníze a zisky a moc, ne o lidi ..... Navíc časově nakrátko, zas další a další dávky .... Rozhodit si přirozenou imunitu těla, zadělat si na zdravotní jiné komplikace ..... každého věc. O tom se samozřejmě psát nebude. Tak se nech očkovat a furt neotravujte ty, co to vidí jinak. Druhé tím před ničím nechráníš a vůči sobě se rozhodni, jak chceš....... Prostě konečná - dotace, rasismus, covidismus, zelené plány .....

Ty magore z fritzkova - výrobce jako první zajímá, aby za nic neměli odpovědnost, v rozhodovacím řetězci nikdo neponese zodpovědnost při problému - ale já jsem nezodpovědný "opilec za volantem" , když to nechci ......

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda ale dementni nazor

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Higi

Neví někdo jestli je očkovaný Cristiano Ronaldo? Zajímá mě to, díky za info...

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy naposledy si žral holuby z nosy? zajímá mě to, díky za info

Reagovat
Infernoqt

Tak dobrý trenér a tak hloupý člověk.

Reagovat
RKBoy

len hlúpe porovnanie, vakcináciu podporovať može, na tom nie je nič zlé.

Reagovat
Skalda29

Pokud to dostanu a roznesu to na někoho jiného: moje chyba, ne jejich," dodal. ... Co to je za blábol? Už na začátku nemocí jsem nechápal, proč se někteří lidi omlouvali že někoho nakazili, Djokovič apod...

Reagovat
Shevchenko

Hezký je fajn že se občas najde někdo.kdo to řekne na plnou hubu

Reagovat
Mikesh

Co je hezkého na tom, říkat na plnou hubu nesmysly?

Reagovat
Shevchenko

Nesmysly máš v hlavě

Reagovat
Robbie

Kloppe,Kloppe ty si vyjebanec !

Reagovat
smazaný uživatel

5 let tolerance - neb do te doby snad prozrou i ty nejtupejsi hovada a fatalne slepy duverivci.. pokud i potom budou podobne ovce meli by se v zajmu rozvoje a vyvoje spolecnosti utratit nebo alespon nahnat do pracovnich taboru

Reagovat
smazaný uživatel

vklidu, frekvence vakcinace se bude neustále zrychlovat, až se pak vymění vakcíny za herák a všechno dobře dopadne

Reagovat
vceradnesazitra

Radši dál kopej do míče a nevyjadřuj se k věcem, o kterých víš jen to, co do tebe nalila média.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

To přirovnání se mi sice moc nezdá, ale jestli to pomůže k tomu, aby zvedl svůj zadek a šel se naočkovat aspoň jeden člověk navíc...

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kily8

Ono to už vyzerá, ako 2 nezmieriteľné názory dvoch táborov, ktoré sa nikdy nemôžu zhodnúť. Keď to zhrniem: 1. tábor hlúpych oviec: sú to vačšinou vysokoškolsky, ale aj stredoškolsky vzdelaní ľudia vzdelaní ľudia, s vyšším iq, ktorí sú natoľko hlúpi a zdegenerovaní, že ohľadom očkovania počúvajú odborníkov na danú tému, rešpektujú hlúpu Európsku liekovú agentúru a nedokážu prekuknúť, že tu je lobby židojašterov, zlého západu, mimizemských iluminátov a farma firiem. Takisto sú naivní aj v iných veciach: nevedia, že dvojičky si zhodili američania sami, že Elvis stále žije a pod.

2. skupina sú múdri ľudia, ktorí majú povačšine základné vzdelanie, alebo bez vzdelania, robia tie najťažšie povolania, ako skladníkov, murárov, šoférov a niesú zblbnutí školami, ktoré ovládajú Sorošovi žoldáci, židojašteri a ilumináti. Títo múdri ľudia neveria hlúpim odborníkom, ale vodcom, ktorí nikdy nepodlahli inteligencii a odhalili všetkých nepriateľov a privedú nás ku krajším zajtrajškom a pred od skazeného západu, spať k našim ruským bratom, ako Fico, Zeman, Kotleba, Okamura, Slota, Mazurek, Klaus, pod vedením božského Trumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně nejlepší jsou pak ti, kteří automaticky považují za hloupé ty, jenž mají jiný názor, ať už politický, medicínský, jakýkoliv, prostě jiný názor.

Reagovat
masly008

A pak je tu ještě 3. skupina ve které jsi ty a to jsou dyliny.

Je jedno jakou mají školu a koho volí , prostě jsou jen dyliny.

Reagovat
Front hell

Jj. Každý kdo se nenechá očkovat = max základní vzdělání ( většinou pozice skladník, šofér atd)

Každý kdo se nechá očkovat = min středoškolské vzdělání, inteligentní šlechta. Tohle tvrzení je asi tak hloupé jako si myslet že každý Slovák je bača co suka ovce. A nejvíc smutné je že tomu asi i věříš možná by neškodilo si zajít ven a podívat se kolem sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

no way:D hele Sionisty bych do jednoho strilel ale plest si je s zidama je nekde mezi total ignoraci a demenci. Mimozemstani a jesteri? Nebude mozna od veci na chvili vysadit DMT, LSD a trochu si doplnit vzdelani ktere tak zatracujes - ver nebo ne ale ne vsechny instituce stoji za hovno a jsou i takove obory ktere veru smysl studovat maji a prinasi pro lidstvo i mnohonasobne vetsi prinos nez napr. skladnici, ridici a dalsi profese zcela nahraditelne stroji (roboty) ci automatizaci vyroby jako takove (viz. automobilovy prumysl, dvevo tezba resp tezba vseobecne, mas uz i roboticke mc donaldy:D) .. Zeman s Klausem jsou prasivy zlodeji kteri nechali rozebrat hned 2 narody neb slovaci se trhli prilis pozde. Okamura je prskajici decko s malym sulinkem ktery neumi zhola nic jen cte komenty a pak necha agendu vyrabet hesla pro nejvetsi prostacky. Prachy ma z manzelstvi vsechny obchody ktere angazoval sli ke dnu a ackoli je emigrant cast jeho kampane je zamerena proti nim jak moc musi byt clovek hloupy aby v nem mohl videt vzor ci cokoli jineho nez odpad? ty nacky co tam jmenujes dal nema snad ani smysl komentovat .. Lock downy apod nesmysli jsou fatalni shit ale mas moznost se branit u ustavniho soudu a za kazde prikori ti casem bude prirknuta vetsi satisfakce nez bys cekal. Veskere "narizeni" maji fungovat jako doporuceni a pro rizikove skupiny maji byt doporuceny ochranne pomucky s nejakym prispevkem at uz uplnym ci castecnym od pojistovny/statu .. zbytek at si zije jak jim veli nejlepsi svedomi a vedomi .. nutit je samo blbost - na Sk kde tusim zijes ci odkud pochazis (?) to pobrali az po par pokusech davu nabehnout do snemovny a tak otocili na loterii a bonus kdyz do ni nekoho privedes .. tak jako tak uz to bezi a nikdo nerika ze kvuli tomu musi kdokoliv ohnout hrbet .. mozna pres nej dostane ale tak to bylo v boji za svobodu vzdy ..

Reagovat
smazaný uživatel

btw. s tim ze nejmoudrejsi jsou rolnici apod odpad prisli uz pred vic nez 100 lety. aby se takova nesmyslna ideologie udrzela znamenalo to vyvrazdit vic nez 100milionu civilnich zivotu o poctu migrujicich ze sovetskeho bloku nemluve.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proste potrebuji premluvit dost hlupaku co si to dobrovolne vezmou nejakou srajdu proti nemoci ktera ma uz skoro nulovou smrtnost. Za to se jen vic siri coz je lepsi varianta. Nechte hezky na kazdem co si se svym telem udela. Kondom taky neni povinej a pokud ho clovek nema. Chapu ze pro lidi co si to uz dali je blby si priznat ze to nemusi byt zas takova vyhra a zadna covid tecka jak jim nalhali to neni. No a tedka proste v tom nechteji byt sami , naopak neckovani nijak ty ockovane nehejtuji. Akorat je blby ze a tech ockovanych bude vic nez te druhe strany tak se to zacne vyzadovat ...

Reagovat
drussbarb

Klopp Jinak místním odborníkům na fotbal, politiku, kulturu, nyní i na epidemiologii

Reagovat
valloire

ale německý odborník na epidemiologii má

Reagovat
smazaný uživatel

odborník který sám před pár týdny řekl, že tomu vůbec nerozumí

Reagovat
Front hell

Tak klopp je stejný odborník na epidemiologii jak místní uživatelé,ale dostal palec nahoru. Nebude to jenom tím že řekl to co jsi chtěl slyšet?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

hezky

Reagovat
RKBoy

Reagovat
anonym

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Celý svět nosí roušky a nechává se očkovat. Tečka.

Reagovat
Front hell

I to není pravda,stejně jako co jsi napsal trochu výš. Tečka

Reagovat
kiwwi

naozaj neni?

Reagovat
Front hell

A tobě snad přijde že všichni lidé nosí roušky a nechávají se očkovat?

Reagovat
kiwwi

On pisal o vsetkych ludoch? Bud zacni citat s porozumenim alebo sa aspon nehraj na chytreho.

Reagovat
Front hell

Začni první u sebe,máš s tím evidentně problém. I když asi máš problém unést stejně jako kolega nahoře že napsal sracku.

Reagovat
kiwwi

Nenapisal. Napisal to naprosto presne.

Reagovat
Front hell

Trošku hnědá hlavička. Ale tak stejně jako si odpůrci očkování lajkuji svoje nesmysly,tak si stejné nesmysly lajkuji i na druhé straně tak to bylo,je a bude. Hlavně že má stejný názor jako já.

Reagovat
kiwwi

aha a ty si niekde uprostred, mas vlastny nazor a nie si ovca, ze?

Reagovat
Front hell

Né, máš pravdu nejsem ovce,ale tak to nejsi asi ani ty. Ale taky nejsem ani skladník se základním vzděláním.

Reagovat
drussbarb

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

On je Klopp lepší odborník na zdravotní problematiku, než zdejší odborníci na politiku, kulturu a epidemiologii ?

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Koupat se bez záchránní vesty??? Jseš normální? Nejen že ohrožuješ sebe a hlavne ostatní... https://otevrisvoumysl.cz/jp-sears-proc-by-noseni-zachrannych-vest-melo-byt-povinne/

Reagovat
Heretic

Hloupé přirovnání. Navíc v Německu je povoleno řídit s 0,5 promile alkoholu v krvi, takže klidně může řídit po 2 pivech. V Británii dokonce 0,8.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
anonym

Nechat se naočkovat vakcínou o které nikdo neví, co může způsobit za pár let, už podobným chytrákům jako je Klopp divné nepřijde? Tohle fakt není očkování na tetanus, kde to nikdo popřít nemůže. Nemluvě o tom, že vypustil z pusy jedno z nejdebilnějších přirovnání vůbec, když to může chytnout znovu i přenášet.

Reagovat
Golasso

Můj známej má známýho, co na tohle nedbal a po vakcíně mu narostly další dvě hlavy.

Prý je to teď se třemi hlavami život na draka ...

Reagovat
anonym

Tak ho jednu popros, třeba konečně dostaneš rozum.

Reagovat
Golasso

Já jsem taky očkovaný, počkám si, až mi narostou moje vlastní

Reagovat
cristiano.K.

hm, ted jsem spadl ze svého dinousaura

Reagovat
SunFells

který model máš?

Reagovat
Front hell

Zkus tenhle komentář napsat rodinám jejichž děti jsou postižené,nebo mají jiné zdravotní komplikace následkem povinného očkování

Reagovat
Golasso

A kterým rodinám přesně si představuješ, že mám napsat?

- Očkování proti COVID-19, o kterém je celá diskuze, povinné není, takže těm napíšu těžko.

Pokud jsi to apelování na emoce myslel obšírněji, tak znova, komu?

- rodinám, kterým se narodili postižené děti z důvodu, že rodiče byli sami očkovaní? To je, pokud vím, diskutované hlavně v rámci údajného rozvoje autismu a dávno vyvrácené, protože to neprokázala žádná relevantní studie a celé to haló kolem toho naopak vzniklo na základě studie pochybného ražení.

- rodinám dětí, které mají zdravotní komplikace po vlastním očkování? Ano, tohle se nejspíš stát může, ale pokud vím, tak se to děje minimálně a většina závažných nežádoucích reakcí organismu nastává bezprostředně po očkování v řádu jednotek až desítek minut a dá se to ve většině případů řešit lékařskou pomocí na místě. Pokud nějaká relevantní studie prokázala rozvoj některého postižení v důsledku vakcíny u dětí po delší době, tak se rád nechám poučit. Celé je to navíc v kontextu příspěvku, na který reaguji, nesmysl, protože sám autor říká, že tetanovka je vlastně "ok", protože je tu dlouho ...

Reagovat
Front hell

No já právě myslel to povinné očkování u kojenců a to právě v pohodě vůbec není. Špatně jsem to formuloval. I když je tady dlouho,tak pořád můžou vzniknout komplikace a výsledek může být i zdravotní postižení na celý život. Proto se třeba pak nedivím lidem v jejichž okolí došlo k něčemu podobnému,že nemají důvěru ve vakcínu na covid. A proto mi tvůj komentář přišel jako zbytečný výsměch.

Reagovat
Golasso

"všichni zdravotničtí odborníci jsou v souladu se zákonem povinni hlásit veškeré závažné nebo neočekávané nežádoucí účinky očkování, se kterými se ve své praxi setkají. Data v České republice shromažďuje Státní ústav pro kontrolu léčiv. Tuto povinnost mají také farmaceutické společnosti. Hlásit podezření na nežádoucí účinky může kdokoliv, kdo se o podezření na nežádoucí účinek dozví. A to prostřednictvím on-line formuláře na stránkách www.olecich.cz. Podle údajů SÚKLu je u povinných dávek očkovacích vakcín hlášeno přibližně 0,1 % podezření na nežádoucí účinky po očkování." Zdroj: https://www.mzcr.cz/myty-a-fakta-o-ockovani/

Podle dat SÚKL se teda objeví podezření na nežádoucí účinky u 1 z 1000 dětí, to je docela dost. Jsou to podezření, ale hlásí to odborná komunita, takže nejspíš většina bude reálná. Jedná se ovšem o jakoukoliv reakci, takže většina bude mírného charakteru jako zarudnutí, vyrážka nebo otok. Kolik z toho může způsobit postižení na celý život? Máš k tomu nějaká data? Asi nějaké případy existovat budou, ale určitě to nebude odpovídat počtu antivaxerů, kteří jsou byť jen v téhle diskuzi.

Fakt v tom nevidím nic neetického nebo závadného. Očkování je právě krok k tomu, aby děti nebyly vážně nemocné, neměly trvalé následky nebo neumírali na nemoci, které se podařilo v podstatě vymýtit. Ono se tady v té bezpečné době často zapomíná, že ty nemoci, které očkování vymýtilo, jsou reálné a neočkuje se pro srandu králíkům. Ty nemoci jsou zlo, ne očkování. Opět data: https://www.pediatriecerna.cz/ockovani-a-prevence/118-zakladni-fakta-o-ockovani (ta zelená tabulka)

Možná moje reakce byla hloupá, omlouvám se, ale většinou už při diskuzích s antivax ztrácím nervy, tak si z toho aspoň dělám prdel. S tebou vím, že má smysl normálně diskutovat, tak diskutuju .

Reagovat
Golasso

Ještě bych rád dodal, že u povinného očkování se řeší, zda dítě očkováno být může, přechodně nemůže nebo vůbec nemůže, aby se předešlo komplikacím (např. alergickým reakcím) ...

Reagovat
Golasso

Pokud dítě být očkováno nemůže, tak spoléhá na stádovou imunitu ... btw tyhle děti můžou na antivax nesmysly šeredně doplatit, když už jsme u toho hraní na city

Reagovat
Front hell

Tak to slyším poprvé. Že by se řešilo zda dítě být očkované být může nebo ne.

Reagovat
Golasso

O tom rozhoduje pediatr individuálně. Většinou se v rámci kontraindikací jedná o neurologická onemocnění, problémy s imunitou nebo alergie. Může se stát, že se vážnější alergie zjistí až při očkování, což pak vede k tomu, že se dítě nepřeočkovává.

Reagovat
Front hell

No hele schválně jsem volal své byvalce jejíž dítě se s následky povineho očkování potýká už 7 let a potýkat ještě bude a takhle to u nich vůbec neprobíhalo a ani u nás.

Reagovat
Golasso

To mě mrzí, že se to stalo. Můžu se zeptat, o co přesně jde?

Já nejsem doktor, takže přesný postup ti neřeknu, ale to by měl nejspíš sám lékař stanovit podle vyšetření dítěte. Rodiče v tom rozhodování o kontraindikacích budou těžko figurovat, leda by se toho sami dovolávali.

Reagovat
Front hell

No přesný nazev ti neřeknu a znova volat ji nebudu ,ale míva problémy s hodně vysokými teplotami. 3 tydny i měsíc je úplně v pohodě,třeba jěště odpoledne jdou na prochazku a večer ji už vezou do nemocnice s teplotou 40+. Ono nejhorší bylo (možná se to už změnilo) že stát za nasledky nezodpovídal,což je svíňarna když to svým zpusobem po tobě chcou.

A k tomu co jsi psal výše,žadné data jsem nenašel,ale všude uvaděli to číslo 1 z 1000,kde jsou však započitané i ty lehké průběhy. Ty velmi zavažné píšou že je tak 5 případu ročně.

„Vzácně se mohou objevit třeba záněty mozku, tzv. encefalitidy po očkování… Můžou být i poruchy hybnosti, třeba otázka kloubních postižení atd. Nebo je možné, že některé očkování může spustit autoimunitní reakci, která by potom mohla člověka poškodit po pohybové nebo neurologické stránce.“

Jako da se pochopit že pokud něco takového zažiješ osobně ať v rodině nebo u známých tak přece budeš skeptický k nějakemu dalšímu očkovaní. A můj postoj k tomu. Dítě mam očkované,ale upřímně jsem moc klidný nebyl.

Reagovat
Golasso

Tak to je dost na hovno . V tomhle případě se ten odpor k vakcíně pochopit určitě dá.

Reagovat
Psy_cho

Je to koukot. Ať se radši věnuje JEN fotbalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele