Odejdi pryč, radí Kahn Lehmannovi

06.12.2007, 21:16
Aktuality
Situace brankáře Jense Lehmanna v londýnském Arsenalu není vůbec dobrá. Manažer Wenger dává přednost Manuelu Almuniovi a Němec je pouze dvojkou. Proto mu jeho krajan Oliver Kahn radí, ať z klubu odejde pryč.

Blíží se totiž mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. Německo se na turnaj probojovalo a právě Lehmann byl ještě donedávna jasnou reprezentační jedničkou. Jenže v Arsenalu nyní nechytá a jeho účast na EURU je tak ohrožena.

"Jens Lehmann odvedl národnímu týmu skvělé služby, ale nemůžete chytat na evropském šampionátu, pokud nechytáte v klubu," míní Oliver Kahn, brankář Bayernu Mnichov a bývalá německá jednička.

Kahn se s Lehmannem dlouhodobě vůbec nemá v lásce, přesto svému sokovi poskytl jednu radu. "Nejlepší pro Jense bude, pokud odejde a bude chytat," prohlásil Kahn. Zájem o Lehmanna už údajně projevuje bundesligový Wolfsburg.

Autor: Radim Šantrůček / sport.yahoo.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ano mal by odist ked chce hrat euro a aj do konca svojej kariery pretoze dlho casu mu uz nezostava

Reagovat
smazaný uživatel

moc tomu nevěřím, že se do repre dostane, i když přestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked tamdaju hildebranda tak to nebude ziadna slava..mal by tam ist asi wiese

Reagovat
smazaný uživatel

toho kulturistu v kopačkách ?, pamatuju si na jeho efektní zákrok proti jeventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm zase tu mame soudce ktery soudi podle jedne chyby, jak promyslene....jako golman ti muzu rict ze takove chyby se stavaji a hlavni problem je v tom ze je to prave brankar a chyba brankare vetsinou konci katastrofou...a presto branar ze vsech hracu chybuje nejmin, ale kdyz udela chyybu nekdo v poli, tak se to da jeste uhasit....proto prosimte nevynasej soud o necem, cemu nerozumis...

K tematu - Osobne bych postavil Lehmana, je to vetsi osobnost nez Wiese a Hildebrand dohromady a jsem si jisty, ze by to z nich zvladl nejlepe...

Reagovat
smazaný uživatel

chyby se stávají, to ano, ale to byla 'haluz' kdy pouze machroval. A nebuď tak podrážděný ty Znalče

Reagovat
smazaný uživatel

jsem taky golman, ale moc s Tebou nesouhlasím. brankář chybuje ze včech hráčů nejmíň, ale to ze 2 důvodů: 1)chybovat prostě nesmí (jaks sám napsal, protože to končí většinou katastrofou), ale taky za 2) protože toho má většinou ze všech hráčů na starost nejmíň. kolikrát jenom poziční hru a komunikaci. tak se Wieseho zas tak nezastávej, byla to hrůzostrašná chyba a i když se může stát každému, stala se holt jemu a kritiku si za ni zasloužil, i když je to jinak hodně dobrej golman. každopádně je fakt, že je post golmana nejnevděčnější..., o tom žádná a Wiese je toho jasným důkazem, celej zápas s Juve jinak chytal skvěle, ale po zápase mu to bylo k ničemu. k tématu - postavil bych Hildebranda, nejtalentovanější z těch tří.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím.. Němci to budou mít docela zajímavý, koho postavit do brány na EURU. Jak píšeš taky bych dal šanci Hildebrandovi, ale něco mi říká, že Jens by EURO zvládl daleko lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, těžko říct. myslím, že Timo potřebuje takovej velkej turnaj, mohlo by mu to hodně pomoct v dalším vývoji..., nic takovýho ještě téměř nechytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Timo tiez nechyta vo Valencii a tak nemoze byt ani v repre. Ja by som vyskusal Neuera, Adlera alebo Enkeho.

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych tam viděl manuela neuera ze schalke

Reagovat
smazaný uživatel

já zase Adlera z Leverkursenu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být. Bez této rady by si Jens určitě neobešel, Oliver má srdce na správném místě.

Reagovat
smazaný uživatel

, hlavně v případě Lehmanna..., ti dva si vždycky předávali cenné rady...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si s Almuniou kope hrob.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím že Almunia zatím odvádí dobrou práci. Lehmann si za to může sám pojebal si to ze začátku jeho mínus na profesionála se to nesluší. Že sedí je jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam Lehmanna rád ale měl by odejít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele