Odejde Žigič ze Santanderu?

09.08.2007, 14:15
Aktuality
Nikola Žigič s velkou pravděpodobností odejde z Racingu Santander. Španělský klub je ochoten srbského útočníka uvolnit, ovšem pouze v případě, že případný zájemce splní jeho finanční požadavky...

"Požadovaná suma za Nikolu Žigiče je dvacet milionů eur. Nepřipustíme žádný tlak a v tuto chvíli ani žádný nepociťujeme. Pokud někdo bude chtít koupit některého z našich hráčů, bude muset jednat přímo - tak obchodujeme i my, když chceme někoho získat," upozornil prezident Santanderu Francisco Pernía.

"Je to varování pro každého agenta. Nebudeme hráčům vylepšovat smlouvy jenom kvůli tomu, že agent přijde a řekne, že má nějaké nabídky. Obdrželi jsme nabídku od Valencie, ale byla nízká a tak si raději ještě počkáme," dodal Pernía.

Jiný názor na celou kauzu má Sky Sports, podle jehož informací by se Žigič mohl Valencii upsat ještě dnes. O hráče měl zájem rovněž Manchester City, srbský dlouhán však nabídku z Anglie odmítl.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*Sickboy

----------------Santi/Timo-----------------

Miguel-----Albiol----Alexis-----Del Horno

------------------Albelda-------------------

Joaquín-------------?--------------Vicente

--------------Zigic-------Villa--------------

To by bylo. Na místo ? by byl nejideálnější ten Sneijder. Navíc, když na stoperu můžou hrát důrazný Marchena s namotivovaným Helguerou. A Silva s Morientesem jako žolíci. Snad to s těma dvěma posilama ještě vyjde, pak by mohla Vale směle útočit na trofeje.

Reagovat
HOST*villa

jo dobrý ale Žigič asi nepříde si myslim navíc dou Morientes - Villa je hodně kvalitní a sehraný.Spíš než na Žigiče kdyby se rači vedení přivedlo toho playmakera ... Sneijder by byl hodně dobrej ale prej je v hledáčku Javier Casquero z Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale je to kádr papírově na stejný úrovni jako má Real a Atlético. Barca má mužstvo papírově lepší. A pak nezapomínej, že je tu skvělá Zaragoza a silná Sevilla. S tímhle sice můžete skončit druzí, ale taky třeba šestí.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříde mi na tom nic k smíchu.

Reagovat
HOST*villa

to jo ale kádr je přece jenom lepší a hlavně zkušenější než má Sevila,Villareal nebo Zaragoza

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusenejsi hlavne ta stoperska dvojce ,ale tak to nebude pochybuju ,ze by Flores vsadoil na tak mlade stopery Alexis bude hrat zaklad Albiol ne.

Reagovat
HOST*villa

to spis opačně Albiol - základ, Alexis - ne ... ja si myslim že stopeři budou takhle Albiol --- Marchena a Alexis připravenej zaskočit když se někdo zraní

Reagovat
smazaný uživatel

si veris Alexis je lepsi nez Albiol .V Getafe hral naprosto skvele a druhy stoper tam se rozhodne mezi Marchenou a helgerou

Reagovat
smazaný uživatel

Zigic a Villa, to bude dvojka jak Koller s Barošem. Ať se trenér Valencie zeptá Brucknera s jakou hrát taktikou

Reagovat
HOST*villa

Reagovat
HOST*

Hele Baros

Reagovat
smazaný uživatel

Valencii už není, to co bývala pod Cuperem, když tam váleli Mendieta, Claudio Lopez, Kili Gonzales, Farinos, Gerard atd. Jó to jsem jí i občas fandil.

Reagovat
HOST*villa

no ted tam přece válej jiní Villa ,Miguel ,Joaquin ,Silva atd

Reagovat
HOST*aimar21

ZOGIC OFICIALNE HRACOM VALENCIA ZA 14 MLN EURO!!!! sezon kontrakt :-)))))

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tenkrát Valencie drtila všechny, když to letos bude ráda za čtvrté místo

Reagovat
HOST*-Kopy-

probuď se

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl sem je nikdy moc rád, chovají se jak prasata. V sezone 2004/05 to byl otřes.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ten Arizmendi přišel proč? A co bude s Matou, o kterého jste tolik stáli?

Reagovat
HOST*

Hostování?

Reagovat
HOST*-Kopy-

to spíš ten Arizmendi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele