Ødegaard se popere o místo v Realu, Zidane s ním podle tisku počítá

12.08.2020, 13:54
Aktuality
Martin Ødegaard se za několik týdnů zřejmě konečně dočká šance v prvním týmu Realu Madrid. Jednadvacetiletý ofenzivní norský záložník dozrával díky několika hostováním a naposledy byl zapůjčen do Realu Sociedad. Ve hře bylo prodloužení angažmá v Baskicku, proti ovšem je trenér Bílého baletu Zinedine Zidane...

Na dalším hostování se dříve měli dohodnout prezidenti Florentino Pérez a Jokin Apperibay a nic proti tomu nenamítal ani sám hráč, jiný názor ovšem má Zidane - francouzský kouč s Ødegaardem počítá a požaduje jeho setrvání v hlavním městě, shoduje se na tom řada španělských médií.

Ødegaard je hráčem Realu Madrid od ledna 2015, tehdy ho vedení koupilo ze Strømsgodsetu a trenéři mu následně dali jenom dvě příležitosti. Většinu dosavadního působení v Madridu strávil Ødegaard v rezervním týmu, v uplynulých letech pak hostoval v Heerenveenu, Vitesse a Realu Sociedad.

Vedle Ødegaarda se do kabiny Realu zřejmě vrátí i další ofenzivní záložník Dani Ceballos. Ten byl před rokem zapůjčen do Arsenalu a londýnský klub uvažoval o dalším hostování, rovněž v tomto případě ale má vše skončit návratem fotbalisty do Madridu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (69)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ødegaard

Ceballos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Let's go! na Daniho jsem zvědav, pochybuju o tom, že Zizou z ničeho nic změnil názor a bude mu chtít dát šanci, no uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ceballose tomu neverim. Narozdil od Odegaarda si ho Zidane nevyzadal. Pokud zustane tak bude 6. zaloznik, kterej neodehraje ani 1000 minut. Mel by odejit.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Vincent Vegan

Mozna jen zkousi trochu nasponovat cenu. My ho pry chceme zas jen na hostovacku s opci, tak treba se Real jeste snazi kolem nej vyvylat trochu pozornosti s tim, ze by ho nekdo koupil rovnou.

Reagovat
PP

kéž by.. Nám setsakramentsky pomohl..

Reagovat
Mönchengladbach

K osmému místu?

Reagovat
PP

no právě.. Procházeli jsme nepovedenou změnou trenéra, celý rok většina schopných obránců zraněná, milion remiz, David Luiz.. všechno se proti nám spiklo..

Reagovat
FUnk

new year, same shit

Reagovat
janinho

tak za to ze pride na predsezonnu pripravu a v treningu ukaze na co ma nic nedame. podla mna je dobre, ze sa po roku znova ukaze trenerom. mne sa nepaci take nieco ze len preto, ze pred rokom/dvoma Zizoua nepresvedcil tak by mal mat dvere zatvorene. Mozno ho zaujme natolko ze Odegaard pojde spat na hostovanie a Ceba ostane (aj ked tejto variante neverim).

vzdy je dost casu aby siel na hostovanie, kludne aj spat do Arsenalu.

Reagovat
misinho7

parada, vyborna posila

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
El Cid z City

Odegaard,Foden,Zaniolo,Tonali nebo někdo jiný,kdo bude nejlepším cm/cam v budoucnosti?

Reagovat
Seydou Doumbia

nejlepší CM/CAM bude někdo, koho ještě nikdo z nás nezná

Reagovat
Gazdo

Foden a Odegaard plus Puig

Reagovat
Nadržený šimpanz

plus Hložek a Karabec

Reagovat
Kiwi-21

Hložek dle mého i když by bylo fajn kdybych se pletl nikdy kvalit Odergaarda nepřiblíží

Hložek mi přijde předčasně fyzicky vyspělý a tam už moc posun nebude, zatímco co Odergaard už z míčem uměl opravdu hodně v těch v 15 uměl z míčem věci které jsem doteď u Hložka neviděl (nejen u něj) ale fyzicky a takticky byl slabší což teď dohnal a stále se zlepšuje a stává se z něj komplexnější hráč z tím že z míčem je opravdu jinde

Reagovat
CHONG

Za mě nejlepší možná posila, pokud ho teda ZZ nenechá leštit prkno...

Reagovat
misinho7

lepsiu posilu sme do zalohy asi nemohli chciet, ten to tam bude vymyslat..horsie ze do utoku nebude posila a tam ju treba najviac ak teda planujeme Jovica zas nechat na lavke pripadne tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá zpráva.

Reagovat
smazaný uživatel

To si tady většina myslí, že má na Real jako jo?

Za mě to žádná posílá určitě nebude, to říkám teď a na výsledek jsem zvědavý moc

Reagovat
misinho7

A preco by nemal ? Pred koronou vlastne skoro celu sezonu asi najlepsi zaloznik ligy. Je pripraveny na ten dalsi krok, problem je len kolko casu dostane od ZZ.

Reagovat
jakubbosak

nejlepší záložník ligy

Reagovat
misinho7

co sa tyka formy samozrejme jasne ze este najlepsi zaloznik ligy nie je a mozno nebude kto vie..

Reagovat
mxyzptllk

je to záloha Realu a dokud bude trénovat Zidane, nikdo ty tři důchodce odtam nevystrnadí

Reagovat
misinho7

boha o jakych dochodcov je tu rec nechapem Case ma 28 co je idealny vek, na svojej pozicii je jeden z top 3 dm, tuto sezonu bol naozaj klucovy, to ze mu nevysiel zapas s City nic na tom nemeni..Toni je na tom podobne, jedine Luka je uz starec a toho postupnen nahadime

Reagovat
Kokesh

On je ale pořád problém v jeho pozici a od toho se samozřejmě odvíjejí i minuty, což roky pociťují Isco a James....

Do zálohy budou za Zidana nastupovat vždy komplexnější hráči, což Kroos, Luka a Valverde prostě jsou. Jediný co je plus, že nám ho Socky pomalu ale jistě připravují na hru více z křídla, tak jako se to musel naučit i Marco...

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověděl jsem níže.

Reagovat
pantondavo

A proto byl v sestavě sezony LL místo Modriče a Kroose?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl vynikat v průměrném týmu, spousta hráčů to tak má. Podle mě se v Realu nemůže prosadit, není tak komplexní hráč jako tebou zmiňovaní. Může tým doplnit, ale určitěrcite to není hráč o jakého by se mě Zidane opírat...pokud chce úspěchy...třeba ta 3roky ano...

S tímto spíš počítá, proto ho chce mít jako alternativu...

Ale ty přehnané superlativy jsou úplně mimo.

Pokud se mýlím a bude to jinak, určitě rád smeknu klobouk a uznám to. Nyní tomu absolutně nevěřím.

Reagovat
Kiwi-21

Právě že za z Odergaarda je mnohem komplexnější hráč než byl cca 2 roky zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím...ale pořád se ptám, teď momentálně to je hráč, co má pozvednout Real ? Na to jsem právě zvědavý

Reagovat
r3

Nie, ty sa nepytas. Ty si napisal, ze podla teba to ziadna posila nebude a kazdy iny nazor/argument spochybnujes.

Reagovat
Kiwi-21

Být tahoun už teď určitě ne ale věřím že budou chvíle kdy bude schopen tu hru zrychlit a pozvednout nejenom že je to typ hráče co dokáže přihrát z první do šance tím zrychlit hru ale taky obejít 1-2 hráče a přihrát do šance

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si viděl jeho zápasů letos?

Reagovat
smazaný uživatel

málo, max 5

Reagovat
smazaný uživatel

Ve většině zápasů hrál velmi dobře Takže si myslím, že má šanci zabojovat o místo v kádru..

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatuju jak se barcelonští mudrcové vždycky smáli že na Real nikdy mít nebude a v té jejich slavné akademii hrajou tisíce lepších..

Reagovat
risk je zisk

Halilovic approves

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On uz hviezdi v Reale ?

Reagovat
janinho

niekto (okrem teba) tu hovoril nieco o hviezdeni? chlapec ma 21 rokov a v tomto veku ak ostane v kadri a odohra nejakych 1500 minut tak to bude stale super.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale 1500 minut este neodohral, napriek tomu tu Duff utoci na cules.

Reagovat
janinho

tu skor ide o to ci uz ma na real a kazdy kto ho sledoval v zapasoch sociedadu si myslim urobil obrazok ci uz na real ma alebo nie. nejde len o cules (aj ked samozrejme ze zopar miestnych boys co fandia FCB sa tu uz velakrat potlapkavalo ako sa real na martinovi odzubal), X ludi tu uz o nom pisalo ako to bol zbytocny hype a neviem co lebo samozrejme ze 17rocny chlapec po prestupe do realu urcite nebude v Acku hrat zaklad.

Reagovat
Reggie

On vám zase spadne hřebínek, až bude sedět na lavici, protože Zidane bude klasicky stavět svoje starce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, klasicky jako treba letos kdy Marcela nahradil Mendym a Modrice Valverdem.

Reagovat
Reggie

Tak podle toho, co jsem tady četl, tak Marcelo už byl slabina, taky ho mohl nahradit dřív. O útočnících se nemusíme bavit, tam si nezahrál ani Mariano nebo Jovič nebo kdokoliv další, i když Benzema byt třeba úplně z formy (nemyslím když je ve formě). Však si povíme. Zrovna v tomhle je ZZ strašně zatvrzelej.

Reagovat
risk je zisk

Mariano na to jednoduše nemá. Fotbalista to je dobrý, ale na Real to není. S Jovicem nevim, talent má, ale v hlavě to ještě není ono, aby mohl ve 22 táhnout Real.

Můj vysněný hráč do útoku je Gabriel Jesus, ale to je nereálné, a nebo Mbappé, ale to si musí Real připravit šílený prachy.

Reagovat
pantondavo

Mbappé je jistá věc, je jen otázka kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo svoje odehraje, ale Mendy to cele jeste neutahne.

Take drive tam mel Marcelo k sobe F.Coentrao.

Takhle je tu levou stranu uplne spravne vyresene od ZZ.

O utoku se ceka na prichod Mbappe nejspis.

Nikdo jiny na Benzemu nema v soucasne kadru.

Reagovat
Robbie

Já nevím, ale mě Zidane vadí, já si u Reálu představuju dominantní fotbal a ne když se podívám na zápas s Leganes,Granadou a podobnými srackama že střely třeba 13:10 pro druhý tým, držení taky velká bída, potom prodá Achrafa, Carvajal zrovna 2 roky je úplně příšernej, záloha hraje furt stejně Casemiro-Modric-Kroos, Fede kvality jako Modric nemá, on je sice behavej, kreativní, ale ty přihrávky nemá, Odeggard doufám že bude hrát, ten nato má myšlení, křídla Hazard, proti City úplně utopenej, ani sem ho nepoznal, moc mu nevěřím že se do toho dostane, Rodrygo, Vinicius, hráči který můžou rotovat, ale tahouni to nejsou, novýho stopera by to chtělo třeba Kounde ze Sevilly, Isco věčný talent který už se nikdy neprobere

Reagovat
king23

Reagovat
Kucka

Reagovat
Spalovač šancí

Místo Modrice klidně hrát může

Reagovat
Kokesh

No, po té Korona pauze byl jedním z nejlépe kondičně připraveným hráčem týmu. Spekulace Interu byli asi dost předčasné, ještě má na hřišti co říct...

Reagovat
Spalovač šancí

Proti City rychlostně nestíhal. Své si sice oběhal, ale jakmile záloha City zařadila druhý stupeň, tak několikrát propadl a nebyl schopen si doběhnout svého protihráče/zabezpečit svůj prostor. Takže proti slabším týmům, kde bude Real tvořit určitě jo. Proti silnějším už spíše ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Co bude s Iscem?

Reagovat
CHONG

Jde do Juve výměnou za Dybalu.

Reagovat
Gazdo

by mi uz urvalo dekel

Reagovat
smazaný uživatel

To je ve hvězdách, ale já bych si přál, aby šel o dům dál.

Reagovat
teenz

Drive jsem si Isca nedokazal predstavit v jinem dresu, ale postupem casu bez progresu mi to zacalo byt jedno. Snad jen Pep by mu mohl pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se píše o zájmu Juve.

Reagovat
teenz

Tak to je ten posledni klub kde by se mohl posunout.

Reagovat
king23

Co by s ním mělo být? Zůstane u týmu a bude hrát dál.

Fakt někteří si to pletete s počítačovou hrou. Perez jasně řekl, že žádný nákup nebude. Budeme rádi, když odejde James (Bale by byl také fantastický, ale tomu něvěřím).

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo si co plete s počítačovou hrou

Reagovat
Kily8

Nechápem, že ľudí nezaujíma výkon na ihrisku, ale vek. Odegaard je dobrý futbalista, ale na Real ešte nemá do základu. Modrič je stále lepší. Odegaarda som videl vo viacerých zápasoch tento rok a strieda veľmi dobré chvíle s priemernými. Tie priemerné v ťažších zápasoch. Na výkony, aké predvádzal Modrič po korone ešte nemá. Na lavičku, ako záskok ok, ale Modriča nenahradí, rozhodne to nebude spasiteľ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele