Ødegaard bude chtít stabilitu a možnost dalšího růstu

24.03.2021, 11:48
Aktuality
Martin Ødegaard (© AFP)
Sezona se pomalu blíží ke svému konci a další budoucnost tak bude brzy řešit Martin Ødegaard. Norský záložník nebyl spokojen se svým herním vytížením v Realu Madrid a v lednu odešel na hostování do Arsenalu. Londýnský klub má velký zájem o prodloužení spolupráce o další rok, sám fotbalista si hlavu myšlenkami na toto téma zatím nezatěžuje...

Ødegaardovi nedával mnoho příležitostí trenér Zinedine Zidane, na podzim i vinou zranění naskočil jenom k devíti soutěžním zápasům a vedení následně požádal o změnu dresu. V Arsenalu stihl už dvanáct startů, v nichž dal i dvě branky.

"Abych byl upřímný, tak jsem o tom ještě nepřemýšlel. Dohoda je platná do letošního léta a na to se koncentruji. Chci stabilitu a možnost dalšího růstu, to jsou ta klíčová slova," prohlásil.

Stále teprve 22letý Ødegaard přišel do Realu Madrid před více než šesti lety z domovského Strømsgodsetu a po působení v rezervním týmu Bílého baletu nabíral zkušenosti především v nizozemské lize. Vypůjčily si ho Heerenveen a Vitesse, loni kvalitními výkony vypomáhal Realu Sciedad.

"Zkušenost z Anglie je dobrá, a to hned od začátku. Na způsob hry Arsenalu jsem se adaptoval poměrně rychle. Chyběla mi trocha sebevědomí a několik dalších věcí, ale cítím, že se každým dnem zlepšuji," pochvaluje si.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (346)

Přidat komentář
Čenda

Pojď, synu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Pro všechny by bylo lepší kdyby zůstal

Reagovat
janinho

to iste

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, v Arsenalu může růst akorát dolů a stále hledat nové dno.

Reagovat
Čenda

Ano, jeden hostující z Madridu už v Londýně dno našel, a raději se chce vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

ceballos?

Reagovat
GrimeBaller98

Ceballos je ale kopyto, ktery nahrava souperum do sanci

Reagovat
CR7RONALDO

Myslí asi Balea.

Reagovat
Ranoth

mal by ist radsej do Tottenhamu, tam naplni svoj potencial, povyhrava vela trofeji a o par rokov ziska zlatu loptu

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Front hell

Ale zase pořád bude mít větší šanci něco vyhrát než u spurs

Reagovat
Zdechlina

Cože? aspoň hraje stabilně a předvádí lepší výkony než kdejaký kmenový hráč. Já bych ho podepsal hned.

Reagovat
Remt

to tu předvádíš roky ty a pořád mě udivuje že sám sobě "zvyšuješ" (snižuješ) laťku

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Nizzie

Nemůže najít dno, když nepůjde k slepicím. Tam totiž může max. utírat prach na policích.

Reagovat
PP

Za kolik by tak byl reálný? Nějakých 40-50 mio? Dáme vůbec toto za něj? Pustí ho vůbec Real? Za mě ideální posila, další rok hostovačka leda s opcí.

Reagovat
YNWA__MSN

40mega?

Nejmíň tak 70

Reagovat
sensei25

Prestan snivat prosim ta.

Reagovat
YNWA__MSN

Ok tak jestli ho koupí za pouhých 40 mega, tak to bude kauf jako kráva

Reagovat
fenixLFC

tvl este minule leto chcel arsenal 40 mega za priemeraka guendouziho, ten ma teraz vykupku nejakych 29. vy chcete za trageda sergia roberta 60 mega, ale 70 mega za odegaarda je sen

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Pusti ho vubec Real? Nepusti. End of story.

Reagovat
Golasso

Pozdravuj kluky, až tam budeš příště volat. Díky.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
smazaný uživatel

rekla fetka imp

Reagovat
Lacko_Boh

Suhlasim. Ludia potrebuju istoty.

Reagovat
Josifek

Reagovat
SunFells

"Na světě jsou pouze dvě jistoty: daně a smrt" - Benjamin Franklin.

"Lidé si zaslouží jistoty" - Bohuslav Sobotka.

Reagovat
Lacko_Boh

Ja som prave narazal na naseho Fica a Sobotku :)

Reagovat
SunFells

dobre

Reagovat
Seydou Doumbia

Záleží zda chce mít lehčí cestu do základu, stabilně hrát ve kvalitní lize, týmu co má zvuk, ale ne aktuální výkony a nebo to ještě risknout v Realu a brutální konkurenci tam

Reagovat
Golasso

Je mu 22. Může klidně podepsat čtyřletou smlouvu s Arsenalem a mít prakticky jistotu základu na další 2-3 roky. Když ani pak nebudou výsledky, tak může odejít v nejlepším věku jinam.

Nebo může riskovat, že shnije další rok nebo dva na lávce v Realu. Pokud by to tam navíc myslel vážně, tak to už aby pomalu přemýšlel o prodloužení, což by ten risk ještě zvedlo.

Podle mě je to z jeho hlediska docela jasné. Jen to nesmíme pokazit

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu v jeho věku riskovat, už mu není 18. V tomto věku už musí valit pravidelně a být oporou týmu. Pokud chce udržet tu laťku, která se mu dává.

Reagovat
Beči

Pokud bude Real vést i v příští sezóně Zidane, tak by v Arsenalu měl zůstat. Protože on ho prostě stavět nebude, Casemiro, Kroos, Modrič ho do základu nepustí ještě tak 10 let

Reagovat
Reggie

říkal jsem to před sezónou a potvrdilo se to.

Reagovat
janinho

ak sa zizou takto sprava k Odegaardovi, tak drzim palce v presviedcani Haalanda aby nam dal prednost pred city. pokial viem tak ti 2 su v repre velki partaci a su vyborne zohrati.

zizou, vytiahni si prosim uz hlavu z riti a prestan robit stale to iste dookola. repre pauza este len zacala a uz mame zranenych valverdeho a kroosa (aj ked kroos by mal stihnut LM). hlavne ze my posleme hraca ako odegaard v polovici sezony na hostovanie dpc.

presvedcil v RSSS a presviedca aj v arsenale. ale nevadi, my tam predsa mame isca.

Reagovat
zidane78

Niekedy mam pocit ze to beries az moc vazne resp. kazdy krok ktori zidane spravi je koniec sveta,a mam pocit ze zhadzuje novorodeniatka z utesu jak vo filme 300.Ked zidane odide prajem vela stastia tomu trenerovi,ked sa bude snazit prevedcit "staru gardu" ze musi makat.

Reagovat
janinho

ja zas mam pocit, ze niektori to beriete tak, ze ked niekoho obdivujem tak musim suhlasit s uplne vsetkym co urobi a vobec sa nemusim zamyslat nad tym aky na to vlastne mam nazor...

ja zidana zboznujem, ale proste nesuhlasim s prestupovou politikou posledne 2-3 sezony. co je na tom akoze cudne? ja netvrdim, ze je to len vina ZZ a nikdy som nic take nepovedal.

co to pises som tu na ZZ chvalil tisic krat. jedno ci mlada garda alebo stara garda, ale jeho man management je dovod preco sme vyhrali 3 krat po sebe LM. ale to neznamena ze po tychto uspechoch zavriem oci a ako ovca budem vsetko chvalit len preto, ze Zizou...

nepaci sa mi, ze sa zbavujeme hracov ako reguilon, hakimi, v strede sezony odegaard a jovic a ostavaju tu niektori hraci za zasluhy, ktori uz timu zjavne nemaju velmi co dat (isco, marcelo, atd.).

ak ZZ nechcel Odegaarda v time, resp. neplanoval mu dat poriadnu porciu minut, tak naco bolo dobre ho stahovat z hostovania v RSSS kde napredoval uzasnym sposobom? naco sme kupovali jovica za 60 mega ked sme vlastne potrebovali len nahradnika ku karimovi na par minut kazdy treti zapas?

a to ze ty mas zo mna pocit, ze sa moj zivot toci len okolo futbalu je tvoj problem, nepaci sa mi ked tu niekto ide niekoho rozoberat osobne. mne je jedno co si ty zac, bavme sa o futbale a nie o tom kto je aky. to co si o mne napisal...rozhodne to tak nie je a odkedy mam rodinu tak pozeram v lepsom pripade max. 2 zapasy za tyzden.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip hlavně pro Gooners: Chcete za tři litry ze svého dostat zpátky Arsenal do LM? Je to jednoduché, vsaďte litr na postup Slavie za zajímavý kurz 3,7. Na postup soupeře vsaďte i v případném semifinále a finále. Buď získáte Arsenal zpátky v LM za 3 tisíce a budeme všichni happy, a nebo aspoň vyhrajete slušných pár tisíc *cool*

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo tuhle taktiku jsem měl udělat na zápas Lyon-PSG a tedy vsadit na tu bandu zmrdů velký balík...furt lepší než se z frustrace přežrat jak totální hovado takhle na noc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZJEV

Jo to je tutovka no... nebo taky Arsenal prohraje ve finále proti MU, bude bez ligy mistrů a ty prohraješ cca 1500, ale aspoň si zahraješ.

Reagovat
bourbon

vždyť je to naprostý nesmysl, zamyslel ses nad tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl podobně jako u Ceballose na další rok hostovačky a pak se uvidí. Spokojenost bude na všechny strany.

Reagovat
afc

Pochybujem, že na to Real prístupi, keďže v 2023 mu končí zmluva.

Reagovat
ACSeRw!n

az skonci Modric, tak je to proste idealni nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl hlavně říct, že argumenty, že je Arsenal tolikátý v lize a Leicester daleko před nima takže logicky musí dát Slávka i Arsenal, jsou přinejlepším hloupé. Arsenal nemá konzistentnost, to je jeho největší problém. Arteta neumí tým správně nahecovat, aby jezdili 90 minut. Často začnou hrát až když prohrávají, posledních 10 min a tak. Navíc v lize, kde se valí zápas za zápasem, se Arsenalu ta nekonzistence prostě hned projeví. Pak porazí Liverpool ale rupnou se spodkem tabulky. Naopak Arsenal je velmi úspěšný v pohárových tažení. FA Cup vítězství a zatraceně těžký los. Pak vyklepli Liverpool v Community Shield. V Evropské lize zatím taktéž suverenní a ta věčně zmiňovaná prohra s Olympiakosem - už nikdo nevidí, že měli luxusní náskok a navíc tam nehrála ani zdaleka nejsilnější sestava, hlavně ve středu pole. Slavia vyhraje jedině, pokud neudělá chyby, bude mít štěstí a Arsenal bude mít zrovna ten špatný den.

Reagovat
Unique

Jak píšeš. Každej zápas je jinej...

Reagovat
Busby babes

a zacina se za stavu 0:0, mic je kulatej...

Reagovat
Vopi11

na dvě brány, 90 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se jedenáct na jedenáct, každý hráč má dvě nohy a dvě ruky...

Reagovat
bbbauch

Ale vitr neni vzdycky stejnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže má vlastn Slavia víc šancí, cool.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedne do Arsenalu jak prdel na hrnec. Nechat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Lovec

To je jasné. Ale jeho setrvání moc neveřím. 1) Hraje fakt skvěle (a nebude to náhoda, u Socek to bylo údajně stejné), 2) Realu stárnou střední záložníci a on je úplna špička na svojem postu, za kterou nemusí platit a 3) pokud by ho i pustit chtěli (ZZ si postaví hlavu, že mu prostor dat nechce), dají na něho podle mě cenovku kolem 70M (těch zmiňovaných 40-50 mně přijde za hráče jeho kvalit strašně málo). Což my podle mě na stůl nedáme. Příští rok budeme dost možná bez pohárů, máme na krku půjčku, nulové tržby ze vstupného a když tak počítám možné tržby z odchodů (od oka Bellerín 30M, Guendo 8M, Kola 5M, Torreira 15M, Nelson/AMN/Nketiah?), tak se ani na těch 70M nedostávám. Obávám se, že Kroenke peníze nepustí. Jsou to krušné časy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedne na hrnec jak Arsenal do prdele.

Reagovat
SunFells

Máš tam hodně těch slepičích výtrusků nebo už ses vyprázdnil janko?

Reagovat
smazaný uživatel

aktivní banlist, počítám, že nějakáý trapná reakce od pana uživatele lowny

Reagovat
Front hell

Trošku se uvolni howny. Pořád je to strašně na křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě ale fakt zajebavá rok od roku víc a víc

Reagovat
eibe

ttj

Reagovat
misinho7

Snad ho nepustime...aj ked neviem ci sa bude chciet vratit ked mu ZZ naslubuje vsetko mozne a aj tak bude sediet. Aj ked zas vycitat nieco ZZ pri tej zalohe je tazke, pri ich forme proste nema sancu cez to trojku. Ale urcite by to chcelo viac rotovania a vtedy by hraval ovela castejsie. Co vsak ZZ moc nerobi.

Reagovat
El Cid z City

Nechápu,že Zidan takhle skvělýmu hráči nedá potřebnou porci minut. Ať se podívá třeba Guardiolu,jak se to dělá.

Reagovat
Bakary3

S respektem ke Guardiolovi.. Jak se to dělá, jako že teď začal nasazovat Fodena, kterej na to měl už dávno a to ho nechával hnít na lávce?

Reagovat
Kluivert9

Kdyby na to měl už dávno, tak už by dávno hrál.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
El Cid z City

Teď? A nejde jen o Fodena, dokáže vyrotovat i Bernarda Kevina a Gundogana.

Reagovat
Reggie

Sorry, ale vy jste s tím Fodenem jak posedlí . Jak kdyby to byl jedinej mladej hrac, kteryho Pep vedl. Těch mladých s potenciálem Odegaarda vytahl nekolik.

Reagovat
El Cid z City

Do Reau odešel další, Diaz, jak dopadl?

Reagovat
Bakary3

Mne je Pep i Foden jedno

Ale koho Pep v posledni dobe vytahl? Mne teda nic moc nenapada...

Eric garcia..

Reagovat
Reggie

Tak City má samozřejmě brutálně našlapanej kádr, takže tam to není tak jednoduchý. Ale ok, asi jich poslední dobou není moc, každopádně by se od něj mohl Zidane v tomto učit.

Reagovat
Bakary3

Ja si prave ani v Bayernu od nej nic nevybavuju.

Nechci mu krivdit, Zidane je v tom odstrelovani mladejch hracu jina liga, ale davat mu za vzor Guardiolu nevim

Reagovat
Reggie

Kimmich z hlavy

Reagovat
Bakary3

Ten me napadl, ale neuvedl jsem ho, to nebyl zadnej hrac, kteryho by vytahnul z niceho nic, řekl bych zs to byla povinnost mu ten prostor dat.

Reagovat
SunFells

Tak vede týmy, kde ti borci fakt musí mít obvykle hodně velký potenciál aby se v té konkurenci dokázali prosadit. Ale Zinchenka taky dokázal nějakým způsobem začlenit, aniž by to u něj extra platilo jako u těch zmíněných.

Reagovat
Bakary3

Třeba Real ustřelí jako s Hakimim a střelí ho za nějakých 40 m eur, to mi dává trošku naději

Reagovat
Mastný Chobot

Hakimi zďaleka nemal taký hype a renomé ako Odegaard. To by museli byť ešte väčší blázni, aby ho pustili za rovnakú sumu.

Reagovat
Bakary3

To asi ne, na druhou stranu už si zahrál s BVB i LM, Odegaard zatím nic... No spíš si přeju, aby ta cena byla přijatelná

Reagovat
Kluivert9

Hakimu zářil v LM i Bundeslize a v porovnání s Odegaardem už to byl hotovej hráč.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayern +

Nemal hype a renomé, za to bol preverenejší, ostrieľanejší, vyhratejší a hral stabilný základ v BVB, kde patril medzi najlepších RB ligy, ak nie najlepší.

Reagovat
Mastný Chobot

Jasné, to nepopieram, ale RB asi nikdy nebudú mať také cenovky ako hráči typu Odegaard

Reagovat
Svatej

Já si naopak říkám, že Odegaard měl největší hype v době původního přestupu, teď je to už daleko střízlivější.. Hakimi měl na jeho straně zas sílu okamžiku, v době odchodu z Realu do Interu se spojoval s každým pořádným klubem..

Reagovat
Mastný Chobot

Čiže chcieť 40m za Odegaarda je podľa teba menšie bláznovstvo ako chcieť 40m za Hakimiho v 2020?

Reagovat
Svatej

Podle mě určitě. Hakimi je hráč, kterýho typově při takový kvalitě na tomhle postu moc nevidíš a je to taky hlavně ofenzivní hráč. Odegaard hraje na pozici, kde se každej rok vylíhne nějaký nový eso s podobnýma vlastnostma. Podle mě by jste mohli s nabídkou okolo 40mega uspět.

Odegaard je talentovanej jako prase, ale díru do světa ještě neudělal. V Eredivisie se před ním nejdřív do sestavy roku dostal i neobroušenej Mount a starej Schone(až další rok uspěl), v LM ani na žádným ME/MS nikdy nic neukázal a jeho největší úspěch bylo až angažmá v Lalize. Je tu slušná šance, že největší rozdíl v reputaci si udělá až u vás, tak by bylo super, kdyby jste ho stihli co nejdřív urvat, přál bych vám ho.

Reagovat
Luc-Luc

sikovnej hrac, dokaze zahrat falesnou 9 jako Firmino nebo to je moc vysoko pro nej ?

Reagovat
GrimeBaller98

jako Firmino

Precenovana drevena lesba.

A ne, je to zaloznik

Reagovat
Reggie

To si nemyslím, typická "10" dost podobný třeba Ozilovi (ve formě samozřejmě)

Reagovat
Nikikrew

Nie je to typická 10 hravá hlbšie

Reagovat
ACSMan

Je podobný Matovi

Reagovat
mithro

Nicky Butt leaves ManUtd after nine years in various senior academy roles ‘for new challenge’ according to club.

jeden z mala, co tam nieco realne aj robil. som zvedavy, kto ho zlakal.

Reagovat
ACSMan

City

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Obrovský, ale obrovský pruser pro akademii.

Reagovat
iamek

Tak chtěl pozici Fletchera + se nemusel s novým DoF

Reagovat
Busby babes

coz je trochu skoda, asi se Buttovi nedivim. No uvidime, jestli to bylo spravne rozhodnuti.

Reagovat
iamek

Zase píše jeden člověk, který má o akademii nejlepší info, ze tohle není takova ztráta, protože přeměna akademie skončila v roce 2020 a Butt nikdy neměl nějaké větší slovo při náboru hráčů. Jinak myslím, že v klubu odpracoval víc než Fletcher, tak si to místo i více zasloužil, ale pokud se nemusí s DoF, tak zase nemělo smysl, aby tam šel. Nejvíc se mluví o Salfordu a Miami.

Reagovat
Busby babes

jasne, nemusi to byt zadny problem. Prostepovyseni dostal nekdo jinej, nevidi tam budouctnost a musel by x let ceka, coz se mu nechce, tomu rozumim. Vysledky nam reknou, jestli jsme zvolili dobre nebo ne. zaroven porad plati, ze i kdyz treba budou vysledky spatny, tak to neznamena, ze s Buttem by to bylo lepsi.

Reagovat
Grahf

z tej tvojej dedukcie mi vychádza, že to vlastne nikdy nezistíme

Reagovat
Čenda

Naopak, dokonalej styl, jak říct, že United nechybujou, Busby copyright (pár výjimek by se ale snad našlo)

Reagovat
Remt

Koho ze Slavky na nej nasadí aby ho vymazal?

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré?

Reagovat
Remt

je vůbec zdravý? jsem ho neviděl hrát ani nepamatuji

Reagovat
smazaný uživatel

Pozorujete ho někdo dlouhodobě? Je to vážně takovej talent, nebo uměle vytvořená bublina? Jsem ho snad ještě nikdy neviděl hrát.

Reagovat
Bakary3

Je vynikajici, sikovny nohy, fotbalove chytrej a přitom i poctivej hrac.

Reagovat
Golasso

Jak se to vezme. Dřív ten hype kolem něj byl fakt přehnaný, ale za to Odegaard nemůže, že z něj dělali další hvězdu formátu Messiho a Ronalda. Talent má, v hlavě srovnané to nejspíš má taky. Jestli neprosedí klíčové roky na lavičce, tak

Reagovat
Golasso

*tak z něj bude skvělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Unique

Mě zase tak neoslnil. Uvidíme co bude předvádět dál...

Reagovat
r.mrazik

je opravdu dobry, velka nevyhoda je,ze sel do realu a ted je kazdy rok nekde jinde...potrebuje se nekde usadit na delsi dobu

Reagovat
nani92

BREAKING: UEFA is scrapping Financial Fair Play (FFP) and will replace it with a new system of financial control which will give clubs more freedom over their spending.

Man City right now ready to sign Mbappe, Haaland, Messi and Ronaldo at the same time!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

A Odegard zraneny, fasa...

Reagovat
Remt

na jak dlouho? vic jak 2-3 tydny?

Reagovat
Mastný Chobot

mal by byť ok už na ďalší repre zápas za 3 dni...

Reagovat
Remt

Hm, tak nic.

Reagovat
ajouki

Není jediný důvod, aby po Odegaardovi nešly i další týmy ze špice Premier League. Co se mladých hráčů se zkušenostmi z PL týká, tak to bude na získání nejpřímočařejší přestup. Když mu nabídne klub LM, má ho šanci získat. Pro Arsenal by to byla škoda, ale holt silnější pes mrdá. Naopak bude stupidita, pokud ho některý z lepších týmů Arsenalu přenechá.

Reagovat
Golasso

Tohle je pro nás podle mě reálnější hrozba než to, že by ho Real nepustil. Naštěstí si myslím, že většina velkých klubů v PL bude řešit jiné posty. To se spíš bojím zájmu Juve nebo PSG.

Btw silnější psi většinou nejsou ti, co mrdají. Silnej pes je většinou i velkej a to uhlídáš. Nechtěnému početí byla naše fenka nejblíž od takového malého, ošklivého, vypelichaného koštěte, které se zjevilo kdoví odkud a chvíli to vypadalo, že dosáhne svého, ale nakonec naštěstí nic nebylo – takový ekvivalent Tottenhamu v PL. Ale do Tottenhamu by Odegaard nešel.

Reagovat
ajouki

Tottenham zůstane tím smetákem, kterým je. Ale kromě Chelsea může jít do každého klubu. Je to investice na několik let dopředu a z Arsenalu už jej nezískají.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

#mufc remain committed to giving Solskjær a new contract. His future does not depend on winning a trophy this season. United chiefs believe they have already seen enough progress, both on and off the field, to warrant offering Solskjær a new deal

No, osobne bych pockal minimalne do konce sezony a pak se rozhodl. Pokud se to nejak vylozene nesesype v lize, tak si novou smlouvu zaslouzi. Volna alternativa imho ted moc neni.

Reagovat
nani92

kedy mu končí zmluva? po tejto sezone? ak nie, tak žiadne predlžovanie neprichádza do úvahy

Reagovat
Busby babes

po pristi.

Reagovat
Čenda

Aha, až po příští? V tom případě jak říkáš, počkat.

Reagovat
mul

Je okrem Nagelsmana nekto, koho by si si vedel predstavit ako trenera ?

Reagovat
Busby babes

tak ja bych si dovedl predstavit hodne lidi, ale realita je asi jina. A u pulky samozrejme nemam zadnou jistotu, ze by to nebyl pruser.

V PL treba dlouhodobe Potter.

Reagovat
mul

Atraktívny futbal presadzuje

Reagovat
Busby babes

moderni trener, jen je to zbytecny se o tom bavit, protoze nase vedeni o tom imho ted ani uvazovat nebude. Zatim vzdycky sli po velkem jmenu a Ole byl vlastne necekana zaplata. Ale kdo vi, treba se do budoucna poucili a zacnou si brat priklad treba z Bayernu, kterej taky ne vzdycky jmenoval nejake vehlasne jmeno.

Reagovat
Dawon

Ja bych teda uplne klidne pockal jeste treba do 1/4 pristi sezony a az pak resil jak to vypada, jestli ho prodlouzit, jestli je potencialne volna nejaka lakavejsi alternativa atd.

Podepsat ho ted by mi prislo podobne unahlene jako kdyz se podepsal ten prvni rok po te super serii zapasu. Ty vykony mi prijdou porad az moc nahoru/dolu na to, aby se ten manazer prodlouzil treba o dalsi 3 roky.

Reagovat
Busby babes

jo, klidne. proto pisu minimalne do konce sezony, pak to zhodnotit a rozhodnout se. jen rikam, ze pokud nenastane nejakej vylozene vybuch v lize, tak nebude duvod mu tu smlouvu nedat. Progres delame, mozna pomalejsi nez by se nam libilo, ale delame a klub je na tom imho nejlip od SAFova konce.

Reagovat
Busby babes

a je samo otazka o kolik prodlouzit, to souhlasim.

Reagovat
Čenda

Reagovat
r.mrazik

tak on stejne ted neni nikdo volny...a vyhledove vlastne taky ne

klidne bych o rok prodlouzil...vic ale ne

Reagovat
Grahf

takto to u nás nefunguje, pretože v United to vždy spravia tak, že keď sa naskytne príležitosť vziať kvalitného trenera, tak miesto toho sa podpíše nová zmluva so stávajúcim

Reagovat
r.mrazik

on se vlastne takhle nepovedl akorat moyes ne? zelva i mourek vysli docela dobre s ohledem na vymenu

ale pak to prodlouzeni mourka bylo pitome,to je fakt

Reagovat
Busby babes

Solskjær is set to be awarded a new three-year contract, likely to be two years plus the option of an extra one. He is likely to see his salary rise from £7.5m to £10m-a-year #mulive [mirror]

jako je to bulvar no. ale nejakou takovou smlouvu bych cekal, 2+1 opce. coz by defakto znamenalo prodlouzeni stavajici smlouvy o rok, plus opce na dalsi rok.

Reagovat
Dawon

Jestli by to bylo takhle, tak by se to asi dalo no.

Reagovat
r.mrazik

kdyby to tak bylo,tak by to bylo ok...tahle sezona a ta dalsi jistota...a pak dle vysledku

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, tělocvikář. Super, že nemáte moc ambice.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, koukni na vas.

Reagovat
Čenda

Jak Olemu nefandim, tak si myslím, že pokud nebude nějaký volný eso, tak byste ho podepsat měli. Jste poměrně bezpečně na druhým místě, LM už nepustíte, a kdyby teklo do bot, SAF se vyfotí s nějakým sudím a ono to půjde, jako vždycky.

Ale vážně, pravdu máš v tom, raději počkat, ať vydrží soustředění atd. Bojím se, že Ole už bude jen lepší, přesně "on and off the field." Získává sebevědomí, přijde mi, že trenérsky se dost snaží pracovat a vzdělávat, a navíc, rád bych viděl dlouholetý souboj v PL Mikel vs Ole.

Jediný riziko bych viděl v tom, aby hráči po Oleho podpisu, jak to říct, nezpohodlněli, nezískali jistotu (hlavně někteří, u jiných to zase nehrozí vubec).

Koho ty bys raději, ať už z reálných či momentálně nedostupných? Nějaký velký zvíře už(Simeone), nebo někoho slibného(Nagelsmann)?

Reagovat
wild

Ja som cital, ze mu chcu predlzit aby o neho neprisli Neviem kam by akoze isiel/kto by ho chcel z pohladu lakavejsieho ako MU a za druhe on by z MU urcite neodisiel ani keby ho chce napr. Real..

Zatial by som mu zmluvu nedaval, naozaj sa v tomto pripade nemame kam ponahlat. Treba rychlo riesit situaciu s Pogbom

Reagovat
Busby babes

tak ono to nestoji bud Ole nebo Pogba. rekl bych, ze se zvladne oboji naraz pripadne.

Reagovat
wild

Jasne, tak som to nemyslel. Pogbu treba poriesit do konca sezony aby sme v lete vedeli ci ho predat alebo nie, pretoze tam sa jedna o dost velke peniaze.

Reagovat
Svatej

Hmm kterej hráč byl nejlepším nákupem v poměru cena/výkon v téhle sezoně?

Hojbjerg, Raphina, T.Silva, Souček, možná Lingard?

Reagovat
Kenneth

Kolik platite Silvovi? Byl tam i nejaky podpisovy bonus?

Reagovat
Svatej

6mega ročně psal Romano, kterej je ohledně nás Tier 1, jestli se pamatuju dobře.

Žádným bonusu se, pokud vím, nepsalo, ale mohlo mi něco uniknout.

Reagovat
Busby babes

Ja bych dal asi fakt toho Soucka. WHU hraje ted nahore, zatimco Tottac nic moc, vy jste si asi taky predstavovali lepsi sezonu, i kdyz teda Thiago hral velmi dobre, Lingard je tam kratce.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU hraje ted nahore, zatimco Tottac nic moc

rozdíl v tabulce 1 bod

demagogie v praxi

Reagovat
r.mrazik

tak vzhledem k ambicim...?

Reagovat
eibe

Reagovat
Busby babes

ok, tak predsezonni ocekavani asi byla jina, ne? Je rozdil kdyz skonci 5. WHU a kdyz City, kdyz to budu ilustrovat na extremnejsim prikladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale když to napíšeš tak, jak jsi to napsal, tak to vyzní jako větší rozdíl.

Reagovat
Busby babes

jasne, to chapu.

Reagovat
Svatej

Lingard byl spíš povinností ze síly okamžiku. Silva je houževnatej řízek, držel obranu i v těch momentech, kdy obecně stála za houby, ale Souček je fakt královskej na to, kolik stál a co se od něj čekalo..

A co nejhorší obchod? Tam budeme mít minimálně dva adepty.

Werner, Bale (pro mě pořád předvedl kulový), Havertz, Aké, Thiago, Willian?

Reagovat
r.mrazik

nejhorsi havertz a donny

Reagovat
Svatej

Joo Donny! Vidíš to... Já si říkal, že by jste krom Cavaniho byli až tak neaktivní a já na něj uplně zapomněl.

Reagovat
r.mrazik

ja se nedivim,on toho fakt moc neodehral...bohuzel pro vsechny to nebyl moc dobry prichod (zatim)

Reagovat
Čenda

Jaj, chudák Donny ještě.. Ale tak u něj se dá brát, že nebyl koupenej jako velká hvězda na okamžitej dopad, ne? Cena je sice nadstřelená, ale ještě má dost času to několikanásobně vrátit, a pokud bude oboustranná trpělivost, tak i vrátí.

Reagovat
Hlahart

No, to bych teda řekl přesně naopak. VdB byl kupovanej jako hvězda za hodně dobrou cenu, ale vůbec se pro něj nenašlo smysluplný místo, což je za mě tedy chyba OGS

Reagovat
r.mrazik

ja bych rekl,ze prisel jako hvezda holandsky ligy,kdy ho driv sondoval treba real...i cena byla docela velka vzhledem ke covidu

uvidime,mne se treba herne nelibi...ale to se mi nelibil ani fred a jak se nakonec vyhral...

Reagovat
pingla

spíš Thiago

Reagovat
r.mrazik

tak thiago neco odehraje,takovy donny ani to ne...a herne je thiago lepsi jak havertz...

ale kazdy to muze videt jinak

Reagovat
pingla

to, že hraje, z něj nedělá lepšího hráče než z Donnyho vždyť tady z něj každý fanda LFC stříkal, jakou super posilu koupili a zatím je to teda slušný omyl

Reagovat
r.mrazik

asi nema smysl hodnotit kvality tech dvou hracu,kdyz je zreme,ze thiago je jinde

navic i kdyz muze hrat hure,tak aspon hraje...donny nehraje vubec a kdyz uz,tak to stoji za prd

a tedy jeste jednou...thiago je lepsi hrac jak donny

Reagovat
pingla

nákup donnyho jsem moc pořád moc nepochopil. na CM/CDM máme aktuálně 2 jasné hráče (Fred, McTominay), na COM se mi moc nehodí a něco ve stylu 4-4-2 už vůbec nehrajeme. thiago je jasně lepší, však taky už má cosi odkopané, ale prostě zatím jsou oba dost pod očekáváním

Reagovat
fenixLFC

to ze to je lepsi hrac ako donny je predsa jasne a nikto uplne vylizany to nemoze popierat a to ze zatial nenaplnil ocakavania na tom nic nemeni. obaja herene nicim moc neprispeli, thiago ale aspon hrava a stal polovicu toho co van de beek...ktory btw odohral toho menej ako niekedy od oktobra zraneny van dijk...

Reagovat
pingla

je lepší, to ano, ale ne ve vašem dresu. během této sezóny zatím ukázal velké kulové, Fabinho vedle něj vypadá jako hráč z jiné dimenze. Donny nehraje a upřímně mě to ani nepřekvapuje, měl a pořád je spíše back-up za hráče typu Pogby nebo Bruna, ale oni nejsou zranění a z formy taky úplně ne za ty peníze se moc neoplácí, to je pravda, ale už jeho příchod a styl fotbalu je prostě jiný, než co hrajeme, což se dá říct i o Thiagovi

Reagovat
Busby babes

Werner je v pohode, nezari jako loni v Bundeslize, ale porad to jde. Navic u nej je videt, ze to prijde casem.

Tady bych asi souhlasil s Mrazikem, zatim se tak dost jevi DVB, za ty penize se proste zatim neprosadil. Uvidime, treba to pristi sezonu bude lepsi.

Reagovat
Čenda

Werner kvůli ceně a produktivitě, i když já mu věřím a začátek neměl až tak zlej. Bale nějaký body udělal, jak pro sebe tak pro tým, a hlavně ten fotbal vážně umí, jen při něm furt myslí na ten posranej golf. Havertz těsně za Timem. No možná před ním. A

A Thiago taky těsně v závěsu, vzhledem k očekávání jak z individuálních výkonů, tak dopadu na tým(i když v hovnech by byli asi i bez něj). A Willian? Já ho na něj skoro zapomněl, ty sketo..

Reagovat
bandwagoner

Ještě třeba Brewster, kterej nepředvedl nic. Prachy to sice nebyli tak velký, jako v případě Havertze, ale v kontextu rozpočtu Sheffieldu to byl podle mě velkej průser.

Reagovat
Kapřík

Souhlas, to byl silenej fail.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

totální

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Foppy

Reagovat
r.mrazik

v cele sezone soucek a t.silva

v poslednim obdobi lingard

Reagovat
Čenda

Vzhledem k množství odehraných zápasů, postavení týmů v tabulce dle predsezoniho očekávání a samozřejmě individuálních výkonů, fakt Souček. Ze začátku jasnej Silva, ale teď už tolik nehraje a chelsea se daří i bez něj, Hojbjerg je většinu sezóny vynikající, ale Totáč ne, Lingard odehrál kolik? Pět zápasů?

Reagovat
Čenda

A taky cena, zajisté, hraje pro Air Force One.

Reagovat
Svatej

Jojo, s tím Lingardem mě to napadlo taky, na druhou stranu zařídil svým jednáním už víc bodů než jiní hráči za celou sezonu, to je v konečným součtu nejdůležitější..

Reagovat
Robertson

Ešte by som pridal Emi Martíneza...

Reagovat
Svatej

skvělá koupě, zapomněl jsem

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mul

Uviedol si pomer cena/výkon lebo najlepší prestup celkovo bude Dias ?

Reagovat
Svatej

Asi... Tezko rict, zas prisel do klubu s kvalitní defenzivou pri plnym zdraví a akorát ji dal posunul, jini vyrazne posunuli celý tým... Ale asi jo, určitě by byl horkym kandidátem.

Reagovat
Whitemedia

Mendy jasnej

Reagovat
icemike

Mendy

Reagovat
cristiano.K.

Souček, Lingard je další do skládačky.

Reagovat
jk

Souček.

Reagovat
Kluivert9

Souček, nebo Martinez.

Reagovat
Busby babes

Marcus Rashford has been ruled out of all three of England’s upcoming World Cup qualifiers with an ankle injury. He will return to #mufc to continue his recovery

taky dobre, potrebuje si odpocinout.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte prosím někdo kontakt na nějakou skvělou zahraniční cestovní kancelář zaměřenou na bonitnější klientelu (ideálně Rakouskou)? Potřebujem někam vypadnout a cestování na vlastní pěst v tuhle dobu nechci, protože si chci odpočinout a ne sledovat opatření.

Reagovat
iamek

Nejsem fanda cestovek, ale jednou jsem použil CK Kudrna a nemůžu si stěžovat. Dobry na Afriku je ještě Marco Pólo.

Reagovat
Liveral

V tý anglicky repre mají patent na retardovaný trenéry? On má na Euru21 tým s kterým by šlo něco uhrát v PL a bude hrát bramboračku na 3 stopery proti Švýcarsku?

Reagovat
Liveral

*Euru U21

Reagovat
fenixLFC

no to teda nie je tim ktory by mal nieco uhrat v PL naozaj kvalitny tam je len smith rowe a mcneil, mozno aaorns, cantwell a jones+ par nadpriemerakov v danej kategorii (hudson, godfrey a davies) a zvysok je bieda

Reagovat
Mastný Chobot

asi by sa zachránili

Reagovat
Liveral

Já si taky myslím že by se zachránili. Ale to co předvedli dneska s tim rozestavením a taktikou, kterou jim naordinoval, to bylo hrozně nabití. Jak nejhorší zápas Arsenalu pod Artetou přesně v tomhle rozestavení

Reagovat
Mihi

McNeil je naozaj kvalitný hráč a Hudson Odoi nadpriemernák v danej kategórii? Toto sa mi veľmi nezdá, CHO hra pod Tuchelom veľmi dobre, pochybujem že je horší ako McNeil

Reagovat
Hokaido

McNeil je možná nejvíc underrated hráč celý PL, protože hraje za posraný Burnley. Ale je fakt skvělej, má před sebou velkou kariéru.

Reagovat
Mastný Chobot

to by som zas nepovedal. Je to dobrý hráč, ale má slabučkú produktivitu a tak "skvelo" vyzerá podľa mňa práve preto, že má okolo seba samých wooderov vrátane toho hlavného. West Ham materiál jak vínko.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Guehi

Reagovat
Mastný Chobot

môj guy na FM-ku za Swans

Reagovat
smazaný uživatel

nevyznas sa absolutne

Reagovat
Svatej

Gallagher je super hráč, však hraje pravidelně PL a je v Bromu považovanej za jendoho z nejlepších hráčů..

Reagovat
Svatej

až teď koukám, že ho nepostavili do základu.. ta moje myšlenka vycházela jen z nominace, ne ze sestavy..

Reagovat
Trand

Tak můžeš argumentovat, že když i tak dobrej hráč nehraje, tak logicky musí hrát ještě lepší hráči. Škoda že to tak vždy nefunguje no.

Reagovat
Greny

Švýcaři tam mají velmi silnej tyn

Reagovat
Mihi

Kante zranený hamstring milujem repre pauzy

Reagovat
Ed_Hazard

U nás nájde stabilitu. Len škoda že na lavičke.

Reagovat
Hlahart

Podle všeho leaked home&away kits na příští sezónu už s novým sponzorem.

https://imgur.com/a/CaKO2IS

Ty away jsou za mě teda pecka. Ale za mě jsou pecka i ty letošní zebrovaný, takže chápu, že se s většinovým názorem asi moc překrývat nebudu

Domácí ujdou. Vypadají hezky čistě. Lepší než Chevrolet a celkově lepší než letošní.

Reagovat
r.mrazik

ty zebrovany jsou dobry s tema cernyma trenkama a stulpnama

je prima,jak se adidas vraci stylem zpatky..

akorat zluto zeleny asi mit jen tak nebudeme

Reagovat
Hlahart

No, to asi ne

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

za me dobry, lepsi nez Chevrolet. Ten modrej se mi hodne libi, to je dobry retro.

Reagovat
Busby babes

ten zebrovanej si planuju koupit, to je proste must have!

Reagovat
Hlahart

Koukám, že prodávají i ty s tím "pohárovým fontem". Ty jsou fakt super

Reagovat
Busby babes

jen to jeste porad je za 80 liber.

Reagovat
Busby babes

a koukam teda, ze v soucasne chvili, kdy dres stoji 80 liber se asi vic vyplati si ho objednat ze shopu Adidasu v CR. rozdil je asi kilo a nebude problem s proclenim a dopravou...

Reagovat
r.mrazik

Teď psal Tukan, jak si objednal z eshopu liveru věci hodnotě 5000 a nakonec díky clu platil osmičku.

Pitomá EU, volte SPD

Reagovat
Busby babes

jj, prave kvuli tomu jsem na to koukal. spis debilni UK.

Reagovat
valloire

co je komu v Británii po tom, že nějakej vosel zaplatí clo?

Reagovat
r.mrazik

Ty asi nebudeš moc chytrý zvíře viď?

Reagovat
valloire

Jsem chytrej jako liška, to je zvíře hele...

Reagovat
SunFells

Pecku nevidím, ale ten away mi evokuje Liverpool.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
SunFells

Nevím, přijde mi to jako takový jejich styl

Reagovat
Mastný Chobot

away krása, milujem adidas originals logo na všetkom. Mohli by aj naše dresy spraviť s ním.

Reagovat
Bayern +

presne

Reagovat
Hai

Reagovat
Lacko_Boh

Team viewer -> team -> kolektivizmus -> cerveny dres -> Manchester United je komunisticky klub? Nie dakujeme, chcem Oracle. Zebrovany je pekny. Bez loga samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Že je away pecka může říct akorát někdo bez vkusu

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mastný Chobot

povedal človek, čo vlastní puma tenisky a fandí Tottenhamu

Reagovat
Lacko_Boh

historicky klub (urcite v top 60 najvacsich londynskych klubov, u mna s prehladom aj top 50) s krasnym modernym stadionom ktory ale cti tradiciu lepsie ako Arsenal. A Puma = Rihanna, tiez nevidim problem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

puma tenisky? hej, jedny asi mám

Reagovat
Mastný Chobot

busted

Reagovat
Svatej

Hm....Další varovnej signál, že je s mým vkusem možná něco špatně.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Ty krávo, já mám asi fakt hodně špatnej vkus, když sleduju vaše reakce. Z toho modrobílýho bych se div nepozvracel

Domácí bezvadnej

Reagovat
Hlahart

Jak říkám, já to tak měl i s tím zebrovaným současným. Ten taky budil hodně kontroverzní vášně

Reagovat
Busby babes

casem si zvyknes, zvlast kdyz pak na hristi to vypadalo dobre.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Busby babes

me se libi oba. Domaci je cistej, to novy logo vypada proste lip nez Chevrolet. Skoda, ze Chevrolet taky nepovolil jen bile logo, bylo by to daleko hezci.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

V tom se rozhodně shodnem, já si dokonce zvykl už i na ten Chevrolet, to není problém.. U tohohle dresu mi absolutně nevadí sponzor, ten je naprosto ok. Nelíbí se mi ten dres a jeho vzor, tam vidím problém.

Reagovat
Busby babes

jasne, tak to je uz subjektivni. Nekdo radsi blondyny jinej zas zrzky.

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

si vem,jak jsme si zvykly na skotsky ubrus nebo ted posledni potah z tramvaje

Reagovat
vladis271

len doplním, ten sponzor je strašný

Reagovat
Trand

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne to mi napadlo, že idem grcať

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
pingla

Reagovat
fenixLFC

ved to je hrozne

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

ten domaci je velmi dobry a ten vonkajsi

Reagovat
Golasso

Domácí je fakt pěknej , ale ten venkovní je teda kentus z montarži

Reagovat
vladis271

fakt asi mám iný vkus. Podľa mna sú doosť zlé. Ten domáci ešte ujde, ale to logo sponzora posiela oba dresy do kytek.

Reagovat
Hlahart

I v porovnání s Chevroletem?

Reagovat
vladis271

chevrolet je podla mna o velel krajší..

Reagovat
Hlahart

Ok. Já si na něj za ty roky ani trochu nezvykl a přijde mi vyloženě odpudivý. Hodně rozlítaný názory no

Reagovat
iamek

Kdyby teď byl sponzor chevrolet a predtim byl teamview, tak to napíše naopak

Reagovat
Busby babes

ja si na to logo zvykl, ale ze by se mi libilo se rict neda. Takze to nove je pro me zatim vyraznej upgrade.

Reagovat
vodka

já mám furt nejradši vodafone, ale objektivně bylo to logo aonu a aig nejlepší...

Reagovat
Bayern +

Domáci skvelý, taká klasika, oživuje to čierny pásik na golieri aj na rukávoch plus teda krásne decentné biele logo po tej hnusnej žlto-zlatej placke menom Chevrolet.

Away mi príde tiež dosť v pohode. Kombinácia farieb dobrá, základná farba dobrá, ten zig-zag look čo používa napríklad teraz Inter je tiež oveľa zaujímavejší než rovné pásiky a ako píše Chobot, ak to má znamenať návrat Originals loga na futbalové dresy - jedine dobre

Reagovat
iamek

Wow ten bílo modrý objednavam hned jak bude v prodeji. Bozi

Reagovat
John Obi Mikel

Ten venkovní je teda hrozný.

Reagovat
Čenda

Domácí krása, hned víš že United, jednoduchost, tradice, lahoda.

Venkovní? To fakt? Však je to hrůza.

Reagovat
Bayern +

obidva veľmi pekné, logo sponzora tiež fajn

Reagovat
Bayern +

a ešte by som doplnil, že Adidas zatiaľ na Third Kit Bayernu, MU a Realu Madrid od leta zavádza dvojfarebné logo Equpimpent z 90 rokov

https://www.footyheadlines.com/2020/11/leaked-adidas-21-22-third-kits-to-bring.html

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
Hlahart

To je zvláštní, no

Reagovat
Foppy

Domácí v pohodě, ale ten away je za mě hroznej. Obecně se mi zpětně většina dresů z devadesátek moc nelíbí, a proto ty retro dresy na rozdíl třeba od retro hokejových moc rád nemám.

Reagovat
Whitemedia

The FA is looking into a 2012 Twitter post from West Ham winger Jarrod Bowen, which featured the N-word.

co to kurva je..

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

https://pbs.twimg.com/media/ExWMmc4WEAEtKQ1?format=jpg&name=large

Omlouvat se po osmi letech za něco takového a když to navíc napsal ještě jako puberťák

Reagovat
Dawon

jako tohle uz je fakt trochu silenstvi

Reagovat
Busby babes

jeste navic tohle...

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

jako ze jsem tu jeden z nejvetsich slunickaru, ale tohle je proste picovina. bylo mu 16, nevim kontext tweetu, ale i kdyby to byla nejaka urazka myslena fakt v tom nejdebilnejsim kontextu, tak proste musi stacit neco jako: sorry, byl jsem mladej a blbej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ten hon na čarodějnice povede jen k tomu, že rasismus vznikne i u lidí, u kterých do teď nebyl.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

no, ne rasismus, ale nejaka obcanska neposlusnost urcite

Reagovat
Kowe

Reagovat
mul

Alebo u latentných rasistov sa preukáže naplno.

Reagovat
Busby babes

pokud tohle z nekoho udela rasistu, tak jim byl vzdycky.

Reagovat
Hlahart

Tak asi ne, ale může to zcela normálního člověka hodně popudit proti těm opatřením, který mají rasismus nějak regulovat. Což by asi jejich smyslem být nemělo

Reagovat
Busby babes

to ale neni rasismus. To ze nekdo nesouhlasi treba s tim, aby se poklekavalo pred zapasem je ta obcanska neposlusnost, co pise lexik vejs. To, ze pak nekdo bude nekomu nadavat do negru a bude to vysvetlovat tim, ze ho k tomu prinutily podobny veci...

https://cermak.substack.com/p/210325?fbclid=IwAR0SROuJLFc2Gw_5ee0bNwOJcoN5Cm5SqRTCSKI7EXHyfRspBQedtE8-A9s

tohle je docela zajimavej uhel pohledu.

Reagovat
Hlahart

Však souhlasím, píšu že asi ne. I když těžko říct, tyhle SJW křížový výpravy můžou být klidně pro někoho poslední kapkou pro to, aby ten člověk prohrál souboj se svojí frustrací a jeho latence vyšla na povrch (jakkoliv to z něj samozřejmě technicky vzato nic novýho nevytvoří). Čermáka si poslechnu, až budu mít čas, díky

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
icemike

Tou dobou nebyl profesionál, takže na něj nemají žádné páky

Reagovat
Lacko_Boh

dufam ze nejake najdu

Reagovat
Whitemedia

zase trollíš laci?

Reagovat
Whitemedia

no nic, trumpeta do toho

Reagovat
Tolstobik

vseho s mirou dopici, tohle je fakt sila

Reagovat
Mastný Chobot

chcel by som byť na takom investigatívnom zasadnutí FA. "No, tak tu máme hashtag neger, mm"

Reagovat
smazaný uživatel

Dolores Umbridge approves

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

preco?

Reagovat
Mass

Protože s tim spamuje všechny články.

Reagovat
SunFells

Martin Odegaard has told those close to him that he would like to stay at Arsenal beyond the end of this season.

Those close to him Snad to brzy potvrdí i jeho zubař.

Reagovat
smazaný uživatel

20:39 Arsenal prý nemá s Ødegaardem šanci

Lonýdnský Arsenal by chtěl udržet norského záložníka Martina Ødegaarda, který v klubu hostuje z Realu Madrid. Podle deníku Marca jsou ale jeho naděje mizivé. Real se nechce své hvězdičky vzdát a Arsenal nemá dost prostředků na to, aby jej přesvědčil financemi.

Reagovat
SunFells

Si objevil Ameriku.

Reagovat
Robertson

limited...

Reagovat
Golasso

Zubař Martina Odegaarda se svěřil médiím, že mu norský záložník přímo při provádění zubařského zákroku sdělil, že "hhhhue zfuuanu v aaavfenalu".

Je to v suchu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

cize Martial nehraje v klube kvoli zraneniu, ale musi ist na najdebilnejsi repre zraz v dejinach, aby sa zranil v zapase s Kazachstanom

Reagovat
Mastný Chobot

O Ramseyho se zajímá Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

takový tragéd

Reagovat
The Krupy

ale ak nás ho zbavíte, ocením to

Reagovat
Mastný Chobot

ak by to tak bolo, tak je u vás doslova ikonou

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Mám otázku ohľadom anglického futbalu behom 90s. Jeden z problémov spice boys bola drinking culture. Bola to vtedy norma aj v iných kluboch? Mne sa zdá, že fergie to zatrhol veľmi skoro v united. U nás tomu dal koniec až Houllier a to boli už nulté roky.

Reagovat
Mastný Chobot

v arseanále tiež, kým neprišiel Wengele

Reagovat
vodka

Ferguson měl výhodu, že tým brzo postavil na hráčích, které si vytáhl a vychoval sám, takže jim dal nějaký rámec, ale pokud vím, tak večírky byly taky dlouho.

Reagovat
Busby babes

Fergie to dost zatrhl. Vecirky a ta drinking culture je trochu neco jineho, rekl bych. Ze se sli hraci po zapase bavit, to asi jo, ale pred nim to bylo i pred zapasem.

Reagovat
EXoRcIsT

v jednom rozhovore hovoril zda sa mi ze Beckham ze i ked mali cez 30r a stretli SAFa na akcii tak automaticky vsetci dali pohare s vinom za chrbat

Reagovat
vladis271

u nás to bol v každý off day. To potom tá regenerácia musela vyzerať, ked vždy ked nebol tréning, či zápas, šli na dostihy a chlastať.

Reagovat
Busby babes

tak v te dobe taky nebylo tech zapasu tolik. Ono az nekdy do pocatku 90. let byl na stridacce jeden hrac a ne 7-10 jako dneska, ty tymy hrali prakticky v 13 lidech celej rok.

t began with allowing two outfield substitutes in the match day squad as well as a goalkeeper, which was a rule introduced with the Premier League in 1992. Though three could be named, only two could be used initially. That changed for the 1994-1995 season, at which point clubs could name and use three subs, though one of them could only be used to replace the goalkeeper. That altered again the following season, when teams could have three subs and use them for whatever reason they saw fit. In 1996-1997 the number of players on the substitutes bench was increased to five, though only three could come on during the match. It increased to seven ahead of the 2008-2009 season, again with only three being used.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele