ODCHOD BAROŠE STÁLE VE HVĚZDÁCH

30.07.2005, 09:35
Aktuality
Před nedávnem se o služby Milana Baroše přihlásil další tým. Bylo jím německé Schalke 04 a podle všeho byl přestup na dobré cestě. Zřejmě z něho však nakonec sejde, pro klub z Gelsenkirchenu je totiž nejlepší střelec Eura příliš drahý.

Zdá se, že Milanu Barošovi po příchodu dalšího útočníka Petera Crouche v Liverpoolu definitivně odzvonilo a je jedno, jestli v přípravě střílí branky jako na běžícím pásu. Český reprezentant totiž nenastupuje ani v Lize Mistrů, a to kvůli tomu, aby jeho cena neklesla.

Sám Baroš se k zájmu Schalke výjádřil takto: „Bez ohledu, jestli opustím Liverpool, nebo ne, jsem rád za zájem tak slavného klubu. Schalke bude hrát Champions League, je to vynikající tým s velkou tradicí.“ Nicméně trenér Schalke Rudi Assauer řekl, že Baroš na devadesát pět procent nepřestoupí, jeho cena je příliš vysoká.

Přestup Milana Baroše je tak stále ve hvězdách…

Autor: David Kubáň

Komentáře (27)

Přidat komentář
HOST*

nečetl jsem zatim ani jeden. ale dávat dva je zbytečnost

Reagovat
smazaný uživatel

tak by si ho Liverpool ponechal nebo by prostě lítali nabídky..což se ted jistě neděje...to čím je z něj udělali český media který ho vyzdvihujou do nebes..přitom se v Anglii nikdy pořádně neprosadil..ale pro český fanoušky je známej svým ksichtem a to jim stačí..fotbalovej trh je neúsprosnej ale spravedlivej...ostatně jako každej trh...cena za kterou je k mání je prostě vysoká..Baroš má v současntosti menší kvalitu a prospěch pro mužstvo než oněch 300 milionů...

Reagovat
Xavi

Přesně tak!!! Nevím co kdo vidí na Barošovi...? Je ohodně lepších útočníků za mnohem méně...

Reagovat
HOST*Meat

Podle mě je Baroš lepší utočník než Cisse nebo Morientes, takze Beniteze nechápu, že se ho chce zbavit. Ale myslím si, že Baroš nejlepší okamžik na přesup už prováhal, měl jít do Lyonu, byl by ve špičkovém týmu, hrál by ligu mistrů a v ní Lyon letos má vysoké ambice. Rozhodně ať nejde do Aston Villy....

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ho vidí každej den na treninku..pracuje s těma hráčema...podle něj je Baroš zbytečnej pro Live...mysli si co chceš..ty ho vidíš tak jednou za tejden přes sezonu a ted vůbec když je příprava...on vidí jak se jeví..prostě je to trenér a ten má pravdu...

Reagovat
Mr.Jindros

Baroš na hraní za lepší tým s většími ambicemi prostě nemá. Měl by přestoupit do nějakého celku "střední třídy", kde by nastupoval pravidelně, trochu se tam vystřílel a časem by se třeba vidělo. Ta Schalke by mu mohla slušet, i když já Bundesligu nemám moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu do Schalke..ale Live musí snížit cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš podle trenéra Schalke Ralfa Rangnicka přestoupí nejpozději přístí týden do Německa. Prý věří, že se zástupcům Schalke podaří snížit cenu... Pro Baryho to bude dobrej přestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt nevím, zatímco většina čechů tam přichází rovnou z české ligy, a on se tam do té hrozné neměcké ligy dostává z Anglie.

Reagovat
HOST*Andy

Už mě s tím serete. Pořád dokola. Bundesliga je hrozná, slabá, trapná a nevím co ještě si vymýšlíte. Ale, že tam chodí bravurní návštěvy, je vyrovnanější než kterákoli jiná liga a týmy nepostrádají kvalitu, O tom se tu nikdo ani nezmíní. Možná není tak dokonalá jak ta vaše " ÚŽASNÁ" La liga, ale kvalitu určitě má a organizace je tam skvělá. Tak nevím jestli je tu někdo normální???

Reagovat
smazaný uživatel

La liga v porovnani s nemeckou je lepsia a zaujimavejsia, nemecka v porovnani s ceskou ligou je tiez lepsia a zaujimavejsia. dufam, ze chapes co chcem tym povedat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hovoříme o týmech, tak si Baros asi nepohorší. Schalke bych nyní stavěl zhruba stejně vysoko - velká šance umístit se vysoko v Bundeslize -> velká šance hrát Ligu mistrů, naopak Liverpool teď má v Anglii asi nepřekonatelnou konkurenci v podobě Chelsea, Arsenalu a MUFC. Jinak co se týče srovnání ligy, tak vidím jasnou převahu Premier league.

A vůbec, jak srovnáváte evropské ligy vy? Já myslím, že podle kvality je to takhle: 1) Španělsko 2)Anglie 3) Itálie 4)Francie 5) Německo 6) Portugalsko 7) Rusko 8) Nizozemsko 9) Skotsko 10) Belgie

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak přesně

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to, že Liverpool má nepřekonatelnou konkurenci, je právě to, ž PL je kvalitnější. A Liverpool je mnohem lepší než Schalke.

S těma ligama souhlůasí mna stoprocent, možná to Nizozemsko trochu výš, ale nevím, místo koho

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko je na 100 alebo 101 pozicii?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko má štěstí, že tolik státu v Evropě ani není jinak Česká liga je na tom podobně. Myslím, že u nás existuje skupinka tří-čtyř týmů, která stačí alepoň trochu evropskému průměru, ale jinak je to tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Môj názor je,že Baroš je vysoko kvalitný útočník!Preto nechápem,že ho nikto nechce,je to pre mňa záhada Veď keď si pozrieme jeho prednosti: rýchlosť,zdravá agresivita,schopnosť dávať góly...

Reagovat
Xavi

když jsem ho tady asi před měsícem kritizoval, tak jste z toho nechápali a schytal jsem dost urážek!!!! Teď to vidíte....!!!! Ještě by se mi mohl ozvat ten borec co mi říkal že Baroš dá 100% víc branek než v sezóně minulé. CHtěl bych se ho zeptat kolik si teda myslí že těch branek dá??? (branky vstřelené na treninku nebo za Béčko se nepočítají)

Reagovat
smazaný uživatel

Nepredbiehaj,ešte nezačala sezóna.Ja som ťa síce neurážal,ale keď budeš predbiehať,tak sa ti zaručene dostane ďalšia spŕška / samozrejme nie odo mňa /.Podľa mňa je fakt dobrý,možno nemá formu a trošku pritvrdil,ale to sa stáva aj väčším hviezdam.

Reagovat
Mr.Jindros

Baroš určitě není špičkový útočník. Zdáš se mi vykrmený českými médii.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja mám televízor

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby Everton?Vraj má záujem, tam by si zahral i Európu a anglický štýl je pre neho dobrý.

Reagovat
HOST*C4

Benítez řekl, že je rád, že má v týmu Baroše!!! Nevím proč to řek, když ho chce prodat!!!

Baroš udělal chybu, že nepřestoupil do Lyonu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, on to povedal takto : Som rád, že ho mám, prípadným jednaniam sa nebránime, ale sami nevyvíjame žiadne aktivity.

A to je rozdiel.

Reagovat
HOST*C4

Jojo, ale řekl to!!! Fakt by mě zajímalo kam přestoupí (pokud někam přestopí)!!! Nevím proč nechtěl jít do Lyonu!!! Tam asi hrál v základu a hrál by i Ligu Mistrů!!!

Reagovat
HOST*C4

Hehe!!! Samozřejmě: Tam by asi hrál v zákaldu a hrál by i Ligu Mistrů!!!

Reagovat
HOST*

Kdo je Baroš?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele