Od této chvíle budeme vyhrávat více trofejí, slibuje Kuijt

27.04.2016, 22:05
Aktuality
Po dlouhých osmi letech se v neděli ze zisku trofeje znovu radovali fanoušci Feyenoordu. Rotterdamský celek se probil do finále Nizozemského poháru a v něm vyhrál 2:1 nad Utrechtem. Příznivci se pak v dalších letech mají na co těšit, alespoň to naznačil Dirk Kuijt...

Feyenoord v neděli k výhře 2:1 nasměroval závěr prvního poločasu a v něm gól Michiela Kramera. Za Utrecht sice po změně stran srovnal Ramon Leeuwin, osudnou se mu ovšem stala 75. minuta a v ní vlastní branka, kterou si dal Filip Bednarek.

"Trofej se musí stát cenou, která odstartuje novou fázi klubu, během níž budou vyhrány další trofeje. Já vyhrál pět trofejí během pěti úspěšných let. Ten pocit je báječný a chci, aby si ho vyzkoušel celý tým," řekl Kuijt po úspěšném finále.

Feyenoord vyhrál KNVB Beker naposledy v roce 2008 a o víkendu tak ukončil dlouhé čekání. Další výzvou bude v příští sezoně mistrovský titul, z něhož se fanoušci mohli naposledy radovat v roce 1999.

"Od této chvíle budeme vyhrávat více trofejí, přesně to si velký klub jako Feyenoord zaslouží. Vím, že jsme nezískali ten hlavní titul a fanoušci si kvůli této trofeji nesednou na zadek, ale musíme někde začít," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
ryzskej

* v domácí soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho mam radost,at tech trofeji pribyva cim dal vic

Reagovat
Liquid

Od této chvíle budeme vyhrávat více trofejí, slibuje ---- Rosický. A hned to vypadá vtipně.

Reagovat
smazaný uživatel

frajer dela ramena pritom za utrecht odehral vic zapasu jak za feyenoord

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele