Očkovaní hráči se už nebudou muset před duely UEFA testovat na covid-19

29.09.2021, 14:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
kovi610

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wishmaster

radikalni antivaxeri v diskusii za 3, 2, 1

Reagovat
smazaný uživatel

Prokazatelně i očkovaný člověk může podlehnout nákaze a být tak infekční.. Ale ok, žij si ve své pravdě

Reagovat
dave30

Samozřejmě. A stejně prokazatelné je, že nakažení toho očkovaného je daleko méně pravděpodobné a pokud ano, tak je velice málo pravděpodobný těžký průběh. Prostě to očkování zde máme místo plošných zákazů, aby to tu nevypadalo jako loni na podzim. Ale to někteří nikdy nepochopí (tím nemyslím tebe).

Reagovat
smazaný uživatel

Plosne zakazy, sarady s tim co je a neni ok apod jsou jen zasterkou ;) v pozadi tohodle humbuku kolem nove rymecky se dela poradny business bohuzel ovce to nevidi .. ale misto hastereni o vyhodach a nevyhodach farmaceutickych sracek radeji zapoj mozek vem poradny uver a zacni investovat jak o zivot - momentalne jsou vyrazne lepsi moznosti nez byli napr v 90. letech a jako tehdy i tyto drive nebo pozdeji skonci a pak budes zas jen lamentovat:D

Reagovat
dave30

Při jakémkoli lidském problému zjistíš, že na něm někdo vydělá. Já považuji za hlavní problém lidstva přelidněnost planety. A z tohoto problému se odvíjí všechny ostatní (migrace, ekologie, energetické problémy, nemoci atd.). A jenom kvůli tomu, že z každého problému má někdo prospěch tvrdit, že ten problém neexistuje, mi přijde až dětinské.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, sám přiznáváš, že je tu přelidněno, ale chtěl bys všechny naočkovat a udělat je nesmrtelnými, skvělá myšlenka

Reagovat
dave30

Na to mám opět to samé. Nemám další připomínky...

Reagovat
smazaný uživatel

A ze je na ni dost mista i zdroju pro cca 40 mld lidi ti neva? Spatne je jen nadstaveni konzumu a jak nakladame s prebytky a nadvyrobou .. chudoba vznika kvuli marketingu a marzim nikoli kvuli toho ze by bylo malo.. staci vypnout napr spotrebu masa a mas hned dostatek potravy i pitne vody pro mnohem vetsi masu nez momentalne na planete je ci do konce stol bude ... Problemi jsou ale vetsinu si vytvari clovek sam tvrdit ze zasterka je problem je spatne .. Problem je s vedenim spolecnosti - jako takovy je pro spolecnost, civilizaci i lidstvo samotne mnohem vic nebezpecny nez kterykoliv virus a kdyby se k reseni takove problematiky postavila 1/10 lidi co ted k tomuhle nesmyslu a venovalo se tomu 1/10 prostredku vsem krom par paprdu by se zilo o poznani lepe ..

Reagovat
dave30

Máš pravdu, že těch zhruba 8 miliard by nebyl takový problém, kdyby ti lidé byli vedeni tak nějak jednotně a celosvětově. To je ovšem totální sci-fi, a v tom případě to problém je. Spousta lidí v oblastech, kde se nejsou schopni sami dobře uživit a do toho technický rozvoj v těch samých oblastech (oni díky televizi a internetu vidí, že někde se mají lidé daleko lépe - to dříve nebylo...) už na problém zadělává.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak zadelava se na reseni;) nebude to asi uplne klidna a miru plna cesta ale ty simulantske urvane ku... co jich je momentalne plny "vyspeli" svet potrebujou trosicku srazit hrebinek a vratit na zem .. osobne verim ze povalecna generace je vzdy ta nejsilnejsi a cumet na decka kterym se hrouti svet protoze se jim nedostalo dostatecne pozornosti na soc. sitich neni cesta .. trochu to sfoukne prebytecne a parazity a treba se uz pristi generace konecne zvladne s historie poucit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale loni bylo loni a ted je ted, úplně jiná situace. Od března letošního roku zemřelo na covid určitě méně lidí než na následky samotného očkování, ale na to se statistiky nevedou, škoda!

Reagovat
dave30

To myslíš vážně? V tom případě nemám další připomínky...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LyEX

správne rozhodnutie, pretriediť plevel je potrebné a to nie len vo futbale

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, vy ste covidfanatici

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak se EU postaví k téhle očividné diskriminaci určité skupiny.

Reagovat
Neri04

V cem je to diskriminace?

Reagovat
bobis21

Počkej až zjistíš, že děti musí být očkované aby byly přijaté do školky. Taky diskriminace neočkovaných dětí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky ano, pokud jednu skupinu zvýhodňuješ, tak jinou znevýhodňuješ. Mně je to fuk, očkovaný jsem, ale divím se, že rovnostářská EU tyhle postupy toleruje.

Reagovat
bobis21

Je to úplně jednoduché - protože se o žádnou diskriminaci nejedná. Stejně jako zaměstnavatel nediskriminuje nevzdělané když požaduje vzdělání. Považovat zákon o ochraně veřejného zdraví za diskriminaci neočkovaných je fakt k smichu

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kovi610

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Před 60 lety bylo normální nepustit někoho do školy, protože je černoch. Dnes je normální nepustit ho do školy, protože není očkovaný.

Reagovat
bobis21

"Dnes" - chápeš že to platilo od začátku vakcinace u nás? To není nic nového. A nejen do školy, vůbec do země. Každý kdo je tady více než 90 dní musí být očkovaný.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by skutecne chranil verejne zdravi ci alespon zajmy je to v poradku .. tyhle saskarny jsou zavrzeni hodne a podporuji je pouze hlupaci .. V listine zakladnich prav a svobod mas garantovane pravo na ODPOR .. pak je ustava .. tj nejakym zakonem si muzou tak leda vytrit prdel neb zakon neni ani nad LZPS a rozhodne nestoji nad ustavou ;) proto neustale zaloby a zmeny zneni zakona ale at tam napisou cokoli vzdy je to proti ustavni a propo neplatne ..

Reagovat
bobis21

Asi by sis to měl přečíst, protože tam je přesný opak toho co píšeš Listina základních práv a svobod umožňuje omezit prakticky vše pro ochranu zdraví - může se jednat o pobyt, pohyb, majetek, obydlí, právo šířit informace atd. To vše podle toho může být omezeno z důvodu ochrany zdraví. Já vím že číst je pro některé příliš náročné, ale on ten dokument není tak dlouhý, věřím že to zvládneš.

https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1993-2

Reagovat
smazaný uživatel

jedince .. pak mas garantovane ze muzes chranit demokraticke principy .. tohle je destopie a korporacni diktatura tj muzes pouzit jake prostredky uznas za vhodne neb zadny nebude neprimereny ..

Reagovat
bobis21

A jak prosimtě očkování omezuje demokratické principy ty hlavo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine co je na ockovani dobre je ze si muzes i ted prikoupit akcie farmaceutickych spolecnosti a ryzovat na vsech tupych ovcich nebo na tech prilis slabych a chudych kterym to vnucuje OSN/WHO .. neb oni to samo maji zaplacene skrz sverenecke fondy a jeste z toho udelaji nakladavou polozku .. to mas fuck verit si muzes cemu se ti zlibi ..

Reagovat
soukup

já s tím mám jen ten problém, že se pořád tvrdí, že je očkování dobrovolné, ale pak se v podstatě vymýšlí, čím neočkované ušikanovat natolik, aby se dali očkovat, protože bez něj nepůjde vlastně vůbec žít. To je za mě prostě hrozně pokrytecký a prasácký jednání.

Když chcou jednat takto, tak mají dát povinné očkování ze zákona a pak ať klidně vyhazují z práce, zakazují školy, zakazují vycházet z domu. Za mě by bylo povinné očkování férovější přístup než to, co se ve světě děje teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti jsou i soukromi kantori ... ono davat decka do skoly kde se uci z osnov z dob Marie Terezie je jen pro plebs a fatal blbce .. kdokoli komu zalezi na potomstvu radeji zaplati vytvori ci spolupodili vznik mensi skupiny at nemaji decka ztratu socializace ve skupine a zaplati si schopneho kompetentniho cloveka ne ten odpad co tady predstira ze uci a propo kdyz uz do skolniho systemu je stale dostatek uvedomelych reditelu kteri to obchazi a delaji vyjmky a kupa lekaru co ti daji razitko ze ty ci decka ockovani jste ale striknou tu sracku do umyvadla misto zil .. a tak to pujde vzdy obejit ci vychcat ustavni zalobou - alespon pro ty kteri musi jako ze drzet hubu a krok ..

Reagovat
#33CCCC

Bez toho aby som tu chcel rozputavat nejake vasne sa spytam. Ockovany clovek predsa moze tak isto dostat a sirit virus nie ?

Reagovat
Neri04

Ano, muze, pravdepodobnost je ale vyrazne nizsi.

Reagovat
kilobyte

To může i otestovaný.

Reagovat
bobis21

Může, šíření je ale výrazně menší (menší šance že se mu virus v těle rozšíří natolik, aby vůbec mohl být infekční, když se to stane tak je infekční po kratší dobu a ostatní nakazí menší dávkou viru).

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako zdraví lidé se silnou imunitou, kteří 3 očkování nepotřebujou

Reagovat
bobis21

Ne, méně než zdraví lidé se silnou imunitou

Reagovat
smazaný uživatel

bobku, co kdyby ti někdo řekl, že ta data, ve kterých se tak rád vyžíváš a děláš si z nich grafy a statistiky, nejsou skutečná čísla?

Reagovat
Baronne

To by se mu zhroutil svět

Reagovat
smazaný uživatel

A na tyhle hovínka si přišel kde prosim tě :D :D

Reagovat
bobis21

Ze studií kde se sledovaly dvě kontrolované populace vedle sebe (naočkovaná / neočkovaná).

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pepe1911

Bill Gates, Afghánci, 5g čipy...

Reagovat
bobis21

Jak si mohl zapomenout na změnu DNA? Určitě tě platí farmaceutické společnosti abys to tajil!

Reagovat
Pepe1911

Pohlaví : pračůrák konečně jsem dostal výjimku, dali mi to po 5g do občanky

Reagovat
smazaný uživatel

Fraška. Potvrzuje se, že vůbec nejde o zdraví. Reprezentaci tímto přestávám sledovat.

Reagovat
Hunt

Super

Reagovat
Desmond Glazebrook

A Sputnika UEFA bude uznávat?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zřejmě jediná čistá vakcína, protože nikdo nevěří, že Rusové dokázali vyvinout čip tak malý, aby se vešel do injekční stříkačky.

Reagovat
oli9

Jednoduché. Srat na testování už.. Kdo se chtěl naockovat nechal se naockovat kdo nechtěl nenechal..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, začít brát jako normal nemoc a jede se dál.

Reagovat
Muffi

Příliš mnoho lidí na tom hrabe peníze

Příliš mnoha lidem (polo)diktatura pochybného zdůvodnění vyhovuje.

Příliš mnoho lidí je ohrožených a sobeckých (co si budem, lidi nad 60 to kosí a nad 70 se nezakecá)

Příliš mnoho lidí snadno podlehne myšlence páchání vyššího dobra.

Samozřejmě že by bylo nejlepší se na to globálně vysrat a pořádně monitorovat lidi nad 60, kteří jsou rizikoví(možná chlapi nad 55), čímž myslím studie zadávané státem a ne čekat, co vypadne ze zahraničí a menší míře našich neziskovek, alespoň by sráči z meSS byli užiteční, ale to bych chtěl po vládní bandě asi moc.

A lidi jako Smejkal, Tachezy a Bobis můžou klidně nosit respiátory nebo plynové masky dál, nikdo jim v tom bránit nebude.

Reagovat
bobis21

Díky za zmínku, ale já bych nikdy žádné povinné respirátory ani nezaváděl a od začátku jsem proti. Stejně tak bych nikdy nezavíral žádné obchody a služby. Ale pokus pěkný. Udělal jsi ze sebe debila, ale pokus pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Admini, přijde Vám tady ten sexy spam normální?Šlo by s tím něco udělat?Díík!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele