Obrovské zklamání, slova jsou zbytečná, řekl Panák po další remíze Sparty

03.09.2022, 23:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
artedy

Ač Slávista Spartu jejich fanouškům nezávidím.Pamatuji tu radost když byla remíza a nedej bože Slavia vyhrála. Každý tým v Průhonicích prohrával 2:0. A dnes ? Hrůza a ani už člověk nemá tu radost že porazil někdo ten bohužel průměrný tým .

Reagovat
Elliasson

V Průhonicích?

Reagovat
Mass

Taková hláška mimopražských týmů když přijížděly po D1, že se Spartou se prohrává už v Pruhonicích (poslední město před Prahou).

Reagovat
Elliasson

Joo takhle. Pro mě to jsou Čestlice, ale rozumím.

Reagovat
Martin9719

U Sparty je to teď hlavně o psychice. Fotbal hrajou dobrý, ale pouze po vápno, pak už je tam minimum šancí a zakončení. Ve chvíli ale kdy se začne pískat, máš v hlavě to, že nevyhraješ 3. zápas po sobě tak jdeš do křeče. Myslím si že Sparta na tom není tak strašně zle, že by hráči nemakali jako v United, ta snaha tam vidět je i mimo zápas. Dokonce si myslím že hrají určitě i lepší fotbal než v závěru loňský sezony.

Reagovat
jsemdement

Ale houby vytváření šancí, špatně ten fodbal děláte. Nejprve chceš dát gól a pak přemýšlíš, jestli není lepší přihrát. Ne navopak, přihrát a chtít dát gól. Piče klíče v míse takovej základ a voni to na tej spartě neznaj.

#ACSTitul #CirkusEdenLedenSeverTakžeLiberec #PlíseňVLizeJeJenomJedna

Reagovat
dondinho

Už začínám být na tyhle kydy, kterými po takových zápasech hráči zásobují novináře asi šestou sezónu po sobě, celkem alergický...

Reagovat
REPLIKATOR

Obrovské zklamání pro Zlín

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele