Obránce Tavares odešel z Arsenalu na hostování do Marseille

30.07.2022, 13:34
Aktuality
Nuno Tavares se minimálně pro nadcházející sezonu zastaví na počtu 28 soutěžních startů za první tým Arsenalu. Manažer Mikel Arteta s portugalským obráncem nepočítal a řešením je fotbalistův odchod do Francie, na hostování si ho vypůjčil Olympique Marseille...

Dvaadvacetiletý fotbalista včera dorazil na jih Francie a podrobil se zdravotní prohlídce, dnes pak podepsal kontrakt. Dohoda o hostování neobsahuje opci na trvalý přestup.

Tavares vyrůstal v Benfice a v áčku lisabonského klubu strávil dvě sezony, Arsenal za něho loni zaplatil osm milionů eur. Portugalec je osmou letní posilou OM, před ním dorazili Pau López, Souleymane Touré, Mattéo Guendouzi, Chancel Mbemba, Jonathan Clauss, Luis Javier Suárez a Rúben Blanco.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
Zdechlina

Skvělá posila pro Arsenal

Reagovat
SunFells

Snad nebude moc felit s Guendouzim.

Reagovat
Nikikrew

Hmmm začiatok konca. Škoda ale na ang ligu to ešte nie je

Reagovat
j_mrazik

Hostovačka dobrá, snad mu to půjde a vrátí se lepší. Potřebuje sbírat zkušenosti.

Reagovat
Trand

Reagovat
wesleyborland

Super hostovačka. Potřebuje hrát, když se mu ten rok vydaří, tak vylítne cena

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jkb

Snad se mu bude dařit. Potřebuje zlepšit rozhodování, aby zbytečně nekličkoval do třech soupeřů, potřebuje přestat střílet ze špatných pozic, krajní obránce a má skoro 1,5 střely na zápas ale jen 9% trefí bránu, to je šílený, taky musí zlepšit poziční hru.

Ale jinak je to velice zajímavej hráč, fyzicky výborně vybavený, dvoje plíce snad, schopen driblovat, velice rychlý, slušná slabší noha, strašně nevypočitatelný hráč, soupeř neví jestli půjde po lajně nebo do středu, jestli bude přihrávat nebo střílet.

Hlavně aby hrál pravidelně a měl trošku radost ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se mu bude dařit, strašně zábavný hráč, i když se mu ne vše povede. Tedy když přišel zinchenko, tak by se na hřište v podstste nepodíval

Reagovat
Doomblade

Reagovat
Jardin

Nějaké finanční detaily někde byly?

Reagovat
formic81

tohle byl solidni zaver pripravy. To napadani je strasne neprijemny a obrana teda funguje paradne. Zapas s Crystal Palace bude boj, ale musime 3 body.

Reagovat
Nikikrew

Príprava parádna, bez debaty. Avšak ak nevyhráme prvý zápas sezóny tak sa na ňu hneď zabudne. CP nebude easy ale tento tím vyzerá hodne slušne

Reagovat
Rambajstago

Reagovat
Slavia10

Škoda, že Sampaoli odešel, nakonec má Marseille slušné přestupní léto. Jestli ještě přijde z AS Veretout tak úplně v klidu to bude zase boj o LM. Za mě jsou adept na 3 místo furt, PSG je jasný, Monaco bude nejspíš druhý.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/afcstuff/status/1553349072165167106

Pohnout se od Lacazetta k tomuto je orgasmus.

Reagovat
Petr Keš

Viděl jsem celej zápas, a jakože dost spokojenost. Ještě třeba dát CP 3-0.

Reagovat
Jkb

To bude oříšek. Vieira se snaží vybudovat doma pevnost, loni tam prohrál jenom 4 utkání, Liverpool, Aston Villa, West Ham a s Chelsea. Na Arsenal má trošku větší motivaci, i když mám dojem, že na City, slepice a United taky.

Artetu loni dvakrát vyškolil, fakt takticky výborně připravil svoje hráče. Pro Arsenal je důležité, že Partey je zdravý, Zinchenko vypadá taky dobře a Jesus vypadá hodně dobře, bude to dost bitva a čekám, že Saliba bude víc prověřen.

Reagovat
Golasso

CP nám moc nesedí a budeme rádi i za upachtěnou výhru.

Reagovat
Zdechlina

Remízu

Reagovat
Golasso

Hlavně ta dynamika a cit pro náběhy. Lacazette by v půlce případů zůstal stát někde mimo dění nebo se nedostal do zakončení.

Reagovat
Seydou Doumbia

tohle je prostě city, seznam se

Reagovat
Kucka

Reagovat
cr7sux

V fmku dělo

Reagovat
PH8

Tak snad ještě minimálně Hector, AMN, Mari, Pepé a Torreira pryč

Reagovat
Hachim Mastour

Pepé neviem, to by sme museli zhanat nahradu

Reagovat
SunFells

Joj, měsíc a půl po nabídce za Raphinu

Reagovat
PH8

No tak ještě jsme myslím nevzdali toho Gakpa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele