Obránce Svozil prodloužil smlouvu s Ostravou

06.12.2022, 15:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

toto se nelíbí kustodům týmu FC Baník Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ne s Baníkem.

Reagovat
ratusek

až na to simulování

Reagovat
kbtk23

Jo to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně štěstí s návratem na trávník, ale nevím jak se chce probojovat aspoň na lávku lepší než Lischka není a i ten zahřívá

Reagovat
HorajzmAmmann

Lischka byl zraněný...

Reagovat
Banikovec7

Hlavně je Lischka levák a málokterý trenér by postavil dva leváky vedle sebe, vpravo přes Frydrycha bude mít cestu o dost jednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že se zranil, dostal se loni do velmi solidní, možná i reprezentační formy. Jen to je teda docela šmejd

Reagovat
HorajzmAmmann

repre formy?? I když vlastně vzhledem k tomu kdo tam jezdí..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, kdyby byl střední záložník, tak o repreformě nemluvim, tam máme docela přebytek. Ale stoperů je jak šafránu, Svozil hrál velmi spolehlivě a dobře za Baník. Navíc si myslim, že repre a liga nejsou úplně oddělený, měly by si navzájem pomáhat a pokud mám 2 srovnatelný frajery, ale jeden hraje někde v Maďarsku/na Kypru/v Rumunsku a druhej v lize, tak bych měl upřednostnit ligistu.

Reagovat
HorajzmAmmann

dle mého Svozil nemá na repre kvalitu. Ale jako vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takovýho jako že někdo nemá na repre kvalitu neexistuje, repre prostě potřebuje hráče který budou na daný pozici z daný země nejlepší (plus jasně další míň významný faktory)

Repre na represraz potřebuje přibližně 4-5 stoperů + další 2kdyby předchozí byli zraněný nebo po zranění. Řekni mi pls aktuálně 7 lepších českých stoperů, když je budem srovnávat se Svozilem z loňska před zraněním.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hejda, Jemelka, Pernica, Zelený, Suchý, Karafiát, Hofmann, Lischka, Pojezný jsou myslím lepší stopeři jenom z ligy. A to mám fakt Svozila rád...

Reagovat
smazaný uživatel

suchý, ten frajer je absolutně mimo , jako promiň, ale to fakt ne, koukni někdy na Boleslav, většinou předvádí absolutní armagedon. Karafiát je spíš cdm nebo něco mezi a lepší taky není. Pojezný má v lize aktuálně 18 startů, talent určitě, do repre ne. Zelený je na stoperu dlouhodobě chybovej, Hejda už má ukončenou repre kariéru

Z toho zbytku je nějak výrazně lepší jen Jemelka. Mimochodem loni většina dat co sem viděl vypadala že Svozil je lepší než Lischka v rámci stoperský dvojice, ale to jen tak pro zajímavost.

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, asi jsi viděl Svozila víckrát než já...

Reagovat
smazaný uživatel

to netvrdím, ale suchýho jsem častějc viděl rozhodně

Reagovat
romeo351

Souhlas s tou ligou

Reagovat
soukup

Měli by upřednostnit lepšího hráče. Repre není charita

Reagovat
Imos

Reagovat
Ingimir

Veď píše srovnatelný frajery

Reagovat
smazaný uživatel

repre není charita ale měla by bejt s ligou v symbioze, ne v konfliktu. Plus jsem psal jasně o srovnatelnejch hráčích, ne o situaci kdy je jeden lepší než druhej

Reagovat
soukup

ale tak i u těch srovnatelných máš vždycky nějaký měřítka, podle kterých se rozhodneš. Někdy cítíš, že se víc hodí soubojovější hráč, jindy rychlejší, jindy techničtější, jindy hlavičkář atd... nehážou si přece mincí. I když některé poslední nominace tak vypadají.

Reagovat
smazaný uživatel

proto sem napsal srovnatelný

jako jasně jestli si obhájí že víc potřebuje vysokýho bořiče tak ok. Já prostě jen mluvim o posledním možným faktoru, když máš 2 srovnatelný kluky, tak radši vybrat ligistu, nevím co je na tom tak neskutečně těžký na pochopení tbh

Reagovat
SuperBanikovec

No jsem zvědav s jakou formou se potká po zranění. Osobně jsem ho moc nemusel před zraněním, Pokorný se ale ukázal ještě horší. Frydrych taky zatím nic moc. Svozil bude mít otevřenou cestu do sestavy... Ale mnohem raději bych tu viděl nějakou čerstvou posilu protože naši praví obránci stojí, podle mne, za prd.

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň nejsme jediní, kdo pokoukává po průměrákách

19:24 Sparta sonduje útočníka Vechetu

Filip Vecheta se dosud ve Slovácku výrazněji neprosadil, přesto je o jeho služby zájem. Podle informací serveru "isport.cz" zaujal Spartu, která již měla uherskohradišťský celek kontaktovat. (isport.cz)

Reagovat
smazaný uživatel

tak o toho Vechetu jste sami stáli ne

Reagovat
Coutinho10

tak to nevim, ale když jdeme po Hronkovi atd., tak by mě to asi nepřekvapilo

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele