Obránce Stones je s první sezonou u Citizens nespokojený

11.06.2017, 20:52
Aktuality
Manchester City vstupoval do sezony 2016/2017 s velkými ambicemi, o to větší zklamání v jeho týmu ovšem nakonec zavládlo. Citizens nezískali ani jednu trofej a spokojen tak nemohl být například obránce John Stones...

Stones přišel do Manchesteru loni za necelých padesát milionů liber z Evertonu a na své konto si připsal 27 startů v Premier League, v níž se spoluhráči nakonec obsadil třetí místo. Trofejí se svěřenci Pepa Guardioly nedočkali ani v pohárových soutěžích, V FA Cupu nestačili v semifinále na Arsenal, v Ligovém poháru jim ve čtvrtém kole vystavil stopku Manchester United a v osmifinále Ligy mistrů nezvládli přestřelky s AS Monaco.

"První sezonou v City jsem byl zklamán, měli jsme skvělý tým a laťku si položili hodně vysoko. Všichni jsme věřili tomu, že si můžeme vést lépe a já sám moc dobře vím, že to z mojí strany v některých zápasech mohlo být lepší," říká Stones.

"Ale mám pevnou kůži a z venkovní kritiky si těžkou hlavu příliš nedělám. Přestupová suma mi to doopravdy tolik neztěžovala, naopak mám velké štěstí, že za mě byla zaplacena taková částka. Lichotí mi to. A samozřejmě to chci klubu splatit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (350)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele