Obránce Kaša odešel z Plzně do Dunajské Stredy

10.06.2023, 10:37
Aktuality

Obránce Filip Kaša přestoupil z Plzně do Dunajské Stredy. Slovenský celek o příchodu českého fotbalisty, se kterým po lékařské prohlídce podepíše dvouletou smlouvu, informoval na svém webu.

Kaša už v minulosti na Slovensku působil. V letech 2016 až 2020 nastupoval za Žilinu, které hned v první sezoně pomohl k titulu. Celkem ve slovenské nejvyšší soutěži odehrál 92 zápasů a dal 11 branek.

Českou ligu si devětadvacetiletý Kaša zahrál za mateřský Baník Ostrava a Plzeň, kam přišel v květnu 2020 a v minulém ročníku s Viktorií získal mistrovský titul. Na kontě má také dva starty za českou reprezentaci.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Bex5

Tak aspon ja se ozvu, at to neni bez komentare ...

A jak to teda budem skladat?

Reagovat
smazaný uživatel

jako minimálně ještě stopera potřebujete docela nutně no ledaže by začal hrát Hranáč, což by ale na druhou stranu bylo super.

Doufám, že počítaj se Šulcem, v Jablonci hrál teď dost dobře, navíc jestli bude hrát Koubek jak v Hradci na 3 vzadu, tak se to dost nabízí.

Reagovat
Martin9719

No mě celkem trápí i ten Holík, protože to je za mě ligový průměr až na těch pár dobrých centrů co měl. Pokud se neudělá z Šulce krajní obránce, bude to u nás co se týče krajních obránců těžký. Havel by měl být stále jistota, ale v tuhle chvíli nevíme nic. Nevíme jakým stylem chceme hrát, v jakým rozestavení atd. Hodně věcí by změnil přechod na 3 stopery a vyřešil by ty problematický místa v sestavě, což jsou momentálně hlavně krajní beci. Na halvbeky můžeme hodně alternovat, ať už Kopicem, Mosquerou, Sýkorou, potažmo Šulcem který by tu pozici taky snášel líp než klasicky LB. Otazník visí nad Řezníkem, který po zranění nevypadal až tak zle, ale podkolení šlacha je zranění co se s ním táhne snad 10 let, takže se klidně může vrátit. Jinak u stoperů se počítá s částečnou generační obměnou, to je asi jasný, ale zatím nevíme vůbec jak moc. Šádek má spoustu jiný práce, proto to možná bude 1. přestupák kdy usneme na vavřínech. Za normálních podmínek už by bylo jasno min. jak to bude s Pernicou a Řezníkem a ostatními na hostování. Zatím bych řekl, že se řeší jiný věci.

Reagovat
twl

Havel je průměr s ním se kombinační fotbal do Plzně nevrátí.Měl dobré období,když hrál jako záložník,ale jako obránce je strašnej a když už soupeř zaspí a on se uvolní k centru tak pokaždé skončí v zámezí občas si umí narazit a dát branku,ale to je všechno.Holík je skvělej,ale Bílkovi nesedl.Řezníkovi nemůže být proudloužena smlouva nemá na to a Pernica je zraněn do zimy a potom se upíše Brnu.Jedinej stoper,který má na základní sestavu je Jemelka.Hejda je už na pomezí střídačky .Kaša byl chybovej stoper .Dva zápasy dobré dva špatné,takže že odešel není na škodu a pokud neklapne majitel novej tak to bude sranda,protože Hranáč se dokáže dostat maximálně na úroveň kaši je to dobrý stoper,ale pozičně je špatnej a to je dost velkej problém při rozestavení 3:5:2 a když přejdu ke Kopicovi a mosquerovi ty nemládnou a zápas ti neodjezdí po prdeli to zvladnou tak poločas a máš dva hráče na střídání a teď to nejduležitější zbavit se Chorého jinak ho každej trener bude stavět protože běhá,ale při rozestavení 3:5:2 Se k sobě hodí Durosimi-Vydra a dostřídání Klimentem a garantuji že by viktorka měla náskok po podzimu 15bodu jen tam nedavat Chorýho tem neztrefí zařízení

Reagovat
Infeld Prácheňský

Ví někdo, jestli půjdou do přípravy všechny hostovačky ? Šulc, Cadu, Čihák atd?

Reagovat
Martin9719

Cadu spíš ne, ani sem nechce, otázka co Čihák protože co vím tak by měl mít 2leté hostování stejně jako Trusa. Hranáč nevím zda má 1leté nebo stejně jako kluci v Hradci.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
db18

Reagovat
adalbertus

do lepšího

Reagovat
Albert Rusnák ml.

DAC je moderný klub, ktorý stále napreduje. Sú tam vytvorené dobré podmienky, majú ambície hrať o titul, pekný štadión a najvyššiu domácu návštevnosť v slovenskej lige, takže si myslím, že zo strany Kašu dobrý prestup.

Reagovat
GrimeBaller98

Souhlas, v FMKU od nich vzdycky beru hrace :D Ten Muhamedbegovic mi hraje skvele

Reagovat
smazaný uživatel

jako z pohledu Kaši velmi dobrý angažmá. V lize by měl max na Boleslav a ta by mu rozhodně víc peněz nenabídla, navíc s DAC může zkusit alespoň předkola evropských pohárů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele