Obránce Carvalho se po vypršení smlouvy loučí s AS Monaco

10.08.2016, 11:22
Aktuality
Ricardo Carvalho za sebou má dovolenou a po ní si bude hledat nového zaměstnavatele. Zkušený portugalský obránce a mistr Evropy už nebude hrát za AS Monaco, v knížecím klubu mu vypršela smlouva a vedení s ním nový kontrakt nakonec nepodepíše...

"Diskutovali jsme o tom a nakonec se rozhodli smlouvu neprodloužit. Ale rád bych využil této příležitosti s poděkoval mu za to, co pro AS Monaco udělal. Přinesl toho hodně. Byl nepostradatelnou součástí naší obrany. Ale nadešel čas udělat změnu," sdělil vice-prezident třetího týmu loňského ročníku Ligue 1 Vadim Vasiljev.

Carvalho v minulosti hájil barvy FC Porto, Chelsea a Realu Madrid a v Monaku strávil celkem tři roky. V jejich průběhu nastoupil k 95 ligovým zápasům a v ročníku 2015/2016 zaznamenal i dvě branky.

Zatímco Carvalho součástí kádru již není, v AS by měli pokračovat jiní dva fotbalisté. Důležitou roli v dalších plánech vedení hrají portugalský záložník João Moutinho a brazilský obránce Fabinho, o něhož hodně stojí Manchester United.

"Ohledně Moutinha a Fabinha platí to, co jsem řekl po zápase s Fenerbahce, v tuto chvíli je v kádru chceme udržet. Uděláme vše pro to, aby se nám to povedlo. Ale tohle je fotbal a nikdy nemůžete říkat nikdy, dokud neskončí přestupní termín," říká Vasiljev.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
B3n

Přál bych mu nějaký Boro, Cherries nebo tak něco

Reagovat
mesyas

návrat do Chelsea, ještě by vynikal mezi tou stoperskou dvojicí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš do Arsenalu, na začátek sezony než se uzdraví Merte s Gabrielem

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tam byl mohl by se vrátit třeba do Portugalska

Reagovat
Pyroman

Už na to neměl. Ještě ať Monaco pošle do řiti Raggiho, přivede dalšího kvalitního stopera ke Glikovi a budou mít po dlouhé době solidní obranu, až se sehraje.

Reagovat
Pyroman

Mimochodem, EF letos sere na předsezónní preview?

Reagovat
Langi

Ghezzal pry do toho West Hamu...sice nevim kdo bude hrat na RW ale jen at jde

Reagovat
juninho8

no ak nechce predlzit a trucuje po tom ako mu Genesio dal sancu po mizernych minimalne 2 rokoch kedy nic neukazal a dobre zahranej pol sezone tak len nech ide....este nam tam stale ostavaju Sasa,Fekir,Cornet a Valbuena na 3 pozicie....plus mozno by sme mohli vytiahnut nejakeho dorastenca, popripade posilu....

Reagovat
Langi

Ja sem ve svetle tech jeho lonskych vykonu uz zapomnel jaky je to blbec...uz minimalne jednou byl kvuli moralce prerazen do becka a na to, ze pred lonskou sezonou to s nim vypadalo na druhou ligu, si hoch nejak moc vyskakuje...nabidka prodlouzeni smlouvy je naprosto ocekavatelna a mel by ji brat jako odmenu za lonske vykony...nevim na co ceka

Reagovat
juninho8

Na Real Madrid zrejme.....curak....ako vykony podaval paradne....dal zabudnut ze bol zraneny Fekir....ale ak nechce hrat za OL tak nech radsej ide....vytiahneme nejakeho mladika radsej...

Reagovat
Mass

Emiráty?

Reagovat
smazaný uživatel

Aulas dal Arsenalu cenu za Lacazetta.Ne min jak 70M€

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele