Oblak připustil, že by za rok mohl odejít z Atlética

04.09.2017, 13:13
Aktuality
Klid byl v průběhu uplynulého přestupního termínu v Atléticu Madrid, kterému ještě běží zákaz přestupů, za rok ovšem už bude mít zcela jiné starosti. Po čtyřech letech by třeba mohlo hledat novou jedničku mezi tyče, odchod výhledově nevylučuje Jan Oblak...

24letý Slovinec přišel do hlavního španělského města v červenci 2014 z Benfiky a po složitém začátku se stal pro trenéra Diega Simeoneho jasnou první volbou. Kontrakt mu běží do června 2021 a jeho součástí je výstupní klauzule nastavená na sto milionů eur.

"Jsem hráčem Atlética Madrid a tím zůstanu až do konce letošní sezony. Co se stane potom, to nevím, uvidíme," řekl v rozhovoru pro deník Marca.

"Nikdy nevíte. Někdy se věci mohou změnit ze dne na den. Aktuálně se bavím jenom o Atléticu, v němž jsem spokojen. Řekl jsem, že zůstanu minimálně ještě jednu sezonu. Doufám, že nás čeká povedený rok," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (179)

Přidat komentář
maxton

1. za to ze zapas so Slovenskom mu este viac dvihol predajnu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

do cesky ligy, dluzi ji to

Reagovat
maxton

2. za to ze proti Slovensku zistil ze ma naviac

Reagovat
Whitemedia

Jestli Thibo nepodepíše novou smlouvu, tak vzít ihned Oblaka

Reagovat
dinss

Butlanda!

Reagovat
Hokaido

Klidně vyměnit příští léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to upečené s PSG, pôjde za výkupku, jeho agent strávil 2. polku augusta v Paríži Ale čo, šejk jak rus

Reagovat
Whitemedia

Tak to od nás nedostanete na oplátku Courtoise..

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel ísť do Realu, určite sa nevráti.

Reagovat
Manik...

Toho máte pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by Arsenal, ale tak naivní nejsem ani já

Reagovat
kattos

Zrovna to je jedine misto, ktere Arsenal nemusí resit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čech chytá pořád na top úrovni, ale vzhledem k věku by to chtělo nějakou mladší náhradu do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

top úroveň už to opravdu není

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že pořád patří do top 10-15 gólmanů na světě. Myslím, že pro Arsenal momentalně úplně vyhovující.

Reagovat
Csaplárova past

Bohuzel s takovou obranou, jakou ma Arsenal je mit dobreho brankare zbytecny luxus. Ta obrana tomu golmanovi moc nepomuze a jestli Arsenal prohraje o jeden nebo o dva goly uz tak podstatne neni ....

Reagovat
kattos

Sledoval jsi Arsenal poslední 2 roky? První sezonu vyhrál zlatý rukavice, druhou sezonu byl 2 pulku asi jediný, kdo šel pochválit, vždyt i poslední zápas nás zachránil od většího debaklu. Rozohdně do top 10 patří.

Reagovat
papanegra

Čech je pořád top, bohužel většina lidí si neuvědomuje, že zrovna ten Arsenal delší dobu už není top, hlavně ta obrana..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, obrana by měla projít velikou obměnou, podle mě je ale hlavní problém v trenérovi obrany, protože hráči do obrany jsou celkem kvalitní

Reagovat
kattos

To je taky fakt no

Reagovat
Hokaido

Nevím, no... Minimálně na střely ze střední a delší vzdálenosti je bohužel jeden z nejhorších golmanů v PL.

Reagovat
kattos

ukaž něco, co stvrdí dvoje doměnky nepamatuji si vyloženě gol, který by takhle z dálky šel na jeho vrub. Ale klidně nějaký hod at mně přesvědčíš

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky zpět, úvodní zápas sezóny, gól na 0:2 od Zárateho, nejde čistě na jeho vrub, ale chytatelné to bylo podle mě

Reagovat
Hokaido

To je přesně ono. Podobných bylo ještě pár, ale už si konkrétně žádnej nevybavím.

Reagovat
Patys1989

Papis Cisé - Newcastle

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle šajtlí kroucený balón který letí posledních pár metrů téměř kolmo s břevnem to opravdu nebyla chyba Čecha. Papisovi to sedlo náramně a taky to byl tuším Gól roku v PL.

Reagovat
kattos

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole já hajím Čecha tak v klidu

Reagovat
kattos

Vždyt jsem proti tobě nic neřekl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že to "Jasně" bylo na mě

Reagovat
kattos

Jako 1 je dost málo

Reagovat
kattos

Ta střela byla lehce tečovaná + neviděl. Asi se to dalo chytat, ale ani bych to nenazýval chybou, jako menší zaváhaní. Tohle puští všichni i ti ostatní nejlepší ( Neuer De Gea ) často... to je vše? Jedno zaváhání?

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych právě řekl, že střely ze střední vzdálenosti vždycky Čech chytal dobře. Problém mu dělávaly centry ze strany, ale to už se taky naučil. Co se nenaučil nikdy je 1 na 1 protože v Chelsea se v takových situacích ocital hodně málo, naopak v Arsenalu si toho užívá až až...

Reagovat
smazaný uživatel

1vs1 a snizeni uhlu pro utocnika byla praveze vzdy cechova specialita...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se teda hádat, ale mám rozdílný názor na tohle

Reagovat
kattos

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kattos

No tady souhlasím s Mannym. 1v1 je fakt Čechova specialita. Ano, pustí z toho někdy gola, ale to je snad logické. Centry nemá světové, jsou lepší golmani na to, ale vyloženě špatný na ně není (třeba takový Ospina je na tom mnohem hůř) ale právě třeba takový ten gol co dostal Vaclík poslední zápas proti Německu (myslím ten 1) jsou přesně věci, ve kterých Čech vždy vynikal a vyniká.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Arsenal hlavně ať zlepší obranu. Tam vychytat čistý konto je fakt těžký, když tam jsou furt jen samý díry A ikdyž Čech už není tak top jako třeba před 5 lety, tak furt mezi 15 top golmanů Evropy patří

Reagovat
kattos

Já teda nevím, Čecha sleduju dost a ten rozdíl před 5 lety nijak nebyl... nevím proč to lidi tvrdí.

Reagovat
KingMaster13

Tak jako přišel mi jistější a nedělal skoro žádné chyby. Nicméně furt si drží vysoký standart. Já spíš nepochopím jak ho někdo může nazvat dírou a tak. Takhle skvělej golman tu dlouho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

díra to určitě není, ale ty jeho chyby při výběhu, to ho hodně sráží dolů

Reagovat
kattos

Ale vtipný, že moc zahraničních fanoušků a odborníků na Čechovo chytání centrů nenadává.. proč? Protože my, Češi si těch chyb všímáme mnohem víc. Ale třeba takový Neuer těch chyb na centry udělal dost. Ano, Čech není na ně expert, ale pořád lepší, než průměr.

Reagovat
remeslnik

Hochu, nezlob se, ale Čech ( ikdyž mu držím palce, protože to je našinec), má dobrý reflex zblízka, to jo, ale sbírat centry opravdu neumí a nikdy neuměl. A je divné, že ikdyž to ví, že to neumí, tak se to nikdy nesnažil naučit, zvlášť když v PD to umět je velké plus. Kdyby se TO, kdysi naučil, tak mohl být opravdu nejlepší.

Reagovat
kattos

Proč mi říkáš hochu? Podle čeho soudíš, že jsem hoch chlapče?

Kdyby to neuměl a musel se to naučit, nikdy by nebyl na top úrovni ani minutku. Ano, připustil jsem že tak dobrý na ně neni, ale vem si Neuera kolik udělal důležitých chyb z centrů.

Nechci spamovat, ale aby jsi to měl přímo.

https://www.youtube.com/watch?v=cATpMx_cf7o

https://www.youtube.com/watch?v=C5oSLxsZSZI

https://www.youtube.com/watch?v=CVXSb5b9WeQ

https://www.youtube.com/watch?v=CRUT5sT7d0Q (sice nedůležité, ale pořád chyba)

A to jsou momenty, které si jen vybavuji a vlastně si je pamatuji. Ty chyby dělají všichni špičkový golmani a docela dost, jen je to u Čecha více vidět, protože je ze stejné země jako my....

Reagovat
remeslnik

Já jen říkám, že Čech neumí vybíhat ( aspoň v porovnání s těmi nejlepšími) a nikdy neuměl odhadovat dráhu letu míče. Určitě není sám, ani třeba T.Stegen a jiní. Takovým já říkám "lajnaři". Golman má oproti útočníkům tu výhodu, že může sbírat míče rukama, čímž má výhodu při stejné výšce a výskoku cca 60 cm. Všechny jiné činnosti má PČ na jedné z nejvyšších úrovní (tedy ještě kromě hry nohou) a proto je tam, kde je. Každý golman je na něco lepší, na něco horší. A ano, každý udělá chybu, bezchybný nikdo není, ani Neuer, ani Buffon, ani de Gea. A to, že je ze stejné země jako my, už vůbec není důvod ho víc kritizovat.

A za toho hocha neprskej, neříkám ti to proto, že jsi mladší (ani nevíš, jak rád bych byl - ale jestli jsem a bude ti to vadit, tak se ti rád HOCHU omluvím !!), ale tady je to jak na hřišti a tam si všichni tykáme a neříkáme si strejdo !!

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Courtios, de Gea, Buffon, Oblak, ter Stegen, Neuer, Akinfeev??

Další teoreticky lepši než Čech mě nenapadají. Pořád je v TOP10...

Reagovat
kattos

Akinfeev? Vážně u zbytku se dá polemizovat, podle mně jsou na stejné úrovni jako Čech, ale ačkoliv je Aknifeev skvěý golman, v současné době je více lepších včetně Čecha.

Reagovat
smazaný uživatel

No proto sem k němu dal ty otazníky ... před pár rokama sem ho měl ještě trochu nasledovanýho (podle mě hodně nedoceněnej brankář), teď už nevím jak chytá.

Ale chtěl sem tím říct, že je podle mě Čech pořád TOP gólman

Reagovat
kattos

Ano, ale Oblak je dost zbytečný, protože vydrží tak 2-5 sezon.... takže zbytečný vyhozený peníze.

Reagovat
kattos

Klidně bych ještě počkal tak 3 roky ( Ospina je dobrá dvojika v případě zranění nebo poklesu formy ) a teprve poté to začal řešit... a nejlépe ted sehnat někoho jako Pickoford a posílat na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska není jednoduchý sehnat brankářskou dvojku, prostě někoho kdo je smířený, že prostě skoro jen sedí na lávce a šanci dostane jen do domácích pohárů nebo v případě zranění jedničky. Ideální jako dvojka je starší gólman, co má ještě slušnou výkonnost, ale už třeba nemá ty ambice a jen v klidu trénuje a pobírá plat a může pomoci těm mladším brankářům.

Reagovat
kattos

Tak jasně, ale aby Čech zůstal bude chtít dost slušný plat. Něco jiného je, když to je takový Pavlík a něco jiného, když to je golman světové úrovně. A já bych neřekl, že by bylo nějak extra těžký brankářskou dvojici sehnat. Jen se podívej na Atletico, prodali Courtoise a během měsíce sehanli golmana který je ještě lepší. A jak jsem řekl, nevidím důvod, proč by Čech nemohl jako Buffon nebo Van der Sar vydržet ještě 2-5 sezon.

A pokud jednička se má něco učit od dvojiky, tak ta jednička není lepší....

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě samozřejmě nepřipadá v úvahu, aby dělal Čech dvojku, na to jsem ani nepomyslel. Právě proto jsem psal gólman, který nemá ambice, momentálně mě ale žádný nenapadá A nesouhlasím, že jednička se nemá od dvojky co naučit, pokud budeš mít mladého talentovaného brankáře, a trenér ho udělá jedničkou a jako dvojku dovede třeba za 5 let Čecha, který už bude mít podobnou výkonnost jako ten mladej tak ho prostě naučí hodně. Ten starší gólman prostě už nebude mít tu dynamiku, rychlost, ani reflexi, ale může předat to svoje know-how tomu mladému. Proto nesouhlasím, že jednička se nemá od dvojky co naučit.

Reagovat
kattos

Ale zase golmani na top úrovni to tolik neztrácí, protože kolikrát mají lepší motivaci makat....

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 40 letech ale už ty typické anglické týdny (zápas v týdnu + víkend) nemají šanci regenerovat ve většině případů. To už pak jde sám proti sobě a hrozí zranění. Jinak máš pravdu že výkonnost neklesá tolik, ale hlavně ta regenerace je horší.

Reagovat
kattos

Tak ale do 40 asi fakt Čech nevydrží, spíše mluvím že by vydržel tak do 38-9.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, on ty zranění nemívá nijak vážná + jeho styl je k tělu docela šetrný (už sebou tolik neháže), ale to je i výběrem místa jako třeba Buffon. Myslím že bude chytat dokud jí to bude bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by chodil do horšieho? Detto ako Griezmann 2 roky dozadu, prídete s 30 mega + 1 libra a budete poslaní do .... preč.

Reagovat
Spalovač šancí

Specialista na pokutové kopy vždycky najde dobrou práci

Reagovat
Greny

OT : Predseda spanelske ligy uz zase breci

Reagovat
popltak

Uteč z toho bordelu zavčasu.

Reagovat
smazaný uživatel

však není ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, nepoužívej spojení "ManU".

https://www.devilpage.cz/2011/06/18/man-u-je-urazka-ale-proc/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie je článok o De geovi a ani Martialovi

Reagovat
popltak

Franto, přestaň už.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Reagovat
SpecialOne

Bože tady ty kecy: "Uvidíme co se stane, stát se může cokoliv........." zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manau

PSG volá, PSG volá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To psal zase nějaký mudrlant tvl.

"Poměrně klidným dojmem v průběhu letního přestupního termínu působilo Atlético Madrid,..." Ještě aby ne když mají pozastavené registrace hráčů .

Reagovat
Teoretik

Jako kam? Jaký lepší klub než Atlético by ho chtěl

Reagovat
KingMaster13

Lepších klubů už moc není a nevím, že by někde měli problémy s golmany. Barce Stegen stačí, Realu Keylor taky, Bayern má Neuera a kam jako chce jít dál? Vše ostatní už je jen krok zpátky

Reagovat
Pospovič

do Chelsea za Thiba

Reagovat
KingMaster13

Pokud by Thibo šel výměnou do Atletica tak proč ne. Oslabení by to pro Atlety nebylo. Nicméně pro něj by to furt byl krok zpět. Atletiko bylo 3x za poslední 4 roky v semifinále LM.

Reagovat
Pospovič

to je sice pěkné ale přece nemůžeš určovat velikost klubu podle aktuální formy. To jako hráči Leicesteru mají odmítat Manchester United, protože za poslední 4 roky vyhrál vícekrát PL Leicester a nechtějí tak udělat udělat krok zpět?

Reagovat
TheTopFootbaler

Realu Keylor teda úplně nestačí, ale přestup z Atlética do Realu... spíš ne. Bojím se, aby po něm nešmâtlo PSG...

Reagovat
Uwe háže buly

PSG je hodně ambiciozní a dobře sestavený tým, tam bych si na jeho místě dovedl představit přestup. Pak ještě Juve, kde bude končit Buffon, tam má zas větší šance na sbírání titulů, neni to nutně posun dopředu, ale muže to být příjemná změna. A pak to taky muže být PL honič.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně ono už ani moc lepších týmu není. V rámci LaLigy, tedy do Barcy nebo RM to nepřipadá v úvahu. Bayern má Mezera, tam těžko. Takže teoreticky PSG nebo spíš Juve místo Buffona. V Anglii by šel leda do horšího.

Reagovat
smazaný uživatel

*Neuera

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus přivedl Sczesnyho a řekl bych že s ním počítají jako s náhradou za Buffona.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni doufají, že ne

Reagovat
Uwe háže buly

Ten přišel dělat dvojku.

Reagovat
Elliasson

Gólman Mezer.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG, Juve, Inter a vsetko v Anglicku.

Reagovat
KingMaster13

Juve bude hledat v Itálii jako vždy, Inter má Handanoviče, Anglie? Přeci by nešel do horšího. Navíc anglický týmy mají dobré golmany. Jedině to PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Donnaruma do Juve a Oblak AC. V Anglicku to vidim tak na ManU ak predaju De Geu ostatne kluby by asi isli po Butlandovi.

Reagovat
Teoretik

PSG? Horší klub a horší liga. Juve má stále Buffona a pořídili si Szczesnyho, pokud budou za rok hledat novou jedničku, tak se porozhlédnou v Itálii. Inter > Atlético? Anglie - City, United, Chelsea, Tottenham nemá šanci chytat. To má jako jít hrát do Arsenalu o šesté místo, když teď pravidelně je aspoň v semifinále LM? Jediná varianta tedy Liverpool, ale zatím lepší nez Atleti rozhodně nejsou, zlákat by jej mohla jen anglická liga. Německo nemá cenu ani řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa cudujem City, ze nesli radsej po nom alebo nepockali na neho nez dat 40 za Edersona. ManU ak preda De Geu tak by mohli ist prave po Oblakovi. LFC nehrozi, ten by tolko za brankara nedal cize to vidim iba na to ManU alebo PSG, Juve by predsa nedalo za brankara 100 mega. A do Interu zachvilu pojde aj Simeone.

Reagovat
Teoretik

Jasný, záleží jestli se ty figurky příští léto takto rozhejbou, ale to je kdyby. V současné konstelaci by měl být rád za to, že je tam, kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý.

Reagovat
vladis271

klasika, DDG do Realu a Oblak do MU, to je jasné už teraz. Stavil by som na to barák.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo bude chytat v Juventusu příští rok? Myslíš, že dotáhnou Donarummu nebo někoho jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

přeci Wojta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem chtěl napsat to už je taky starý k0k07 Až pak jsem se podíval, že má jen 27 jsem si spletl věk s Fabianskim, jak byli v Arsenalu oba tak jsem si asi řekl Polák jak Polák

Teď to dává s Wojtou smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to ovečka tej tlstej talianskej buz*y, takže nie, som presvedčený, že skončí v PSG, nebyť prestupu Neymara, tak je tam už teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pojde aspon za 80 mega nie?

Reagovat
smazaný uživatel

100 mega výkupka = 89 mega libier

Reagovat
smazaný uživatel

Za hubičku

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj on ma vykupku, tak tolko snad len PSG alebo to ManU ak De Gea odide.

Reagovat
smazaný uživatel

V Španielsku má výkupku každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Gimenez ma kolko?

Reagovat
smazaný uživatel

100 tiež, ale odchádza zadarmo alebo za pár šupov v januári, škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, uz som si vsimol, no toho by som do LFC bral ale taketo nakupy asi viac vidim na ten Juve alebo Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve no Písalo sa o ňom aj v súvislosti s ManU, ale Jose radšej namazal vačky Mendezovi s Lindelofom

Vtipné je, že traja hráči Atlétika už majú teraz podpísané dohody, vie sa o tom, ale nič sa s tým nerobí, pričom taký Southampton by už zasiahol, ale zase Griez a aj Oblak majú výkupky, tam k žiadnym rokovaniam s Atlétikom nedôjde

Reagovat
Manik...

bomba, beru

Reagovat
Csaplárova past

Zachvili se budou kupovat i golmani za 100mio.

Se mi libilo, jak si Barcelona pojistila po zkusenostech s Neymarem Dembeleho na 400mio

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si posrala to, že to nechala zajít do médií. Měla potichu souhlasit s tou výkupkou, ale současně hledat náhradu. Bohužel v momentě kdy byl Neymar fuč a všichni věděli kolik Barca dostala, se jí všichni snažili natáhnout. Osobně bych třeba Coutse do Barcy za 150+bonus pustil, a ještě bych jim ho ozdobil růžovou pentličkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kúpiť ho za 150 a o tri roky ho predať za 200 by bola asi kokocina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by mě nezajímalo co by s ním pak dělali. Prostě 150M je balík peněz a i když se teď trh zbláznil, myslím že za ty peníze by se dal Couts nahradit a ještě koupit dva hráče.

Reagovat
pantondavo

Barca by ho měla chtít, aby měli po sto letech zas kvalitního golmana.

Reagovat
Jordi Alba

Když Stegen není kvalitní, tak co je Navas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní.

Reagovat
pantondavo

To nemyslíš vážně, že ne

Reagovat
Jordi Alba

Až moc.

Reagovat
pantondavo

Dokázal bych připustit, že Valdes měl pár světlých momentů, ale jinak je brankař za poslední roky prostě nejslabší post v týmu a Ter Stegen je zatím jednoznačně ten nejhorší z nejhorších.

Reagovat
Murena

Proč nenapíšeš rovnou, že jsi idiot.

Reagovat
pantondavo

Nějakej argument by tam nebyl místo toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Třeba každý koment, který tady vybliješ

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Jordi Alba

Takže Bravo byl taky špatnej v Barceloně ?

Reagovat
pantondavo

Toho jsem vůbec nesledoval, nemůžu hodnotit, ale silnej článek to asi nebyl, když ho pustili a stala se z něj trojka, ne?

Reagovat
Jordi Alba

Byl. V Anglii je sice pro smích, ale za Barcelonu hrál velmi dobře, několikrát podržel a odešel nejspíše kvůli Stegenovi.

Reagovat
pantondavo

OK, tak to ale moc smysl nedává, nebo podle tebe je Stegen lepší? Když pominu věk.

Reagovat
Jordi Alba

Momentálně je na tom Stegen líp, než Bravo. V době odchodu Brava na tom byl Bravo líp. Bravo chytal ligu, Stegen zbytek. Oba nejspíše chtěli chytat co nejvíce a pro Stegena hrál s největší pravděpodobností věk, Já to chápu, nikdo nechtěl ztratit mladého talentovaného gólmana. Teď je Bravo v City a tam už si asi nezachytá.

Reagovat
Pato44

To jen naschval trollis nebo co? Bravo tu posledni sezonu odchytal neskutecne a po odchodu jsem byl vazne nastvanej. Mezi tim se Stegen dcl zlepsil a uz to celkem jde a z Brava je troska, coz nechapu. A ten Valdes?! To jako vazne? Cekal jsem, kdy tahne do prdele. Zlatej Stegen

Reagovat
Darren Fletcher

Teja Oblak

Reagovat
smazaný uživatel

Výkupky sú zlo, ale zase viac by nikto za brankára nedal. Po sezóne odíde Griezmann, Oblak a Gimenez zadarmo (ten ma sklamal, dement, mali ho predať dva roky dozadu, keď nechcel predĺžiť, najmä kvôli tomu, že teraz by ho nemohli nahradiť a vedeli, že budú mať ban - k tomu ešte pôjde pravdepodobne do Rubentusu , fakt chuj a to ešte proti Girone takto oslavoval gól https://www.youtube.com/watch?v=0YMSbrMlHRg ), uvidíme, čo Costa, možno príde v januári, ale pol roka bez futbalu bude v riti asi ako Turan v Barce a ak sa vráti do Chelski tak nebude môcť nastúpiť v LM, je to o hovne, byť ním už sa na to vyseriem a pôjdem do iného klubu, očividne ho u nás ani vedenie nechce

Posily by mohli byť Kepa (výkupka asi 30-50 mega, ale tak čo) alebo ten týpek z PSV, jeden stopér (nevidel som žiadne špekulácie), dvaja útočníci ak nepríde Costa (špekulovalo sa o Icardim, ale to je už pasé, inak asi nič) a predovšetkým kraje obrany (Juanfran nič, treba niekoho k Vrsaljkovi, a niekoho namiesto Filipe Luisa, Lucas tam vie zahrať, ale je primárne stopér).

Reagovat
Teoretik

To myslíš tu poskakující blondýnu na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nedementov - na videu je jasne vidieť, že si Gimenez takmer odhryzol z dresu klubový znak, no na čo to, keď potom odíde a ešte zdarma

Reagovat
Phillipinho

Kde si to vzal ze odejde zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Končí mu zmluva a novú zjavne nepodpiše, či máš iné info? Viem, že mal novú zmluvu podpísať, ale ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kam jinam by sis přál jeho odchod? Předpokládám mimo Španělsko, do PSG by šel jen za prachama a pak už zbejvá jedině United za DDG. Tipl jsem to správně?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie k humusákom z rubentusu, to už radšej arabáši

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem na to přišel. Trpíš mentální demencí nebo se tak minimálně vyjadřuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

PSG? Chelsea? A Thibo do Realu - ideál (nebo MU a David do Real - bomba )

Reagovat
Feind

Do realu ne, radsi de gea. Spanel a neni tak namachrovany

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost, vždyť máme Keylora.

Reagovat
Manik...

A co? Je sice nadprůměrný, ale ne top

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor je top. Žádného jiného brankáře u nás nechci.

Reagovat
teenz

Keylor vážně top není.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom můžeme vést debaty, ale tak či tak, chci, aby Keylor u nás byl jednička ještě několik dalších let.

Reagovat
teenz

Trpět jeho hru nohama několik let... hm.

Reagovat
smazaný uživatel

A je správne, tam by sa musela odohrať iná šaráda, aby neskonćil v PSG (niekto by musel ponúknuť viac než výkupku alebo o dosť väčší plat pre Oblaka).

Reagovat
REPLIKATOR

Do Liverpoolu! Jediné možné řešení

Reagovat
Cipinho

Arsenal dostane výsměch a Liverpool nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok do Juve za Gigiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

POJD SYNU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele