O Velosa má zájem i Valencia

17.11.2007, 09:01
Aktuality
Obránce Sportingu Lisabon Miguel Veloso je velice atraktivním zbožím. Jednadvacetiletého hráče má údajně vyhlédnutého Manchester United, nyní se o něj zajímá i Valencia. V Lisabonu však s Velosovým prodejem nespěchají.

Veloso patří k nejtalentovanějším obráncům Evropy. Už delší dobu ho sleduje Manchester United, Sporting si však podle španělských médií nepřeje hráče prodat dřív, než v letním přestupovým obdobím.

Ve Sportingu váže Velosa smlouva do roku 2013 a údajně obsahuje výkupní klauzuli ve výši 30 milionů eur. To by mohla být šance pro jeho zájemce. K nim se naposledy přidala španělská Valencia.

"Valencia sleduje situaci kolem Velosa a má zájem, ale aby se stalo něco víc, musí jednat se Sportingem," prohlásil hráčův agent Paulo Barbosa. "To platí pro Valencii stejně jako pro všechny ostatní, kteří ho chtějí."

Autor: Radim Šantrůček / clubcall.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Má super účes.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se taky líbí, je to frajer!

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje spíš def. záložníka? Podle mě byl nejlepší Portugalec na ME 21 letos ManU a Vale defenzivních záložníků mají dost měl by si to rozmyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia uz obrancu nepotrebuje ma obrancov plnu rit

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele