O titulu ještě rozhodnuto není, varuje Bodmer

27.03.2008, 15:36
Aktuality
Olympique Lyon nezadržitelně směřuje k zisku sedmého titulu francouzského šampiona v řadě. Suverén Ligue 1 má na čele tabulky již devítibodový náskok na druhé Bordeaux, záložník Mathieu Bodmer ovšem varuje, že o majiteli titulu rozhodnuto ještě ani zdaleka není...

"Udělali jsme velký krok směrem k titulu, to je pravda, ale ještě tam nejsme," varuje spoluhráče a fanoušky bývalý záložník Lille.

Lyon o víkendu nastoupí na hřišti Valenciennes, příští týden ho pak čeká velice těžké utkání na hřišti Marseille.

"Musíme i nadále pracovat. Pokud budeme mít devítibodový náskok i po nadcházejících dvou venkovních zápasech, titul bude náš," je si jistý Bodmer.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

i bych řekl že je

Fandím lyonu ale marseil bych to pustil zaslouží se LM více jak Bordeux. Ovšem pettit pracuje skvěle takže těžko říct. A taky mají náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že Lyon neusne na vavřínech a získá titul,v posledních zápasech hraje kvalitně,ale pořád ještě není nic jisté...jinak jsem rád,že se Fred opět dostává do formy(6 gólů v 6 posledních zápasech),možná mu pomohl i odchod Baroše...

Reagovat
smazaný uživatel

Fredovi, že pomohl odchod Baroše??? Já myslím, že by hrál v základu i kdyby tam byl Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

se koukni na jeho letošní statistiky,dokud tam Baroš hrál...když nevíš,o co jde,tak to nekomentuj

Reagovat
Langi

myslím že všem útočníkům pomohl odchod Baroše...Přece jenom Benzema, Fred, Govou, Ben Arfa + nedej bože ještě Baroš, to je seznam prvotřídních útočníků a každej z nich by hrál pod tlakem, ptz kdyby se jim nedařilo tak skončej na lavičce...což nikdo nechce

Reagovat
sajty

jsem fanousek lyonu,ale ze je uz rozhodnuto,to bych jeste netvrdil.8 kol a 9 bodu naskok podle me jeste neni jistota.i kdyz soucasna forma lyonu je dobra.urcite pomohl odchod barose,meli proste moc utocniku a nedelalo to dobre.ale az odejde benzema a ben arfa,tak tech opravdu kvalitnich zas najednou bude malo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych titul přál Bordeaux...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to přál Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to nuda, Olympique Lyon se tam vyhřívá nehorázně dlouho a proto fandím týmům, které mají reálnou šanci jej sesadit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele