O titul se bude hrát do posledního kola, předpovídá Klopp

27.12.2018, 11:56
Aktuality
Manažer Liverpoolu Jürgen Klopp se rozhodně nenechává ukolébat šestibodovým náskokem, který má momentálně jeho tým na čele anglické ligy. Boj o titul bude podle něj napínavý až do samého konce. Základ pro další bitvy si ale podle něj Reds v první polovině soutěžního ročníku udělali dobrý.

Liverpool aktuálně vede ligu o šest bodů před druhým Tottenhamem. O další bodík zpátky je obhájce trofeje Manchester City, který na Boxing Day nečekaně nestačil na Leicester a prohrál s ním 1:2.

"Dokud nebylo po zápase, tak jsme o výsledku Manchesteru City neměli ani tušení," řekl Klopp pro BBC.

"Brzy proti nim hrajeme (3. ledna), takže kdybych byl na jejich místě, tak bych počítal s tím, že ztrácím jen čtyři body. Taky ještě hrajeme s Arsenalem," dodal Klopp, který zdůraznil, že současný trhák rozhodně ještě nepovažuje za rozhodující.

"Tottenham teď září. Měl složité léto, ale teď si vede opravdu znamenitě. Nám se nyní také daří, ale i Chelsea bude vyhrávat, Arsenal bude vyhrávat. Bude to boj až do posledního kola," předpovídá Klopp.

"Jedinou věci, na které nám teď záleží, je, abychom udrželi laťku výkonů stále vysoko. To je všechno. Jsme v boji o titul, což je dobré. Ale v první polovině si jen vytváříte základ pro zbytek sezony. Nám se to v první polovině podařilo dobře, ale zdaleka není konec," uzavřel Klopp.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (308)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele