O Simeonem nepochybujeme, reaguje na kritiku prezident Atlética

28.01.2020, 09:36
Aktuality
Atlético Madrid se pod vedením Diega Simeoneho stalo plnohodnotným konkurentem Realu a Barcelony a bylo třeba s ním počítat v boji o trofeje, letos se mu ovšem nedaří a sezona přináší fanouškům spoustu zklamání. Další nezdary přišly minulý týden a argentinský kormidelník se po nich dostal pod palbu kritiky...

Atlético má v LaLize na svém kontě už devět remíz a ta poslední přišla o víkendu v souboji s Leganésem (0:0). Madridský celek po ní přišel o umístění v první čtyřce, o skóre se před něho dostalo Getafe (36) a o dva body více má třetí Sevilla, zezadu se navíc dopředu tlačí Real Sociedad a Valencia (oba 34).

"Ta kritika je z mého pohledu nespravedlivá a měla by skončit. Jedná se o trenéra, pod jehož vedením jsme získali nejvíce trofejí a měli byste mít na paměti i to, že žádný jiný klub ve Španělsku nemá už osm let stejného kouče. Nepochybujeme o něm, jsme s ním spokojeni. Každý má špatné zápasy," zastal se svého podřízeného prezident Enrique Cerezo.

Atlético ztrácí body a úspěch letos nebude slavit ani v rámci Copa del Rey, kde skončilo už ve třetím kole. Nad jeho síly byla třetiligová Leonesa, která minulý týden vyhrála po prodloužení.

"Budu pracovat tak jako každý den od svého příchodu, nezměnily mě penalty nebo prodloužení v Lize mistrů a stejně tak tomu bude i po tomto vyřazení. Mám k dispozici kvalitní kádr a výsledky se brzy dostaví," nepochybuje Simeone.

Simeone za Atlético v minulosti hrával a jeho trenérem se stal v prosinci 2011, smlouva mu běží do června 2022. Během úspěšného působení v Madridu s týmem získal jeden mistrovský titul, k němuž přidal i triumf v domácím poháru, dvakrát slavil vítězství v Evropské lize.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (68)

Přidat komentář
Largo

Konec cyklu. Čas jít dál pro Simeoneho.

Reagovat
mastakillah

nemyslím si. Chybí jim někdo, kdo jim bude dávat góly. Jinak to hrají furt stejně. Pokud jim vyjde ten Cavani, tak ta sezóna může být ještě úspěšná ...

Reagovat
mastakillah

ať už pro Atletico nebo pro Simeoneho ...

Reagovat
Largo

Uvidíme no. Je fakt, že ten odchod Griezmanna je zasáh víc, než si asi mysleli. A s Cavanim by to mohl být docela válec.

Reagovat
Phillipinho

Bohuzel tam je daleko vic problemu nez utocnik. Bojim se, ze Cavani to nevytrhne.

Reagovat
Kenneth

Ztrapnili se v poharu, v LM vyleti hned s Liverpoolem a v lize budou radi za 3. misto. Nedali ani ten blbej superpohar. Jak muze byt jejich sezona uspesna?

Reagovat
mastakillah

a ty máš věšteckou kouli nebo co? Liverpool můžou klidně udělat a třeba i víc jak to třetí místo ... tady s těma závěrama bych ještě počkal

Reagovat
valloire

2009-10 Atletico Madrid 9. La Liga 13-8-17 57-61

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem se mrknout na zápase s Leganes na jeden objev a byla to katastrofa sledovat. Atletico neměl prakticky kdo dát branku, tady opravdu je třeba velký hrot jako dřív mívali Grieze nebo Costu v jeho dobách formy. Řeší se tam jména jako Cavani, Bellotti, Firmino, Moreno, Alcácer nebo Osimhen tak snad něco uloví. Osobně bych Cavaniho nebral, volil bych Firmina nebo Morena, mladší, perspektivnější na delší dobu,navíc Firmino bude brzy v Liverpoolu nadbytečný čtvrtý hvězdný hrot a Moreno je stabilní střelec La Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino...really..

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino?

Reagovat
smazaný uživatel

Přichází Werner a Gelhardt, uvidíš sám

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo je Gelhardt?

A jako Klopp je takový blázen aby prodal Frmina?

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu

Reagovat
DieryVonry

Bavíš dnes ve všech vláknech :D

Přesně naopak Cavani správná volba, lídr, kladivo, žádnej porcelán, levá, pravá uruguayci po 30 zrajou jak víno, Edison může na Vanda Metropolitáno svítit ještě 3 roky :D. Nic proti Robertovi, ale on přesně on by se tam neprosadil, V Live je genius, ale to je jeho rolí a hracím systémem a jak sám umí uvolnit prostor pro ostatní.. To Atleti nepotřebujou, potřebují hráče co sám vyřeší Counter. Costa v přípravným utkání v Srpnu sfoukl v Americe Real a tím jeho kariera skončila :D Morata je pouze hlavičkář, poleno roku, možná dvou, tří. Klidně do mě, nevím kdo ho proklel nebo, jestli ho to londýnský počasí zatemnilo v hlavě do konce kariery, ale už by o ní měl přemýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ho rad, ale mel by jit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslím, on je to najlepšie čo majú... Myslím že aj vedenie sa bojí situácie ak by ho vyhodili ze budú hľadať nového a vhodného trénera 3-4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Jsou pro sebe stvořeni.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Salfovic

A vám se ten fotbal jako líbil, pane Cerezo ?

Reagovat
smazaný uživatel

to možno nie ale ten ich futbal sa mi nepáčil ani predtým

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico nikdy nehralo pekný futbal.

Reagovat
Ángel di María 22

To zas neni uplně pravda. V době, kdy bralo titul v lize a hrálo ty finále LM, se na dost zápasů dalo koukat. Ty zápasy třeba nebyly uplně přehledem nejhezčích technickejch fines a kombinací, ale už jen tim, v jakym temtu to Atleti hráli a jak aktivně dokázali napadat, to byla zábava. Vytvářeli si tím mraky šancí a občas tam sázeli i poměrně dost gólů. Až poslední sezóny se z toho stal paskvil, kdy jinak než 1:0 už nedokážou vyhrát.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hokaido

Dřív jsem jejich hru svým způsobem miloval, bylo to zase něčo úplně jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel aj v minulosti.

Atletico bolo aktérom jedného z najšpinavších zápasov v histórii PEM, ktorý sa odohral 10.4.1974 . Bolo to SF proti Celticu v Glasgowe. Dohrávali ôsmi.

https://www.youtube.com/watch?v=djZZQoFaTsM

Reagovat
valloire

Reagovat
Elliasson

Bohužel, za tento zápas se nejvíce stydím.

Reagovat
smazaný uživatel

Postoj pravého fanúšika, hodný obdivu.

Reagovat
Elliasson

Zrovna dneska jsme měli v práci posezení s vedoucím našeho oddělení, který fandí Celticu. Chtěl jsem mu ten zápas připomenout, ale už nezbyl čas. Škoda (nebo dobře?)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pripomenul by si mu koniec najslávnejšej éry Celticu.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Po loňské sezóně se rozpadla velká část kádru. Zejména celá obrana včetně kapitána a nejlepšího útočníka. Nějaké posily byli, ale u těch lze těžko očekávat stejný ne-li lepší výkon, než od hráčů kteří byli do týmu zapracováni X let. Pokud se nepletu, v CDR už vypadlo 11 týmů a menší zapasové tempo, je spíše ku prospěchu. 2x EL 2x finále LM (beru že to není výhra, ale takové United, PSG apod jim můžou max závidět. Simione zvládá velmi dobře taktickou i fyzickou průpravu hráčů a má svůj styl. Jako takový je velice težko nahraditelný - tj jedna věc je ho odvolat, druhá pak adekvátně nahradit. Pokud vím tak se dlouho diskutoval jeho přesun do Interu Milán, ale ten je obsazený přinejmenším na 2 sezóny a mimo Argentinu si myslím, že by ani jiný klub nebral. Dokonale by mu stylově seděl nejstarší klub la ligy Athletic Bilbao, mimo Interu ještě Juventus, Liverpool, (jenže o těch si může nechat zdát) osobně by mě zajímalo jak by pod ním vypadal Manchester United.

Reagovat
Pipo123

Vzdy hovoril o tom ze chce trénovať Inter a Lazio, ja si myslim ze do Interu za par rokov pojde, tam si ho mozu platovo dovolit

Reagovat
Zark

kdepak Pipo..., Simeone se ukáže jako správný profesionál a skončí v Juve nebo AS, to je dnes v módě prej

Reagovat
Pipo123

Tak Juve stratilo charakter už dávno

Reagovat
Zark

asi jo, ale stále máme nějakou čest, že nás nevedou asiati a interisti

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

..Simeone je srdcom atletica, ak odíde on je koniec..určite najviac toto všetko serie práve jeho ..atletico nikdy nebude ako real a barka, tam vždy bolo srdce a bojovnosť ..treba len veriť a dať čas vybudovať nové mužstvo..hráči ako herrrera, lemar, vitolo, felipe proste nemajú na to hrať o poháre..a k tomu lavička plna vyplašenych mladíkov ..treba to postaviť na oblakovi, parteyovi a morata v útoku..nakopnúť felixa tak ako v príprave a bude zase lepšie ..kúpiť poriadnych hráčov ako napr. Dybala, poulsen, Eriksen, werner

Reagovat
Raul=Real

Simeone vsetkych ofenzivnych hracov zabija/zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala az na jeden zápas v LM je v probíhající sezóně total z formy, nejen v číslech - už to že vypadnul ze základní sestavy mluví za sebe. Poulsen ma smlouvu, kterou Athletico těžko vylepší a taky by ho museli chtít v Chealsea pustit. Eriksen jde do Interu a pokud z toho sejde nabídl 20mil. euro Real a Tottenham dal jasně najevo, že bere raději prachy než hráče na 4 měsice. Werner je domluvený s Liverpoolem. jinak Felix Costa Morata Correa - nevidím to nikterak černě - v přípravě v USA rozsekali 8 góly Real, to že se sezóna zatím nevyvíjí podle jejich představ je i tím, že se navzdory super talentům každý rok soutěže víc a víc vyrovnávají. Finanční možnosti mají samo velkokluby každý rok naopak ještě větší, než ti trpaslíci kolem, ale stává se už poměrně často, že poslední týmy tabulky trápí ty první a to nemusí být konec sezóny, kdy hrajou doslova o bytí a nebytí ...

Reagovat
mesyas

Mohu se zeptat, jakej Poulsen v Chelsea nebo jen překlep?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj sek, zaměna na Pulisice .. spíš by se jim hodil hráč jako Kevin de Bruyne.

Reagovat
Phillipinho

Felipe je jeden z nejlepsich stoperu v lize. Fantasticka posila.

Reagovat
smazaný uživatel

..hlavne tento víkend keď si skoro odkopol uši pri jeho “šancí” v posledných minútach

Reagovat
Raul=Real

Podakovat mu za vsetko a kde dostal Atletico a rozlucit sa s nim. Atletico uz patri do sirsej svetovej spicky niekolko rokov ale ten pomyselny krok, medzi dajme tomu top6 sveta, pod Simeonem neurobia. Simeone nevie upgradeovat svoj styl a to je problem...obcas oberu o body favorita (ako naposledy Barcu) ale naopak s priemernymi muzstvami, ktore pouziju na Simeoneho jeho vlastnu medicinu, to nestaci...necudoval by som sa keby vyradili Pool, lenze na ten futbal sa nebude dat pozerat Myslim ze taky Conte by urobil ten pomyselny upgrade ich štýlu, mozno Allegri

Reagovat
Frantszek

Simeonemu stačí přivést top hrot a je v pohodě. On za ten rozpad kádru asi nemůže, ale na to, co zbylo, se drží celkem dobře.

Conte těžko odejde z takto rozjetého "projektu."

Reagovat
Messiáš

Prijde Cavani a bude líp, vůbec bych se nedivil, kdyby s ním i potrápili/překvapili Liverpool. Mají slabší období, ale obranu se povedlo obměnit poměrně hezky, kdy na krajích jsou určitě lepší hráči, než tam byli sezonu minulou. Saul možná už měl jít o dům dál, dokud je kolem něj hype jaký je. Přijde mi docela mdlej, o Kokem není třeba mluvit.

Reagovat
Largo

Ta záloha mu to často kazí, to je fakt. Snad kromě Thomase tam nikdo nepodává nějak dobrý dlouhodobý výkony.

Reagovat
DieryVonry

Edison !! A prodat co nefunguje, válí se na lavičce až moc dolarů

Reagovat
Elliasson

Hlavně u Kokeho se mi zdá, že je ten propad až do očí bijící.

Reagovat
smazaný uživatel

Nástupom Cereza sa začalo obdobie konsolidácie Atletica.

80te a 90te roky, to bolo obdobie, keď sa tam tréneri menili ako na bežiacom páse. Za Cereza prišiel Simeone a dostal čas , čo bolo dôležité.

To mužstvo potrebuje strelca a zas môže byť dobre.

Reagovat
Hokaido

Je pravda, že bere 42 milionů ročně?

Reagovat
janinho

to asi nie, ale pokial viem tak je najlepsie zarabajuci trener na svete.

Reagovat
Phillipinho

24 milionu eur cistyho. Nejlip vydelavajici trener sveta.

Reagovat
Kenneth

Hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona will sign Portuguese midfielder Fernandes to loan him out to Valencia for the remainder of the season as part of the Rodrigo deal. Celades, the Valencia coach, has given his approval after the Catalan club's refusal to include Semedo.

coze

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak to bude nějaký nesmysl.

Reagovat
Petrinho17

Tak Rodrigo by si zahral minimálne pol roka v Barcelone. A po sezóne by prišiel do Barcelony Fernandesa. Určite sa počíta s odchodom Rakitica, Vidala.

Neviem nakoľko to bude reálny prestup ale tak prečo nie..

Reagovat
mrann1x

Mám pocit, že jeho čas v Atléticu vypršel. Jeho úspěchy mu nelze upřít, ale přijde mi, že nemá Atléticu moc co dát. Téměř každého ofenzivního hráče zabil a celkově jeho přestupy moc nedávají smysl (Gaitán, Kalinič, Martins,...). Nereaguje vůbec na hru, co se týče hráčů - vidí, že se Félix trápí v útoku, ale na křídlo ho prostě nedá, to samé s Correou. Jenže přichází otázka - koho za něj?

Reagovat
technecium

Bordalas

Reagovat
smazaný uživatel

..ako môžeš zabiť hráčov proti 3ligovemu mužstvu?? alebo proti leganse ..proste ty hráči nemajú kvalitu, čo im povedal, bráňte a nedostante gól??..vitolo je neskutočne pomalý, lemar fyzicky najslabší hráč akého som kedy videl..correa je dobrý hráč (pre veľkoklubu aké iba na lavičku), herrera nikdy nemal hrať futbal ide než v Mexiku..koke je rovnako pomalý ale je srdciar, saul je totálne v lese smerom dopredu, trippierove centre sú jedna veľká katastrofa, ..llorente je tak premotivovany, že každý jeho dotyk sa približuje žltej karte..ale s moratom urobil kus roboty, ten chalan čo kedysi nenahral a bol sebec, teraz nahráva, vracia sa a bojuje..argument, že zabil kalinica?? ten sa pochoval už dávno sám, martins?? druhý lemar..ak chce hrať atletico o spicu musí priviesť top hráčov a nie odpad ktorý prišiel teraz (hermoso, lodi majú potenciál ostatní nie)

Reagovat
mrann1x

vždyt ti říkám, že Simeone do Atlética přitáhl vesměs jen odpad.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
boryland

........to jo porad bude treti.......no...

Reagovat
Elliasson

Vidím to letos na horší umístění.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele