O rezignaci neuvažuju, zdůraznil Mackay

21.12.2013, 21:12
Aktuality
Manažer Cardiffu Malky Mackay nehodlá rezignovat na svůj post, přestože klubový majitel Vincent Tan na něj vyvíjí velký tlak. V týdnu Mackayovi sdělil, ať funkci sám opustí, jinak bude odvolán. Tanovi se vedle dalších věcí nelíbí, že jej manažer před přestupovým obdobím požádal o další peníze na nákupy.

Cardiff se dnes představil v Liverpoolu a prohrál 1:3. Víc než samotný zápas zajímala novináře situace Malkyho Mackaye. "Nejsem vám schopný říct nic, co byste už nevěděli. Rozhodně se nechystám rezignovat, podle mě nic takového v této situaci není nutné," zdůraznil.

V takovém případě by měl majitel klubu v nejbližší době sáhnout k manažerově odvolání. "Tohle není otázka pro mě, je to určitě otázka pro někoho jiného. Já budu dělat to co každý den - připravovat tým na další zápas. Můžu vám pouze zopakovat, že rezignace nepřipadá v úvahu," dodal Mackay.

Malky Mackay Cardiff dovedl do Premier League a finále Ligového poháru. Letos velšský tým drží mimo přestupové příčky, přesto může být brzy odvolán. Anglická média v týdnu přinesla informace, že Tana rozzlobily manažerovy požadavky na přestupový rozpočet. Následně mu měl vyčíst zbytečné utrácení, špatný výběr hráčů, neuspokojivý herní projev i málo bodů a přijít s výše zmíněným ultimátem.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže končí.

Reagovat
Filip12

Reagovat
One-Real

Tak kdy, zítra?

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez contract-#LFC will not have to listen to offers from English clubs & for other clubs it is significantly more than Bale's fee.[Times]

ktorý blázon sa nájde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fejfi24

to říkal Villas Boas taky a pár hodin na to byl v řiti

Reagovat
smazaný uživatel

ze Malkay

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím týmem se toho moc dělat nedá, chce to přivést pár zkušených hráčů, klidně na hostovačku, hlavně do obrany teda. A ono to půjde.

Reagovat
M0rb1D4S

OT: FIFA 14 na PS4 je božská. Nemůžu se dočkat, až si zahraju i plnou verzi.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Counter

Proč by taky končil, když si může přijít na slušné prachy v případě vyhazovu...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Amos

Nedá se řict nic jiného, než že Tan je prostě debil.

Reagovat
penepi

idiot, čo nerozumie futbalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele