O odchodu z Atlética nepřemýšlím, prohlašuje Koke

11.04.2014, 21:01
Aktuality
Atlético Madrid se po dlouhých čtyřiceti letech prokousalo mezi čtyři nejlepší týmy Evropy a navíc v takto pokročilé fázi sezóny vede Primeru División, v létě tak bude jeho vedení mít lepší karty v boji o udržení hvězd. Jednou z těch největších je Koke, který navíc hodlá ve španělské metropoli zůstat...

Právě dvaadvacetiletý záložník, vlastním jménem Jorge Resurrección Merodio, vstřelil jediný gól čtvrtfinálové odvety proti Barceloně, svými výkony na sebe ovšem upozorňuje již delší dobu. Za nejvážnějšího nápadníka je považován Manchester United, zájem údajně má také Bayern.

Koke ovšem v lednu prodloužil s Atléticem smlouvu, která má nyní platnost až do června 2018 a obsahuje výkupní klauzuli v astronomické výši šedesáti milionů eur. Sám navíc odchod neplánuje. "Jsem zde velmi spokojený a momentálně o odchodu z klubu nepřemýšlím," uvedl španělský reprezentant pro madridský deník Marca.

"Doma jsem šťastný, právě tady chci pokračovat a to je důvod, proč mám tak dlouhý kontrakt. Spekulace v novinách na moji hru nemají vliv. Jsem sice mladý, ale zároveň klidný. Nyní je ten nejlepší moment, kdy bychom si měli užívat působení v Atléticu. Má budoucnost se bude ještě dlouho odehrávat tady," dodal Koke.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ať zůstane

Reagovat
Aldeano

Reagovat
I am Mancunian

v lete k nam

Reagovat
ryzskej

Nevím, proč by měl chodit do horšího.

Reagovat
Il Architetto

Vy byste chtěli všechny, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má sen,si zahrát pod mistrem Moyesem

Reagovat
Pinturicchio

Pogba, Vidal, Marchisio, Koke, Cuadrado, Kroos, Gundogan ... dyt se vám to tam nevleze.

Reagovat
kiwwi

Marchisia a Guardada si kludne mozu v taliansku nechat

Reagovat
kiwwi

*cuadrada

ale aj guardada

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Aldeano

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
I am Mancunian

dobre ta zotrel

Reagovat
Pinturicchio

Jj, úchvatně.

Reagovat
Darren Fletcher

mne by stacili dve posily do zakladu a dva talenty do rotacie. netreba z toho robit fm a neverim, ze dalsia sezona bude opat taka hrozna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

A to už tam je od léta Ronaldo a Bale...

Reagovat
Pinturicchio

Ale zas, ted se jim zranil Alcantara, víš jak.

Reagovat
Aldeano

Hlavně ne do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Věčné klišé

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej hráč ale tyhle články a celkově tahle prohlášení mi přijdou úplně zbytečná

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Do, Bvb hochu! Celkem kreativní hráč

Reagovat
celeb

Len pekne ostat v Atleticu a vytvorit stabilnu konkurenciu Realu, Barcelone, Valencii, Atleticu ... stacilo by ten zakaz nakupov pre Barcu rozsirit na vsetky velkokluby s pochybeniami pri transferoch/hostovaniach/daniach, ...

Reagovat
stas87

atletico tie prusery malo tiez nie?nejake podvody tam boli ale neviem ci sa to tykalo klubu alebo jednotlivcov

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, ci to dlhodobo udrzia. ich prezident klub dost zmyka, dlhov maju az-az (v pomere na to, aky maju marketingovy potencial a kolko dostavaju na vysielacie prava). Za vsetko hovori fakt, ze ked predali Kuna do Mancity, za prakticky rovnake peniaze nevedeli kupit El Tigreho a musel im "pomoct" Jorge Mendez........

Urcite hraci ako Koke, Arda, Filipe Luis, DC19 zvysili svoju trhovu cenu, niektori nasobne, Koke je dokonca odchovanec, ale podla mna tato generacia ich posunie dalej, ale urcite nie na uroven Realu a Barsy. Umoria dlhy, Cerezo nieco prevedie na svoje sukromne ucty a zase sa vratia na 3-4 poziciu....

Reagovat
TheAdy

takže jde,.

Reagovat
Atlético de Madrid

Hlavně musí jet na MS. A rozhodně bych zvážil, jestli by neměl hrát základ. S ním by Španělska repre plná hračiček získala dynamickýho silovýho výborně bránícího záložníka, kterej navíc v technice nezaostává. Samozřejmě by to znamenalo posadit jednoho z dvojice Xavi Xabi (a ideálně oba) čehož se zřejmě nedočkáme..

Casillas-Azpilicueta, Ramos, Pique, Alba-Busquets, Koke, Iniesta-Silva, Costa, Pedro

Ten tým musí být vyváženej, proto je tam ostrý křídlo Pedro (namísto Cazorly, Maty nebo Iniesty na křídle), stejně jako bych tam Kokeho dal radší místo Xaviho, Xabiho, Fabregase nebo Thiaga. Ten styl potřebuje trochu obměnit a Kokeho vidim jako ideální řešení.

Reagovat
Billy McClane

Mne pride, ze ten tim potrebuje nutne vyhoriet na velkom turnaji, aby nastala generacna obmena. Kazdy vie, vratane ich samych, ze sa to pravdepodobne v Brazilii tento rok posere, ale Del Bosque to ma na salame a stale stavia na svojich konoch. Ona minulorocna facka od Brazilie este asi nestacila.

Reagovat
smazaný uživatel

Posaď Busquetse a máš místečko Hroznej hráč....snad se probudí, někdo by mu měl pořád pouštět ty jeho herecký solička na hrišti, a ještě k tomu, když udělá chybu, to je rovnou výkon na Oskara následně po tom.

Reagovat
Atlético de Madrid

No jo, Busquets sice někdy filmuje, ale jinak je to jeden z klíčovejch hráčů klubu i repre. Pozičně v podstatě nemá konkurence, je takticky inteligentní, jeho odebírání míčů je famózní, dokáže rozehrát i pod tlakem. Jediná náhrada za něj je JaviMar, a ten Busquetse ve fyzický síle a hře ve vzduchu (i když i v těch ostatních vlastnostech patří mezi špičku na svém postu). A já bych tam radši viděl takticky inteligentnějšího technika, než fyzičtějšího siláka.

Reagovat
Atlético de Madrid

* a ten Busquetse trumfre jen ve...

Reagovat
smazaný uživatel

To podceňování Busquetse od nefanoušků Barcelony je trapné.

Reagovat
Ángel di María 22

Kolik má minut letos? Aby tam pak neběhal jak duch na MS po týhle sezóně, kde ho Simeone nerotací odrovná.

Reagovat
Atlético de Madrid

3875, 4. nejvytěžovanější hráč týmu.. takovej Busquets má 3720, Xavi 3370 a Iniesta 3196 a to hrajou mnohem míň fyzicky náročně

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý klenot, hlavně tím, jak k zápasu přistupuje koncentrovaně. Tak svědomitého playmakera jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ve městě se mu líbí tak je to jasné ne.....real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele