O odchodu jsem neuvažoval, reaguje Ancelotti na spekulace tisku

08.12.2019, 11:47
Aktuality
Pod hodně velkým tlakem se ocitl Carlo Ancelotti. Italský trenér vede Neapol a jeho tým letos prohrál jenom čtyři zápasy, zapomněl ovšem vyhrávat a tisk tak hodně spekuluje o trenérské rošádě, podle informací médií je jedním z kandidátů na tuto funkci například Gennaro Gattuso...

"Rino je pro mě jako bratr. Nemluvili jsme spolu a neptal jsem se ho, jestli jsou ty spekulace pravdivé, jelikož věřím tomu, co mi říká prezident, ten mi dle svých slov věří," nechal se slyšet zkušený kouč.

"O odchodu jsem neuvažoval, jestli mě minulost něco naučila, tak to, že špatné časy skončí a o to více se nám následně bude dařit," dodal.

Neapol nevyhrála už v devíti po sobě jdoucích zápasech a v tabulce Serie A se propadla na sedmou příčku, dnes se na ní navíc může dotáhnout Parma. Uspokojující není ani situace v Lize mistrů, kde SSC stále nemá jistý postup, před posledním zápasem má ovšem vše ve svých rukou a stačí porazit Genk, případně spoléhat na neprohru Liverpoolu se Salzburgem.

Další ztrátu Neapol zaznamenala včera, když jenom remizovala 1:1 na půdě Udinese.

"Ve druhém poločase jsme ukázali dobrou reakci, celkově se zlepšil především náš přístup. To je pozitivní znamení, první poločas ovšem byl hodně negativní, hráli jsme opravdu špatně. Snažím se myslet optimisticky a vidět v tom potvrzení, že tým stále má sílu dostat se ze současné situace. Každopádně první půle byla strašná, pomalá a bez nápadu," hodnotil sobotní utkání.

"Rád bych řekl, že špatné období už máme za sebou, ale tak tomu není. Potřebujeme nějakou jiskru a tou snad může být příští týden Liga mistrů. Musíme najít cestu a zajistit, aby se neopakovala netečnost a totální absence nápadu a kreativity z dnešního prvního poločasu. Posunuli jsme obránce o něco výše, na hrot přišel Fernando Llorente a hned to šlo lépe. Všichni víme, jak to ve fotbale chodí, pokud se daří, mají zásluhu hráči, v případě špatných výsledků je na vině trenér. Tým ze sebe musí dostat to nejlepší, což se nám nedaří," upozornil někdejší kouč Chelsea, Realu Madrid nebo PSG.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
CHONG

Arsenal

Reagovat
Remt

Uprimne jsem zvědavy kdo to v aktuálním Arsenalu vezme.. podle me nikdo kdo si muže vybírat jako např Allegri.. Leda někdo kdo by to vzal jako výzvu

Reagovat
Remt

Velkou výzvu...

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
Slavia10

Já si myslím, že Allegri nemá odvahu vzít takovou výzvu. Podle mě vezme PSG, možná Real i když Zidane to teď zase rozjel tak tam teď změna kouče nevypadá. Možná vezme City, kdyby chtěl skončit Guardiola chápeš aby neriskoval pověst TOP trenéra, půjde tam, kde bude mít zaručeno, že úplně nevybouchne.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Vsak ak ma Max respektive bude mat lepsie ponuky tak urcite nema dovod nad Arsenalom ani premyslat a nie riesit blbosti ako nejaku odvahu a vyzvu v Arsenale.

Reagovat
Lacko_Boh

bodaj by

Reagovat
Salfovic

Oni ho ještě nevyrazili

Reagovat
Xaver

tak pojď, synu ...

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni jo

A my jim na volný místo dáme Sarriho

Reagovat
pistacik11

Po jednej prehre

Reagovat
smazaný uživatel

Po 18 hnusnych zápasech

Reagovat
pistacik11

To bolo aj posledné 3 roky za allegriho. Alebo ináč sa spýtam, keď hral juve pekne? 2 roky za conteho? Ale to zas bolo utrpenie na to pozerať v Európe. Včera to nebolo vôbec zlé. Veľa súbojov, zápas rozhodli tri momenty v náš neprospech, zranenie Bentacura, Nepremene šance Dybalu a vylúčenie Cuadrada, ktorý už len hasil predchádzajúci súbor chýb.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ale i tak by to chcelo niekoho poriadneho v Juve nech sa na to uz da konecne aj pozerat vsak prostriedky na to su.

Reagovat
pistacik11

Problém je v zálohe. Chyba mu khedira, chyba ramsey, v zápase sa zranil Bentacur. Pjanic má zase svoje obdobie, keď mu nič nejde. Na lavičke má len cana a trápneho rabiota. Tam by som videl najväčší problém juve. Nie trénera. Je až zázrak, že sme prvý zápas prehrali až v decembri. To sme hrali 2x s atletikom, a aj na interi.

Sarri ten pekný futbal vie hrať, len tu nemá na to materiál.

Reagovat
Remt

Také osobně nepamatuji Juve, ktere by nejak oslnovalo zajimavou hrou. Ani jsem nepochopil např. přestupy jako byl ten Rabiot.. podle me tohle neni dobra cesta, kupovat borca co nekolik mesicu trucuje kvuli prestupu do Barcy kde ho nakonec nechcou a tak sahne po Juve.. a ještě mu nasypat randál na platu. To je cesta do pekel..

Reagovat
ED91

Za Conteho sme hrali najmenej pozeratelny futbal. Nemám rád ten “spomienkový optimizmus”. Aj keď si môžme položit otázku aký futbal by hral s takýmto kádrom.

Reagovat
Spalovač šancí

Ztracené sezóny pro Neapol jeho angažováním

Reagovat
Csaplárova past

Gattuso jako náhrada? Vždyť ten nedokázal vůbec nic. Jak by si tim Neapol pomohla?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči by odjezdili každý zápas, i s Brescií nebo Lecce, nejen dva zápasy s Liverpoolem a zbytek odchodit. Ten tým má pořád velkou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol išla dole skôr ako sa očakávalo. Tzv. Hamšíkovská éra je preč, a momentálne nastala tzv. éra po Hamšíkovi. A nevyzerá to s nimi v budúcej sezóne ružovo, pretože zmluva končí dvom hráčom - Mertens a Callejón, pričom jeden z nich je druhý najlepší strelec a druhý z nich je druhý najlepší nahrávač v tejto sezóne, takže bude to pre nich ďalšia citeľná strata, keďže ani jeden z nich sa nechystá svoju zmluvu predĺžiť.

Reagovat
pistacik11

No tam sa budú musieť pekne obracať ďalšie prestupove obdobie. Ešte treba prirátať odchody allana, koulibaliho. Najlepšie by bolo doniesť aj nejakého mladého trénera, čo si to po skladá podľa seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickéj kouč. Ten by byl dobrej akorát k nejaky repre.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Mr.Jindros

To je slabé i na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to pravda. Co se týče ligy, ne to jeden z nejmíň úspěšných koučů vůbec. Jediný co umí je LM.

Reagovat
Mr.Jindros

To je úplná blbost... vyhrál tituly ve 4 z 5 nejsilnějších lig. Jediný co lze argumentovat proti němu je část v AC Milán, kde asi mohl vyhrát o jednu dvě ligy víc... ale to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to končí, keď sú príliš veľké oči. Bol tam Sari a bojovali o titul, nevyhrali ho, ale stabilne boli vždy druhí. Lenže prezident bol nespokojný a Sari odišiel. Klub nemá toľko peňazí, ako Juve či Inter a mal by byť spokojný s účasťou v LM, to je strop. Teraz mu hrozí, že nebude ani to. Výmeny trénerov nepomôžu, keď káder nemá potrebnú kvalitu. A pokiaľ ide o Ancelotiho, svoje najlepšie časy prežil kedysi v AC, odvtedy chodí po svete z klubu do klubu a je tam vždy len chvíľu. Tak to bude aj teraz. Je to už len meno, budúcnosť majú mladí tréneri, ktorí chcú učiť sa moderne, rásť.

Reagovat
Zark

meli by se vratit na cestu zpred ancelotim, vzit zase nejakeho trenera co jim lepe pasne a stejne tak my se vratit k poctivemu mercatu a ne nahanet marketing a kdesicosi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele