O'Neill věří v druhé pohárové finále pro Aston Villu

09.04.2010, 09:50
Aktuality
Aston Villa se může o víkendu probít do finále FA Cupu. Pro birminghamský klub by to letos bylo už druhé finále anglické pohárové soutěže, Villans na začátku roku neúspěšně bojovali o Carling Cup s Manchesterem United. Manažer Martin O'Neill chce zkusit i finále prestižnější soutěže, v cestě ale stojí Chelsea.

"Máme velikou chuť do zápasu. Jsme opět ve Wembley, to je pro nás obrovská motivace," říká manažer Aston Villy před sobotním semifinále proti londýnskému favoritovi. "Teď jse stranou fakt, že s hraním v semifinále FA Cupu ve Wembley nesouhlasím."

Aston Villa si už letos jedno finále zahrála, v Carling Cupu, méně prestižním anglickém poháru, se sklonila před Manchesterem United po výsledku 1:2. "Po finálové porážce jsme hráli čtvrtfinále FA Cupu proti Readingu a museli jsme ukázat velké nasazení. Jsme zpět, jsme připraveni bojovat o další trofej," hlásí Martin O'Neill.

"Samozřejmě, hrajeme proti Chelsea. To nebude jednoduché, hlavně po tom, co se stalo v nedávném zápase. Ale hráči jsou připraveni," narážel O'Neill na poslední vzájemný zápas, který skončil na Stamford Bridge drtivou výhrou 7:1 ve prospěch Chelsea. "Sebedůvěru jsme částečně získali zpět výhrou nad Boltonem, také jsme nedostali gól, což nám může jenom pomoci."

Manažer Aston Villy byl jedním z hlasitých kritiků hrací plochy po neúspěšném finále Carling Cupu, na trávník ve Wembley se ale nyní nesoustředí. "Ta kritika byla zasloužená, protože když hrajete finále, mělo by tomu odpovídat i hřiště. Ale jak poznamenali hráči, zažili jsme už horší trávníky. Byla dlouhá zima, která hřiště prostě poznamenala. To je prostě fakt," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
cristiano.K.

nemohu si pomoci,ale oneil doplácí na úzký kádr,jeden pohár,druhej pohár liga a točí 13 max 14 lidí, a proto se nyní ville tolik nevede... obávám se,že chelsea pude dál a i v PL villa bude bez pohárů

Reagovat
Virtuos

zase nemá tak úzky káder len nevedno prečo ich netočí, možno kvôli neskúsenosti, ale mne vždy keď i vidím hrať niečo chýba v ich hre

Reagovat
Virtuos

*alebo kvalite kto vie, vie to iba on sám

Reagovat
cristiano.K.

kárd úzký nemá,ale kvalitních lidí má opravdu jen 14,proto se těžko dostanou do poháru,mně se hra líbí...

Reagovat
Virtuos

no uvidíme jak zahrajú proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pardon, že zase otravuju, ale nevíte náhodou, jestli mi půjde FM 2010 na 64-bitovém operačním systému? Nemáte někdo zkušenost? Díky za odpověď.

Reagovat
FiX

Pokud mysliíš Football Manager, tak ten mi tu na 64bit Windows 7 jde x)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano myslím Football Manager, ale já mám 64bit Windows Vista.. ale tak to by snad mělo jít taky :)

Reagovat
bakasa

Samozřejmě že na 64 Vistách jede

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za upřesnění!

Reagovat
smazaný uživatel

proti Ville nic nemam ale....zajtra musi vyhrat Chelsea

Reagovat
terry

Ještě nedávno jsem se bál, ale pokud předvedeme to co v posledních duelech s MU a právě i s Villou, postup si musíme pohlídat.

Reagovat
miky10

měli by jsme postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Jake je to druhe semifko?

Reagovat
vitasrp

Portsmouth vs Tottenham...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

Portsmouth , nech im to vyjde, prajem im to

Reagovat
smazaný uživatel

Ani si nechci představit tu ostudu, co by udělali v Evropě.

Reagovat
Virtuos

nejde o to, ale nech ím vyjde aspoň jedna vec v sezóne, keď už dopadli, ako dopadli + od novej sezónny môže byť všetko inak ak budú mať nejakého schopného majiteľa

Reagovat
smazaný uživatel

Novej majitel asi jen tak nepřijde, když se ani neví, jestli budou moct hrát League Championship a pokud jo, jestli na ně nebude čekat bodovej deficit. Těch majitelů se objevuje celá řada, ale jsou to jen rádobypodnikatelé, kteří obvykle nedokážou prokázat svůj majetek ani to, že by dokázali klubu vytrhnout trn z paty. Navíc budou muset shánět takřka kompletní kádr, takže jen at žádnej FA Cup nevyhrávají. To radši at vyhraje Villa nebo Spurs, aby mohl do Evropy někdo normální, nejlépe pak Toffees.

Reagovat
Virtuos

Ale pozri sa sem, nech tam dajú (ak náhodou postúpia do Pohárovej Európy) dorastencov, za minimálny plat, ale aspoň niečo a nech si vyberú nejakých amatérov. Ktovie možno viac zahrajú, ako terajší káder a stanu sa klubom, ktorý sa stane najväčším prekvapením na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš...

Reagovat
Virtuos

to len tak fantazírujem, ale je ich škoda no doplatili na to, že chceli silou mocou nejaké peniaze a dopadli, ako dopadli, skôr mi to pripadalo, že chceli byť chamtivý a nevyplatilo sa im to a najhoršie dopadli tak či tak fanúšikovia a samozrejme i hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele