O Kubovi rozhodnuto zatím není, preferuje návrat do Realu Madrid

13.04.2020, 12:32
Aktuality
Real Madrid má ve svém kádru hned několik mladíků, kteří mají být budoucností Bílého baletu a jedním z nich je Takefusa Kubo. Stále teprve osmnáctiletý japonský reprezentant letos sbírá zkušenosti na Mallorce, už za několik měsíců by se pak nejraději vrátil do hlavního města a popral se o místo v prvním týmu...

Kubo čtyři roky vyrůstal i v mládežnické akademii Barcelony, výrazně na sebe následně upozornil v dresu FC Tokio a loni v červenci se mu odměnou stal transfer do Realu Madrid. Ten křídelníka následně zapůjčil na Mallorcu a ve hře je hned několik variant, včetně prodloužení angažmá na Baleárských ostrovech.

"Rozhodnuto není o ničem, ale jasně preferuji návrat do Madridu," prozradil v rozhovoru pro deník AS.

"Chci oblékat dres Realu Madrid a hrát na Santiago Bernabéu. Na tom pracuji, ale pro tuto chvíli jsem samozřejmě hráčem Mallorky a musím dokázat, že se dokáži prosadit tady," dodal.

Kubo za Mallorcu nastupuje pravidelně a do přerušení LaLigy nastřádal 24 ligových startů, na svém kontě má i tři góly.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (50)

Přidat komentář
TheMally11

Tak mladej a tak hloupej ... ale třeba ještě z toho vyroste

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty uz asi ne

Reagovat
Kily

opatrně, aby nezačal vyhrožovat žalobou za urážku

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ed_Hazard

Naopak, mal by mu zaplatiť za správne určenie diagnózy.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Reagovat
CHONG

To by byla projebaná sezóna, stopro ještě nějaké hostování v rámci La ligy.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

jj to nema zmysel tak skoro sa vratit, podla mna este rok ci dva, nech sa vyhra tak isto ako Odegaard a potom spat

Reagovat
Ed_Hazard

Hostovať by mal minimálne ešte 2-3 sezóny. Neni ho kam nacpať a ani kvalitatívne to zatiaľ nevidím na boj o nejaké výraznejšie presadenie sa u nás.

Reagovat
bourbon

asi tak

Reagovat
Kucka

Reagovat
Neutron

ako sa mu darilo herne na Mallorce? Sleduje ho niekto blizsie, prosim? Dik

Reagovat
smazaný uživatel

stejne na jeho pozici koupej nejakyho srace za 50 mio

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kluivert9

Někdo další se ukopne v brazilským pralese a Pereze hned bude chystat minimálně 40 mega.

Reagovat
CHONG

Furt lepší než 370 mega za ty vaše "tři krále"

Reagovat
Kluivert9

Když myslíš...

Reagovat
CHONG

Nemyslím, vím

Reagovat
valloire

to on nezná

Reagovat
Gazdo

Tak bohuzial ma pravdu tie nase prestupy nam zatial brutalne nevychadzaju. Z Viniciusa a Rodryga mozu byt este svetovi hraci kdezto Coutinho s Griezom uz vela priestoru pred sebou nemaju na rast. Jediny kto este moze prekvapit je Dembs ale to by musel vydrzat v zdravi aspon dva zapasy po sebe

Reagovat
janinho

my kupime 4 pralesnych za to co vy vyjebete za Coutinha a dojebete mu karieru

fakt by si si ako fanda FCB mal rozmysliet co pieses.

Reagovat
Kluivert9

Vážně toto chceš porovnávat?

Reagovat
CHONG

Chápu, že z pohledu Barcelony je to nepříjemné srovnávání

Reagovat
Kluivert9

Proč? Hovno x Hovno. Coutinho přicházel jako světová star (těžce přeplacená) a na trhu se nedal najít hráč, který by k nám typově seděl více. Že to z mnoho důvodů nevyšlo je věc druhá, ale tenhle provar bych asi vedení ze všeho vyčítal nejméně. A na druhé straně jsou tři předražení mladíci, kteří asi dokázali v Brazílii kopnout do míče. U jednoho už druhou sezónu čekáme, jestli dokáže i něco jiného, než jen běžet rovně s balónem, další zatím nedostal žádnou příležitost a na nějakou to v nejbližších sezónách ani moc nevypadá a třetího skoro neznají ani v té Brazílii a nikdo kromě Pereze ani neví, jak a proč se do Realu dostal. Dva z nich jako bonus hrají primárně stejnou pozici, navíc stejnou jako Hazard. Ale jo, máš asi pravdu, srovnat se to asi dá, rozdíl je jen v tom, že vy za 3 roky po několika hostováních budete pořád v ještě něco naivně doufat, my už jsme už jsme u Coutinha zbavení iluzí teď

Reagovat
CHONG

Pokud se Brazilci neprosadí (s čímž ostatně počítám), tak se holt někam za pár drobných střelí, ale pořád je to tak, že se přivedli "neznámí" hráči na zkoušku, vy jste přivedli jistotu, světovou star, která se k vám typově hodila jak hrnec na prdel a stejně jste ji dokázali během jedné sezóny zabít a poslat na hostování (což je v případě nejdražšího hráče historie dost bizarní samo o sobě) a při tom, jak bude trh v prdeli se ho budete muset v létě zbavit za pakatel. Jinými slovy, my (možná) spadneme při skoku do neznáma, vy jste spadli při sedání na gauč.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Však souhlas, obě cesty nikam nevedou. Pointou toho příspěvku o (ne)porovnávání bylo, že Coutinho byl přestup světové hvězdy "na jistotu" vs. přestupy děcek "pokus omyl", u kterých už si i soudní fanoušci Realu ťukají na čelo a nechápou je.

Reagovat
PH8

Možná v tom je ten problém, že si všichni (dokonce i teď) myslí, že k vám Countinho typově seděl. Countinho byl poster boy, skvělý pro velké chvíle ale ne pro každotýdenní zápasy, zdaleka nebyl na úrovni Iniesty v jeho nejlepších létech a navíc mu oproti němu chybělo asi tak 25 let szivani s Barcelonou. Takže Barca, místo toho, aby se posunula dál a přizpůsobila se hře bez Iniesty, tak radši pořídila předraženou náhražku.

Reagovat
Kluivert9

Tak ono se jednoduše napíše: "přizpůsobila hře bez Iniesty", ale je jasný, že v té záloze někdo kreativní postě být musí a nejde hrát fotbal se třemi DM, nebo defenzivními CM (Busquets, Rakitic, Vidal). Za tím, že byl Coutinho nejlepší dostupnou volbou na trhu pro barcu si stojím, že to z mnoha důvodů nedopadlo (a hlavně za jakou cenu) je věc druhá...

Reagovat
PH8

Sice s tím nesouhlasím a myslím, že za 140 milionů by spousta nedostupných hráčů byla dostupná, ale respektuji Tvůj názor. Přece jenom i přes jeho negativní vnímání má s Barcelonou 2 tituly z LaLigy a Real si tímhle v trochu menším měřítku prošel o 3 roky dřív s Jamesem.

Reagovat
IkerCasillas

Vtipný je, že ten hráč u kterého tvrdíš, že umí běžet jen rovně několikrát posadil vaše obránce na prdel a kdyby uměl o trochu lépe střílet, tak má daleko víc než ten 1 gól proti vám. Druhý frajer, hraje na druhé straně a o Reunierovi se nedá říct, že by ho nikdo neznal… Možná by to chtělo trochu přemýšlet, než něco napíšeš

Reagovat
Kluivert9

Kdyby kdyby... jenže umí právě jen posadit obránce na zadek a pak skončit s míčem v autu. Druhý frajer hraje na opačné straně, jen aby nebyl úplně k hovnu, protože primární post Rodryga i Viniciuse je právě LW. U Reiniera jsem napsal "skoro", což je pravda. Rozhodně to nebyl hráč, co by v už v Brazílii něco předvedl a měl by jít do Evropy za 30 mega+. Ale tak důležitý je, že jseš s klukama spokojenej a těch cca 120 mega bereš jako dobrou investici.

Jinak v Brazílii se teď začíná mluvit o útočníkovi Kaio Jorge, tak třeba ti Perez koupí dalšího brazilského pokémona do sbírky "kdo nehostuje, nepatří Realu"

Reagovat
IkerCasillas

Já jsem spoko…. Nečekám od nich zázraky, ale cena za kterou případně odejdou nebude nižší než za co přišli. Rodrygo se ukázal jako celkem gólový hráč (mimo jiné za Santos nastupoval jak na hrotu tak na LW a i RW), Vinicius se může časem zklidnit a být platný i v koncovce kdo ví. Rozhodně neberou pálku na platu... Takže srovnávat s Coutinhem je totálně mimo mísu.

Reagovat
janinho

nie, lebo uz tak tu zo seba robis kkta, nemusim ta v tom este viac podporovat.

Reagovat
Ed_Hazard

Pokiaľ sa potom ten sráč ukopne aj v Clásicu, tak prečo nie.

Reagovat
Kluivert9

V Clásicu se ukopne i Jeffren a nemusí stát 60 mega...

Reagovat
valloire

Reagovat
Unai

Good ebening, fake Kuba, nur Kuba der Flügelflitzer kann so genannt werden!

Reagovat
Nadržený šimpanz

RÁKOSNÍK ŠIKMOOKEJ

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
valloire

dej si ten Real z oblíbených ty rudej hochu

Reagovat
janinho

si dement po uraze alebo od narodenia??? drzim ti palce aby sa ti to zlepsilo

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele