O Icardiho je velký zájem, jednat se bude po sezoně

29.01.2013, 09:27
Aktuality
V dresu Sampdorie v roce 2013 září mladíček Mauro Icardi. Teprve 19letý útočník po Juventusu v neděli odstřelil i Pescaru a hned se začíná spekulovat o jeho budoucnosti ve větším klubu. Agent hráče si z toho zatím hlavu nedělá a zájemce odkazuje na vedení janovského celku...

Sampdoria v úvodním zápase tohoto roku vyhrála na půdě Juventusu 2:1, když Icardi dal obě její branky. Ještě lepší utkání pak zažil v neděli odpoledne, Doria v souboji nováčků vyhrála nad Pescarou 6:0, mladý Argentinec se pod výsledek podepsal čtyřmi góly. Hodně rychle se tak vyrojily spekulace o údajné zájmu AC Milán, Interu nebo AS Řím.

"Pokud ho Inter opravdu chce, bude muset jít za vedením Sampdorie a učinit excelentní nabídku, až pak mohou jednat se mnou. Rozhodně o všem popřemýšlíme po skončení sezony, jelikož ho sledují velké kluby," prohlásil Abian Morano.

Icardi přišel do Sampdorie před rokem a půl a je produktem mládežnické akademie Barcelony. Letos má na svém kontě celkem sedm branek, na podzim se totiž prosadil v janovském derby. "Italská liga mu sedí více než španělská, kde se klade mnohem větší důraz na držení míče," domnívá se agent.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (57)

Přidat komentář
Neuro

hlavně někam kde bude hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

jenom za to, ze dal ve dvou zapasech 6 golu.. to je jenom aktualni forma, ale jestli se mu udrží, tak klobouk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

soulas s Ersinem17

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Pipo123

Práca Barcelony s mladými hráčmi je neskutočná. Napr Lazio pretiahlo dvoch "nechcených" hráčov z Barca a už teraz sú lepší ako celá naša Primavera. Pred Barcelonou klobúk dolu

Reagovat
Coniglio

tak Icardi opustil Barcelonu v 16 rokoch cize o ziadnej extra praci ich akademie s mladezou u neho nemoze byt velka diskusia..v Barcelone ide skor skvelu pracu scoutov co sa tyka naboru do mladeznickych druzstiev.

Reagovat
Pipo123

Ano ale tých hráčov by nepúšťali len tak, u nás je napr Balde a tiež odišiel v 16 rokoch a pritom v Barce moc šancí nedostával a v Primavere Lazia vyniká, dokonca sa hovorí už o šanci aj do zápasov A-týmu.

Reagovat
Coniglio

no nie je mi celkom jasne co sa snazis povedat

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty si chuj, kdyz nechapes...

Reagovat
Coniglio

Dospely sa rozpravaju. Vytiahni pekne boby z pivnice a chod sa smykat na kopec. Niekto ta zavola na obed.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

PROBABILI FORMAZIONI

LAZIO (3-5-1-1): Marchetti; Biava, Dias, Ciani; Konko, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Radu; Mauri; Klose. All. Petkovic

JUVENTUS (3-5-2): Storari; Barzagli, Bonucci, Peluso; Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Padoin; Vucinic, Giovinco. All. Conte

Skvelá zostava od Petkoviča, hlavne obrane a návrat Kloseho

Reagovat
10

http://i49.tinypic.com/2e1ulwk.jpg

Pirlo začne velmi pravděpodobně na lavičce, místo Pelusa snad bude hrát Martín.

Reagovat
Pipo123

Bude to skvelý zápas, zostava sa mi hrozne páči, obrana bude tvrdá a záloha vyzerá skvele. Považujem nás za mierneho favorita zápasu.

Reagovat
Pinturicchio

Konečně Giacc nalevo, při jeho momentální formě nejlepší volba.

Reagovat
10

zrovna dneska na Konka s Gonzalezem nevím nevím...

Reagovat
Pipo123

Je jasne vidieť že Petkovič poistil kraje, na jednom Radu, Ciani a na druhom Konko, Gonzalez, myslím že to je správne rozhodnutie keďže v prvom zápase ste sa snažili hrať po krídlach... som hrozne rád ak nebude hrať Pirlo

Reagovat
Pinturicchio

Já to beru vždycky podle aktuální formy, no.

Reagovat
Pipo123

Inak menšie OT: média píšu že v prípade predaja Zarateho do Sunderlandu chceme získať Matriho či Quaga na hosťovanie s prípadnou opciou. Lotito ponúka za Quaga 2 mil e za hosťovanie + 7 mil opciu na prestup. Marotta chce 3 mil + 8 mil za odkup. Takže 2 mega rozdiel a všetko zavisí na odchode Maurita

Reagovat
10

hlavně spíš na příchodu dalšího útočníka do Juve

Reagovat
Pipo123

Tak je tam Anelka nie ? myslíš že si necháte Quaga, Matriho, dánske drevo, Gia, Mirka a ešte je tam aj Vincenzo ktorý podla svojich slov odmietol jednať aj z Laziom. Ten chce dodržať kontrakt u vás.

Reagovat
10

rozhodně, Fabio by teď v lednu odešel jen v případě, že by přišel třeba Lisandro...Anelka přišel za zraněnýho Bendtnera na pozici 5. útočníka, Iaquinta je mrtvej

Reagovat
Coniglio

Reagovat
Pinturicchio

Radši ať jde Fabio do Violy, peníze nepotřebujeme a mohlo být nám to v létě vynést Jovetice.

Reagovat
brenk

Peluso v obrane celkom verím, určite viac ako na kraji, takže s tým nemám problém, inak zostava v rámci možností dobrá, dúfam, že mi Juve konečne zlepší náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

rok dva by mal pockat

Reagovat
Coniglio

OT: JUVENTUS vyhral suboj o jedneho z najvacsich juhoamerickych talentov José Francisca Cevallosa. Ide o 18 rocneho playmakera Ekvadoru U-20, podla medii kreativny zaloznik s vynikajucimi fyzickymi a technickymi parametrami ktory ma skvely cit pre goly. Vo svojej prvej sezone za prvoligove LDU Quito odohral 10 zapasov, v druhej sezone 35 zapasov a strelil 9 golov, z toho 6 este kym mal 17 rokov.

Do Turina prestupuje okamzite na hostovanie s opciou.

Reagovat
r.mrazik

budouci dvojka s Pogbou? (stejne me sere,ze jsme si ho nechali utect...ale budiz...)

Reagovat
Coniglio

Joseho JUVE odchytil hned na zaciatku kariery. To znamena ze ak sa presadi, je sanca ze sa tu vytvori nejaky vztah hrac-klub. Pogba prisiel uz so svojimi manierami. Cakam ze s nim budu len problemy a o sobne s nim velmi do buducnosti nepocitam..

Reagovat
Mr.Jindros

Pogba 19, Cevallos 18... Pogba je taky na začátku kariéry, za United odehrál 200 minut v sedmi zápasech. V tomhle rozdíl určitě není.

Reagovat
Coniglio

Myslim hlavne na vytvorenie vztahu hraca ku klubu. Pogba uz jeden velky prestup zazil ked prestupoval do MU. Je to otazka ako zareaguje ego. Ak je Jose skromny chlapik, Juve pre nho bude predstavovat prvu velku zakazku v Europe a je vacsia pravdepodobnost ze ten vztah tu vznikne. Na pogbovi ma nieco znepokojuje.

Reagovat
r.mrazik

tak pokud se pogba prosadi, muze uz jen realu/barcelony...

Reagovat
panca

Psg, city ...

Reagovat
r.mrazik

psg je z pohledu ligy krok dolu...v anglii uz v nejlepsim tymu byl

Reagovat
DelPiero137

Ak bude na peniaze, tak ho mozu ukecat do akehokolvek klubu a ostatne ide bokom.

Reagovat
r.mrazik

tak oba dva jsou odchyceny dost podobne...ten vztah ke klubu budou moci mit casem dost stejny...ale zalezi na povaze,to je fakt...

pogba hraje,je oblibeny...pro nej to byla dobra volba prestoupit...bohuzel

Reagovat
Coniglio

OT: Tuttosport: Ak Quag v zime do Violy, Jojo v lete do JUVE!

Reagovat
.13

Skoda, este by nemusel prestupit, potom by v Sampe nemal pomaly kto goly davat, este aby nespadli nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vsazeno na Juve solo.Tohle je ten zápas kdy si někdomůže myslet že Juve rupne a to bude zrovna ten zápas který zvládnem.Citím to,nemůžem mít smůlu věčně co nás potkalo za poslední zápasy.Dneska se to štěstí obrátí k nám i Lazio nemůže mít štěstí pořád.Citím že hráči po incidentu, co se stal s Janovem budou jezdit.

Reagovat
10

chtěl jsem dát postup, ale za 1.69 se docela posrali, když je v mnohem lepší pozici Lazio...

Reagovat
DelPiero137

A Lazio je schopne hrat na 0-0 doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve dá gol věřím tomu pevně a když si vemu,že na Laziu se nám tadičně daří a vyhráváme tam tak jsem přesvědčen že to zvládnem.Ta smůla se musí otočit dneska.

Reagovat
Pipo123

Aj já to tak vidím, predpokladaná zostava je dosť defenzívna, k tomu ešte Radu na kraji obrany, ten moc neútočí. Prakticky do ofenzívy tam je ako tak Konko a potom už len Klose, Mauri a Hernanes

Reagovat
10

a kdy proti Juve hráli jinak?

Reagovat
Pipo123

V prvom zápase to postavil normálne, 4-2-3-1 a hrali sme prakticky v tom nalepšom ale bola to tragédia, minulý zápas to bolo 3-5-1-1 a vyzeralo to o niečo lepšie. Myslíš že doma by sme vás mohli viac potrápiť. Ale jo stejne myslím že nás budete prehrávať.

Reagovat
lnterista

musis jet serie

Reagovat
M11

to ja mam teda bobky.. a velke

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pravdy na tom, že Juve chce rokuje so City ohľadom Maria? Nemal namierene do AC?

Reagovat
Mr.Jindros

Je to kravina. Nutno říct bohužel.

Reagovat
r.mrazik

spis bohudik...

Reagovat
Pinturicchio

Měl a stále má do AC nejblíž. Podle SKY ale chceme i my nabídnout částku kolem 20 milionů eur. Uvidíme.

Reagovat
10

ale podle britských SKY, tam je dost rozdíl

Reagovat
Pipo123

ˇ10 čo ten Pirlo ? na stránkach Lazia sa celý deň rieši či nastúpi alebo nie..

Reagovat
10

je po zranění, v žádný sestavě se s ním nepočítá...ale u Antonia je překvapení možný, nebylo by to poprvé, třeba Marchisio taky minulý utkání nastoupil a to byl po zranění a hrát neměl

Reagovat
Pinturicchio

Jj, vím. Spokojím se s Lisandrem.

Reagovat
smazaný uživatel

"už" rokuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nic nedokazal, kam by chodil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele