O FOWLERA NENÍ ZÁJEM

02.07.2007, 23:02
Aktuality
Robbie Fowler má jeden veliký problém - nikdo ho nechce. Zkušenému anglickému útočníkovi vypršel kontrakt s Liverpoolem a čeká na nabídky. Žádná ale zatím na stole neleží...

"Samozřejmě, ne všichni se mohou dostat do týmu a já jsem ten na člunu," vrací se Fowler k Liverpoolu, jehož manažer Rafael Benitez s ním již nepočítá. "Má bilance mluví sama za sebe. Jestli dostanu nabídky, tak dostanu nabídky," nedělá si Fowler zatím s ničím hlavu.

O Fowlerovi se mluvilo v souvislosti se dvěma kluby - New England Revolution a Sydney FC, v tuto chvíli ale žádná jednání neprobíhají. Fowler se do Liverpoolu vrátil před osmnácti měsící z Manchesteru City a za klub svého srdce toho příliš nenahrál.

"Prostě jsem se vrátil do Liverpoolu. Je to klub blízký mému srdci.Bylo skvělé vrátit se a vše vyměnit za nový svět," vzpomíná Fowler.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Mich

Bez do Leedsu at se vrat tam kam patri,to bude utok Flo-Fowler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Parker

Dobrej hráč, jen hajlovat by na tý fotce nemusel, takhle to vypadá, že chce snad do Lazia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Pod Do SLaviee!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtějí spíše kluby přistoupit na jeho platové požadavky?

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo na tom bude. Asi pýta poriadny balík peňazí a ponúka len priemerné výkony

Reagovat
smazaný uživatel

......... Robbie, a skúšal si už osloviť slovenské a české kluby???? Podľa mňa by sa niekto našiel. Ak už nie v prvej lige tak v druhej určite

Reagovat
HOST*arvidao

taky myslim ze by ho sparta brala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele