O Beckhamovy služby má prý zájem Chelsea i Tottenham

19.07.2009, 21:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (102)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jako novinka to bohate stacilo

Reagovat
Arne

Tak je to jako aktualita... To je to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

běž do chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

já ho chci!!!můj nejoblíbenější hráč v mém nejoblíbenějším týmu....nejlepší dárek k mím blížícím se narozkám .ne vážně,fakt by se mi u nás líbil

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm ale nemel chodit do LA ......mel zustat ve spanelsku

Reagovat
Radar

Tak tak, do LA chtěl jít protože se v realu i repre trápil, jenže se to otočilo, bohužel až poté co bylo jasné že půjde do USA

Reagovat
smazaný uživatel

To ne on, to ta jeho žába

Reagovat
domingo

Tak dalo se čekat, že Viktorka nebude chtít do škaredého Manchesteru, ale do Londýna

Reagovat
Kongo

Co by delal v Chelsea???Tam nema misto

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nemal vzdy sa najde .. navyse on je zaujima aj marketingovo aj ked uz ma svoj vysoky vek ale nemyslim si ze by zradil United ... podla mna ostane v LA a na jar zas AC ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hochu tak tam ma mista, ta prava zaloha je u nas pěkně problemobá..

Reagovat
smazaný uživatel

njn je to dobry hrac , ale do chelsea by nemel chodit....ptz chelsea ma skvelou zalohu,ale na hovno utok..

Reagovat
Kongo

na hovno utok?

Reagovat
smazaný uživatel

tak viem si predstavit aj lepsi ale povedat ze je na hovno je prilis krute ... Drogba je suter,Anelka,Kalou,Sturridge atd.... urcite jeden z tych lepsich ....

Reagovat
smazaný uživatel

S tvym nickem bych nerekl ze budes tvrdit o utoku takyvy veci,kazdopadne Didier je dost dobrej a Anelka je taky borec

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide radsej do arsenalu alebo nekam inam ale do tottenhamu ee

Reagovat
smazaný uživatel

ne spatne si me pochopil,utok by byl dobrej s hracema jako je drogba a tag , ale je jich malo do utoku

Reagovat
terry

Nenapádně Carletta do nebe vychvaloval. Každopádně by to s ním v Chelsea mohlo být zajímavé. Ona taková formace 4-4-2. Čech - Bosingwa, Alex, Terry, A.Cole - Beckham, Essien, Lampard, Žirkov - Drogba, Sturridge

Reagovat
Paddy

to snad nemyslis vazne, misto neho bude Joe

Reagovat
Kongo

Treba takovyho Mikela je opravdu skoda

Reagovat
domingo

A kam bys ho nacpal?

Reagovat
terry

Mikel nehraje základ ani teď. A s Beckhamem nemá nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé

Reagovat
domingo

Nebo vyměň Beckhama za Colea a máš to ještě zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Pak by se ale nemohlo hrát klasické 4-4-2.

Reagovat
domingo

Viz níž

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohlo, Joe v 4-4-2 hral v repre ľavého a dobre

Reagovat
vitasrp

To snad ne.. Jestli má Sturridge na základ v CFC A rozdíl by byl o to markantnější, pokud vemu v potaz, že na jeho místě by mohl běhat takový Agüero, který je přeci kvalitativně úplně na jiném levelu..

Reagovat
vitasrp

+ samozřejmě absence Cola v základu Takhle radši ne..

Reagovat
terry

Omlouvám se, u Sturridge měl být jako druhá možnost Anelka. Ale Sturridge se zatím uvedl dobře (viděls' Seattle?). Jen říkám, jak by to mohlo být kdyby to tak dopadlo. On je rozdíl, jestli na pravém kraji hraje Joey nebo Becks. Přeci jen Becks je typický pravý záložník, zatímco Joey je křídlo. Nalevo hrajícímu Žirkovovi to bude asi celkem jedno, co bude hrát - jestli pravého záložníka nebo křídlo, ale pokud vím, je zvyklý spíše na toho pravého záložníka, a tak by to v případě příchodu Beckhama nemuselo být zlé. Navíc u Joeyho opravdu nevím, na kolik zápasu s ním můžeme počítat. Tím však rozhodně nechci říct, že tu Beckhama chci.

Reagovat
domingo

Joe je hráč do 4-3-3, ale na to byste potřebovali toho Younga...

Reagovat
terry

Na to je tam Žirkov. Youngovi bych se ale asi taky pořád nebránil.

Reagovat
domingo

Žirkov jako útočný křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme.

Reagovat
terry

Jak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

proč proboha, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek To je pekný sled reakcií...

Reagovat
terry

Ta čárka tam být nemá, ne?

Reagovat
domingo

OK, jenom se ptám, měl jsem ho spíš za LB/LM než LW...

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA hraje systém 4-2-3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď máte Jurija, je to zbytočný luxus aby jeden sedel i keď samozrejme tie šachy, pokiaľ by sa zranil Cashley by boli zrejmé a vtedy by sa Rusák presunul na obranu. Každopádne je Malouda na lavičku akurát. To skôr riešiť toho pravého.

Reagovat
vitasrp

Seattle jsem neviděl, neměl jsem totiž přístup k netu, takže nemůžu soudit výkon nikoho, nicméně obecné kvality Sturridge jsou nám snad oběma jasné.. Nicméně potenciál v něm je, v budoucnu z něj může být kvalitní hráč..

Jinak co včera Carlo postavil za systém?? Jsem tady někde četl cosi o Dekovi na DMF, to byl vtip či co?? Pokavaď to je pravda, tak doufám, že to včera tréňa pojal jenom jako čistě orientační mač, kdyby to s Dekem zamýšlel vážně, opravdu bych se začal obávat o jeho duševní zdraví

Mě by u příchodu Beckhama strašila možnost, že by ho vedení použilo jako takové své aliby.. Buck slíbil hvězdnou posilu, na kterou marně čekáme( asi se shodneme, že Agüero by byl vynikající ), no a protože vedení nechce naplno ukázat svou všem známou neschopnost, tak holt skočí po Davidovi a prohlásí ho za tu vysněnou, velice důležitou a hvězdnou posilu To bych Kenyona a spol. snad musel zabít, to by byl joke prvotřídní kvality, pomalu na apríla by se hodil:))

Reagovat
terry

Oni totiž měli údajně volno Afričani, takže nemohl hrát Mikel, Essien atd. Navíc Carletto si nejspíš chtěl vyzkoušet nějaké varianty a postavil Deca za dvojici Lampard, Ballack. Kupodivu to tam Decovi docela šlo a často i něco vymyslel, rozdal přesnou přihrávku, uklidnil hru, ale je jasné, že takhle se to hrát moc nebude.

Jinak Sturridge mě svým výkonem mile překvapil. Jestli si neviděl ani góly, tak se na ten první někde podívej, protože já když jsem to viděl, tak jsem si říkal: "Sakra, vždyť Drogba přeci nehrajeů." Ten gól úplně jako od Drogby. Věřím, že u nás může hrát třetího útočníka.

Pokud by přišel Beckham, tak je jasné, že už by vedení mohlo se svými přestupy zkoncovat.. i když by nemusel být drahý a ten Aguero by mohl stále přijít. Taky mě straší to, jaký bysme mu dali plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je dobrý. Fracek, ale dobrý, to o ňom hovorím už dávno. Škoda, že sa nevyliahol v červenej liahni mesta Vitov Aguero je Aguero, ale Daniel na to aby hral za CFC už teraz má. Ten chlapec má silu, má techniku, má prehľad a je dravý a to je u útočníka dôležité. Navyše je Angličan a ešte má kopu priestoru na zlepšenie.

Reagovat
terry

Jestli mu někdo nenapsal tu řeč na tiskovku, tak to vypadá, že to má v hlavě docela srovnané. Že ví co chce a to by bylo dobře. Nakonec ani s tím platem to nevypadá tak hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa bol ten plat len zastierací manéver. Sturridge sa vyhol kríze, aká tam nastala a zatiaľ je nasledovaný len Evansom. Žiadnu špinu by som však z neho nerobil. Podľa mňa to mal slušne premyslené, veď ak vypadneš od prepchatého Citizens a to pod finančnou zámienkou (hoc fingovanou) a niekto ju dokáže splniť, zabiješ dve muchy jednou ranou Je chlapec sebavedomý a cieľavedomý, od Ballotelliho má ale celkom slušný kus. Nedramatizoal by som to. Nadnesene poviem, že som už videl veru všelijaké správanie hráčov a čo sa týka ostatných vlastností, ja by som ho do tímu bral. Na hrot rozhodne viac než Kaloua, ktorý nepremení svoju jedinú šancu zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se zcela zbytečně. Deco sice samozřejmě není DM, ale v Barce pomáhal obraně skoro nejvíc ze všech středopolařů. Opravdu jsem někdy valil oči, co dozadu uběhá (před jeho příchodem jsem ho měl za asociálního fracka, co myslí jen na sebe ...)

Reagovat
Paddy

Boha jeho, ostan tam kde si , chtel si jit do MLS tak tam zustan

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nooo to by ale asi nebylo spatne

Reagovat
vitasrp

Tak jestli tohle bude ta hvězdná posila, kterou slíbil Buck.. To by opravdu byla fantazie, aneb vedení CFC by pravděpodobně další přestupový termín naprosto prosralo Přeci jen, nač se snažit kupovat mladé hráče na již v této chvíli TOP kvalitě(Agüero), když hvězdná posila může být i Beckham a cena bude minimální.. Perfektní.. Navrch mi přijde, že Becks by těžko hledal v CFC místo, zcela jistě by nepřinesl to, co modrý klub potřebuje(samozřejmě myslím herně ), ale za vlády Kenyona je možný všechno.. I když teď už dohlíží Arnesen, tak snad takovouhle kravinu nepřipustí.. Jako zhlediska marketingu by David zajímavej byl, ale prioritou by mělo být přivedení hráče, který bude mít vysoký herní přínos a bude dostatečně perspektivní..

Reagovat
terry

Co se týče příchodů, letošní léto se mi celkem líbí. Horší to je u nás s odchody, kdy jsme si stáhli všelijakou havěť z hostovaček, kterou jsme zatím nebyli schopni udat, a proto s námi cestuje i na soustředění.. A neprodali jsme ani hráče, které jsme si vytyčili.. Co se týče příchodů, zatím vedení asi nemám moc co vytknout, jenže stále čekám na tu hvězdnou posilu. Pokud to má být Becks, tak dovolte abych se zasmál.. i když své jsem si k tomu řekl už výše. Každopádně většina hvězd, které mohly potenciálně přijít, již je zadaných a nám už toho moc na výběr nezbývá. Zbývá prakticky jen Aguero nebo někdo nechtěný z Realu.. jsem na naše vedení opravdu hodně zvědavý.

Reagovat
vitasrp

Jako já jsem rád za Žirkova, za Sturridge také, proti Turnbullovi nic nemám, dvojka dostačující, ale tak nějak cítím, že tomu něco chybí, ta důležitá třešnička na dortu, nějaký ten velkolepý závěr, prostě top jméno, které by náš klub, respektive náš hráčský kádr, definitivně dostalo do dimenzí těch úplně největších.. Jestli zamýšlíme hrát 4-4-2, pak je hned jasné, jaké místo je třeba posílit - běhavého podhrota v našem týmu nalézt nelze.. No nicméně mě mrzí, že jsme to nestihli upéci hned na začátku nebo, což by bylo fantastické, ještě před začátkem přestupního okna, kdybychom si my mohli vybrat, kterého hráče chceme a mohli bychom trefit hned tedy první volbu, naopak čím dál více čas plyna, připadá mi, že vyčkáváme, co kde zbyde a co bude nepotřebné, abychom si z toho mohli vybrat, takže stejně ty uplně TOP hráči a TOP transfery budou upečeny, ono navíc o Agüerovi už se zase dlouho nepsalo(alespoň co já vím), takže se asi bude vybírat z té čistky z Madridu, teď ale koho vlastně vzít??

Reagovat
terry

Ono se o Aguero už celkově dlouho nepíše, což může znamenat dvě věci. Celý transfer provádíme v naprostém utajení, anebo ani naše vedení neví, že existuje. Každopádně mám stejný pocit jako ty. Zatím jsme více než vhodně doplnili kádr (i když možná jen vhodně ) a teď tomu chybí ten hráč, který udělá rozdíl mezi loňskou a letošní sezonou.. a hlavně taky hráč, na kterého se budu moci těšit, až ho poprvé uvidím v akci. Nechci v té přípravě sledovat jen staré známé hráče.

Každopádně nevěřím, že bychom nakupovali v Realu, tomu prostě nevěřím. Prodávají prakticky jen Nizozemce a Negreda. Z Nizozemců už je nejspíše pryč Huntelaar, i když tam není zatím nic jisté, a ostatní jaksi nepotřebujeme. A z podhrotů? To zbývá jen Aguero. Tevez již prchl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, co myslíte - Negredo jako součást transferu Xabiho? Niečo mi hovorí, že to tak bude.

Reagovat
domingo

Radši bych si nechal toho Xabiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež, ale vyzerá to zo strany Realu nádejne. Za sumu, ktorá by prišla s Negredom by sa dala kúpiť náhrada, samozrejme nie plnohodnotná, ale na trhu je Xabi v podstate takmer osamotený. Zároveň by tím Live získalo domáceho hráča ( ) a kvalitatívne by vyriešilo útok. To značne potrebujú pokiaľ chcú ísť na titul. Za Torresom je diera....potom vracajúci sa Voronin, ktorému to už raz nesadlo, náhradník už zvyknutý na krídlo Babel (v podstate neviem ako Rafa, ale ja nepredpokladám jeho nasadenie na hrot) a mladý N`gog a to je slabé aj napriek hre na jedného hrota. Pokiaľ odíde Xabi (a to sa zatiaľ bavili len o možnosti finančnej kompenzácie) je dosť možné, že sa čosi prekope a pripadá do úvahy aj hra na dvoch hrotov. Tam by Negredo zapadol. Nechajme sa prekvapiť. ja byť na Benitézovom mieste, volím kombináciu a zmenu rozostavenia. nahradiť Xabiho, pokiaľ ho skutočne LFC predá je v podstate takmer nemožné.

Reagovat
domingo

To mě napadlo jako první, střed Gerrard - Masch a dva hroty..., ale v tom případě by Negredo neřešil problém s nedostatkem útočníků, protože alternující dvojice Voronin - Ngog je dobrá tak maximálně pro nějaký Fulham. Zase je ale fakt, že útočník na lávku by se přiváděl snáz než špičkový DM...

Reagovat
vitasrp

Jestli Xabi opravdu odejde, bude to pro Live bezesporu velká rána, pro mě osobně by játra tímhle klesla z pole position v boji o titul.. V momentální situaci bych lehce favorizoval Litr, jenže pokud Alonso zamíří směr Madrid, bude muset dojít, jak říkáš, k předělání systému, hra se bude muset překopat a je otázka, jak dobře by tu novou tvář svému týmu Rafa dokázal vštípit.. Navíc čím později Xabi odejde, tím hůř pro Live..

Reagovat
papos182

Tva intuice je sice uzasna vec, ale Xabi zustava (resp. Negredo nebude soucasti tohoto prodeje).

Reagovat
smazaný uživatel

O akej intuícii to prosím hovoríš Niekto chce vziať decku hračičku, tak sa štve, no páni, to je mi teda prístup...

Reagovat
papos182

Psal jsi "neco mi hovori", tak jsem predpokladal, ze intuice, ovsem jestli ti to rikal nejaky tvuj trilety sourozenec, tak se omlouvam. (Btw spotreba tvych smajlu s krouticima ocima je obdivuhodna ) Xabi neni zadna moje hracka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ, musím ich spotrebovať na reakcie tohto typu a tých podnetov je tu neúrekom. Čo sa Xabiho týka, POKIAĽ by sa nejaký transfer do Relau konal, tak... Vychádzam taktiež z faktov a nevidím ho v bielom drese, tak láskavo nereaguj dotknuto na každý podobný komentár predznamenávajúci jeho odchod. Už je to pomaly notorické. Hračičku si určite pochopil, tak sa netvár presviedčajúc ma o opaku.

Reagovat
papos182

Jen jsem uvedl na pravou miru, ze Xabi zustava (na 95%). Nemuzu za to, ze se tu neustale omyla, ze jde pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez poznámky o intuícii by to bolo, tak ako tvrdíš a navyše omnoho normálnejšie.

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

A na súrodenca by sa tiež nejaký ten smajl hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Už nepotrebujete top transfery. Sústreďujete sa na perspektívnejšie a Aguero takým je, lenže sa za neho aj veľa platí a to už Romanovi nevonia. Ja to kvitujem, aj tak som mal najradšej Chelsea vtedy, keď bola sebestačná. Navyše po dlhých rokoch, pokiaľ by ste sa zbavili (samozrejme aj bez toho) Maloudu a Ballacka, máte šancu na pre mňa sympatický káder (slabá to asi útecha pre fans, ale aspoň ja sa poteším)

Reagovat
terry

Ballack letos neodejde a Malouda je na lavičku dobrý. A věř mi, že Aguera potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul? Jasné. Ale ja to predsa nechcem. Ani titul, ani Aguera na SB. Každopádne ide mi o sympatickú Chelsea. Nie je to nič adresované vám, skôr moje zbožné želanie

Reagovat
vitasrp

No tak Agüero je perspektivní TOP transfer - proto po něm taky většina fandů CFC slintá, něco takového totiž potřebujeme.. Koupit rozdílového hráče, který navrch může vydržet v klubu klidně 10 let, to je fakt strašně lákavá představa... A k tomu všemu je pro mě Kun takový malý sen, chci ho od té doby, co jsem ho jako megatalent objevil v FM, ještě v dresu Independiente:)) Což byl tuším rok 05?... Vidět ho běhávat v modrém dresu by pro mě zápasy CFC udělalo zase o stupeň zajímavějšími..

Jinak Chelsea soběstačná ještě drahnou dobu dle mě nebude, přeci jenom dozvuky toho nekoncepčního nakupování a podepisování hráčů budou ještě velké - tehdy nikdo nekontroloval, kolik kdo dostane, důležité bylo, že k nám přestoupí, no a teď je kvůli platům obrovský problém, protože tvoří docela značnou část našich výdajů.. Jednoduše pozdě bycha honit, na tohle se mělo myslet mnohem dříve, teď jsou smlouvy podepsané a těžko očekávat, že když za hráčem přijdeš s utáhnutím opasku, bude samou radostí skákat Tohle je asi největší věc, kterou Kenyon nedal, i když zase nadruhou stranu, nic jiného dělat nemohl, pokud na něj Roman tlačil, aby co nejdřív vyhrál PL.. Ty hráče pak musel lákat na prachy, stejně jako City a i u nich, až budou chtít být finančně nezávislí, se ukáže, jaké průsery ty platy způsobují.. Co chci říct je, že Roman bude doplácet tak jako tak, o tom žádná, ten klub se sám neuživí, jenže případný úspěch by tu částku mohl zredukovat, bohužel stále je nutná(alespoň mně přijde) investice do toho jednoho rozdílového hráče, který by pomohl k nejvyšší metě, což je asi LM, hlavně tedy z marketingového pohledu.. A podle mě by, nevím jestli celou, ale většinu částky za Agüero určitě, případné vítězství v LM splatilo... Samozřejmě tohle je jenom moje spekulace, nemám pro to podklady, ale jsem si docela jistý, že by to tak bylo.. Teď je jenom otázka, zda do toho Roman půjde, zda ty prachy dá, protože nikde není psáno, že s Kunem se vyhraje, klidně může těch 50 mega dát a skončí se ve čtvrtfinále, čili se naopak udělá ztráta jak kráva.. Momentálně prostě stojíme na tenkém ledě...

Reagovat
Riijkark

za munezem do tottenhamu

Reagovat
terry

Kdo to je?

Reagovat
Riijkark

santiago munez

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Davide bez do Manchesteru United, ted nam tam schazi OPORA

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, ještěže sme měli Ronalda.

Reagovat
domingo

A třeba Rooney je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš ho brát vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Opor je víc, nechápu jak si většina tohoto webu myslí, že MU nevyhraje ligu...

Reagovat
domingo

Tak to se nedá odhadovat, můžeš si o Ronaldovi myslet co chceš, ale jeho gólová potence se bude nahrazovat vážně těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív se hrálo na Ronalda..., teď se o goly podělí všichni.

Ale ostatním bude muset hodně sednout sezona, aby se dostali před MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod do Spurs tam se hodi vic nez do Chelsea

Reagovat
vladis271

do city.sejk ropoilcurak sa vyjadril,ze potrebuje do timu zname mena aby ziskal medialnu pozornost u verejnosti

Reagovat
smazaný uživatel

to je toho masnovlasa komercni medija

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasné, půjde za ancelottim do chelsea HURÁ!!HURÁ!!!! Beckham je můj nejoblíbenější hráč a Chelsea můj nejoblíbenější světový klub!! A pokud se to spojí k sobě tak to bude supr, vždycky jsem chtěl Beckhama v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

čech

ivanovič- alex- terry- a.cole

beckham-lampard-essien-zhirkov Chtějí vyhrát PL a CHL?

Drogba-Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

ve fotbale není dobré slovo prý

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham je kvalitni hrac ale myslim si ze Chelsea zalohu posilovat nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

A co kraje zálohy...?

Reagovat
smazaný uživatel

Zhirkov, Joe Cole ???

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jestli Coleovi vydrží zdraví a pak na jeho místo jedině Malouda..., myslím, že tým co chce tituly musí mít lepší kraje zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale k tomu je Becks poněkud drahej náhradník

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole šel na další operaci,ten bude mimo ještě dlouho.....

Reagovat
smazaný uživatel

viz Manchester:P

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://stewo.blog.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele