Nyní se můžeme měřit s každým, tvrdí šťastný Galliani

29.08.2010, 13:01
Aktuality
Jeden z největších transferů tohoto léta se včera úspěšně uzavřel. Zlatan Ibrahimovič se po roční odmlce vrací na San Siro, kde si jej na hostování vypůjčil AC Milán. S dokončeného jednání má radost také klubový viceprezident Adriano Galliani. Ten tvrdí, že nyní má klub v ofenzivě opravdu světovou kvalitu.

"Se Zlatanem Ibrahimovičem, Patem a Ronaldinhem se AC Milán může měřit naprosto s každým. Nyní máme útočnou sílu, která v Evropě nemá obdoby," řekl Galliani. "Jsem neuvěřitelně šťastný," dodal k dotaženému hostování.

Vedení milánského klubu ale svou novou posilu veřejnosti v pondělí nepředstaví. "Ibrahimovič musí odjet do Stockholmu, kde má reprezentační povinnosti. Takže to uděláme až po jeho návratu," uvedl Galliani.

Dlouho očekávaný přesun švédského reprezentanta zpátky na Apeninský poloostrov se dotáhl včera večer. Ibrahimovič se dohodl na ročním hostování s možností následného trvalého přestupu.

Autor: Pavel Mašlaň / football-italia.net

Komentáře (395)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele