Nuno o Traorého budoucnosti nic neví. Musí nadále pracovat, říká

24.06.2020, 13:48
Aktuality
Wolverhampton se ve zbytku sezony ještě popere o účast v příštím ročníku Ligy mistrů a jedním z jeho hlavních trumfů by měl být Adama Traoré. Španělský křídelník je jednou z klíčových postav ofenzívy Wolves a už hodně dlouho je jeho jméno spojováno s možným transferem do Liverpoolu...

Traoré je odchovancem Barcelony, v Anglii za sebou má angažmá v Aston Ville a Middlesbrough a Wolverhampton ho koupil předloni v srpnu. Letos je pak neodmyslitelnou součástí základní sestavy.

"Nevím. V tuto chvíli hraje za nás, dnes trénoval poctivě a je připraven na středu. Jdeme den po dni a koncentrujeme se jenom na to, co musíme udělat, a to je v tuto chvíli příprava na Bournemouth," reaguje na spekulace o možném Traorého odchodu manažer Nuno.

"Musí nadále pracovat. Adama je zvláštní hráč, je jedinečný a podle mě má velký dopad na průběh zápasů, pokud je na trávníku. Samozřejmě má ještě co zlepšovat a závisí pouze na nás, jak moc ho v nahuštěném programu budeme využívat. Po tříměsíční přestávce je to hodně náročné, my se s tím musíme vypořádat a dělat správná rozhodnutí," dodal portugalský kouč.

Wolverhampton letos bojuje na několika frontách a stále zůstává ve hře v Evropské lize, kde ho po remíze 1:1 z prvního duelu čeká osmifinálová odveta proti Olympiakosu Pireus. V Premier League je šestý s pětibodovým mankem na čtvrtou Chelsea, dnes večer hostí Bournemouth.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (53)

Přidat komentář
Benzema

Nechcem ho , počkáme si na Sancha

Reagovat
Setwo

Sancho budúci rok

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Luc-Luc

nemame na Wernera a budem kupovat Sancha za dvojnasobek, jasny

Reagovat
Benzema

Nepíšem, že ho kúpime toto leto, ale budúce leto si myslím, že to bude dosť reálne

Reagovat
El-Pistolero-68

Nikdy jsem ho neviděl hrát, ale říkám si, jak takový kulturista na tom křídle asi během zápasu vypadá... Fakt nezvyklé.

Reagovat
zlatan-legend

Noo, rychlý nasvalený hovado, co má i dobrou techniku. Aby ne, prošel akademií Barcelony. Je to fakt zajímavej týpek.

Reagovat
Vopi11

Jde z něj obrovský respekt, hrozný zvíře. Nechtěl bych, aby se na mě řítil nicméně s tou technikou to zase taková sláva není, ale to je jen můj pocit. Viděl jsem ho jen cca v pěti zápasech a to je těžký udělat si obrázek

Reagovat
Seydou Doumbia

V

Reagovat
Seydou Doumbia

V technice má stále velké mezery, ale letos se hodně zlepšil oproti minulým sezonám.

Reagovat
Hokaido

Já ho měl dřív jako velký talent, pak začal malinko stagnovat, ale v posledním asi roce udělal fakt obrovskej progres, tu techniku opravdu strašně zlepšil. Těžko říct, kde má výkonnostní strop, ale hráč je to určitě zajímavej.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale on se takhle nakorbil až někdy relativně nedávno, ne? Dřív to takové hovado nebylo ani náhodou.

Reagovat
Bandita_Harry

Už v akadémii barcy bol dosť korbicka

Reagovat
El-Pistolero-68

Aha, já myslel, že právě až v Anglii se z něj stal hověz.

Reagovat
Bandita_Harry

https://images.app.goo.gl/tsWDUsTENB4B2qmAA nie taký ako dnes, ale na 17...

Reagovat
El-Pistolero-68

Ok, masakr.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
mxyzptllk

Vlci jsou pro mě jednoznačně nejsympatičtější tým letošní PL - krásně se na ně dívá, plno sympatických hráčů, super trenér, co z nich dokáže vyždímat maximum...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou velice zvláštní tým; jako kdyby se od všech ostatních mužstev odlišovali nějakým kouzelným fluidem, stojíce úplně mimo jako nezvyklý nebeský úkaz... A herně jsou opravdu převysoko!

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Whitemedia

Člověk si říkal, jak asi budou vypadat, když v tom klubu má prsty Mendes, ale zatím jsou fakt zábavní a sympatičtí..

Reagovat
Chazy

Když byl v Barce, tak o něj prý byl zájem i z NFL

Trouba, mohl vydělat o hodně víc peněz

Reagovat
smazaný uživatel

to tezko kdyz tam vazil 50 kg

Reagovat
Chazy

Speaking with French outlet RMC Sport, Saiss said, “I remember saying to him: ‘You run like an American footballer.’ He responded to me that at the time that he played in Barcelona, NFL teams tried to get him to playing American football instead, that’s how explosive he was.”

Reagovat
Talker

Tak wide receiveři (říkám to správně? ) taky vypadaj, že mají 50 kilo i s postelí, ne?

Reagovat
Chazy

Najdi si fotky hráče jménem D.K. Metcalf a přehodnoť tento názor

Ale ne, v obecnosti je to pravda, no, ta pozice je o výbušnosti. Ale oni i když jsou subtilnější, stejně ty svaly prostě mají. Asi nejhubenější jsou ti, co tyhle hráče brání (cornerback), tam je to o reakční době, agilitě, laterálním pohybu.

Rozhodně ten sport není nehratelný pro takové lidi, jen těch pozic nemáš na výběr tolik

Reagovat
Busby babes

hlavne vedi, ze kdyz vidi 15 leteho kluka, kterej je vybusnej, tak za 3 roky ty svaly nabere. Zvlast cernoch, co v posilce projde okolo cinky a ma o 5 kilo vic.

Reagovat
Talker

Tak možná jsem si spletl pozici, ale viděl jsem na hřišti pár mrňousů, kteří by ve fotbale nemohli hrát stopera.

Reagovat
Dawon

Hele ono se to zda, oni casto vypadaji mali v kontextu tech ostatnich oblud kolem nich, ale kdyz bys potkal nektere ty "mrnouse" na ulici, tak bys byl asi dost v soku, jak velci i ti nejmensi fotbalisti ve skutecnosti sou

Nejmensi (vyskove) zpravidla byvaji running backove, ale ti zas byvaji ve vetsine pripadu uplne neskutecne hory svalu (v podstate se da asi rict, ze Traore by na tuhle pozici mel docela idealni postavu )

u tech WR se fakt nenajde moc hracu, kteri by mel min jak 180 cm a to jsou hraci, kteri v ramci tech receiveru maji dost specifickou roli na tom hristi, jinak jako nejaky ideal top WR v NFL je takovych cca 190-195 cm povetsinou a +- 100 kg treba...zadni prcci

Reagovat
Dawon

https://images.app.goo.gl/tsWDUsTENB4B2qmAA takhle vypadal v 17 letech, to ma do 50 kg teda fakt hodne daleko

Reagovat
ernyyyy

Neuveritelnej progress. Vzdyt jeste rok zpatky nedal snad ani jeden presnej centr za zapas. Kdyby se dostal treba pod tskovyho Guardiolu, ten by z nej udelal monstrum (zvire je uz ted)

Reagovat
Luc-Luc

paradni hrac, navic by mu nemuselo vadit, ze nebude hravat pravidelne, za cenu kolem 25 milionu liber by to byl paradni kauf

Reagovat
Kixi Syhimour

Za 25 utopie

Reagovat
vladino10

Reagovat
Talker

V tom případě byste nám mohli za 40 prodat VVD nebo Alissona, když už jsou takové slevy

Reagovat
Luc-Luc

zas z Adamy nedeljme hrace na urovni evropske spicky

Reagovat
Svatej

By jsi byl spickovej vyjednavač

Reagovat
jk

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mimalu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Talker

Ty jsi prospal posledních 5 let, co? Za 25 by šel, pokud by mu za půl roku končila smlouva a on odmítal podepsat novou nebo pokud by Wolves sestupovali a on by odmítal zůstat v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

A neměl by nohu

Reagovat
Frantszek

furt by jedna jeho noha byla víc jak dvě většiny ostatních.

Reagovat
Svatej

dohromady za oba

Reagovat
avicii

Bude raz tak drahy

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/1877769/2020/06/23/eddie-jones-arsenal-mikel-arteta-team-talk-finishers-guardiola-sir-alex-ferguson/

Tohle je hodne zajimavy. Vzali Eddie Jonese, trenera rugby a povidali si s nim o fotbale... asi nejvic me tam zaujala tahle cast, o tom, jak pristoupit k hracum, co sedi na lavicce:

Potter responds to going behind by making a double change, bringing on Martin Montoya and Aaron Connolly for Ezequiel Schelotto and Pascal Gross. Jones smiles when I mention to him that he calls substitutes, or replacements as they are known in rugby, “finishers”. The theory behind that term is an example of how deeply Jones thinks about the psychological side of the game.

“We call them finishers, yeah,” he says, nodding. “I first did it in Japan, actually, where I was coaching a club team and I’d signed a big starting half-back from South Africa. I already had the starting half-back from Australia, that was George Gregan, who played 150 tests but he was coming to the end of his career, so I didn’t want to diminish his status in the team.

“He was a big baseball fan. I remember reading this article about; I think it was the New York Yankees. They had this closer pitcher called (Mariano) Rivera and he was their highest-paid pitcher. In fact, he played when the money was on. He’d have to close the game down. So then I came up with this idea of calling George Gregan ‘The Finisher’, and he loved it because he knew his role was to make sure that he closed it down.

“Then, when I came to England, the reason I used it in England was because it’s like in football — all of our top 23 players are all big stars for their own clubs, so I didn’t want to diminish their roles, so I came up with this concept that we call them ‘the finishers’ because they would have an important role to finish the game.

Reagovat
SpecialOne

Divím se tomu zájmu, Wolves ještě zdaleka nepřerostl. Nuno více spoléhá na Jotu s Jimenezem v druhé půlce sezóny. Navíc všeho moc škodí, myslím, že by měl trochu s tou posilkou ubrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli fakt půjde do NFL, tak tam bude historicky teprve 5. Španěl.

Reagovat
pobody's nerfect

Pochybuju, že přijde, stál by podobně jako werner

Reagovat
avicii

Nereálne toto leto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele