Nübel uvažuje o další budoucnosti, ve hře je trvalý odchod z Bayernu

14.10.2021, 21:08
Aktuality
Hodně ambiciózní a také riskantní krok udělal loni v létě Alexander Nübel. Německý brankář po vypršení smlouvy v Schalke odešel do Bayernu Mnichov a chtěl se poprat o místo prvního brankáře s Manuelem Neuerem, tento boj ovšem prohrál a letos zamířil na hostování do AS Monaco. A v dohledné době se dost možná bude stěhovat ještě jednou...

Neuer má v Bayernu dlouhodobě neotřesitelnou pozici a nic na tom nezměnil ani nový konkurent v osobě Nübela. Ten v sezoně 2020/2021 nastoupil jenom ke čtyřem zápasům, nyní mu na klidu nedodávají informace německého tisku, podle nichž Neuer už začal jednat o prodloužení smlouvy platné do června 2023. V ideálním případě by přitom v Bavorsku chtěl ukončit kariéru.

"Alexander je výjimečný brankář, aktuálně je jedničkou v AS Monaco a každým dnem je lepší a lepší. Neuer je zase jedním z nejlepších gólmanů historie," řekl agent Stefan Backs.

"Pokud Manuel prodlouží smlouvu a zůstane nedotknutelným až do svých 37 let, tak začneme hledat jiné řešení a Nübel půjde jinam. Nebudeme s tím mít problém," informoval dále.

25letý Nübel před třemi měsíci odešel na hostování do AS Monaco a rychle se stal jedničkou, za knížecí klub zatím nastoupil ke čtrnácti duelům.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (13)

Přidat komentář
Beči

Nemá smysl čekat na šanci. Neuer může být jedničkou Bayernu klidně do čtyřiceti a až skončí, budou se poohlížet určitě po mladším gólmanovi, který ho plnohodnotně nahradí na další dekádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
db18

co jako čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to osel , Neuer tam má neotřesitelnou pozici

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Ze sa Neuer asi zrani alebo neviem

Reagovat
verv

Reagovat
cr7sux

Furt kiksuje?

Reagovat
Ross Geller

Ano v Monaku měl několik kiksů, vůbec se mi nelíbí...

Reagovat
Rox

Neuer už 35 . Proč mám některý hráče zafixovaný jako mladíky, strašně to kurva letí. Chápal bych to ještě u mladičkého Španěla Fabregase.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Kluivert9

To máš ještě dobrý, u mě jsou "mladí" hráči už trenéři

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele