Novým trenérem Maroka se má stát Hervé Renard

14.02.2014, 09:41
Aktuality
Hervé Renard se dle slov vlastního agenta téměř jistě stane příštím koučem reprezentace Maroka, která zažívá období bezvládí po nepostupu na MS do Brazílie. Někdejší lodivod zlaté Zambie sice pořád vede Sochaux, tam ale dle spekulací z Francie stejně nemá budoucnost...

Sochaux je totiž v tabulce Ligue 1 až na předposledním místě s propastnou ztrátou osm bodů na první bezpečnou příčku a Hervé Renard by prý v případě sestupu skončil tak jako tak. Jednání o spolupráci s Marockou fotbalovou federací jsou tak evidentně v plném proudu a celý svazek by měl být posvěcen již v březnu, respektive dubnu.

"Hervé Renard je na čele zkráceného seznamu kandidátů pro tuhle pozici a bude v ní potvrzen, jakmile proběhnou volby prezidenta Marocké fotbalové federace," upřesňuje pokročilost jednací fáze agent blonďatého trenéra Youssef Haijoub.

Prezidentské volby jsou v plánu již na měsíc březen a příliš soutěživé vpravdě nebudou; o roli šéfa marocké kopané se uchází pouze Faouzi Elkeeja. Proto mohou Renard s Haijoubem celou věc docela jednoduše předjednat a předpřipravit. "Hervého kontrakt bude podepsán Faouzim Elkeejou v dubnu," plánuje již Haijoub.

Pokud by se vítěz Afrického poháru národů z roku 2012 marockému národnímu týmu skutečně upsal, nějakou dobu by si na soutěžní debut na jeho lavičce počkal. Maročané totiž příští kontinentální mistrovství roku 2015 sami hostí, a tak se neúčastní kvalifikačního cyklu.

Autor: Tomáš Daníček / supersport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den

Reagovat
smazaný uživatel

di doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

máme nějaký problém Desperado 1:7 ??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, chudaci marocania

Reagovat
fantomas

Však oni nad sebou ten bič potřebujou..

Reagovat
smazaný uživatel

ze by tym bicom prave Renard ich mal posunut, o tom silne pochybujem, trener to nie je nijak dobry

Reagovat
fantomas

Pořád tam bude tim nejlepšim za poslední léta a motivátor/trenér-pes je to prostě famózní. To potřebujou ze všeho nejvíc, talentu maj na rozdávání.

Reagovat
smazaný uživatel

presne to som chcel napisat, je to nakopavac, nie vsak na dlhe obdobie

Reagovat
domingo

zrovna od nej bych necekal, ze se vzda predem. s trenerem, ktery je hlavou jinde, nema sochaux uz zadnou sanci :(

Reagovat
Murtago

Reagovat
Tsigi

Nikolaj Coster Waldau s lehkým dotykem staršího Kevina Sorba

Reagovat
smazaný uživatel

u toho prveho nechapem u toho druheho uz ano, nejak sa treba uzivit

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky řikám odkaď ho znám, nejvíc Waldau.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej francouzskej Franta Straka?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele